Cosmos ATOM Coin Review

Cosmos er et desentralisert økosystem som består av individuelle blokkjeder som er uavhengige av hverandre. Blokkjedene kjøres ved hjelp av den bysantinske feiltoleranse -algoritmen (BFT). Det er BFT som oppnår konsensus på nettverket og tillater innsetting av tokens gjennom en Proof-Of-Stake-mekanisme. Cosmos -mynten, ATOM -mynten har hovedbrukstilfeller for innsats på plattformen og gjennomføring av tokeniserte transaksjoner på Cosmos Hub.

Cosmos blockchain -mynt tar sikte på å bli “blockchain -internett”, der blockchains samhandler med hverandre gjennom nettverket. Ved lanseringen tidlig i 2019 ble den første blockchain produsert på Cosmos -nettverket kalt Cosmos Hub. Hovedoppgaven er å koble blokkeringene på tvers av hele Cosmos -nettverket. Når tilkoblingene er gjort, kalles de soner. Dette gjør at transaksjoner med tokens kan skje mellom soner på nettverket trygt og raskt.

Hva utgjør COSMOS -nettverket?

Det er 3 komponenter som utgjør COSMOS -nettverket. Disse komponentene er kjent som;

 • Tendermint Core
 • Brukt Blockchain -grensesnitt
 • COSMOS SDK

De Tendermint Core er programvaren som forbinder Tendermint -algoritmen og inter blockchain -kommunikasjonen (ABCI). Dette gir mulighet for kommunikasjon mellom Cosmos -huben og alle sonene som er tilstede på nettverket.

De Anvendt Blockchain -kommunikasjon er veldig nyttig for utviklere, da det lar dem utvikle områder av blockchain på et hvilket som helst språk. ABCI vil deretter handle for å koble Tendermint Core og DSK for bedre kommunikasjon.

De SDK fungerer som et rammeverk ved å legge til de enkleste funksjonene i nettverket, for eksempel innsats, tokens og styring. Dette lar utviklere legge til flere funksjoner i nettverket uten å måtte gjøre det ekstra arbeidet for å legge til de tre funksjonene. Ekstrafunksjonene legges til som plugins.

Alle disse tre komponentene fungerer sammen for å utgjøre Cosmos -nettverket.

ATOM -tokenet

Cosmos ATOM -mynten blir vanligvis misforstått for formålet på plattformen. Det er kritisk å forstå at Cosmos -økosystemet består av forskjellige blokker. Disse blokkjedene har forskjellige navn og bruker sine egne kryptokurver. Cosmos ATOM blockchain -mynten brukes spesielt på Cosmos Hub. ATOM brukes kun til innsats og transaksjoner på Cosmos Hub og ikke på de andre blokkjedene som er opprettet på det totale Cosmos -nettverket. Kosmos -token -utgivelsesdatoen for mainnet var 14. mars 2019.

Å satse ATOM -tokens hjelper til med å sikre Cosmos Hub og oppmuntres av utviklerne. Inflasjonen i ATOM -token oppmuntrer investorer til å satse sine tokens ettersom verdien av ATOM synker hver gang flere tokens blir belønnet. De som ikke satser på ATOM risikerer at tokensene synker i verdi og mister pengene de investerte. ATOM ble ikke opprettet som en valuta, og derfor oppfordrer teamet folk til å satse token for å sikre blockchain.

Staking ATOM

Cosmos myntstaking bruker et Proof-Of-Stake-system, noe som betyr at du ikke kan utvinne tokens. For å få flere tokens uten å kjøpe ekstra fra børser kan du satse dem med Atomic -lommeboken. Den nåværende avkastningen for Atom er 8,18% og kan variere over tid. ATOM kan ikke utvinnes på samme måte som bitcoin atom mining -bassengene du ser, i stedet er de innsat. Å satse ATOM er veldig enkelt. Her er noen få trinn du kan følge for å sette inn Cosmos ATOM -tokens, få belønninger og sikre blockchain i prosessen.

 1. Hvis du er ny på innsats. Du kan laste ned Atomic -lommeboken som tillater innsats av ATOM -tokens. Under lommeboken vil du bli bedt om å opprette et passord og sikre din 12-orders sikkerhetskopi.
 2. Hvis du allerede har kjøpt ATOM fra en sentral, kan du sende den til Atomic -lommeboken. Hvis du ikke har kjøpt tokens, kan du kjøpe ATOM direkte fra Atomic -lommeboken ved å bruke VISA.
 3. Når du er klar til å satse, kan du velge innsatsfanen på venstre side. Dette tar deg over til listen over kryptokurver du kan satse. Velg Cosmos ATOM -alternativet.
 4. Du blir sendt til siden der du kan se hvor mye ATOM du har tilgjengelig for innsats og årlig avkastning.
 5. Trykk på innsatsknappen for å gå til neste side. Du kan nå velge beløpet du vil satse og mengden ATOM du vil bli belønnet og prisen på USD i det nåværende markedet. Når du har bestemt deg for hvor mye du vil satse. Trykk på innsats -knappen for å fullføre alt.

Det er andre lommebøker du kan bruke, for eksempel Trust -lommeboken fra COSMOS (ATOM), som er kompatibel med Android- og iOS -enheter. Vi vil ha en liste over sikre lommebøker senere i artikkelen.

Hvor og hvordan kjøpe Cosmos ATOM -tokener?

Det er flere børser hvor du kan kjøpe Cosmos Token med en rekke sammenkoblede mynter. De fleste børser vil ha BTC-, ETH- og USDT -par for ATOM. Binance Exchange vil også ha et Binance -myntpar med ATOM.

Her på ChangeNOW har vi en unik børs hvor du kan konvertere nesten hvilken som helst kryptokurrency vi har på plattformen til ATOM -tokens. Det betyr at du kan bytte tokens/mynter som XLM, DASH, EOS og mange andre mot ATOM -tokens. Vi tilbyr også VISA- og Mastercard -betalinger for å kjøpe kryptovalutaene som er tilgjengelige på børsen vår. Valutaer som USD, GBP, AUD, JYP, CAD og mange flere kan brukes til å kjøpe kryptokurver her på ChangeNOW. Det er et stort skritt da det for et par år siden var veldig vanskelig å komme inn på kryptokurver. Her på ChangeNOW har vi gjort det enkelt og trygt for folk å kjøpe tokens og mynter. Så hvis du ønsker å kjøpe ATOM for første gang, kan du gjøre det her på ChangeNOW. Et Cosmos BTC -handelspar er også tilgjengelig.

Hva er den beste ATOM/Cosmos -lommeboken?

Det er flere ATOM Cosmos -lommebøker du kan lagre ATOM -btc -tokensene dine på. Det er best å bruke lommebøker som tillater innsats av ATOM -tokens. Her er noen maskinvarelommebøker og online lommebøker du kan bruke til å lagre ATOM trygt og sikkert;

 • Nano Ledger X (stor kosmos atom lommebok)
 • Lunie
 • Lunagram
 • Kosmostasjon
 • Trust Wallet
 • Atomic Wallet

Alle nevnte Cosmos myntlommebøker er fantastiske og sikre. Det handler helt om personlige preferanser for hvilken du vil bruke. Nano Ledger X er uten tvil det mest populære hardware atom -lommebok -kosmos på markedet. Det er den oppgraderte versjonen av Nano Ledger S. De flotte tingene med Nano Ledger X er at det er en frakoblet lommebok med Bluetooth -kompatibilitet. Dette betyr at du kan koble den til mobile enheter som bruker iOS og Android.

Det flotte med Nano Ledger X og Lunie -plattformen, en plattform skapt av Cosmos for å lagre ATOM -tokens, er at de begge er kompatible. Dette betyr at du kan få den ekstra sikkerheten til Nano Ledger X sammen med den flotte programvaren til Lunie -lommeboken. Den ene fordelen med å ha begge kompatible er at du kan satse dine tokens som er på Nano Ledger X. Så sørg for å sjekke ut disse alternativene for bitcoin atom -lommeboken din.

2020 Prediksjon for ATOM

ICO for ATOM ble utført i 2017 og ble solgt for $ 0,1 USD. Token var tilgjengelig for handel på sin første børs tidlig i 2019. Siden den gang har ATOM blitt notert på mer enn 20 forskjellige børser. Token nådde en all-time high på $ 8,31 USD 16. mars 2019. De som kom inn på ICO var noen veldig heldige individer da prisen steg betydelig. Den nåværende prisen på ATOM per 18. april 2020 er $ 2,41 USD med en markedsverdi på $ 460,263,477 USD som setter token i rang 24 på bordet. Bitcoin ATOM -spådommen varierer, og ATOM -prisen er avhengig av at Bitcoin gjør det bra.

Det er fortsatt håp om å tjene penger på ATOM i 2020 ettersom mange individer spår at tokenprisen forventes å øke i løpet av året. Spådommer er ikke alltid 100% nøyaktige, så det er alltid godt å ta dem med en klype salt. Her er noen spådommer fra anerkjente personer.

 • Previsioni Bitcoin spår at ATOM vil nå et høydepunkt på $ 8,57 USD innen desember 2020, som er nesten 4 ganger den nåværende prisen.
 • Coinpedia har en lignende spådom for ATOM. De spår at prisen vil ligge mellom $ 8 – $ 9 USD innen utgangen av 2020.
 • CryptoChartWizard91 antyder at det er en sterk mulighet for ATOM å nå $ 10 i 2020 etter å ha utført en kartanalyse av markedet.

COSMOS Kryptovaluta -prisentusiaster er fortsatt bullish på ATOM og investerer i token i håp om en prisøkning i de kommende årene.

Konklusjon

Cosmos (ATOM) har et fantastisk produkt som fortsatt er lønnsomt hvis du ønsker å investere i ATOM -mynten Cosmos. Deres innsats for å bli “internett for blockchain” er veldig ambisiøs. Imidlertid har de potensial til å lykkes og gjøre det til de store ligaene. Forhåpentligvis har du fått mye kunnskap om Cosmos og ATOM -tokenet i vår ATOM sv -anmeldelse. Hvis du er interessert i å kjøpe dine første ATOM -tokens, anbefaler vi å bruke vår ChangeNOW -utveksling for de beste prisene, lave avgiftene og sikker tilgang til tokens..