eToro gjennomgang og veiledning for å kjøpe Bitcoins

Med populariteten til bitcoins vokser antallet handelsplattformer. I denne hurtigguiden har vi bare samlet pålitelig informasjon om eToro.

Sammendrag: Kjøp BTC med eToro

 1. Opprett og åpne en konto på eToro sosial handelsplattform og bekreft e -posten din.
 2. Besøk oversikten din og klikk på “Innskuddsmidler” -knappen.
 3. Velg en betalingsmåte, oppgi personlig informasjon og klikk “Send”.
 4. Du blir omdirigert til betalingssiden der du må klikke “Fortsett”.
 5. Oppgi betalingsopplysningene dine og klikk på “Innskudd” for å fullføre prosessen.
 6. Gå til “Handelsmarkeder” og søk kryptohandel.
 7. Velg BTC, og klikk deretter på “Kjøp” -knappen for å få ulemper.
 8. Klikk på “Ta ut midler”, oppgi antall midler du ønsker å overføre, og klikk på “Send”.

Bitcoin er en desentralisert kryptokurrency som brukes til å kjøpe produkter online og til handelsformål. Bitcoin ble opprettet av Satoshi Nakamoto hvis identitet er ukjent selv til dette punktet. Kryptovalutaen opplevde stor vekst de siste årene og har nå ikke bare børser, men også handelsplattformer.

gjennomgang av eToro -utveksling

Dermed har vi gjort en anmeldelse på en berømt sosial handelsplattform som heter eToro, som tillater handel med bitcoins. Og selv om varer og andre eiendeler er nevnt, fokuserer vi vår oppmerksomhet på kryptomynten, og gir deg analyse av sikkerhet, gebyrer og andre handelsrelaterte indikatorer. Selv om det ikke akkurat er “for dummies”, har eToro funksjoner for nybegynnere, og vi vil vise deg tips og triks om hvordan du bruker trading marketplace.

Hva er eToro?

eToro er en online børs og handelsplattform som ble grunnlagt i 2006, med hovedkontor i Tel Aviv, Israel. Det er et godt utgangspunkt for nybegynnere når det gjelder bitcoin -handel siden plattformen tilbyr både online utveksling og handelstjenester for sine kunder. På denne markedsplassen kan du handle med en rekke eiendeler, det vil si aksjer, indekser, fiat -valutaer, varer og selvfølgelig kryptokurver.

eToro hovedside

eToro regnes som en av plattformens handel med ordningen “Sosial handel;” gir brukerne tilgang til å kopiere og følge fotsporene til andre vellykkede handelsmenn for å sikre vekst og profittmaksimering på handler og transaksjoner. eToro tillater samling av mønstre gjennom handelshistorikken din for å gjøre dem tilgjengelige for nybegynnere, og gi dem et tilgjengelig handelsmiljø.

Funksjoner & Funksjoner

eToro tilbyr et byttemedium for bitcoins, pluss investeringsplattformen, som opererer med en sosial investeringsordning. eToro forvalter et handelssamfunn som støtter alternativene for handel med CFD (Contract For Difference) på en rekke eiendeler, de er indekser, aksjer og valutaer.

Aksjer

eToro lar handelsmenn handle med aksjer, og dermed slå den sammen som en valutahandelsplattform og en investeringsplattform også. En aksje er en andel i et selskap, med sin handel basert på å dra fordel av tilbud og etterspørsel i markedet.

eToro aksjer

eToro tillater handel i et bredt spekter av aksjer, basert på industri eller børser som er spesialisert på visse aksjer. eToro handler med aksjer som i Facebook, Caterpillar, IBM, Snapchat, Instagram, Twitter, etc..

Indekser

I handel er indeks en indikasjon på å vise verdien av en bestemt del av aksjemarkedet. Indekser, som det fremgår av navnet, gir en foreløpig indikator for handelsmenn om en bestemt gruppe av aksjene.

eToro -indekser

Det er to forskjellige typer indekser tilgjengelig på eToro:

 1. En global indeks: dekker mange regioner over hele verden, basert på forskjellige kriterier, for eksempel kontinenter eller land som har felles politiske eller økonomiske grunner.
 2. En nasjonal indeks: fokus på et bestemt land eller en bestemt nasjon.

Tilgjengelige valutaer

eToro handler med fiat -valutaer eller kryptokurver; utvalget av valutaer som er tilgjengelig for handel til og fra inkluderer alternativer som euro, USD, GBP, NZD (New Zealand dollar), CAD, japansk yen, sveitsiske franc, australske dollar, Hong Kong -dollar, sørafrikanske rand, russiske rubler, yuans , og mange andre.

eToro -valutaer

Netthandleren dekker rundt gjennomsnittlig 47 valutaer. Selv om antallet fiat -valutaer som er tilgjengelig å handle med er mangfoldig og robust, er det å trekke pengene ut begrenset til den eneste USD, noe som begrenser likvidasjonsalternativene. Det store antallet handelspar som er tilgjengelige, gir nødvendig mangfold. Uansett om du bor i Amerika eller Frankrike, vil det alltid være en valuta du er kjent med.

Når det gjelder kryptokurver, har du, bortsett fra BTC, også Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash, Ripple, DASH, Ethereum Classic, XLM og NEO.

Varer

Et annet sett med eiendeler du kan handle med på eToro er varer. eToro tilbyr rike alternativer for å delta i verdisvingninger av materielle varer som olje, gull, sølv, kobber, naturgass og platina.

eToro -varer

Denne interessante funksjonen gir et allsidig handelsmarked for den delen av handelsmenn som foretrekker å konvertere valutaene sine til et medium for langsiktig lagring av verdi. Det anbefales i visse økonomier å følge en slik prosedyre for å motvirke forventet inflasjon, selv om det kan slå investorer tilbake hvis de ikke er kjent med markedet og dets trender.

ETFer

Børshandlede fond er finansielle derivater som i utgangspunktet er verdipapirer som kan korreleres direkte til en portefølje eller til en bestemt indeks. ETFer er ustabile, og prisene endres hver time og noen ganger til og med på minuttbasis, spesielt under topper. eToro tillater handel med over 50 forskjellige ETFer, inkludert ACWI, BOND, CORN, EFA, EWJ og GDX.

eToro børshandlede midler

ETFs hovedfordel ligger i likviditet, ettersom de lett kan selges sammenlignet med de vanlige finansielle derivatene, ettersom deres natur er å spore andre svært utskiftbare faktorer. Dermed er verdien noe mer stabil enn andre eiendeler som finnes på eToro.

Kopier handler

Kopihandel er basert på ideen om “hvis noen andre gjorde det, kan jeg gjøre det”. Kopihandel er en tjeneste de ledende handelsmennene tilbyr eToro plattform, der de gir ordrer som de tror er de mest lønnsomme på dette tidspunktet eller ville være i nær fremtid. Disse handlingene og handelsbeslutningene vil automatisk bli brukt på porteføljen din og tilgjengelig aksje tilsvarende.

eToro kopihandel

Ideen formidler grovt suksessen oppnådd av dyktige handelsmenn til det sosiale nettverket som følger dem. Dermed er rangeringene deres avgjørende for å finne ut hvilke som er den virkelige tingen å bruke.

Kopier midler

Kopimidler kan ses på som en videreføring av kopihandel i mange aspekter. Kopimidler består av to viktige faktorer som utgjør funksjonen til eToro, de er:

 • topphandler kopi midler er fond som er avhengige av å oppdage de beste utøverne og handelsmenn som bruker eToro;
 • markedskopieringsfond velger flere CFD -aksjer under streng anvendelse av markedsstrategi i handel.

eToro CopyFunds

Begge metodene er avhengige av enten å kopiere handelsteknikken og strategiene til visse brukere eller vellykkede strategier.

Undersøkelser & Analyse

En annen funksjon som plattformen gir, og en av grunnene til at den blir en standhaftig kraft i online -børsene, er at de gir teknisk analyse. Dette verktøyet regnes som kjernen i eToros operasjoner, som er et kompatibelt analysesystem som er støttet av matematiske og statistiske indikatorer.

eToro markedsanalyse

Muligheten til å ha et analyseverktøy i hendene gratis er en ganske viktig fordel eToro besitter.

Hva er eToro handelsplattform?

Bortsett fra byttetjenester, tilbyr eToro en handelsplattform hvor handelsmenn investerer i mange alternativer for å skaffe seg overskudd. eToro gir deg tilgang til handel med kryptokurver, ETFer og aksjer online. Over 200 000 000 handler er for tiden aktive på handelsmarkedet.

Som nevnt tidligere, eToro handler med kopihandel, metoden for å kopiere vellykkede og levende handelsmenn gjennom “sosial handel.” Å tillate sine brukere denne teknologien kan minimere handelstid og hjelpe nybegynnere i beslutningsprosesser. eToro har 78% av vellykkede kopihandel, og samlet rundt 124.000.000 kopier.

Handelsfunksjoner

Det er en rekke handelsfunksjoner tilgjengelig og tilrettelagt av eToro. I tillegg til kopihandlerfunksjonen, tilbyr eToro åpen bokhandel, webhandel og kan til og med operere ved hjelp av mobilhandel via Android- og iOS-mobilapper. Plattformen muliggjør også en enkel og enkel måte å bruke sosiale kopieringsverktøy som nye brukere kan dra nytte av når de arbeider med aksjer, ETFer og forskjellige andre varer.

Sett ordre på eToro

I tillegg, eToro tilbyr byttetjenester, noe som betyr at bitcoins kan kjøpes og byttes mot fiat -valuta USD. Det er de eneste virkelige pengene som faktisk kan brukes, mens andre bare utgjør en spekulasjon.

Ikke-handelsfunksjoner

Deretter, til handelsfunksjoner levert av eToro, er det et annet sett med funksjoner som kanskje ikke er helt i tråd med handelen og investeringene. Den viktigste av dem er evnen til å kommunisere aktivt med andre handelsmenn. eToro posisjonerer seg som en sosial handelsplattform, hvor investorer kan chatte, diskutere og analysere ulike markeder sammen.

Dermed kan bitcoinentusiaster gi nyttige råd for nybegynnere eller til og med finanseksperter som ennå ikke har jobbet med kryptomynter. Du har også eToros egen analyse av markedet og nyhetsfeeds som kan være til stor hjelp når du handler.

Med verifisering og tilstrekkelige innskuddsbeløp kan du bli medlem av et gullkonto, med tittelen mange fordeler.

Mobil plattform

Du kan handle via nettplattform ved hjelp av din PC eller bærbare datamaskin. Dessuten, eToro støtter også mobilapper. Du kan få tilgang til kontoen din ved hjelp av appen på mobilen din for å enkelt sjekke aksjer og nåværende dashbord.

eToro Google -app

Begge typer smarttelefoner, iPhone (Apple Store) og Android (Google Play) støttes av sine respektive butikker. Apper er gratis å laste ned når som helst.

Hvordan fungerer eToro?

eToro jobber på to viktige grener: Kopihandel og kopieringsfinansiering, og stoler sterkt på brukerbasen for å kunne gi bistand til handelsmenn når de planlegger og utfører sine bestillinger. Verdiene av eiendelene (også kryptoer) endres i sanntid basert på aksjemarkeder, mens bitcoins verdi er basert på børser.

Mengden av fortjeneste du kan gjøre avhenger av kryptovalutaen du ønsker å handle på og risikoscore. Jo mer risikofylt aktiva er, jo mer penger kan du tjene og tape.

Avsluttende handel hos eToro

Det er en stor forskjell mellom CDFer og kryptokurver på eToro. Når du klikker “Kjøp” for gullhandel, kjøper du faktisk ikke varen. Du spiller ganske enkelt med verdien og håper å tjene penger på svingninger i markedet. Digitale mynter er forskjellige, ettersom du faktisk kjøper og holder eierskap over dem.

betalingsmetoder

For å bruke forskjellige funksjoner eToro har å tilby, så vel som faktisk handel, må midler settes inn på kontoen din. Foreløpig kan du bare sette inn eller ta ut USD som hovedvaluta mens bitcoins (og andre kryptotokener) vil være tilgjengelige så vel som andre halvår 2018.

Velge betalingsmåte hos eToro

Du kan sette inn penger på kontoen din når du har opprettet den, ved å bruke et bredt spekter av metoder som PayPal, kreditt- og debetkort, UnionPay, NETELLER, Skrill og bankoverføringer.

Støttede land

Selv om eToro tilbyr en online, åpen handels- og utvekslingsplattform, er den fortsatt under regulering og jurisdiksjon for flere finansregulatorer og lovgivende organer. Følgende er en liste over land som er blokkert for bruk eToro lovlig: Iran, Nord -Korea, Syria, Cuba, Sudan, USA, Japan, Canada, Tyrkia, Albania og Serbia.

På den annen side kan handelsmenn fra forskjellige andre regioner bruke eToro -tjenester uten problemer.

eToro støtter land

Så hvis du tilfeldigvis bor utenfor begrensede områder, kan du kjøpe og selge posisjoner på eToro, med eksempler nedenfor: Egypt, Filippinene, Sør -Afrika, Malaysia, Mexico, Romania, Storbritannia, Israel, Indonesia, India, New Guinea, Singapore og mange andre.

Er eToro tilgjengelig i USA?

eToro tilbyr ikke tjenester i USA, og oppgir landet som utilgjengelig for handel på plattformen. Årsaken er enkel, siden hver stat har sine egne retningslinjer for finansmarkeder og tjenester, spesielt når det gjelder kryptokurver. Når det gjelder staten New York, har du en Bit -lisens som bærer en viss kostnad som selskaper må betale for.

Kan amerikanske borgere handle med eToro?

For å unngå forskrifter og skattemessige konsekvenser, er tjenester om handel for øyeblikket ikke tilgjengelig for amerikanske handelsmenn. Alternativet i USA kan i stedet være en Bitfinex, som også er en kryptohandelsplattform.

Forskrift

eToro er en regulert enhet, regulert og lisensiert av CySEC (Cyprus Securities and Exchange Commission), MiFID (Markets in Financial Instruments Directive, lovgivende organ som regulerer EU) og FCA (Financial Conduct Authority, lokalisert i Storbritannia.) I forlengelse, kunder og klienter som registrerer seg hos eToro er også underlagt slike forskrifter.

Er det trygt?

Som nevnt i forrige seksjon, har handelsplattformen flere lisenser som regulerer virksomhetens drift. Enda viktigere, eToro tilbyr sine tjenester en stund nå, siden 2007 for å være nøyaktig.

eToro truster selskap

Mens du befinner deg i Europa, vil det være relativt enkelt å gå til rettslige skritt hvis det oppstår problemer angående din økonomi og investering. Lovlig betyr imidlertid ikke alltid “riktig”. De gir en høy prosentandel av suksess på kopihandel, men det er fortsatt en feilmargin og risiko ved slike handler og gevinster er ikke 100% garantert.

eToro -kontotyper

eToro tilbyr et mylder av handelskontoer på nettstedet med hver kontotype som er designet for å imøtekomme visse behov i henhold til traderens bakgrunn og/eller handelspreferanse. Disse kontoene er gratis å åpne og vedlikeholde, de er Standard Trading Accounts, eToro Islamic Account og eToro demo account.

Demokonto

Online handel kan være forvirrende for nykommere og nybegynnere innen online handel og utveksling. Og dermed, eToro gir muligheten til en demokonto, også kjent som en “virtuell konto”. Det lar deg få tak i nettstedet, få erfaring og nødvendige handelskunnskaper.

eToro demo -konto

Når du registrerer deg for kontoen, kan du velge mellom å bruke de virtuelle pengene på 10 000 dollar som er gitt til eToros virtuelle konto. Alle funksjoner, funksjoner og verktøy er absolutt de samme som med den virkelige kontoen.

Islamsk/byttefri konto

En stor del av eToro onlinehandlere er lokalisert i Midtøsten, derav årsaken til eToros islamske kontoer. Kontoen gir en begrensning på provisjonsgjeld og renter, og følger islamske ideologier om noen handelsmetoder.

Den islamske kontoen krever at kundene og klientene fortsetter med et minimumsinnskudd på 1.000 dollar for å aktivere kontoen.

Kundeservice

eToro tilbyr flere støtteverktøy du kan bruke hvis du støter på problemer eller bare har spørsmål om hvordan du handler med eToros tjenester. Disse verktøyene er omfattende vanlige spørsmål, guiden designet for å visuelt forklare alle deler av plattformen, blogginnlegg, direkte e -postkontakt og billettsystem.

eToro kundeservice

Enda viktigere er at du har et fellesskap av handelsmenn som har vært i spillet en stund nå. Du kan alltid komme med spørsmål om både handelsstrategier og mulige feil for å få svar du trenger.

Spesialtilbud

Børser gir rabatter for å tiltrekke seg handelsmenn som venter på at denne ekstra allure skal fortsette med en transaksjon. eToro Noen ganger sponser tilbud og tilbud på handler, for eksempel en kupongkampanje på $ 20 og bonusmidlene på $ 100 for handelsmenn som åpner en ekte konto. Når det gjelder demoen, mottar du $ 100 000 i virtuelle kontanter når du har opprettet en konto.

Inviter venner til eToro

eToro gir deg muligheten til å bytte inn disse virtuelle kontantene med ekte $ 50. Etter å ha mottatt dette beløpet, vil du motta ytterligere $ 50 gratis.

Gebyrer for eToro Investment Network

eToro implementerer to sett med gebyrer, de er handels- og uttakskostnader. Det er ingen innskuddsgebyrer å snakke om, selv om du bør ta hensyn til bank-/plattformutgiftene dine når du finansierer eToro -kontoen din.

Handelsavgifter

eToro fungerer i henhold til sin egen avgiftsstruktur. Siden om utgifter viser forskjellige handelsgebyrer, organisert i spredningen, kjøp og salgskostnader i henhold til instrumentet og tidspunktet når ordren slippes, som du kan se på bildet nedenfor.

eToro -avgiftsstruktur

Du bør ta hensyn til disse utgiftene på forhånd for å planlegge aktivitetene dine på riktig måte. Du har også handels- og uttaksgebyrer, som begge er forklart i detalj i de følgende avsnittene. Når det gjelder perioder over natten eller helgen, er det ingen ekstra kostnader knyttet til kryptovalutahandel.

Uttak

eToro lar deg ta ut pengene dine med kredittkort, bankoverføringer, bankoverføringer eller PayPal med minimale kostnader. Servicetiden for levering av pengene dine til disse kan nå maksimalt 5 virkedager.

Uansett valgt metode er minimumsbeløpet for uttak 50 dollar med et fast gebyr på 25 dollar, noe som kan passe godt for handelsmenn som har store saldo på kontoene sine. Kryptoer er ennå ikke tilgjengelig for innskudd/uttak.

Hvordan bruke eToro til å kjøpe Bitcoin: Nybegynnerguide

I denne korte opplæringen viser vi deg hvordan du åpner en konto på eToro, finansiere saldoen din og overføre/ta ut penger gjennom trinnvise guider.

Åpne en konto

For å starte prosessen, gå over eToros hjemmeside og klikk på “Bli med nå” -knappen. Du vil bli rettet mot registreringsskjemaet, der du bør oppgi den første & etternavn, e -postadresse, passord og telefonnummer.

eToro ny konto

Du må bekrefte både e -post og telefonnummer for å kunne fullføre prosessen. Bare oppgi PIN -kode du har mottatt på telefonen, og klikk på lenken som er sendt til e -postadressen din for å fullføre kontoen din på eToro.

Slik legger du til midler på eToro -kontoen?

Klikk på “Deposit” -knappen på oversikten din nederst på siden som vist nedenfor.

eToro innskuddsmidler

Du kommer til en side som inneholder innskuddsskjema, der du bør oppgi beløpet du ønsker å finansiere kontoen din med, samt betalingsmetode. Det forventes at du også oppgir betalingsmetode. Kredittkort krever for eksempel kortinnehavers navn, kortnummer og CVV -kode og utløpsdato.

Som det siste trinnet, klikk på send og følg instruksjonene hvis det er noen for å fullføre betalingen, avhengig av valgt innskuddsmetode.

Hvordan overføre og ta ut penger?

I tilfelle du har samlet inn en betydelig sum penger eToro konto, gå tilbake til oversikten og klikk “Ta ut midler.”

eToro tar ut penger

Du har muligheten til å angi beløpet du vil ta ut i USD.

Send inn uttaksmidler

Som et annet trinn velger du hva du vil ta ut, eiendeler, fortjeneste eller hele saldoen.

Velg deretter overføringsmetoden, som er den samme som for innskuddet. Klikk på send inn og sjekk kontoen din for bank/PayPal/Skrill for å se om overføringen ble gjennomført.

eToro: Scam or Legit?

Siden det å kjøpe bitcoins krever mye forskning og risiko, må vi stille dette spørsmålet til deg: is eToro legit eller svindel? Som en enhet som gjennomgår en rekke forskrifter pålagt av anerkjente lovgivende organer, gir den sikkert en enorm mengde sikkerhet ved handel og som en online utvekslingsplattform.

Når det gjelder selskapet selv, er det en legitim plattform å jobbe med og ikke en svindel. Tross alt har de vært i bransjen siden 2006. Dermed anser vi ikke nettstedet som en falsk eller svindel.

FAQ om eToro

Er eToro regulert?

eToro er regulert av tre europeiske lovgivende enheter, CySEC (Cyprus Securities and Exchange Commission), MiFID (Markets in Financial Instruments Directive – lovgivende organ som regulerer EU) og FCA (Financial Conduct Authority – Storbritannia).

Det er derfor viktig å merke seg at problemer du står overfor på denne plattformen kan ha en form av en rettssak hvis du føler at interessen din er skadet eller virksomheten har utført en urettferdig praksis. Det hjelper definitivt hvis du kan se et ansikt i rettssalen hvis det skulle oppstå problemer. Du bør likevel lese vilkårene for å vite hva du går inn på.

Hva er eToro OpenBook?

Som eToro er en sosial handelsplattform, gjør det mulig å matche, kompilere og sammenligne flere resultater fra mange brukere for å bestemme den mest vellykkede formelen. Normalt, når du deltar i eToros sosiale handelsnettverk, samles dine handelsalternativer, strømmer og valg automatisk. Hver handelshandling, åpning eller lukking spores og sammenlignes i relevans til trading openbook -rekord.

eToro -overvåkningsliste

Du har muligheten til å følge uten spørsmål, noe som betyr at du kan følge hvert trekk en leder fortsetter med, uansett risiko hvis du oppfatter dette som den beste handlingen. Noen ganger i handel kan du spare noen penger å tape.

Du kan til og med se dem som partnere hvis du ønsker å ta en personlig kontakt. Et slikt partnerskap kan ha mange fordeler, ettersom du kan få periodiske endringer av bestillingene dine. Du bør være klar over at du kanskje må betale provisjoner til disse lederne hvis verktøyene deres viser seg å være lønnsomme for deg.

Kan du tjene penger på eToro?

Svaret på spørsmålet om du kan tjene penger på eToro er ja, forutsatt at du vet når du skal følge lederen eller ta et skritt tilbake og beregne valgene dine. Se på plattformen som et sjakkspill, med mange åpninger, handle rett ut bare for å åpne plass for de mest kritiske brikkene i baklinjen. Planlegging er avgjørende her, ettersom markedstrender kan analyseres og bevegelsen forutsies på kort sikt.

eToro handlingsanalysator

Du må også vurdere en leder å følge, om du er villig til å gå med risikoindikatoren og hvor stabil strategiene er. Men hvis du vurderer valgene dine godt, har du tilgang til betydelige inntekter, spesielt på bitcoin -handel.

Er eToro verdt det?

Hvis du er en nybegynner som er på utkikk etter en start i en online handelskarriere, eToro kan være ganske starten på. De fleste nybegynnerhandlerne sliter med å finne sitt senter: hvordan investerer de kapitalen? Hvilken valuta skal jeg holde meg til? Er bitcoins verdi som lover å øke i forhold til USD, eller mer mot CAD?

Slike spørsmål og vanskeligheter kan elimineres når nye handelsmenn følger en handelsleder eller en lovende indeks, og i det minste hvis de ikke oppnådde stor suksess, kan de minimere tapet eller i det minste risikoen for det. Til slutt, selv med tap, lærer nybegynnere raskt tauene, i et kontrollert miljø.

eToro -kurs

eToro kan hjelpe nybegynnere, middels og til og med erfarne handelsmenn med å forvalte en solid portefølje. Derfor vurderer vi å prøve å handle på eToro.

Slik stenger du kontoen min?

Hvis du vurderer å trekke deg fra online trading eller fra eToro spesielt vil du føle deg tilbøyelig til å slette kontoen din fra børsen. For å lukke kontoen må du tømme saldoen og tilbakekalle posisjonene dine på aksjer eller valutaer.

Avslutter konto hos eToro

Kontakt deretter deres kundestøtte og velg spørsmålet “Lukk min konto” og vent til du får svar og bekreftende svar for avdelingen å gjøre det for deg.

Hva er eToro Leverage?

For å starte må vi først svare på et spørsmål: hva er innflytelse. Leverage er en form for utlån eller lån fra handelsmannens perspektiv, ettersom megler og trader vurderer å maksimere profitten. Noen ganger kan megleren anse en mulighet som er ganske lukrativ at de fortsetter å låne ut pengene sine for å oppnå dette målet, til en sum som er et forhold mellom mengden penger som handles. Gevinstene og tapene er liknende i dette tilfellet.

eToro -innflytelse

eToro girings spenner fra 1: 2 til 1: 400, og gir deg et ganske stort lånt volum å jobbe med. Det er klart at høyere innflytelse, større risiko er involvert som kan føre til at du mister alle pengene dine hvis markedet ikke ble undersøkt på riktig måte.

Fordeler og ulemper

Fordeler

 • et solid utgangspunkt gjennom kopimekanismen;
 • bekreftelse gjennom skannet ID er ikke nødvendig fra brukere;
 • tjenester er tilgjengelige globalt;
 • mulighet til å bruke sofistikerte diagrammer og analyseverktøy;
 • store innflytelsespriser tilgjengelig.

Ulemper

 • begrensede muligheter for å slette kontoen din;
 • lederprofiler kan være misvisende;
 • helger er ikke tilgjengelig for handel.

Nettsteder som eToro

eToro er ikke det eneste stedet som bor på ordningen for sosial handel, da det er andre nettsteder som er like i struktur og handelsmetodikk. Vi samlet en rekke anmeldelser på disse handelsplattformene som du bør sjekke ut, nettsteder som CEX.IO, Mycel og Kraken.

Anmeldelse av CEX.IO

CEX.IO pleide å være en sky gruvedrift leverandør. CEX.IO handler med BTC og tilbyr penger i valutaer som USD, EUR, GBP og RUB. CEX.IO støtter mange betalingsalternativer og valutaer. CEX.IO er en av børsene som tilbyr alternativer for handel med mange valutaer. Den støtter også et bredt spekter og en rekke betalingsmetoder.

Bytt bitcoin med CEX.IO

Du kan sjekke vår detaljerte gjennomgang av børsene og en grundig analyse av dets begynnelser, struktur, fordeler og ulemper, og vanlige spørsmål om hvordan det fungerer..

Les mer om Mycelium Local Trader

Mycelium Local Trader fungerer som om det er en Uber for handel med bitcoins, med deg som setter din egen pris for kryptovalutaen. Mycelium hjelper deg med å finne lokale bitcoin -selgere og møte dem personlig for å kjøpe BTC og andre kryptokurver fra dem, noe som gjør det mer raskt å jobbe med kryptolommebok i dette tilfellet.

Mycelium P2P markedsplass

Disse selgerne fungerer som konkurrenter til hverandre, og gir deg den best mulige prisen i markedet.

Denne unike modellen drar fordel av områder som er svært befolket i bitcoinshandlere. Det er en av de brukervennlige utvekslingene når det gjelder grensesnitt. Du kan sjekke vår detaljerte og grundige analyse og gjennomgang av Mycelium Local trader.

Kraken Exchange – Se detaljer

Kraken er et av de veletablerte navnene på online børs og handelsplattformer i Europa; Krakens børs er basert på daglig handelsvolum. Kraken har et solid rykte og tilbyr et trygt handelsmiljø. En av de ødeleggende ulempene er at den ikke er så mye brukervennlig sammenlignet med andre børser.

Kraken bitcoin -utveksling

Du kan sjekke vår informative analyse og gjennomgang av Krakens fordeler og ulemper, betalingsmåter og tilgjengelighet, samt funksjoner og markeder som støttes av den elektroniske handelsplattformen..

Vi er her for å svare på spørsmål om denne artikkelen, spesielt hvis vi har utelatt viktig informasjon i denne veiledningen eToro.