Personvernerklæring

Crypto-Rating.com (“vi” eller “oss”) driver nettstedet https://www.crypto-rating.com/ (“Nettstedet”).

Herved informerer vi deg som vår besøkende om retningslinjene for innsamling, bruk og avsløring av personopplysninger når du surfer på nettstedet vårt og hvilke alternativer besøkende har i forhold til disse dataene.

Vi bruker dataene dine for å tilby og forbedre nettstedet. Ved å bruke nettstedet gir du ditt samtykke til innsamling og bruk av data i samsvar med disse retningslinjene.

DEFINISJONER

Personlig informasjon

Personopplysninger betyr data om en person som kan identifiseres tilsvarende med den.

Bruksdata

Bruksdata er data som samles inn automatisk, de genereres enten ved bruk av nettstedet eller fra nettstedets infrastruktur (for eksempel etter varigheten av et sidebesøk).

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små biter av data som er lagret på en brukers enhet.

Datakontroller

Dataansvarlig betyr en person som (enten alene eller i fellesskap eller i fellesskap med andre personer) bestemmer hvilke formål og hvordan personopplysninger skal behandles eller skal behandles.

Databehandler (eller leverandører)

Databehandler (eller leverandør) betyr enhver person (annet enn en ansatt i den behandlingsansvarlige) som behandler dataene på vegne av den behandlingsansvarlige.

Vi kan bruke nettstedene til forskjellige nettstedleverandører for å behandle dataene dine mer effektivt.

Dataemne

Den registrerte er enhver individuell person som er gjenstand for personopplysninger.

Bruker

Brukeren er en individuell person som besøker nettstedet vårt. Brukeren korrelerer med den registrerte, som er gjenstand for personopplysninger.

INFORMASJONSSAMLING OG BRUK

Vi samler inn flere forskjellige typer informasjon for å tilby og forbedre nettstedene til deg.

Typer data som samles inn

Personlig informasjon

Når du bruker nettstedet vårt, kan vi be deg om å gi oss visse personlige opplysninger som kan brukes til å identifisere eller kontakte deg (“Personopplysninger”). Personlig identifiserbar informasjon kan omfatte, men er ikke begrenset til: Fornavn og e -postadresse.

Informasjonskapsler og bruksdata

Vi kan bruke dine personopplysninger til å kontakte deg med reklamemateriell og annen relevant informasjon. Du kan velge bort å motta eller dele av denne kommunikasjonen av kontakte oss.

Bruksdata

Vi kan også samle inn informasjon om hvordan nettstedet er tilgjengelig og brukt (“bruksdata”). Disse bruksdataene kan inneholde informasjon som datamaskinens internettprotokolladresse (f.eks. IP -adresse), nettlesertype og versjon, sidene på nettstedet du besøker, tidspunktet og datoen for besøket, tiden du har brukt på disse sidene, unik enhet identifikatorer og andre diagnostiske data, for eksempel appbrukeregenskaper.

Sporing & Informasjon om informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier for å spore aktiviteten på nettstedet vårt og beholde viss informasjon.

Informasjonskapsler er filer med liten mengde data som kan inneholde en anonym unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra et nettsted og lagres på enheten din.

Du kan angi filtre i nettleseren din for å avvise alle informasjonskapsler eller for å godta visse informasjonskapsler som sendes.

På den måten, hvis du ikke godtar informasjonskapsler, vil noen av nettstedene våre ikke være tilgjengelige for deg.

Blant typer informasjonskapsler som brukes er preferanse -informasjonskapsler for å huske preferanser og individuelle innstillinger for besøkende på et nettsted. En annen type informasjonskapsler er sikkerhetskapsler for å sikre brukernes sikkerhet på nettstedet.

BRUK AV DATA

Crypto-Rating.com bruker de innsamlede dataene til forskjellige formål:

  • For å tilby og vedlikeholde nettstedet vårt.
  • For å varsle besøkende om oppdateringene på nettstedet vårt.
  • Å gi kundestøtte i tide og kvalitet.
  • Å samle statistiske data for nettstedforbedringer.
  • For å oppdage og forhindre tekniske problemer.

OPPBEVARING AV DATA

Crypto-Rating.com beholder nettstedets besøkendes personopplysninger bare så lenge det er nødvendig for formålene som er angitt i denne personvernerklæringen. Vi beholder og bruker personopplysninger i den grad det er nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser (for eksempel hvis vi må beholde dataene dine for å overholde gjeldende lover), løse tvister og håndheve våre juridiske avtaler og retningslinjer.

Bruksdata kan også lagres for interne analyseformål. Generelt beholdes bruksdataene i en kortere periode, bortsett fra når disse dataene brukes til å styrke sikkerheten eller for å forbedre funksjonaliteten til nettstedet vårt, eller vi er juridisk forpliktet til å beholde disse dataene i lengre tidsperioder.

OVERFØRING AV DATA

Informasjon fra besøkende om nettstedet, inkludert personopplysninger, kan overføres til datamaskiner som ligger utenfor din jurisdiksjon, noe som betyr at databeskyttelseslovene kan variere enn de i din jurisdiksjon.

Ditt samtykke til denne personvernerklæringen etterfulgt av innsending av slik informasjon representerer din samtykke til denne overføringen.

Crypto-Rating.com vil ta alle relevante skritt for å sikre at dataene dine behandles sikkert og i samsvar med denne personvernerklæringen.

VISNING AV DATA

Lovlige krav

Crypto-Rating.com kan avsløre dine personlige data i følgende tilfeller:

  • Å overholde en juridisk forpliktelse.
  • For å forhindre eller undersøke mulig feil i forbindelse med nettstedet.
  • For å beskytte og forsvare rettigheter eller eiendom som tilhører Crypto-Rating.com.
  • For å beskytte den personlige sikkerheten til brukere av nettstedet eller publikum.

SIKKERHET FOR DATA

Vi streber etter å bruke alle akseptable midler for å beskytte dine personlige data, men vi advarer deg om at ingen overføringsmetode over Internett eller elektronisk lagring er helt sikker.

SITE PROVIDERS

Vi kan ansette tredjeparts selskaper og enkeltpersoner for å legge til rette for nettstedet vårt (“nettstedleverandører”), for å tilby nettstedet på våre vegne, for å drive nettstedrelaterte plattformer eller for å hjelpe oss med å utføre statistiske analyser.

Disse tredjepartene har bare tilgang til dine personlige data for å utføre disse oppgavene på våre vegne og er forpliktet til ikke å avsløre eller bruke dem til andre formål.

Analytics

Vi kan bruke tredjeparts nettstedleverandører til å overvåke og analysere bruken av nettstedet vårt.

Google Analytics

Google Analytics er et webanalyseside som tilbys av Google som sporer og rapporterer trafikk til nettstedet. Google bruker dataene som samles inn for å spore og overvåke bruken av nettstedet vårt. Disse dataene deles med andre Google Sites. Google kan bruke de innsamlede dataene til å kontekstualisere og tilpasse annonsene til sitt eget annonsenettverk.

Du kan velge bort å ha gjort aktiviteten din på nettstedet tilgjengelig for Google Analytics ved å installere tilleggsprogrammet for nettleser for fravalg av Google Analytics. Tillegget forhindrer Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js og dc.js) i å dele informasjon med Google Analytics om besøksaktivitet.

Hvis du vil ha mer informasjon om Googles personvernpraksis, kan du gå til Googles personvern & Vilkår nettside: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

LENKER TIL ANDRE STEDER

Nettstedet vårt kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjeparts lenke, blir du sendt til tredjeparts nettsted. Vi anbefaler på det sterkeste å gå gjennom personvernerklæringen for hvert nettsted du besøker.

Vi har ingen kontroll over og påtar oss intet ansvar for innholdet, retningslinjene for personvern eller praksis på tredjeparts nettsteder eller nettsteder.

IKKE VOKSNE PERSONVERN

Nettstedet vårt henvender seg ikke til noen under 18 år. Vi samler ikke bevisst inn personlig identifiserbar informasjon fra noen under 18 år..

ENDRINGER I DENNE PRIVACYPOLITIKKEN

Vi kan oppdatere våre retningslinjer for personvern fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge ut den nye personvernerklæringen på denne siden.

Du rådes til å gjennomgå denne personvernerklæringen med jevne mellomrom for eventuelle endringer. Endringer i denne personvernerklæringen er effektive når de legges ut på denne siden.

KONTAKT OSS

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, vær så snill kontakt oss.