Zcoin prisforutsigelse 2020 og langsiktig

Hva er XZC?

XZC -mynten er den opprinnelige valutaen i Zcoin -økosystemet. Det er en desentralisert og åpen kildekode-ressurs som fokuserer på personvern og anonymitet. XZC -kryptotransaksjoner er konfidensielle, og det er ikke mulig å spore historien eller koble en bestemt mynt til eieren. Zcoin er ment å være et personvern Utvidelse til Bitcoin -protokollen.

Zcoin ble grunnlagt av en av hovedutviklerne, Poramin Insom i 2016. Hver mynt i systemet går gjennom en prosess av brenning og mynting på nytt å fjerne alle historiske spor fra den. Nettverket bruker Konsensus-algoritme for Proof-of-Work og Merkle Tree Proof (MTP) gruvealgoritme.

Zcoin har også en Proof-of-Stake-komponent. Brukere kan lage masternoder kalt Znodes ved å sette minst 1000 XZC -mynter. Hele masternode -oppsettguiden er forklart i detalj på offesiell nettside. Det krever at brukerne genererer en ny Znode -nøkkel og setter inn myntene for innsetting i lommeboken. Znode -konfigurasjonsfilene må konfigureres i henhold til den offisielle dokumentasjonen. Det neste trinnet er å velge VPS -pakken og sette den opp. Med tanke på den nåværende Zcoin -prisen representerer den summen en investering på rundt $ 4000. 30% av blokkbelønningene er tilordnet Znode -eiere.

XZC er en TOPP 100 kryptokurrency når det gjelder markedsverdi. Ved å konvertere det gjennomsnittlige daglige handelsvolumet fra XZC til BTC, observerer vi en verdi på over 1450 BTC i handler hver dag. Den totale XZC -forsyningen er lik Bitcoins og beløper seg til 21,4 millioner.

Hva avhenger XZC -prisen?

Flere faktorer som bestemmer og påvirker prisen på XZC:

  • Tilbudet og markedets etterspørsel for XZC. Det vil bare være 21,4 millioner XZC. Hvis adopsjonen øker, kan etterspørselen etter Zcoins bli større enn det begrensede tilbudet. XZC USD -diagrammet vil i så fall vise en positiv trend for Zcoin.
  • Gruveproblemet av Zcoin. Flere gruvearbeidere og større hashrates gjør gruveprosessen vanskeligere for et individ. De utvinnede myntene vil dermed ha en større verdi.
  • Oppføringer på børser. Når en mynt blir notert på en populær børs, skaper det vanligvis mye offentlig oppmerksomhet som resulterer i en prisstigning. En økning i verdien på 50% eller 100% er ikke uvanlig.

Prediksjon for Zcoin for 2020

Mange markedsanalytikere spår XZCs prisbevegelser både på kort og lang sikt. Etter å ha analysert mange forskjellige kilder, kan vi konkludere med at de fleste prediktorer er bullish på Zcoin for 2020. Zcoin -prisen i dag er $ 4,00, med mynten som har hatt et tap på 0,15% de siste 24 timene.

TradingBeast eksperter har analysert XZC og deres Zcoin -spådom viser en verdiøkning på opptil 17% i juni 2020 sammenlignet med dagens priser. En verdivurdering mellom $ 4,57 – $ 5,72 er forventet. I månedene som følger forventer de at prisen vil falle til et sted mellom $ 3 og $ 3,5, før en retningsendring de siste 60 dagene i 2020. De forventer at Zcoin vil avslutte året verdsatt mellom $ 5 og $ 5,50.

En profesjonell Zcoin Trading View analytiker mener at Zcoin har posisjonert seg perfekt for en oppadgående utbrudd av opp til 70%. Lignende utfall forventes ved å se på XZC ETH -diagram hvor store kjøpsmuligheter er spådd i begynnelsen av mai.

Værmeldere fra Wallet Investor tror at Zcoin vil miste mye verdi i løpet av 2020. De er veldig bearish på mynten og tror at prisen vil falle under $ 0,50. Imidlertid er det ventet en snuoperasjon i desember etter et bemerkelsesverdig løp som kan låse prisen et sted mellom $ 10 – $ 25.

Langsiktig prisforutsigelse for XZC

Ved å bruke en dyp læringsalgoritme, analytikere fra CryptoGround har konkludert med at prisen på XZC i 2021 kan være rundt $ 7. I årene som følger forventer de forbløffende gevinster og spår $ 53 i 2022, $ 70 i 2023 og $ 112 i 2025.

Wallet Investor har ingen tro på prosjektet på sikt. De tror prisen vil gå over $ 30 i løpet av 2021 etterfulgt av et kraftig fall de neste 5 årene mynten ikke vil kunne komme seg etter.

Analytikere fra TradingBeast er noe mer forsiktige, men de tror på potensialet til Zcoin. De forventer at prisen sakte vil bevege seg fra $ 8 til $ 10, av 2022, og når til slutt et høydepunkt på ca. $ 12, ved slutten av 2023.

Hvor kan jeg kjøpe XZC?

Zcoin har blitt notert på flere børser, og det er totalt 56 forskjellige handelspar. Blant listen over børser og utvekslingstjenester kan vi finne BitForex, Binance, ChangeNOW, Huobi, BKEX og mange flere.

Før du kjøper XZC, er det viktig å lage en Zcoin -lommebok online eller enda bedre, bruk offisielt anbefalt Kjerne- eller elektronlommebøker. Coinomi gir brukerne en Zcoin lommebok egnet for alle plattformer og enheter. Maskinvare lommebøker som f.eks Ledger eller Trezor er gode lagringsmetoder, og begge merkene støtter Zcoin.

Endre NÅ er en rask kryptovalutautveksling der brukere enkelt og trygt kan kjøpe XZC i bytte mot andre mynter eller fiat -valutaer. For de som ønsker å lære å selge Zcoin, er det en detaljert guide som forklarer alle trinnene.

For å kjøpe Zcoin på ChangeNOW, bare skriv inn ditt foretrukne handelspar fra rullegardinmenyene (for eksempel BTC til XZC). Skriv inn hvor mye du er villig til å endre, og plattformen vil automatisk beregne det nøyaktige beløpet du vil motta.

Klikk på Utveksling -knappen og skriv inn din XZC -lommebokadresse. Etter bekreftelsen av oppføringene dine, vil ChangeNOW vise en adresse der du må sette inn BTC. Når adressen er finansiert, slipper plattformen de nye XZC -myntene dine og sender dem til lommeboken din.

Konklusjon

Zcinos fokus på personvern gjør mynten til et verdifullt oppkjøp som en langsiktig investering. De fleste markedsanalytikere spår et solid vekstpotensial de neste 5 årene. Zcoin er imidlertid ikke den eneste anonyme mynten på markedet. Det er hard konkurranse.

Zcoin drar fordel av et dynamisk og dyktig utviklingsteam som jobber med å introdusere topp moderne teknologi i tide. XZC har en veldig beskjeden forsyning på bare 21 millioner mynter. Hvis samfunnet innser sitt potensial i den neste store oksekjøringen, vil langsiktige investorer bli smilende igjen.

Ansvarsfraskrivelse: Denne artikkelen gjenspeiler bare forfatterens mening og er ikke økonomisk rådgivning. Vi tar ikke noe ansvar for resultatene av en handelsmanns beslutning eller handling.