Prediksjon for Ethereum 2020, 2025, 2030, 2018, 2017

Introduksjon

Ethereum ble opprinnelig utgitt som en white paper av en programmerer ved navn Vitalik Buterin, og skulle utgis som en plattform som ville hjelpe til med å bygge desentraliserte applikasjoner. Hans første forslag var å bringe konkret endringer i Bitcoin ved å gi det et skriptspråk som vil hjelpe til med programutvikling.

Hans forslag ble avvist, så han gikk videre og bestemte seg for å utvikle plattformen for å løse dette formålet. Etter intens arbeid, juli 2015, Vitalik Buterin lanserte Ethereum for offentlig bruk. Ether er symbolet som brukes til Ethereum -operasjoner, og den gir en offentlig distribuert hovedbok. Symbolet for Ether er ETH, og det er tilgjengelig på nesten alle kryptovaluta -børser under samme navn.

Merk: I de første årene med utvikling og lansering, Ethereum hadde flere grunnleggere. Anthony Di Lorio finansierte prosjektet mens grunnleggerne var- Vitalik Buterin, Charles Hoskinson, Mihai Alisie, Amir Chetrit, og Anthony selv. Joseph Lubin, Gavin Wood, og Jeffrey Wilke lagt inn i 2014.

Ethereum merket en økning i prisen da BitPay bestemte seg for å legge til det digitale tokenet som en form for det globale betalingssystemet på plattformen. I løpet av de siste månedene har antallet transaksjoner på nettverket økt med nesten 910 000. Disse dataene viser at Ethereum aksepteres bredt og raskere.

For tiden handler ETH på $ 161,17 etter en svak nedgang i markedet de siste ukene. Prisen støttes til $ 157, mens sterk motstand kan sees nær $ 165 i skrivende stund. Ethereum ligger på andreplass i de beste kryptokurvene basert på markedsverdi med en markedsverdi på $ 17 510 294 648. I løpet av de siste 24 timene merket det en nedgang på 3,60%.

Hva er Ethereum (ETH)?

Ethereum ble lansert i 2015 som en åpen kilde, offentlig distribuert databehandlingsplattform som var basert på blockchain. Ether eller ETH er det opprinnelige symbolet på plattformen som brukes til driften. I et tyveri i 2016 som involverte Ether -tokens til en verdi av 50 millioner dollar, ble plattformen deretter delt i to blokker- Etherem (ETH) og Ethereum Classic (ETC).

Fordeler med Ethereum:

  • Transaksjoner på Ethereum kan ikke endres når dataene er skrevet, noe som gjør det nesten umulig å hacke.
  • Plattformen er desentralisert, og eliminerer behovet for en mellommann.
  • Transaksjonene på nettverket er raskere på grunn av automatisering av blockchain -transaksjoner.
  • Transaksjonene er kryptografisk sikret på blockchain, noe som gjør det tryggere.

Ethereum historie

Grunnleggeren av Ethereum -nettverket, Vitalik Buterin, publiserte whitepaper i november 2013. I januar 2014 ble utviklingen av Ethereum -plattformen offentliggjort. Det opprinnelige Ethereum -utviklingsmannskapet besto av Vitalik Buterin, Mihai Alisie, Anthony Di Iorio og Charles Hoskinson.

Ethereum -markedsdata

Ethereum er den nest største kryptovalutaen med en markedsverdi på 20 milliarder amerikanske dollar. Kryptovalutaen har markedsdominans på nesten 8% når det gjelder markedsverdi og har en sirkulasjonstilførsel på 110 millioner mynter. Ethereum kryptokurrency nådde en all-time high på 1.448,18 dollar 13. januar 2018. I skrivende stund handler Ethereum-prisen på 185,63 dollar med et 24-timers handelsvolum på over 20 milliarder USD. 

Prediksjon av Ethereum

Den nest største kryptovalutaen når det gjelder markedsverdi, oppnådde rask suksess etter lanseringen i 2015. Den innfødte kryptovalutaen til blockchain-nettverket, ETH, er blant de mest brukte myntene etter bitcoin. Så langt har eterumspådommer ikke vært så nøyaktige som kryptoreguleringer rundt krypto har blitt ganske strenge de siste årene. For tiden handler Ethereum på $ 264, og det forventes å nå rundt $ 400-$ 500 innen utgangen av dette året. 

Merk: Ethereum har en markedsverdi dominans på $ 9,66%. 

Hvorfor mislyktes prisforutsigelsene til Ethereum?

Begynnelsen av året 2018 var ganske bra for den nest største kryptovalutaen, men resten av året var en skuffelse. De pris på ETH nådde en all-time high på 1.448,18 dollar 13. januar 2018. Flere krypto-eksperter hadde spådd et bullish år for ETH, men hele kryptomarkedet falt ned det året sammen med ETH. De fleste av eterumspådømmene ble vist feil, da hele kryptomarkedet led et betydelig tap. 

Merk: Ethereum har et handelsvolum på over 30 milliarder amerikanske dollar.

Hva fremtiden bringer for Ethereum?

Den nest ledende kryptovalutaen har vært veldig vellykket de første fem årene, men hva med fremtiden? Å forutsi fremtidige scenarier i kryptokurrencymarkedet kan være en utfordrende oppgave ettersom kryptomynter er svært volatile. Den andre faktoren som kan spille en viktig rolle i kryptoindustrien er kryptoreguleringer. Enhver streng politikk som fraråder bruk av krypto kan føre til at markedet tømmes. Forutsatt at det ikke er innført noen store kryptoreguleringer, ser fremtiden for Ethereum lys ut. 

Merk:  Vitalik Buterin brukte en crowdfunding -plattform for å finansiere Ethereum -prosjektet i utgangspunktet. 

Hvorfor skal du ikke investere i Ethereum?

Grunnleggerne av Ethereum var nylig i trøbbel da de innrømmet at de visste at Etehreum blockchain ikke var skalerbar på tidspunktet for ICO, og ICO -dokumentene viste noe annet. Kryptoindustrien har kritisert Ethereum -nettverk for skalerbarhetsproblemene, og flere Dapps migrerte til og med til andre nettverk på grunn av dette problemet. Grunnleggerne av nettverket har imidlertid snakket om å løse disse problemene lenge og lansere Ethereum 2.0. 

Prediksjon av Ethereum av markedet

1. Ian McLeod

Teknologi ekspert på Thomas Crown Art, Ian McLeod, har spådd at prisen på Ethereum kan nå $ 500 innen utgangen av 2019 og tidlig i 2020. Han nevnte også at BTC ville miste verdien med 50% på 5 år.

2. Handelsdyr

Trading Beast er et handelsnettsted som sa at prisen på Ether ville nå $ 908 innen 2019, og gjennomsnittsprisen vil være et sted i nærheten av $ 650.

3. Brian Schuster

Brian Schuster er grunnleggeren av Ark Capital LLC, som gjorde en ganske urealistisk bullish spådom Ethereum -prisen vil nå $ 100 000 om 5 år.

4. Steven Nerayoff

Steven Nerayoff spådde at prisen ville nå så høyt som $ 3000 i 2019, og plattformen vil få ti ganger flere prosjekter i fremtiden sammenlignet med nå.

5. Joseph Raczynski

Grunnlegger av Joe Technologist.com, Joseph har en anstendig mengde følgere på Twitter -håndtaket, og han spådde at prisen ville nå $ 1200 innen 2019.

6. Lommebokinvestor

WalletInvestor har gitt en annen spådom for prisen på Ethereum. Ifølge dem vil prisen falle og take prisen ned til $ 42 før han sakte gjenoppretter til $ 230.

Coinnounces prisforutsigelse for Ethereum

Vi vet alle at markedet for kryptokurver er ustabilt, så det er ikke mulig å forutsi den nøyaktige prisen for en krypto -eiendel. Vårt team av analytikere har grundig studert de historiske trendene i markedet, og de kom frem med visse spådommer for ETH.

Prediksjon for Ethereum 2020

Prisen er spådd for å nå $ 170-$ 200 nivåer i begynnelsen av 2020, hvorfra den vil merke en annen gevinst som tar prisen mot de øvre nivåene på $ 400-$ 500. Prisen kan være vitne til en liten nedgang nær andre-tredje kvartal.

Prisen vil igjen få sin posisjon i markedet og nå nivået på $ 1000 og over. Adopsjonsraten vil øke med tiden for tokenet, så vel som konseptet med desentraliserte applikasjoner vil se en boom i 2020 og videre.

Merk: En av Ethereum -grunnleggerne, Vitalik Buterin, jobbet tidligere i stillingen som å være medgründer av Bitcoin-magasinet.

Prediksjon for Ethereum 2025

Ethereum har klart å opprettholde sin posisjon i markedet de siste ukene, siden det har holdt seg over de betydelige støttenivåene. I følge trendene i diagrammet forventes prisen å følge opp-ned-mønsteret.

Merk: Ether ble introdusert for å hjelpe hver person i systemet, ettersom dette tokenet kan være en betalingsform, så vel som det kan handles av vanlige valutameglere, børser og mange krypto -lommebøker.

I dette tilfellet, vi kan forvente at prisen vil stige til $ 2000-$ 3000 og over nivåer for år 2025. Dette avhenger også av verdien av andre kryptokurver. Dette vil være tilfelle hvis Ethereum opprettholder sin posisjon på markedet innen 2025.

Prediksjon for Ethereum 2030

Prisen på Ethereum er avhengig av forholdet mellom tilbud og etterspørsel ettersom flere og flere mennesker går mot dapps og Ethereum. I 2030 kan Ethereum se mye høyere priser på $ 5000 og høyere.

Ting kan imidlertid gå sørover hvis regjeringene innfører strenge retningslinjer for bruk av digitale valutaer innen 2030 eller prøver å forby dem. Et hardt skritt som dette kan drepe hele markedet, noe som gjør prisforutsigelsen for Ethereum for 2030 ubrukelig.

Merk: JP Morgan Chase utvikler sin JPM Coin ved hjelp av en variant av Ethereum blockchain. Denne varianten heter “quorum”.

Prediksjon for Ethereum 2018

Den bullish trenden kunne ikke vare lenge som i 2018, og prisen startet en korreksjon nedover og tok prisen til å nå $ 110-$ 100 nivåer. Analytikere innså volatiliteten i markedet, og spådommene for de kommende årene endret seg.

Ethereum -prisen i 2018 gjorde det ikke bra sammenlignet med de foregående årene, og den fortsatte å synke. Ved utgangen av 2018 nådde Ethereum -prisen nesten under $ 100.

Merk: Ethereum -transaksjonen finner sted med hastighet på 25 transaksjoner per sekund. På den annen side behandler Visa -plattformen 45 000 betalinger per sekund.

Prediksjon for Ethereum 2017

2017 var begynnelsen på en berg- og dalbane som fortsatte til 2018. Året startet med en pris på $ 10, og ved slutten av året nådde prisen nesten $ 1000. Denne bullish trenden ga store forhåpninger til markedet, og folk spådde at prisen skulle nå $ 1500 og oppover.

Ethereum nådde et høyt nivå på 1200 dollar i desember 2017 før det igjen ble påvirket og begynte å synke. Dette representerte 100 ganger oppnådd i markedet bare i 2017.

Merk: Ethereum er raskere sammenlignet med Bitcoin i sin blokketid da Ethereum tar 14-15 sekunder for en blokkgenerering, mens Bitcoin tar 10 minutter.

Vanlige spørsmål (FAQ)

1. Vil Ethereum -prisen stige?

Markedet for kryptokurver er ustabilt, noe som gjør det uforutsigbart. Flere analytikere og markedsentusiaster har foreslått at de kommende årene vil være bullish for kryptovalutaen med små bearish korreksjoner.

2. Prisen på Ethereum i 2030?

Prisen for Ethereum i 2030 kan være utover $ 5000.

3. Prisen på Ethereum i 2020?

Prisen på Ethereum kan være nær $ 3000 i 2020.

4. Er Ethereum en god investering?

Markedet har sett en global adopsjon, og volumet på nettverket har økt i løpet av få år. Prisen støttes stort sett godt, noe som gjør det til en god investering. Imidlertid er en riktig analyse foretrukket før du investerer.

5. Er Ethereum bedre eller Bitcoin?

Hver kryptovaluta har sine fordeler og ulemper. Dette er de ledende kryptovalutaene i verden, så begge brukes avhengig av enkeltpersoners interesser.

6. Hvor mange Ether -tokens er det?

Fra juli 2019 er om lag 107 millioner tokens i omløp. Det er ingen maksimumsgrense for Ethereum.

7. Kan Ethereum utvinnes?

Ja, Ethereum kan utvinnes. Prosessen med Ethereum -gruvedrift utføres ved hjelp av GPUer i en gruverigg.

Les om Beste kryptovaluta å gruve med GPU i denne artikkelen.

8. Er Ethereum gruvedrift lønnsomt?

ETH -gruvedrift kan være lønnsomt hvis personen har tilgang til billigere strømressurser. Det avhenger av hvor du setter maskinene for gruvedrift og hvor rimelig strømmen er i det området.

9. Forskjell mellom ERC20 -token og Ether.

Ether er symbolet som bidrar til å drive Ethereum -nettverket og utføre operasjoner ved hjelp av dem. ERC20 er annerledes ettersom dette er tokens som er bygget på Ethereum Blockchain.

10. Har Ethereum en halveringsprosess?

Nei, Ethereum har ikke en halveringsprosess, noe som betyr at Ether -tilførselen aldri vil stoppe.

Konklusjon

Med en posisjon som den nest største kryptovalutaen i verden, Ethereum bringer mennesker nær verden av desentraliserte applikasjoner og kryptoinvesteringer. Prisene er uforutsigbare, og markedet er ustabilt, men fremtiden ser optimistisk ut for kryptokurvene.