The Journey of Bitcoin: The Rise and Fall Siden oppstarten

Den raske disposisjonen til den menneskelige befolkningen for teknologi har introdusert online tilgang til alle daglige varer og tjenester. Disse tjenestene strekker seg over hele verden vi lever i og er fremmedgjort i en rekke sektorer. Motedesign, bil, gadgets, boliginnredning og bankvirksomhet er bare små dråper av det store havet som er Internett. Næringslivet har kommet til å stole på kolossale finansinstitusjoner for bistand, og dermed begynner debattkapittelet. De elektroniske betalingsmetodene gir en løsning på utfordringen med kontantutveksling, men den er ikke standhaftig på grunn av tilstedeværelsen av lovbrytere og håndhever også problemet med komplette ikke-reversible transaksjoner.. 1. november 2008 la Satoshi Nakamoto frem et forskningsoppslag til et ustipulert kryptografisk prosjekt av en valuta kalt Bitcoin.

Hva er Bitcoin?

En Bitcoin er en peer til peer-betalingssystemet som ble brakt i paritet i 2009 som åpen kildekode-programvare. Denne digitale valutaen bruker kryptografi for å kontrollere konstruksjon og overlevering av penger. Det er noe personell kjent som gruvearbeidere som er ansvarlig for tidsstempeltransaksjoner i en kollektiv offentlig database kalt en blockchain når arbeidsgivere sender betalinger via digitalt signerte meldinger til det sammenslåtte nettverket.

Hvordan er Bitcoin laget?

bitcoin-gruvedrift

Gruvearbeidere subsidierer til økonomien i bitcoin gjennom den tilpassede datamaskinen. Den går gjennom en algoritme som bringer nye bitcoins inn i nettverket i et ubevegelig tidsintervall. Tidsintervallene er korte for å garantere uforanderlig vekst uten innblanding fra en tredjepart som regjeringen.

Hvordan blir det brukt?

Bitcoin genererer et bud som er obligatorisk for å bruke den produserte valutaen. Utgiftsprosessen for en bitcoin er like uformell som å overføre en tekstmelding til din jevnaldrende. Bitcoin blir sett på som en fremtidig erstatning for betalingsmetoder som Paypal. Det fremmede konseptet med Bitcoin ble brakt gjennom dette pseudonyme temperamentet og reformerte transaksjonsforløpet for kommende generasjoner.

Begynnelsen på Bitcoin

Bitcoin var omtrent søppel for den uvitende offentligheten i sin innledende fase. I de første seks månedene fra 2009 til 2010 lå bitcoin ved siden av en ikke -enhet, med en verdi som var før 14 cent. Sommeren 2010 ga imidlertid nytt håp ettersom begrepet bitcoin gikk viralt på online og offline plattformer. Prisene på online -børsene begynte å bevege seg, og i november gikk verdien opp til 36 cent og ble endelig ned til 29 cent. Sommeren 2010 brakte også det første registrerte kjøpet av bitcoin. Laszlo Hanyecz startet en handel med 10 000 bitcoins i bytte mot to Papa Johns pizzaer til en verdi av 25 dollar.

Øyeblikket for oppvåkning for bitcoin var den nyopplastede artikkelen på Forbes -magasinet om “Crypto Currency.” Det var en katalysator som gikk verdien fra 86 cent til 8,89 dollar. Den publiserte historien av Gawker 1. juni om populariteten til bitcoin blant online narkotikahandlere, økte verdien og fortsatte til $ 27. Markedsverdien nådde nærmere 130 millioner dollar. Kostnaden for de 10 000 bitcoins som ble solgt for å kjøpe pizza, hadde steget til hele 272 329 dollar. Med økningen i popularitet snudde verdien av bitcoin, og mer befolkning ble tiltrukket av kompleksiteten og utformingen.

Bitcoin i 2011

Bitcoin knuste pengemarkedet og sanksjonerte internettvirksomhet over hele verden. Det var tydelig at andre kryptokurver var sikret å strebe. Electronic Frontier Foundation var en ideell organisasjon som begynte å godta Bitcoin i januar 2011 og sluttet å godta dem i juni 2011, og siterte bekymringene om mangel på juridisk instans om nye valutasystemer og ble senere veltet i mai 2013. Twitter sirkel hentet inn nye brukere som øker beundring og tilpasset. Det var rundt denne tiden da magasingigantene TIME begynte å skrive om denne nye kryptovalutaen. Wikileaks var en annen ambassadør som begynte å innrømme donasjoner gjennom det samme.

Skarpheten til bitcoin skulle ha vært anonym overføring av valuta uten tidligere “dobbeltforbruk”. Årets store punktering skjedde 13. juni og nevnes som det første innbruddet i historien til bitcoin til en verdi av 375 tusen dollar. Dette fører til en tråd med angrep på strømmen med et sammenlignbart hackingangrep av forfalskede valutaer på MtGox -databasen. Navnene, hashene og e -postene til 60 tusen brukere blir stjålet. Dette førte til et verdifall fra 17,5 USD per 1 mynt til 1 cent per mynt. Det var de største bitcoin -krasjene i historien.

Tfremgangen stoppet ikke, og den første mobilappen “Bitcoins Mobile” ble lansert 22. juli 2011, etterfulgt av den første kryptokurrency -konferansen i Europa, i Praha.

Bitcoin i 2012

Fremgangen for bitcoin i 2012 var noe fornuftig med klimaks av bitcoin som det fremste temaet i CBS juridiske drama “Den gode kone“I den tredje sesongens episode”Bitcoin for dummies”. Årets hovedgaffel var den 50000 piskede BTC etter en sikkerhetsoppgradering i Linode anslått som det største bitcoin -innbruddet noensinne. Over 1000 selgere som teller WordPress begynte å motta bitcoin som betalingsdispensasjonsbestemmelse.

Bitcoin i 2013

Bitpay møtte en overraskende vekst ved å overgå 10 000 transaksjoner og den globale bitcoin -kapitalen overstiger 1 milliard USD. Med nye typer bitcoin-klienter tilsynelatende, tok industrien et stort sprang ved innvielsen av et nyskapende oppdrag i Kenya om bitcoin med M-Pesa, et mobilt betalingssystem, i en prøveversjon designet for å avbryte banebrytende utgifter i Afrika.

Populariteten til Bitcoin reiste også spørsmål om dens standhaftighet og kontekst. Foreign Exchange Administration and Policy Department i Thailand uttalte at bitcoin mangler noen juridisk ramme og derfor ville være ulovlig, noe som effektivt hindret handel med bitcoin -børser i landet. Land som Norge og Kina fulgte også opp. Bitcoin er en navnløs utvekslingsmekanisme, oversvømmet narkotikamarkedet med kunder og effektivt konfiskerte FBI omtrent 26 000 BTC fra nettstedet Silk Road og arresterte den mistenkte eieren Ross William Ulbricht. For første gang i historien koster Bitcoin over 1000 dollar etter at BTC er oppdrevet av den amerikanske spillskaperen Zynga.

Bitcoin i 2014

De første utvekkende bitcoin-børser, Tokyo-baserte Mt.Gox begjærte konkurs etter hundretusener av bitcoins til en verdi av millioner av dollar forsvant i en tilsynelatende hack. Winklevoss -tvillingene, som var primære bitcoin -promotører, var blant aksjeeierne som mistet eiendeler da diskusjonen kollapset. I år overgikk noen av de farlige hendelsene i bitcoin -historien. Noen mindre og større friksjoner ble fristet på kurset der visepresidenten for Bitcoin Foundation ble arrestert under tiltale for hvitvasking av penger. En mindre hikke i den voksende valutaplattformen, bitcoin fant nye partnere som Newegg, Dell og Microsoft som oppfordret til å godta bitcoin for å kjøpe Xbox -spill og Windows -programvare.

Bitcoin i 2015

Bitcoin under den innledende byggefasen smertet et stort antall terroriseringer fra individuelle hackere og organisasjoner. Etter et års sammenbrudd av Mount Gox, offentliggjorde det britiske argumentet Bitstamp at deres utveksling ville bli fjernet mens de gransket en hack som resulterte i at rundt 19 000 bitcoins ble hentet fra den varme lommeboken. Det var på dette tidspunktet da Ulbricht ble testet skyldfri på 7 anklager for hvitvasking av penger, datamaskinhacking og narkotikakollisjon på grunn av hans hoveddel på silkeveimarkedet. November 2015 markerte en viktig dag for bitcoin -samfunnet da Unicode -komiteen aksepterte bitcoin -valutasymbolet som forventes å være den kommende typen Unicode Standard.

Bitcoin i 2016

Utviklingen av bitcoin -markedet var på gang på dette tidspunktet med nettverkshastigheten over 1 exahash/sek. Dessuten, kabinettet i Japan godtok disse myntene som betalingsmidler som ekte penger. Store organisasjoner som Uber og Steam -tjenester begynte å godta bitcoin som betalingsmetode. Antallet bitcoin -minibanker hadde økt de siste 18 månedene og hadde 771 minibanker over hele verden.

Bitcoin i 2017

BTC/USD -diagramBTC/USD -diagram

Året 2017 var viktig for verdien av bitcoin. Bitcoin -prisen var mindre enn $ 3000 i begynnelsen av 2017, gikk opp til $ 5000, $ 10.000 og til og med nesten $ 20.000 og innen utgangen av året. Land som Japan, Russland og Norge begynte å godta bitcoin som et juridisk basert transaksjonssystem. Denne nye ratifiseringen av bitcoin var ganske merkelig å forstå for andre land på grunn av de uforutsigbare effektene den har på økonomien og pseudoatferden til nettstedene den var en del av. Nettleseren som Tor ble brukt til å få tilgang til det som var kjent som Deep Web, som ble hevdet å inneholde nesten 97% av dataene på internett. Det ga opphav til en ganske mørk handelskrets der du kan bestille et rifle, narkotika eller til og med en hitman til hjelp med absolutt anonyme adresser og betalingsmetoder.

Bitcoin i 2018

Året 2018 har vært et tøft år for bitcoin -brukere, ettersom de ivrig ventet en jevn stigning i verdien av bitcoin. Men med den synkende raten i bitcoin, bestemte mange brukere seg for å selge bort eiendelene sine før konkurs. En av årsakene til denne nedgangen var når Myntmarkedskap bestemte seg for å utrydde priser fra Sør -Korea -interaksjoner fra sine cryptocurrency -klareringer uten forvarsel, noe som førte til et kraftig fall i alle priser. Bitcoins pris falt 50 prosent på 16 dager og falt til under 7000 dollar. I år markerte det hindrende og eksponensielle fallet av bitcoinprisen med BTC som falt under $ 4000 på slutten av året.

Bitcoin i 2019

BTC/USD -diagramBTC/USD -diagram

Sommeren 2019 brakte et glimt av solskinn for markedet med økningen i det digitale valutamarkedet med 32%- totalt $ 165 milliarder dollar. Den iranske regjeringen bestemte seg for å godta og godkjenne virksomheten. Prisen på bitcoin har økt siden den gang og har krysset $ 10 000 -stedet i juni, og handler for øyeblikket på $ 11372 (på tidspunktet for publisering).

Reisen til kryptovalutaen har gått gjennom mange oppturer og nedturer med mennesker som engasjerer og pådrar seg et påfølgende tap og fortjeneste underveis. Noen vil kanskje hevde at denne betalingsmåten gir oppgang i verden av narkotika og terrorisme, mens noen kan være enige om at dette er fremtiden for menneskeheten. Med Paypal, en av de sikreste og mest foretrukne betalingsmetodene på planeten, virker det ikke mulig for befolkningen generelt å håndtere tilstrekkelig rente.

Den varierende mengden endringer som bitcoin -sirkelen bringer, har definitivt etterlatt et merke for de fremtidige generasjonene å tenke på og omslutte graden av innvirkning det har medført i samfunnet. Den komplette statistikken over stigningen og fallet av bitcoin er kjent, men de svinger i en brå oppførsel og har ennå ikke etterlatt et merke som vil forandre forløpet for online transaksjoner for alltid.