Ripple: 6 fantastiske partnerskap og 6 ting å glede seg over XRP

Forretningsstøtte og nye utviklinger spiller en vesentlig rolle for suksess for enhver virksomhet. Hvert vellykket selskap har en massiv liste over partnere. Spesielt for en oppstart eller et selskap i et nytt domene, er det alltid behov for økonomisk og markedsstøtte. Hvis noen virksomhet må opprettholde i markedet over en lengre periode, må den fortsette utviklingen og prøve å tilby bedre tjenester til kunden. Ripple har allerede markert seg stort på kryptoområdet. Det har for tiden den tredje posisjonen per markedsverdi i krypto -rom. Og det har blitt mulig bare på grunn av noen formidable partnerskap og teknologiske utvikling.

I denne artikkelen vil vi diskutere seks effektive partnerskap gjort av Ripple så langt. Vi vil også introdusere deg for 6 ting om Ripple om hvem du burde være begeistret.

Six Awesome Partnerships av Ripple:

1. Partnerskap med Moneygram:

En av de beste internasjonale betalingstjenestene i verden, Moneygram inngikk et samarbeid med Ripple. Potensialet og blockchain -teknologien til Ripple har ikke skjult lenger. Moneygram visualiserte denne evnen og startet hånden til partnerskap mot Ripple. Det var et fantastisk tilbud for Ripple å utvide grepet til markedet, og derfor kunngjorde Ripple og Moneygram sitt samarbeid i kryptomarkedet 11. januar 2018.

2. Partnerskap med IDT og Mercury FX:

IDT og Mercury FX er begge blant de beste globale betalingstjenesteleverandørene. Kryptoområdet led av problemet med den langsomme transaksjonen, og så kom IDT og Mercury FX, som samarbeider med Ripple. De kunngjorde sitt partnerskap 24. januar 2018. Hovedmålet med dette samarbeidet var å gjøre betalingsmåten til Ripple mye raskere enn konkurrentene. Dette partnerskapet var uvanlig for Ripple å utvide seg selv.

3. Partnerskap med SBI Holdings:

Etter å ha innhentet to gode partnerskap i løpet av en måned i januar 2018, ble et annet samarbeid mellom SBI Holding og Ripple kunngjort 30. januar 2018. SBI Holding refererer til den japanske gruppen av selskaper som skal lansere sin egen virtuelle valuta, dvs. SBI virtuell valuta. SBI kunngjorde at det bare ville bruke Ripple blockchain i systemet for å starte sin virtuelle valuta. Dette partnerskapet resulterte i spredning av Ripple XRP i Asia og spesielt Japan.

4. Partnerskap med en rekke banker i forskjellige land:

Vi vet alle at uten samarbeid fra banker er det tøft å drive et finansmarked. Til og med trenger kryptoområdet indirekte støtte fra banker, og derfor inngår Ripple XRP kontinuerlig partnerskap med forskjellige banker i forskjellige land. Det har allerede inngått samarbeid med rundt 60 banker i Sør -Korea og Japan og jobber med prosjektene med bankene i Kina, Brasil og India.

5. Partnerskap med LianLian International:

Ripple var klar over rollen til det kinesiske markedet i forbedringen av kryptoområdet. Kina har allerede løftet andre store selskaper som Amazon, eBay. Derfor henvendte Ripple seg til LianLian Internationals for å ta tak i investorene i dette landet. LianLian er den største leverandøren av betalingstjenester i Kina, og med partnerskapet mellom Ripple og dette Kina-baserte selskapet 14. februar 2018 introduserte Ripple sin globale identitet i verden.

6. Partnerskap med American Express:

American Express er en amerikansk multinasjonal finansorganisasjon. Det er et av de største finansselskapene over hele verden. I november 2017 kunngjorde Ripple et partnerskap med American Express. Hovedideen med dette partnerskapet var å sette American Express-kunden i USA i stand til å sende ikke-kortbetalingen til Storbritannia. Dette partnerskapet er et av de uvanlige trekkene Ripple XRP har gjort.

Seks kommende spennende trekk av Ripple:

1. Kunngjøringen av 11 flere universiteter til Blockchain Initiative Program:

Ripple gjennomfører regelmessige workshops og programmer for å øke bevisstheten om krypto og blockchain blant vanlige mennesker. Den utfører et Blockchain Initiative -program på universitetsnivå for å la studenter vite om denne teknologien og fremtidige plass i utdanningssystemet. Det kunngjorde nylig at det vil legge til 11 flere universiteter til sitt blockchain -initiativprogram som er Carnegie Mellon University, Duke University, University of Kansas, Morgan State University, Northeastern University, Institute for Fintech Research, Tsinghua University, Cornell University, Georgetown University, University fra Michigan, National University of Singapore og University of Sao Paulo.

2. Partnerskap med Binance:

XRP prøvde kontinuerlig å ha et samarbeid med Binance i svært lang tid når det gjaldt å gjøre XRP til en basisvaluta for handel. Binance er en global børs for kryptokurver, og med følgende partnerskap med binance ønsker Ripple XRP å ha et godt utvekslingssystem med seg selv. De har lykkes i oppdraget, og for tiden handles to kryptokurver med XRP som en basisvaluta på binance, dvs. TRX og XZC. Flere kryptokurver vil bli lagt til på listen i nær fremtid.

3. XRP i spillindustrien:

Mange organisasjoner tar sikte på sin blockchain -teknologi innen spillteknologi. Ingen av dem er imidlertid så mye global som Ripple er. Ripple XRP sikter mot spillene som skal fungere på XRP -hovedbok. Spillindustrien er fremdeles ikke så rystet av kryptokurver, og derfor, hvis XRP -ledgerbaserte spill lykkes, kan det fungere som en katalysator for både Ripple og Crytpo -plass. Det planlagte året er 2019, så vær forberedt, hvem vet at vi kan lytte til en kunngjøring om det samme i kommende dager!

4. Testing av Ripple av Saudi British Bank:

Kryptomarkedet har ikke ekspandert mye i Midtøsten -land som UAE. Imidlertid hørte kryptoanalytikeren nylig nødhjelpsnyheter om det da Saudi Britsh Bank kunngjorde at de ville teste Ripple. Imidlertid betyr bare testing ikke signifikant i henhold til finansperspektivet, men i henhold til forretningsperspektivet betyr dette at nå land i mellomliggende land nå interesserer seg for Ripple og kryptomarkedet. Til og med ønsket Ripple Global Head dette trekket fra Saudi Britsh Bank velkommen.

5. Tilkobling til NASDAQ:

NASDAQ står for National Association of Securities Dealers Quotation Exchange. Det er den nest største børsen i verden i henhold til sin markedsverdi. Ripple har planlagt å ha et partnerskap med NASDAQ og å lansere en plattform på dette området. Nå, siden Bakkt, en plattform av verdens største børs samarbeider med bitcoin, kan vi sikkert anta samarbeidet mellom to konkurrenter på ICE og bitcoin, dvs. partnerskapet mellom NASDAQ og Ripple. Og hvis det skjer, kan det sikkert hjelpe kryptoområdet til å stige.

6. Bruk av XRP av SendFriend:

SendFriend kom inn i nyhetene med nyheten om å ha et fond på 1,7 millioner dollar fra forskjellige store selskaper som Barclays, 2020 -satsninger. Det er neste generasjons overføringstjeneste og en av de raske måtene å sende penger. Nyhetene økte imidlertid krusningen og kryptoområdet da Sendfriend kunngjorde å bruke XRP som medium for grenseoverskridende betalinger. Det fungerer faktisk for transformasjonen av amerikanske dollar til XRP til PHP. Hvis det skjedde i fremtiden, ville det sikkert hjelpe krusningen og kryptoområdet til å stige igjen.