Prediksjon for Zcash 2020, 2025, 2019, 2018

Artikkelindeks

1. Introduksjon

2. Hva er Zcash (ZEC)?

3. Zcash (ZEC) Prediksjon etter marked

4. Coinnounce’s Zcash Price Prediction

  • Zcash prisforutsigelse 2020
  • Prediksjon for Zcash 2025
  • Prediksjon for Zcash 2019
  • Zcash prisforutsigelse 2018

5. Ofte stilte spørsmål (FAQ)

6. Konklusjon

Introduksjon

Opprinnelig lansert som Zerocoin -protokoll, Zcash er en kryptovaluta som ble lansert 28. oktober 2016, har til hensikt å bruke kryptografi for forbedret personvern for brukerne. Zooko Wilcox lanserte kryptovalutaen, og han beskrev den som en blockchain -plattform og kryptovaluta som ville tillate private transaksjoner i en åpen blockchain.

Denne funksjonen ble introdusert for å hjelpe bedrifter, forbrukere og nye apper til å få kontroll over hvem som ser transaksjonene, selv om brukeren er på en global tillatelsesfri blockchain. Utviklingen av Zcash fant sted for å overvinne feilene som var tilstede i Bitcoin. Etter hvert som det ble utviklet for å fikse feilene i Bitcoin-systemet, bruker kryptovalutaen den samme algoritmen som Bitcoin, men med forbedringen av muliggjøring av halvgjennomsiktig behandling.

Merk: Zcash hadde nylig en massiv økning i prisen som Bitmains Z11 -gruvearbeider lagt til mer hashkraft på nettverket. Z11-gruvearbeideren er tre ganger kraftigere enn den forrige Z9.

For tiden handler ZEC på $ 38,15 med sterk motstand på $ 40, og umiddelbar støtte er tilstede på $ 37. Kryptovalutaen står overfor en nedadgående korreksjon i diagrammene, men adopsjonstakten har økt etter hvert som prisen falt. Markedet har hatt en nedgang på 1,55% de siste 24 timene, noe som bringer det på 30. plass med en markedsverdi på $ 297 759 648.

Hva er Zcash (ZEC)?

Zcash er en personvernsfokusert kryptovaluta-plattform som ble lansert 28. oktober 2016, og har til hensikt å fortrengte Bitcoin som byttemiddel. Det som gjør denne mynten unik er den avanserte personvernteknologien den bruker, som beviset på null kunnskap som kan bidra til å verifisere transaksjonene uten å avsløre informasjon om transaksjonene eller involverte parter..

Da den ble lansert i 2016, hadde Zcash en veldig høy pris per enhet da den ble lansert, og den var trendy, men sakte falt prisen, og det samme gjorde populariteten. Plattformen jobber med proof-of-work, og hovedfokuset er på anonymitet og personvern.

Fordeler med Zcash:

  • transaksjoner er private og ikke sporbare
  • Zcash tilbyr fungibility av sine tokens
  • tilbudet om selektiv avsløringsalternativ til private transaktører

Zcash (ZEC) Prediksjon etter marked

1. Crypto Ground

Denne plattformen for prediksjon har spådd at prisen på Zcash kan ende opp med å nå $ 135,70 innen utgangen av året 2019. Dette hoppet i prisen kan være en bullish spådom for de kommende endringene.

2. Handelsdyr

En annen krypto -prisforutsigelsesplattform, Trading Beasts, har spådd at prisen for 1 enhet Zcash kan nå rundt $ 146,24 innen utgangen av året 2019.

3. Å være krypto

Being Crypto har vist positive reaksjoner på prisene ettersom de har spådd at prisen kan nå $ 380 innen utgangen av året 2019.

4. Gråskalainvesteringer

Spådd av en analytiker fra Bitcoin Investment Trust, Matthew Beck har spådd at prisen på ZEC kan nå så høyt som $ 500 innen utgangen av 2019. Han tror videre at prisen vil nå $ 60 000 innen 2025.

5. Wallet Investor

Som alle de andre spådommene fra denne plattformen, har Wallet Investor selv denne gangen gitt et positivt og realistisk prisforutsigelse for kryptovalutaen. De tror at prisen kan nå 9,972 dollar innen utgangen av året 2019.

Coinnounces Zcash -prisforutsigelse

Det er umulig å gi en nøyaktig spådom om hva prisen kan være i fremtiden, og prisen avhenger av markedstrendene og svingningene som finner sted i diagrammene. Vårt team av analytikere har spådd prisene som studerer diagrammene og trendene siden Zcash ble lansert.

Zcash prisforutsigelse 2020

Med 2020 rett rundt hjørnet kan man se at prisen for krypto -eiendeler øker etter hvert som flere mennesker har bestemt seg for å gå inn på altcoins -markedet for å parkere pengene sine.

Med selskapets voksende pris, prisen for Zcash kan nå nivåene på $ 150 og videre sikte på mer betydelige verdier i diagrammene som $ 300 innen utgangen av 2020.

Merk: Zcash har inngått et samarbeid med JP Morgan for å lansere sikkerhetslaget med null kunnskap JP Morgans ‘Quorum Blockchain

Prediksjon for Zcash 2025

2025 vil bli et sentralt år for den kommende kryptovalutaen, ettersom vi kan forvente at den vil være global og fungere som en bedre investeringsmulighet for kryptoverdenen. Imidlertid kan vi forvente at prisen vil falle mellom årene og forårsake skade på prisutviklingen.

Det kan forventes at prisen kan falle litt og deretter få sin posisjon i markedet. De prisen forventes å nå nivåene på $ 600-$ 800 innen utgangen av året 2025.

Merk: Zcash -mynter kan enten være i et gjennomsiktig basseng eller et skjermet basseng. Omtrent 4% av Zcash -myntene er inne skjermede bassenger.

Prediksjon for Zcash 2019

Da året før stengte til en pris nær spådommene, bestemte folk seg for å gi dette markedet en ny endring ettersom prisen begynte å stige igjen. Året startet på $ 55,32, og den bullish trenden fortsatte i markedet.

Vi tror at kryptovalutaen vil nå $ 70-$ 100 innen utgangen av måneden ettersom prisen begynte å øke, og det samme er handelsvolumet for mynten. Kryptovalutaen prøver å få en oppadgående korreksjon i diagrammene.

Merk: På samme måte som Bitcoin, blir også Zcash -mynter utvunnet og deler samme status for belønningsprosedyrer som Bitcoin. For hver Zcash -blokk utvunnet, gruvearbeideren tildeles av 12,5 BTC.

Zcash prisforutsigelse 2018

Da den ble lansert, hadde Zcash en veldig høy pris per enhet, men med tiden gikk den sakte ned og tok prisen til et lavpris på 30 dollar. Markedet hadde store forhåpninger fra kryptovalutaen, og med denne plutselige nedgangen begynte folk å bevege seg ut av markedet.

Kryptoentusiaster var imidlertid fortsatt bullish om myntens fremtid. De spådde at prisen innen 2018 ville nå $ 100-$ 150, som var nær nok da markedet stengte på $ 80 i den siste måneden i 2018.

Vanlige spørsmål (FAQ)

1. Er Zcash en god investering?

Zcash ble lansert i 2016, og siden den gang har den gjort seg bemerket i markedet, men veksten er litt treg. Så det kan betraktes som en god investering for lengre sikt.

2. Hva er markedsverdien til Zcash?

Markedsverdien til Zcash er $ 297.300.634, og for tiden ligger den på 30. plass på listen over de beste kryptokurvene basert på deres markedsverdi.

3. Kan vi gruve Zcash -mynter?

Ja, Zcash -mynter kan utvinnes ved hjelp av gruveutstyr. Zcash følger den grunnleggende strukturen til Bitcoin, og den har prøvd å øke ytelsen gjennom årene.

4. Hvor mange Zcash -mynter finnes der?

På samme måte som Bitcoin, har Zcash også en maksimal forsyningsgrense på 21 millioner.

5. Hvor mange Zcash -mynter er i omløp akkurat nå?

I skrivende stund er det 7 746 606 ZEC -mynter i omløp i markedet.

Konklusjon

Zcash har vist enorm vekst siden lanseringen i 2016, og kryptovalutaen har blitt populær blant kryptoentusiaster så vel som blant tidlige investorer. Kryptovalutaen støttes av handelsmenn som tror at prisen for ZEC vil øke i fremtiden og ta den til listen over topp 10 kryptokurver.