Cardano prisforutsigelse 2020, 2025, 2018

Artikkelindeks

1. Introduksjon

2. Hva er Cardano (ADA)?

3. Cardano (ADA) Prediksjon etter marked

4. Coinnounce’s Cardano Price Prediction

  • Cardano prisforutsigelse 2020
  • Cardano prisforutsigelse 2025
  • Cardano prisforutsigelse 2018

5. Ofte stilte spørsmål (FAQ)

6. Konklusjon

Introduksjon

Siden introduksjonen av den første kryptovalutaen – Bitcoin, har mange kryptovaluta -prosjekter kommet frem, som konkurrerer med hverandre og prøver å finne et sted for seg selv i markedet. Utviklet av teamet ledet av Charles Hoskinson, Cardano er en annen digital plattform som ble lansert i 2017, som var en desentralisert blokkplattform som lanseres på smarte kontrakter med åpen kildekode.

Cardano var den underliggende plattformen, og på grunnlag av den, Cardano -mynt – ADA ble lansert for å konkurrere mot kryptokurvene som var tilgjengelige på markedet. Cardano ble utviklet av Charles Hoskinson, som er den tidligere medgrunnleggeren av Bitshares og Ethereum. Cardano hadde som mål å hjelpe til med å lansere smarte kontrakter, desentraliserte apper, sidekjeder, flerdelsberegninger og metadata.

Merk: Plattformen fungerer på Proof-of-Stake-algoritmen kalt Ouroboros, som bestemmer hvordan man skiller noder unisont om hele nettverket.

For tiden handler Cardano på $ 0,0432 med sterk motstand på $ 0,0462, og umiddelbar støtte er tilstede på $ 0,0400. I løpet av de siste 24 timene har Cardano hatt en vekst på omtrent 1,58% ettersom markedsverdien nådde 1119726357 dollar, noe som plasserte kryptokurrency i 12. posisjon.

Hva er Cardano (ADA)?

Cardano ADA er en kryptovaluta som er basert på Cardano -plattformen, som ble lansert i september 2017 Blockchain Development Output Hong Kong (IOHK) og Charles Hoskinson. Utviklerne av Cardano mener at Ouroboros er like god som Bitcoins blockchain.

ADA er kryptovaluta -plattformen som brukes av utviklerne som et eksempel på hvordan pengene vil se ut i fremtiden. Kryptovalutaen har vokst mer enn 1500% siden lanseringen i 2017, og kryptovalutaen øker fortsatt etter hvert som adopsjonstakten stiger.

Fordeler med Cardano:

  • Ouroboros deler tiden inn i spor som en fabrikkskifte for et jevnt arbeid.
  • Cardano har studert feilene fra andre prosjekter, noe som gjorde det mer funksjonelt.
  • Styring av blockchain er under kontroll av interessentene. Dette gir en rettferdig sjanse for hver bruker til å stemme for endring.

Cardano (ADA) Prediksjon etter marked

Cardano er en relativt ny kryptovaluta, men den har vist imponerende vekst de siste to årene og nådde 12. plass i diagrammene. Flere prisforutsigelsesnettsteder og kryptoentusiaster har spådd fremtiden for Cardano ADA. La oss se på disse:

1. Smartereum

Adam Web, som er forfatter av Smartereum, har gitt en bullish spådom for ADA, og sa at prisen kan nå $ 2,5 innen utgangen av 2019.

2. Crypto Town

Crypto Town har spådd at prisen på Cardano vil nå $ 0,12 innen utgangen av året 2019. De tror at veksten av mynten er treg, men til slutt vil den få sin posisjon i markedet og få den fortjente anerkjennelsen.

3. Lommebokinvestor

Denne prediksjonstjenesten mener at prisen for Cardano vil være bearish for 2019, og prisen kan falle i årene som kommer. Plattformen har spådd en langsiktig bearish trend for de kommende årene, og prisen forventes å falle så lavt som $ 0,0033.

4. Cryptonewsz 

Cryptonewsz er en annen plattform som har spådd at prisen for ADA kan nå $ 0,1 for 2019, og det vil ytterligere øke og nå $ 1 -merket innen 2022. Denne spådommen er litt realistisk ettersom selskapet har et stort potensial, og de har veldefinerte langsiktige mål for selskapet.

5. Captainaltcoin

En annen krypto -plattform er captainaltcoin har trodd at prisen vil være bullish, og prisen vil nå $ 0,27 innen utgangen av 2019

Coinnounces Cardano -prisforutsigelse

Cardano har sett svingende trender den siste tiden på grunn av volatiliteten i markedet. Teamet til våre analytikere har prøvd å forutsi prisen på Cardano ADA avhengig av tidligere trender og interessen til markedet i kryptovalutaen. Dette er bare spådommer, da det er umulig å presentere et nøyaktig estimat for enhver kryptovaluta.

Cardano prisforutsigelse 2020

Samfunnet er positivt om veksten av kryptovalutaen, da interessen til menneskene i markedet sakte øker. Handelsvolumet på plattformen har også økt.

Den forutsagte prisen for kryptovalutaen kan nå nivåene på $ 0,700 og $ 0,800 innen år 2020. Markedet er spådd å være bearish når prisen fortsetter å vokse.

Merk: Cardanos utvikling startet i 2015, men den ble lansert i 2017 på grunn av forsinkelse i ICO -prosessen.

Cardano prisforutsigelse 2025

Selskapet ble lansert for å forbedre måten de digitale valutaene fungerer på og for å introdusere den revolusjonerende ideen om arbeid og betalinger ved bruk av kryptokurver. Kryptovalutaen ble lansert for å ta sikte på å endre måten digitale valutaer fungerer på.

Prisen for kryptovalutaen forventes å bli mer over fem år, og det er spådd at prisen kan nå nivåene på $ 2 og videre gå mot $ 3 -nivå.

Merk: Cardano Foundation rullet ut det første trinnet i introduksjonen av sin Shelly testplattform som lar brukerne velge mellom en rekke innsatsbassenger. 

Cardano prisforutsigelse 2018

Forrige års bull run ga tradere og investorer store forhåpninger for det kommende året, men den bullish løpet gikk snart opp da prisen begynte å synke. Prisen som ble spådd å nå $ 1 endte opp med å nå det laveste nivået for mynten.

ADA endte opp med å slå $ 0,0410 da året gikk mot slutten. Folk var imidlertid positive til markedet og hadde tro på veksten av kryptovalutaen.

Merk: Investorer må bruke Daedalus -lommeboken for å ha tilgang til ADA og bruk kryptovalutaen.

Vanlige spørsmål (FAQ)

1. Vil Cardano nå $ 10?

Cardanos utvikling er treg, men kryptovalutaen blir stadig mer populær, så kryptovalutaen forventes å nå $ 10 -merket om noen år.

2. Er Cardano en god investering?

Cardano har blitt populær raskt de siste to årene, og brukervolumet har også økt over tid. Kryptovalutaen kommer til å nå nye høyder ettersom markedsprediksjoner er bullish.

3. Vil Cardano erstatte Bitcoin om noen år?

Bitcoin er den ledende kryptovalutaen i verden i henhold til sin markedsverdi, og Cardano har raskt blitt populær, men det er ikke mulig å overgå Bitcoin.

4. Kan ADA utvinnes?

Ja, brukere kan skaffe ADA -mynter ved gruvedriften.

5. Hvor mange ADA -mynter er det?

Med en levetid på 45 milliarder, rundt 25.927.070.538 ADA sirkulerer i verden.

6. Hvor kan vi kjøpe Cardano ADA -mynter?

ADA -kryptovaluta er tilgjengelig på handelsplattformen Bittrex hvor den er kan byttes ut med USDT, USD og BTC.

Konklusjon

Cardano ble lansert i kryptovalutaverdenen for å introdusere alle for den nye betalingsformen og hvordan ting fungerer. Prosjektet ble introdusert som en ny betalingsplattform for fremtiden. Kryptovalutaen har vist et sterkt potensial de siste årene, og interessen til investorene og menneskene i kryptovalutaen gjør den til en god investering.