Gjennomgang av Binance Bitcoin Exchange & Trading Platform

På grunn av det faktum at bitcoin har spredd seg raskt i markedet, økte antallet forskjellige børser og handelsplattformer betydelig. Det blir komplisert å identifisere det pålitelige stedet for å håndtere krypovalutaer. Dermed kan denne artikkelen absolutt være nyttig, spesielt for de som møtte Binance bitcoin handelsplattform og nøler bare med påliteligheten.

Oppsummering: Kjøp Bitcoin ved hjelp av Binance

  1. Registrer deg på en konto på Binance og bekreft e -postadressen din for å begynne å handle.
  2. Gå til “Innskudd” -siden og velg kryptovaluta du ønsker å sette inn for å få bitcoins.
  3. Gå til “Exchange” -fanen og klikk “Basic” for å gå inn på exchange marketplace.
  4. Sett mengden BTC du ønsker å kjøpe ved å selge ønsket kryptomynt ved å klikke på handelspar -ikonet (DASH/BTC for eksempel).
  5. Når du har fylt ut skjemaet, klikker du på “Selg mynt” og sjekker saldoen din for å bekrefte handlede volumer.
  6. Gå til “Uttak” -fanen og send ut mynter utenfor Binance til din eksterne lommebok.

Bitcoin er et økonomisk derivat, en kryptovaluta som brukes til å handle og kjøpe online. Bitcoin er også en desentralisert kryptokurrency som ble etablert som en global betalingsmetode, og det er den første kryptovalutaen som dukker opp internett. Som hvilken som helst valuta opererer utvekslingsplattformer utelukkende på internett, skapt for kryptoinvestorer for å handle, kjøpe og selge disse myntene med en fortjenestemargin som med alle andre fiat -valutavekslinger.

Gjennomgang av Binance exchange

Bitcoins er enkle å administrere og kan enkelt brukes til å kjøpe produkter og tjenester. I denne anmeldelsen går vi over BinanceEvne til å tilby tilstrekkelig marginmarked, sikkerhetsfunksjon, gebyrer og grenser. Vi konstruerer fordeler og ulemper for å benchmark plattformen mot andre, lignende børser.

Hva er Binance?

Binance er en av de mer populære BTC -børser i dag, med hovedkontor i Kina. Binance gir brukerne et sett med handelssett, og gir dem allsidige verktøy for å analysere og vurdere handel med BTC.

Binance exchange nettsted

Til tross for at Binance ble grunnlagt i 2017, var det i stand til å vinne terreng blant BTC -handelsmenn. I år regnes det som en av de største bitcoin -børsene. Selskapet kunngjorde at det er intensjoner for Binance å åpne en filial på Malta for å unngå de strenge restriksjonene for bitcoin -handel og tilby billigere tjenester for sine brukere.

Binance, som andre kryptovalutautvekslinger, fungerer online via nettstedet sitt, og tilbyr kryptohandelsfunksjoner i sanntid som bruker USD som verdiindeks.

Tilgjengelige kryptovalutaer

Binance gir forskjellige kryptokurver å handle fra, inkludert sin egen kryptokurrency, Binance Coin (BNB). Binance lar deg også handle med bitcoins, Ethereum, Verge, Trons, Litecoin, QLinks, Syscoin og mange flere.

Binance utveksler kryptokurver

Faktisk støtter Binance rundt 100 forskjellige tilgjengelige kryptokurver, og tilbyr et bredt spekter av valg for handelsstrategier. Binance tilbyr nåværende oppdaterte kurser som sammenligner forskjellige kryptokurver for å lette handelen for sine kunder.

Støtter det mitt land?

Binance jobber med de fleste land rundt om i verden, og betjener mange handelsmenn fra forskjellige bakgrunner. Den eneste begrensningen, bortsett fra regioner der kryptokurver er forbudt, ligger imidlertid i tofaktorautentisering (2FA). For å opprette en konto må du motta en tekst fra plattformen for å fortsette med handel.

Land som støttes av Binance

Selskapet gir dermed en liste over land som det støtter med SMS -autentisering. Hvis du tilfeldigvis bor i et av de listede landene, er du kvalifisert til å handle på Binance handelsmarked.

Hvilke betalingsmetoder støtter Binance?

Binance, du kan bare handle med kryptokurver mens fiat -penger ikke er tilgjengelig for bruk, innskudd og uttak hos Binance. Plattformen er strengt tatt en krypto-til-krypto-markedsplass, med valutaer som USD og EUR ikke tilgjengelig for deg.

Binance balanse seksjon

Kryptomynter er en annen historie siden du har mange av dem å bruke. Selskapet støtter også ICOer og deres tokens, noe som betyr at du kan investere i innsamlinger, kan forvente at mynten blir notert i Binance hvis de har inngått et samarbeid med plattformen.

Sikkerhet og kontosikkerhet

Binance er et trygt sted å jobbe med BTC -er. En veteran kryptohandler vil imidlertid fortelle deg at den beste praksisen er å ha en ekstern lommebok som støtter myntene dine på grunn av de mange hackinghendelsene. Likevel er sikkerhetsfunksjoner viktige, og Binance gjør en solid jobb med å tilby et sikkert miljø å handle med.

Interessant nok tilbyr Binance en unik puslespilllignende Captcha som er vanskelig å fullføre til å begynne med. Det tilbyr en unik tilnærming til hacking -roboter, der du skyver stykket til et bestemt sted.

Binance puzzle captcha

Du har også 2FA, e -postvarslingssystem, API og passordbehandling for å hjelpe deg med å sikre myntene dine.

Binance sikkerhetsmetoder

Har Binance overføringsgrenser?

Det er ingen innskuddsbegrensninger på hvor mange mynter du ønsker å overføre til Binance, men du har restriksjoner. For øyeblikket kan verifiserte brukere skyve ut 50 BTC -er utenfor Binance mens ubekreftede kontoer har 2 BTC -er om dagen. I begge tilfeller anser vi disse grensene som tilstrekkelige, siden de fleste investorer ikke har så mange mynter for hånden til å begynne med.

Binance uttak grenser

Gebyrer

Binance, du har 0,1% som handelsgebyr fra alle transaksjonene dine etter at du har satt inn mynter. Det betyr at innskudd utføres gratis, og gir deg muligheten til å handle med svært lave kostnader sammenlignet med andre plattformer.

Binance avgiftsstruktur

Uttaksgebyrene er representert i nettverkskostnader som betales tilbake til gruvearbeidere. Binance holder ikke disse kostnadene ettersom de bare samler dem fra deg og overfører dem til gruvearbeiderne som bonuser når de er tildelt partier.

Hvordan virker det?

Forutsetningen for penger i Binance er veldig enkelt. Du setter inn mynter på markedet og bytter dem med andre altmynter for å spille mot markedsledere og tjene flere kryptoer i prosessen. Prisendringer utføres live, svingende i sanntid.

Binance grunnleggende utvekslingsgrensesnitt

Du har muligheten til å bruke grunnleggende eller avansert markedsgrensesnitt, som tilbyr forskjellige pris- og volumdiagramanalyser.

Binance avansert utvekslingsgrensesnitt

Er det trygt?

Relativt sett, Binance regnes som en av de trygge børser for å lagre BTC -er på nettet. Imidlertid, og som nevnt tidligere, vil enhver veteranhandler anbefale deg å overføre BTC -ene dine til maskinvarelommeboken din hvis det er mulig.

Bitcoin sikkerhet

Selv om sjansen for at kontoen din blir hacket, forutsatt at du følger fornuftige sikkerhetstips og oppførsel, er noe lav, er det fortsatt en risiko. Dermed bidrar uttak av BTC -er til å minimere en slik risiko i tilfelle du ikke har tenkt å bruke kryptoene dine umiddelbart.

Handelsplattform

Binance tilbyr handelsmarkedet med begrenset margin, hvor hovedfunksjonene i handelen er Limit, Market og Stop-Limit-bestillinger. Disse hjelper deg med å velge tid og verdi for å kjøpe eller selge bestillinger på Binance, men kan betraktes mer som en børs i stedet for handelsaktiviteter. Du har også muligheten til å utnytte bestillingene dine, der du låner ekstra mynter for å øke fortjenesten din når du bruker markedstrender.

Binance handelsmarked

Vi vil ikke anbefale nybegynnere å bruke innflytelsesfunksjonen før de forstår markedsindikatorene, da det er stor sjanse for å miste myntene dine i prosessen.

Støtter Binance sine kunder?

Et aspekt børser bør ta hensyn til er deres kundestøttenivå. Som en avgjørende ettersalgstjeneste, Binance har et aktivt kundestøtteteam som gir svar på kundespørsmål og vanlige spørsmål om de vanligste henvendelsene og feilsøking. Den beste metoden for å komme i kontakt med teamet er via e -post, ettersom de åpner en tråd som følger opp bekymringen din.

Binance kundesupport

Imidlertid tilbyr Binance ikke kundeservicesupport via telefonen, og du kan ikke nå dem via telefonsamtaler eller via nettprat. Dette kan betraktes som en kritisk ulempe som forhåpentligvis vil støtteteamet forsyne nettstedet med. Vanligvis kan du finne svarene dine ved å bla gjennom vanlige spørsmål på nettstedet.

Hvordan kjøpe Bitcoins på Binance?

Du starter prosessen ved å registrere en gratis konto og bekrefte e -posten din. Når du er ferdig, må du sette inn kryptomynter for å bytte dem mot BTC -er. Du gjør det ved å klikke på “Innskudd” -knappen i kategorien “Midler”.

Binance innskuddsknapp

Klikk deretter “Deposit” -knappen for ønsket digital mynt på den nye siden for å få et overføringsskjema som ser ut som en side vist på bildet nedenfor.

Binance innskuddsseksjon

Du har nå en saldo som du kan bruke til å handle på “bytte” -fanen. Klikk på den og fyll ut “Selg” en del av utvekslingssiden og klikk “Selg mynt” for å bytte ønsket mynt med bitcoin.

Binance -utvekslingsside

Du vil se at BTC -er blir deponert til din Binance saldo, som du deretter bør ta ut til din eksterne lommebok. Gå til “Fond” -fanen og klikk på “Uttak” -knappen for å overføre bitcoins utenfor Binance.

Binance vs andre plattformer

Det er mange børshandelsplattformer der ute som du kan bruke for å få bitcoins, hvor hver av dem tilbyr sine egne tjenester og unike funksjoner via sine nettsteder. Som handelsplattform, Binance må bli benchmarket mot andre, lignende plattformer for å skille ut sine fordeler og ulemper, som med Bitfinex og Kraken som begge tilbyr margin trading marketplace.

mot Bitfinex

Bitfinex er en amerikansk børs med hovedkontor i USA. Det er den største plattformen når det gjelder USD til BTC -handel og har vært en seriøs aktør i bransjen en stund nå. Antall kryptovalutaer, selv om de har mange av dem, er ikke i nærheten av hva Binance har å tilby. Til gjengjeld tilbyr den handel med USD og EUR valutaer, noe Binance ikke har for øyeblikket. Bitfinex krever at handelsmenn bekrefter kontoene sine med skannet ID mens Binance lar det være et alternativ.

BTC -plattform Bitfinex

Bitfinex og Binance har også mange likheter på grunn av det faktum at begge driver med marginhandel. Gebyrstrukturer er veldig like i pris, selv om Bitfinex bruker kostnadsstruktur for maker/taker.

mot Kraken

Kraken har en fordel i forhold til Binance når det gjelder fiat -valutaer, omtrent som Bitfinex gjør. Kraken støtter handel med EUR og regnes som en av lederne i EUR til BTC -handelen i kryptomarkedet. Kraken er også mer etablert i bransjen, med lengre varighet i markedet som gir den fordeler i forhold til nye nettsteder som Binance.

Kraken bitcoin -utveksling

I tillegg er Kraken tryggere når det gjelder lagring; kryptoene lagres i “hvelv” eller “kaldlagre”, noe som begrenser sikkerhetsrisikoen hvis du foretrekker å la BTC -ene stå i børsen. Imidlertid, når det gjelder handelsavgifter, gir Binance flere fasiliteter når det gjelder priser og rabatter på handelsgebyrer.

Vanlige spørsmål

Har Binance en mobilapp?

Noen tradere foretrekker handel ved hjelp av fingertuppene fremfor PC-er eller hjemmebaserte tastaturer til bærbare datamaskiner. Å ha en mobilapp er dermed en god fordel for kundene å ha, spesielt hvis handelsmenn ønsker raske handelsverktøy tilgjengelig. I lys av denne saken, Binance ga ut Android- og iOS -appene sine i 2017, slik at brukerne kan teste og vurdere den for handel med BTC -er ved siden av nettstedet ved hjelp av mobilen.

Binance mobilapp

Er Binance en svindel?

Vanligvis trenger ikke elektroniske utvekslings- og handelsplattformer som handler i kryptohandler å følge reguleringsorganer eller finansmyndigheter. Tross alt er de fleste kryptokurvene desentraliserte i sin natur. Med det i tankene, Binance er fortsatt en ung handelsplattform sammenlignet med konkurrentene.

Bitcoins svindel

Likevel har den aldri blitt hacket før nå, ettersom noen hevder at den er ny, er nettopp grunnen til at den fortsatt er sikker, noe som er et pluss sammenlignet med andre, mer kjente børser som ble hacket til tross for den strenge sikkerheten. Så langt tilbyr Binance en pålitelig plattform og utmerket kundestøtte, med forbedringer som alltid er velkomne.

Binance og ICO i Kina

ICOer (innledende mynttilbud) er en grundig investeringsmetode som ble populær hovedsakelig på grunn av økningen i kryptobruk rundt om i verden. På grunn av sin nye og avledede form, er dens praksis forbudt i mange finansregioner over hele verden, med det mest kjente eksemplet som Kina.

Kinesiske myndigheter godkjenner ikke bitcoin

ICO er i utgangspunktet en hovedkilde; folk som er interessert i å investere i et nytt premiss, videresender sine kryptoer til oppstartsenheten eller det tildelte prosjektet. Siden den kinesiske regjeringen praktiserer streng kontroll over sine finansmarkeder, er det å ha noe så privat som ICO -er i strid med deres regelverk. Dermed er det nå umulig å starte ICOer i Kina, og du kan heller ikke investere i dem hvis du tilfeldigvis bor der.

Binances bonusprogram

Mange børser og handelsplattformer benytter seg av praksisen med å markedsføre sine tjenester. Binance gir noen ganger 50% referansebonuskoder og 50% rabatt når du arbeider med Binances eget token, BNB.

Binance bonusprogram

Bonusprogrammet er imidlertid noe annet. Hvis du henviser en venn til å fortsette å handle med Binance, vil du motta 50% av handelskommisjonene som en bonus. Det er åpenbart at dette kan være en god avtale for nye handelsmenn og erfarne.

Nettsteder som Binance

Ved siden av de tidligere nettstedene sammenlignet med Binance, som var Kraken og Bitfinex, det finnes andre alternativer og lignende nettsteder til Binance, for eksempel eToro, Bittrex og Poloniex. Du trenger ikke å begrense handelen din til Binance, ettersom du kan velge noen av disse alternativene. Dermed inviterer vi deg til å sjekke artiklene våre om disse andre plattformene der du kan unne deg marginen og enkle utvekslingsaktiviteter.

Les om eToro

eToro gir en interessant forutsetning for “kopihandel”, som er en prosess for å kopiere den beste handelspraksisen av ledende handelsmenn og følge deres vellykkede mønstre. Det krever imidlertid mer av porteføljeforvaltning, ettersom det er en risiko ved langsiktig bruk av handelsstrategien hvor du kan miste store deler av din investeringskapital.

eToro offisielle nettsted

Dermed har vi gjort en gjennomgang av plattformen når det gjelder kopi-lim-handelstjenester, marghandelmarked, gebyrer og strukturer som du bør sjekke ut. Vi tilbyr også trinnvise guider for hvordan du kjøper bitcoins der og hvilke fordeler og ulemper eToro har som bitcoin-leverandør.

Bittrex anmeldelse

Bittrex er en børs og online handelsplattform basert og operert fra USA. Det ble grunnlagt i 2014 og en av de tidlige lignende plattformene til Binance. Bittrex tilbyr et bredt spekter av altmynter for handel, og det er kjent for sine sikkerhetstiltak og sikkerhet, og gir en av de sikreste børser rundt om i verden.

Bittrex handelsplattform

Les opplæringen vår om hvordan du bruker Bittrex og hva du skal se etter når du kjøper mynter på plattformen, noe som betyr viktige fordeler og ulemper med børsselskapet.

Om Poloniex

Poloniex er så lik Binance, at det er svært få forskjeller mellom disse to børsene. Den tilbyr en krypto-til-krypto-handel, omtrent som Binance, og opererer med et stort antall altcoins, bitcoin er den viktigste handelsvalutaen. Siden det ikke tilbyr fiat -penger som en eiendel for handel, bør du lese vår anmeldelse om plattformen, da vi gir generelle råd om hvordan du bruker markedet.

Poloniex BTC -utveksling

Hvis denne artikkelen om Binance savnet noen av svarene du lette etter, er du velkommen til å kontakte oss på så gir vi deg dem så raskt som mulig.