BitPanda Exchange gjennomgang

Hvis du tilfeldigvis er en bitcoin -starter, er vår BitPanda utveksling anmeldelse ville være det beste stedet å begynne å undersøke markedet for kryptovalutaen. Les denne anmeldelsen og lær hvordan du får bitcoin på BitPanda billig og trygt. Artikkelens hovedmål er å gi deg den riktige og sikre måten å kjøpe BTC -er på BitPanda.

Oppsummering: Kjøpe Bitcoin på BitPanda

  1. Registrer gratis en konto på BitPanda.
  2. Klikk på “Kjøp” -knappen i den midtre delen av oversikten.
  3. Velg bitcoin og betalingsmetode du ønsker, og fyll ut volum/verdi -skjemaet. Klikk deretter på “Neste trinn” -knappen.
  4. Bekreft kontoen din med telefonnummer og oppgi PIN -koden du vil motta via SMS.
  5. Oppgi detaljer om kjøpsalternativene og klikk “Kjøp” for å avslutte kjøpsprosessen.

Når du analyserer bitcoin, kan du ikke overse den generelle tilstanden til nettverket som kryptovalutaen har bygget de siste årene. En rekke børser har åpnet sine virksomheter på nettet for å tjene penger på kryptovalutaens svingninger, samtidig som de tilbyr en enkelt markedsplass for handelsmenn å dykke inn og prøve lykken med de digitale pengene.

BitPanda utveksling anmeldelse

BitPanda er en av dem, ettersom den tilbyr BTC til sine tradere i håp om å tjene penger på slutten av dagen gjennom valutakurser, gebyrer og volum som handles daglig. Vi har gitt deg sammenligningsanalyse mot andre populære plattformer når det gjelder funksjonene som tilbys handelsmenn. Vi har også laget trinnvise guider for hvordan du kjøper, selger og tar ut bitcoins, slik at du ikke trenger å kaste bort tid på å finne ut av det selv.

Hva er BitPanda?

BitPanda er en bitcoin -utveksling som tilbyr kryptovaluta til europeiske handelsmenn gjennom flere innskuddsmetoder som investorer kan bruke når de kjøper bitcoins. Plattformen eies av et selskap kalt Coinimal GmbH, som er et østerriksk oppstartsselskap med base i Wien. Utvekslingen ble grunnlagt i 2014 og har jobbet med forbedringene på nettstedet, noe som førte til nær umiddelbar handel for sine kunder.

Bytt bitcoin med BitPanda

Selve plattformen fungerer som enhver annen online utveksling, slik at investorer kan veksle EUR med bitcoin og andre altcoins (Ethereum, DASH og Litecoin). På grunn av sine pålitelige tjenester, regnes det som et av de mest populære valgene blant europeiske bitcoinhandlere.

BitPanda betalingsmetoder

For øyeblikket tilbyr BitPanda flere kjøpsmetoder som handelsmenn kan bruke når de finansierer kontoene sine:

  • bankkort – umiddelbar tilgang til mynter ettersom transaksjoner trenger omtrent 5 til 10 minutter for å konkludere, men kommer med høyere gebyrer;
  • bankoverføringer (wire, SOFORT, NETELLER og SEPA) – den billigste ruten mot BTC, men tar mye mer tid enn kreditt- eller debetkort (opptil 5 virkedager);
  • Skrill & NETELLER-e-betalingssystemer som er veldig populære blant europeiske handelsmenn på grunn av de umiddelbart utførte ordre, men i likhet med bankkort kommer med høye gebyrer;
  • kontantinnskudd – dette er kuponger som kan kjøpes i butikker lisensiert av BitPanda rundt om i Europa, og de kommer også med høye kostnader.

BitPanda betalingsmåter

Hvilke land støtter BitPanda?

BitPanda støtter alle europeiske land mens andre regioner i verden ikke kan bruke tjenestene. Dermed ville forhandlere fra USA for eksempel ikke finne en mulighet til å investere i bitcoin gjennom denne børsen.

Selv om europeiske land alle er dekket, kan noen betalingsmåter være tilgjengelige for en gruppe land, mens andre ikke ville være tilgjengelige. En annen viktig detalj er at bankoverføringer kan gjøres av alle som har en europeisk bankkonto.

BitPanda Sammenlignet med …

Det er alltid godt å sette en børs i sammenligning med andre konkurrerende nettsteder for å trekke frem fordeler og ulemper mer nøyaktig og veie dem mot lignende nettsteder. I denne anmeldelsen gir vi deg en komparativ analyse av BitPanda mot to bitcoin -giganter, Myntbase og Coinmama.

ExchangeBetalingsmetoderTjenestetilgjengelighetGebyrerMynter akseptert
BitPanda Skrill, kreditt-/debetkort, bankoverføringer, kontantinnskudd Europa Ikke gjennomsiktig, gebyret er inkludert i BTC -prisen BTC, ETH, LTC, DASH
Myntbase PayPal (kun uttak, USA), kreditt-/debetkort og bankoverføringer USA, Europa, Canada, Australia, Singapore 1,49% (bankoverføring) – 3,99% (kredittkort) BTC, ETH, LTC
VirWox ank -overføringer, PayPal, Skrill, SOFORT, paysafecard Global 3,4% til 11% (doble transaksjonsgebyrer). Gjennomsnittlig bitcoin -kjøpsgebyr for PayPal er 10% BTC, SLL (Second Life Lindens)
Coinmama Kreditt-/debetkort Global 5% – 11% BTC, ETH
CEX.io Kreditt-/debetkort (unntatt USA), bankoverføringer (Wire, SEPA) Global 3,5% + $ 0,25 (kreditt-/debetkort), $ 10 (bankoverføring) BTC, ETH, ETC, DASH, BCH, BTG, XRP + 30 til

Myntbase

Coinbase er en av de største bitcoin -leverandørene i verden, til tross for at tjenestene bare er tilgjengelige i 32 land. Regionene som støttes inkluderer Nord -Amerika, det meste av Europa og noen land i Asia og Australia. Begge plattformene krever full verifisering av identitet fra sine kunder, mens gebyrene er lavere på BitPanda, ettersom kjøp av kreditt/debet koster 3,99% kl Myntbase, sammenlignet med BitPanda’s 2%.

Coinbase fungerer i forskjellige land

En annen forskjell ligger i det faktum at Coinbase bare tilbyr tre betalingsmetoder, bankoverføringer, kreditt-/debetkort og PayPal, den siste metoden er ikke tilgjengelig i BitPanda.

Coinmama

Mens BitPanda godtar en rekke betalingsalternativer, Coinmama er bare begrenset til kreditt- eller debetkort, som koster omtrent 5% av transaksjonsverdien. På den annen side er den regionale dekningen mye større på Coinmama as BitPanda tjener bare europeiske handelsmenn, mens alle med kreditt-/debetkort kan åpne en konto hos Coinmama og kjøpe bitcoins.

Bytt bitcoin med Coinmama

Begge børser krever full identitetsbekreftelse før handelen, men du har mulighet til å kjøpe BTC via en ikke -verifisert konto hos Coinmama hvis handelsverdien ikke overstiger $ 150.

Personvernerklæring

For å kunne kjøpe bitcoins må du gjennomgå en fullstendig bekreftelsesprosess som inkluderer skannet ID, bevis på adresse samt et selfie -bilde av deg som holder dokumentene. Grunnen til at megleren krever de juridiske identitetsdokumentene ligger i det faktum at det er en regulert virksomhet, som bruker statslovgivningen i EU som tilsier at anti-vaskeri må utøves.

Verifiseringsprosess

Dermed kjøper og selger alle handelsmenn som ønsker å kjøpe bitcoins gjennom BitPanda trenger å gjøre seg kjent med de juridiske myndighetene. Bortsett fra juridiske forhold, må dine personlige opplysninger ikke saksøkes på annen måte.

Transaksjonshastighet

Avhengig av kjøpsmetoden kan transaksjonen ta fra 5 minutter til flere dager. E-betalingssystemene, samt kjøp av kreditt- eller debetkort, vil føre deg til bitcoins i din BitPanda balanse innen 10 minutter. Bankoverføringer, derimot, kan ta mellom en dag og 5 virkedager.

Gebyrer

Transaksjonskostnadene, i motsetning til mange andre plattformer, vises ikke offentlig, men er en del av kjøpesummen. På grensesnittet for kjøpesiden kan du legge merke til den forskjellige mengden bitcoins du vil få ved å klikke på forskjellige kjøpsalternativer.

Gebyrer for å kjøpe bitcoin

Det anslås at SOFORT, GIROPAY og kreditt-/debetkort koster omtrent 2% av markedsverdien, Skrill ca 3,7%, NETELLER ca 3,6%, mens kuponger og Euro Wallets er de billigste metodene, fra 1,8% til 1,9%.

Støtte og tilgjengelighet

Kundesupport kan nås direkte ved å legge ut billett gjennom et vindu som dukker opp nederst til høyre på siden. Kundesupportagenten vil kontakte deg innen 24 timer siden du la ut billetten. Reddit -brukerne har så langt støtt på en nyttig BitPanda ansatte, med hvileprisen mellom en time og to.

Reddit -nettsted

Bortsett fra det offisielle support billettsystemet, er ansatte fra selskapet også aktive i andre fora, et eksempel er Reddit og bitcointalk.org hvor de også svarer på henvendelser fra kundebasen.

Pålitelighet og sikkerhet

Siden 2014 har det ikke vært noen cyberkriminalitetshendelser knyttet til BitPanda og det har ikke vært rapporter om alvorlig brudd fra selskapet der det er snakk om handelsfond.

Veksler sikkert

Med tre år under beltet kan vi trygt si at plattformen er trygg å bruke mens tjenester har vist seg å være en av de mest pålitelige i Europa og rundt om i verden. BitPanda tilbyr også tofaktorautentisering (2FA) som et ekstra sikkerhetsmål for sine klienter.

Trinn-for-trinn guide for å kjøpe Bitcoins via BitPanda

La oss kjøpe noen mynter nå kl BitPanda! Etter registrering og bekreftelse av kontoen din, er det første trinnet å finne knappen “Kjøp” øverst i midten av siden eller i saldo-delen og klikke på den.

Bitcoins kjøpeside på BitPanda

Velg deretter bitcoin -alternativet og kjøpsmetoden du har tilgjengelig på kjøpstidspunktet, og klikk deretter “Neste trinn”. Sørg for å sjekke bitcoin -prisen og beløpet for pengene du vil investere før du fortsetter videre.

Velg BTC -alternativet og kjøpsmetoden på BitPanda

I neste trinn bekrefter du betalingsmåten du vil bruke, og fortsetter til neste trinn.

Bekreftelse av betalingsmåten

Oppgi bitcoin -adressekoden din for å motta myntene i lommeboken og fortsett mot det siste trinnet der du blir bedt om å bekrefte alle handelsdetaljer. Når du er sikker på at alt er i orden, klikker du på “Fullfør” og transaksjonen vil bli utført umiddelbart.

Slik oppretter du en konto på BitPanda

Det er helt gratis å registrere en konto på BitPanda og selve prosessen er enkel og veldig enkel. Registrer først en konto og bekreft e -posten som er sendt til deg. Du blir bedt om å løse noen enkle matematiske ligninger som vist på bildet nedenfor.

Registrer en konto hos Bitpanda

Når du har oppgitt e -postbekreftelsen, blir du omdirigert tilbake til nettstedet og tilbudt deg å logge deg på kontoen din.

Logg deg på kontoen din på BitPanda

Du kan også bruke Gmail- eller Facebook -profiler som pålogging, men slutten er den samme. Så snart du klikker “Logg inn på konto”, har du en fullt funksjonell konto, klar til å få bitcoins når du er på farten.

ofte stilte spørsmål

Er BitPanda Legitimate BTC Exchange?

Som nevnt tidligere, BitPanda er en regulert finansiell plattform, som har operert siden 2014 uten noen alvorlige problemer så langt. Tjenestene er pålitelige, og det har ikke inntruffet noen hackinghendelser ennå (og vi håper å forbli slik også!).

BitPanda er legitimt

Hvor å lagre BTC Bestilt hos BitPanda?

Du har flere alternativer foran deg om hva du skal bruke til en lommebok. For det første er det online “varme” lommebøker ettersom de er gratis, enkle å bruke, men mangler sikkerhetsfunksjoner som andre typer BTC -lommebok har.

Mobil bitcoin lommebok Blockchain

Deretter kan du bruke stasjonære lommebøker, som også er gratis, men komplekse å bruke, ettersom du trenger å installere dem på datamaskinen og beskytte dem mot angrep fra skadelig programvare.

Desktop bitcoin lommebok

Til slutt er det maskinvare- og papirlommebøker som har utmerkede sikkerhetsfunksjoner og kan fungere i både online og offline miljø. Den eneste ulempen er kostnaden, da de kan være ganske dyre å få.

Ta ut Bitcoins fra BitPanda

Trekker ut bitcoins fra BitPanda starter på oversikten til kontoen din ved å klikke på knappen “Send” i midten av vinduet.

Oversiktssiden for kontoen din på BitPanda

Bare oppgi adressekoden til lommeboken din og fortsett ved å klikke på knappen “Send”.

Oppgi lommebokens adressekode på BitPanda

Myntene dine blir overført til lommebokadressen din innen 24 timer, avhengig av trafikktettheten i nettverket.

Bekreftelseskrav på BitPanda

Verifiserings- og kjøpsgrensene er organisert i henhold til nivåene eller verifiseringsnivåene. Det er for tiden tre hovedkategorier, og den fjerde er i ferd med å forberede seg ennå. Den første “Starter” krever bekreftet e -post som lar deg selge bitcoins. For det andre er “Bronse” -nivå som krever verifisert mobiltelefon og også fullførte forrige nivå. “Bronse” vil tillate deg svært små kjøp, opptil 50 EUR daglig og totalt 600 EUR.

BitPanda -verifisering og kjøpsgrenser

“Gull” -medlemskap er der den skannede ID -en, live chat og adressebevis må gis, slik at du får 10 000 EUR daglig og 300 000 EUR månedlige kjøpsgrenser.

Har BitPanda egen lommebok?

Når du kjøper bitcoins fra BitPanda, du kan beholde dem der for å selge dem videre til en høyere pris en gang i fremtiden. Lommeboken tilbyr grunnleggende oppbevaringstjenester, hvor du kan sette inn penger og BTC og la dem være der for å bruke en annen dag. Vi vil sterkt anbefale deg å ikke la pengene dine være ubeskyttet og skyve dem ut mot enten bankkonto for fiat -valutaene dine eller til BTC -lommeboken din for digitale penger.

BitPanda -apper

For øyeblikket er det ingen telefonapper tilgjengelig fra BitPanda på noen av plattformene. Hold godt øye med nyhetsfeeds, ettersom selskapet kan bestemme seg for å inkludere Android- og iOS -versjoner av utvekslingsplattformer siden de fleste av de konkurrerende selskapene allerede har gjort det.

Ingen telefonapper

Er det BitPanda -alternativer?

Det er mange børser der ute som du kan bruke for å få bitcoins trygt og enkelt. Hvis du tilfeldigvis bor utenfor Europa, BitPanda er definitivt ikke et sted for deg. Vi har samlet en rekke anmeldelser på forskjellige børser som du bør sjekke ut, ettersom vi lister opp fordeler, ulemper, kjøpsgrenser, gebyrer og mange andre av deres funksjoner.

Les mer om Kraken

Kraken ligner på mange måter BitPanda, er basert i Europa og har dyp EUR -likviditet. Plattformen tilbyr et stort antall altcoins for handel mens aksepterte fiat -valutaer er USD, CAD, JPY og EUR. Den eneste aksepterte betalingsmåten er bankoverføringer med tjenester tilgjengelig over hele verden.

Kraken bitcoin -utveksling

Vi har laget en artikkel om Krakens kjøpsgrenser, verifikasjonskrav, fordeler og ulemper ved handel, samtidig som vi gir en detaljert trinnvis veiledning om hvordan du får BTC-ene fra børsen.

Se detaljer om Paxful

Som en P2P -markedsplass, vokste Paxful til å bli en av de største bitcoin -plattformene, og konkurrerte med LocalBitcoins på mange måter. Siden tjenestene er tilgjengelige globalt, kan handelsmenn som ikke kan bruke BitPanda produktene bør se nærmere på Paxful. Med over 300 kjøpsmetoder tilgjengelig, har vi gravd dypt inn i handelsmekanikken i børsen, og gir deg en gjennomgang av fordeler, ulemper og mange andre detaljer som du bør sjekke ut..

Paxfull bitcoin -utveksling

CEX.IO gjennomgang

CEX.io er en bitcoin -børs registrert i London, Storbritannia som har vært i drift siden 2013. Den europeiske børsen godtar kreditt- eller debetkort og bankoverføringer globalt. Verifikasjonskrav og gebyrstruktur er ganske like BitPanda så ikke gå glipp av muligheten til å gå gjennom artikkelen vår om utvekslingen for å få mer informasjon.

Bytt bitcoin med CEX.io

Hvis denne anmeldelsen ikke besvarte noen av spørsmålene dine, hjelper vi deg mer enn gjerne ved å kontakte oss på nettstedet.