Bitcoin Hard Forks og menneskene bak dem

Vi har hørt om utvekslingsplattformer for kryptovaluta, og vi har hørt om alle kryptovalutaene som er tilgjengelige for mennesker for investeringer. Men det er så mye mer enn bare Bitcoin.

Visste du at Bitcoin har forskjellige blockchain -gafler som folk bruker til investeringer? Vi vil her er en liste over Bitcoin gafler og hvordan de ble grunnlagt.

1. Bitcoin Cash (BCH)

Bitcoin Cash er en kryptovaluta som ble avledet fra den opprinnelige bitcoin da den er et produkt av hard gaffel i midten av 2017. Med denne introduksjonen, blockchain og kryptokurrency deles i to deler.

Alle som hadde et visst antall bitcoins hadde også samme mengde bitcoin -kontanter. Forskjellen er i teknologien deres ettersom bitcoin -kontanter tillater større blokker i kjeden enn bitcoin, noe som hjelper i flere transaksjoner per sekund.

Stigende gebyrer i bitcoin -nettverket fører til utvikling og lansering av bitcoin -kontanter. Noen medlemmer av bitcoin -samfunnet, inkludert Roger Keith Ver, var en del av dette prosjektet. Den har en forsyningsgrense på 21 000 000 BCH. Det begynte å handle med $ 240 mens bitcoin ble solgt for $ 2700 i 2017.

2. Bitcoin Gold (BTG)

En annen hard gaffel av Bitcoin er Bitcoin Gold. Det er en desentralisert, åpen kildekodevaluta uten en sentralbank for å styre den, og transaksjonene utføres over peer-to-peer Bitcoin Gold-nettverk.

Med blokkhøyde på 491407, Bitcoin Gold ble hardt kastet fra blockchain inn Oktober 2017. Hang Yin var utvikleren av Bitcoin Gold som skrev koden ved hjelp av C ++ og Qt. I mai 2018 ble Bitcoin Gold angrepet, og rundt 388 000 BTG (estimert verdi av 18 millioner dollar) ble stjålet fra flere sentraler. På gaffeltiden fikk hver bruker samme mengde Bitcoin Gold som de hadde i Bitcoin Cash (1 BTC = 1 BTG).

3. Bitcoin Diamond (BCD)

I 2017 navngav Bitcoin gruvearbeidere Team Evey og Team 007 bestemte seg for å gjøre noen få endringer i bitcoin -protokollen for å forbedre måten ting fungerte på. Dette førte til utvikling av Bitcoin Diamond i november 2017.

Forbedringene de ønsket å jobbe med var raskere tid for transaksjonene, lavere gebyrer for transaksjonene, og bidro til å oppmuntre flere nye brukere til bruk av bitcoin og andre kryptokurver. De mente at bitcoin burde gjøres mer tilgjengelig.

Bitcoin Diamond kom inn på markedet med en bangeroppføring og ble handlet på høyeste på $ 91,47, men snart mistet den sjarmen og kom hele veien ned til $ 2,44.

4. Bitcoin Core (BTX)

Opprinnelig lansert av Satoshi Nakamoto som noden for bitcoin -nettverket, er Bitcoin Core referanseimplementeringen for alle de andre nye og tilpassede versjonene som slippes. Det er også kjent som Satoshi -klient fordi det tidligere ble utgitt som Bitcoin, men senere ble navnet endret for å unngå forvirring mellom den opprinnelige plattformen.

I 2014 ble Bitcoin Core tatt av et team av vedlikeholdere ledet av Wladimir J. van der Laan. MIT Digital Currency Initiative finansierer utviklingsprosessen for Bitcoin Core. Den inkluderer en transaksjonsbekreftelsesmotor som kobler den til den sentrale nettverksnoden. En lommebok er også inkludert som standard som kan hjelpe brukerne med å sende og motta bitcoins.

Fordelingen ble gjort som 0,5: 1, dvs. 0,5 BTX per 1 BTC som kan betraktes som et tap for personen siden siste handelspris endte med et fall på 6% og reduserte det til $ 3,14.

5. Bitcoin Gud (GUD)

Lansert 25. desember 2017 og utviklet av en kinesisk kryptovaluta -investor, Chandler Guo, Bitcoin God er en annen gaffel basert på Bitcoin -kodingskjeden, og den ble forked av på blockchain høyde på 501225.

Bitcoin God er et bitcoin -nettverk som tilbyr 1: 1 -distribusjon av God -mynter. Det er en grenseløs ideell peer-to-peer-organisasjon. Den har flere funksjoner i den, for eksempel smarte kontrakter, en større blokkstørrelse, nettets lynhastighet og har en total tilførsel av 21 millioner gudsmynter.

6. Bitcoin Private (BTCP eller ZCL)

Gafflet i blokkhøyden på 511346, Bitcoin Private er en kryptovaluta som var resultatet av gaffelen av bitcoin og en samtidig fusjon med ZClassic. Denne plattformen tilbyr de beste funksjonene til begge kryptokurvene.

Hovedmålet med å lansere Bitcoin Private var å kombinere personvernfunksjonene til Z Classic med populariteten og fleksibiliteten til Bitcoin. Tokens ble levert gjennom en airdrop -praksis, og brukeren mottok et BTCP -token for hver BTC- og ZCL -mynt de hadde.

7. Bitcoin Atom (BCA)

Bitcoin Atom ble lansert i januar 2018 på blockchain høyde på 505888. Det er en kryptovaluta som fungerer ved å bruke sine hash-time-lock-kontrakter (HTLC) og dets HTLC API, som gir uavhengighet fra de sentraliserte enhetene og mellommennene.

BCA jobber med lyn-nettverksbytter for umiddelbare atombytter uten kjede. Disse transaksjonene er billigere og mer nyttige for mindre transaksjoner, og personvernegenskapene er bedre og forbedret enn andre versjoner.

Hvis du liker artikkelen, gi oss beskjed i kommentarfeltet.