Okex: En falsk volumutveksling?

OK Eks er digital valutavekslingsplattform hvor ulike utveksling av kryptovaluta tar plass. OK Eks aksepterer og lar brukeren handle og bytte forskjellige mynter som Bitcoin, Bitcoin kontanter, Ethereum, etc. Det har vært forskjellige motstridende rapporter om den falske volumutvekslingen som ble utført av OK Eks å slå konkurransen og holde toppen. Det har blitt diskutert nedenfor.  

Hva er OKEx?

Rundt 2014 OK Eks ble lansert slik at ulike transaksjoner kan finne sted av brukerne for deres investeringer i forretningstransaksjoner. Kryptovalutaer som Bitcoins, Ethereum, Bitcoin cash og flere aksepteres på denne plattformen for transaksjonen.

Nylig begynte de også å kunngjøre visse bonusprogrammer for brukerne som hver fredag ​​for den faste grensen på OKcoin holder festet av OK Eks en viss mengde bonusbitcoins blir gitt til brukeren som et tegn på takknemlighet. Dette virker som en god ordning, ikke sant? Plattformen tilbyr forskjellige ordninger som dette fra tid til annen som virker lovende, men også får oss til å stille spørsmål om det er etisk hva de gjør eller er det falskt?

Hva er rapportene om OKEx?

De har blitt knust av navnet sitt i forskjellige reportasjer om nyheter og blader for deres uvanlige oppførsel i mengden transaksjoner som ble gjort gjennom deres utvekslingsplattform. Disse tvilsomme spørsmålene begynte å stige etter at få analytikere begynte å analysere transaksjonene som skjedde OKEx -utvekslingsplattform.

For første sak en av de store svindel blir rapportert om OKEx falsk volum som har foregått på denne plattformen.

Den andre store saken er rapportene om arrestasjon av grunnleggeren av OKEx -utveksling for ulike svindel knyttet til denne utvekslingsplattformen

Tredje store sak er rapportene om svindelrapporter om WFEE mynter der grunnleggeren av OK Eks har en stor andel og antas å ha spilt sin rolle også.

Den siste rapporten er det OK Eks har tatt imot fem nye kryptokurver inn på deres utvekslingsplattform som antas å konkurrere med de store aktørene som bitcoin, bitcoin cash, Ethereum, Litecoin og Ethereum classic.

Hva skjer med OKEx og andre kryptokurver mot det?

Få analytikere fant at det var avvik mellom den høyeste og laveste volumhandelen på kryptokurver i OKEx plattform. Den uvanlige oppførselen er at finansmarkeder alltid er uforutsigbare i sin natur på grunn av mange forskjellige variabler, alt fra teknologiske endringer og forretningsmarkedsprestasjoner, men OK Eks ytelsen når det gjelder utveksling var veldig forutsigbar. Dette gjorde undringen om volumet av børser som ble handlet og rapportert av OK Eks er falsk og ikke sant i postene? Hva om de hadde manipulert rapportene som ble gitt.

Sylvian Ribes er analytikeren som tok med den falske volumutvekslingen som fant sted i OK Eks å tenne. Han begynte å samle inn data fra daglig til daglig utveksling og handel som fant sted i OKEx utvekslingsplattform og han begynte å planlegge dem og begynte å innse at deres oppførsel var forutsigbar. For å bekrefte forskningen hans lagde han derfor forskjellige plottede modeller fra forskjellige andre utvekslingsplattformer som han trodde var sant i henhold til deres poster. Han overlappet denne sanne modellen med modellen til OKEx plattform han kom med i sin forskning og fant ut at det var mye falsk volum fra rapportene som ble gitt og estimatet gjort.

Grunnleggeren av OKEx Star Xu ble arrestert i Shanghai i henhold til kravene fra brukerne om OKEx uvanlig oppførsel og tap av sine kryptokurver på grunn av svikt i nettverk og plattform. men, OK Eks benektet dette ordtaket om at de ikke er klar over at slike systembrudd. Påstander som dette førte til heving av krav som førte til arrestasjonen av Star Xu som deretter ble løslatt i løpet av de neste 24 timene. Senere ble imidlertid arrestasjonen nektet igjen av OK Eks.  

Innføringen av fem nye mynter i OK Eks er XRP, Cardano (ADA), Stjerne (XLM), 0x (ZRX) og Zcash (ZEC) som er raskere i transaksjonshastighet, åpen kildekode, effektiv drift, minst kostnad og økt personvern kryptokurver henholdsvis. Denne nye introduksjonen antas å ha et stort fall for de store aktørene som Bitcoins, Bitcoin cash, Ethereum, Ethereum classic og Litecoin. Dette får mange brukere og kryptokurrencymarkedet til å stå imot OKEx -utvekslingsplattform.

Grunnen til markedet for kryptovaluta er imot OK Eks nå er det med falsk volumbytte tillitsfaktoren for utvekslingen i OK Eks går ned og får brukerne til å stille spørsmålstegn ved andre utvekslingsplattformer, og det resulterer også i at brukere taper på investeringene sine i kryptokurrency som et marked og også i sine forretningsinvesteringer. Derfor er det alltid godt å vite hva som skjer i markedet for kryptovaluta slik at du er oppdatert og kan ta effektive og effektive beslutninger om dine fremtidige investeringer og være glad for at du har gjort et smart valg.