Monero -prisforutsigelse for 2025 og 2030: Personvern som hoveddriver og hovedhinder for prisstigning

Hvis du leter etter en altcoin som fortsatt har mye uutnyttet potensial, kan du ikke lete lenger enn Monero (XMR), en personvernmynt som har eksistert siden 2014 og har gjennomgått mange prøvelser og trengsler, men som fortsatt er under mye granskning fra økonomiske rettshåndhevelsesbyråer. Men til tross for den stort sett uberettigede forfølgelsen, er prisen på XMR fortsatt det hete temaet blant kryptovalutahandlere, spesielt etter at den viste seg å være sterk i fjor.

Kjøp/selg Monero (XMR)

Det lar mange handelsmenn og investorer lure på, hva ville prisen på Monero være om fem år? Eller ti år? Er XMR en god investering, eller vil den til slutt gå under støvelen til regulatorene? Vi brukte vår proprietære prisforutsigelsesalgoritme som måler markedssentimentet gjennom Cryptocurrency Volatility Index (CVIX), forventet markedsverdi og omfattende markedsdata for å levere de mest nøyaktige kryptovaluta -prisforutsigelsene for de neste fem til ti årene. Hold deg til for å finne ut hva Monero vil koste i løpet av de neste fem til ti årene.

2021 startet dårlig for XMR, men ting begynner å lyse opp

Monero, og personvernmynter generelt, blir stadig anklaget for nesten alle dødssynder i finansverdenen, for eksempel tilrettelegging for hvitvasking av penger, narkotikahandel, hackerangrep, listen fortsetter og fortsetter. I full ærlighet bruker en viss prosentandel av kriminelle XMR til sine ondsinnede formål på grunn av dets anonymitet, men det går utover sammenligning med alle de grusomhetene som blir betalt for fiat. Men de som er klar over fordelene som Monero har i vente for sine brukere, har en tendens til å se bort fra anti-kryptopropagandaen og opprettholde sin tillit til den mest private kryptovalutaen som for tiden eksisterer i bransjen..

XMR all-time-diagram. Kilde: Coinmarketcap

For det første, la oss sjekke ut Moneros historiske diagram for å få en bedre forståelse av hva som skjer i dette markedet på makronivå gjennom XMRs prishistorikk. Det er klart at mens en stor del av altcoin -markedet går gjennom enda en høysesongfase – noen av DeFi -myntene og ETH har allerede overgått de respektive høydepunktene noensinne og gikk på en prissøkende tur – oksene har fortsatt mye for å presse på for å gjøre før prisen på XMR i USD når all time high som ble satt til $ 593,4 tilbake i 2018 da kryptoboble var på randen av eksplosjon.

Akkurat nå henger prisen på $ 151 som ble etablert etter en relativt rask gjenoppretting som XMR har gjort etter at den populære kryptovalutautvekslingen Bittrex kunngjorde at en rekke personvernmynter, inkludert Monero, skulle avnoteres av ukjente grunner.

90-dagers XMR/USDT-diagram. Kilde: CoinCodex

Det førte til et kraftig fall på 27% av Monero pris på slutten av året, som du tydelig kan se på 90-dagers diagrammet ovenfor som nesten forårsaket panikksalg på markedet, men oksene hadde klart å beholde støtten på $ 130 intakt. Etter det hadde prisen konsolidert seg for en kort stund bare for å eksplodere til $ 190 og etablere en ny høyere høy innenfor rammen av den store nye opptrenden.

Forresten, etterlot oss i fjor blandede følelser angående Monero og dets evne til å gjøre gevinster når det handles mot topp kryptokurver. I løpet av de siste 365 dagene har prisen på XMR i USD steget betraktelig-127%, mens ytelsen mot BTC (-43%) og Ethereum (-71%) gjorde at handelsmenn følte seg litt underet..

Det faktum at prisen på Monero henger bak den for andre topp-kryptokurver kan snakke enten om det urealiserte potensialet for oppside eller den iboende svakheten til mynten som hindrer den i å starte et kraftigere rally for å dekke 75% avstanden til all-time high. For å forstå det, la oss ty til analysen på kjeden.

XMR hashrate -diagram. Kilde: BitInfoCharts

Diagrammet ovenfor viser at Monero hadde opplevd den eksplosive veksten i hashraten hennes i løpet av 2020, trenden som holder den dag i dag. Den eksponentielle veksten av hashratet til all-time highs ble forårsaket av utførelse av en hardfork og innføring av grunnleggende endringer i konsensusalgoritmen. Den skyhøye hashraten betyr også den økte gruvedriften, som nesten alltid er bra for prisen på kort og mellomlang sikt. Skulle hashraten fortsette å stige i 2021, kan vi godt se at prisen på Monero dekker den 75% avstanden til ATH i froskesprang.

Et annet diagram som sammenligner statistikken for forskjellige personvernmynter med XMR, viser at sistnevnte dominerer når det gjelder total markedsverdi, daglige avgifter og utviklingsforslag på GitHub.

XMR/DASH/ZEC/DRC/PIVX/GRIN sammenligningstabell. Kilde: Coinmetrics

Dessverre kunne vi ikke hente ut data om Moneros totale daglige transaksjoner og daglige aktive adresser på grunn av bruk av MLSAG -signaturer som skjuler slik informasjon for de nysgjerrige øynene, og derfor gjør mynten privat. Men det er åpenbart at en så kraftig økning i daglige avgifter ikke kunne ha skjedd uten en like drastisk økning i nettverksaktiviteten og etterspørselen etter XMR, som alle underbygger den pågående oppgangen og holder løftet om fremtidig prisstigning.

Men, som vi allerede nevnte, utviklingen av personvernmynter og tilhørende pris på XMR, blir holdt tilbake av uopphørlige angrep fra regulatorer. For eksempel foreslo US Financial Crime Enforcement Network, et byrå som opererer i regi av finansdepartementet, ytterligere å stramme myntens strupe ved å skjerpe regelverket, mens US Internal Revenue Service (IRS) har kunngjorde til og med belønningen på over $ 600 000 for de som ville klart å knekke Moneros personverninnstillingsmekanisme. Derfor bør handelsmenn ikke forvente den astronomiske veksten fra XMR i de kommende månedene, spesielt i den utstrekning som mange DeFi -mynter viser. Prisen på Monero i USD vil fortsette å vokse, men saktere og mer uberegnelig enn for ikke-private jevnaldrende..

1-årig XMR-prisforutsigelsestabell

Når det brukes på Monero -markedet, vil vår prisforutsigelse modellen antyder at altcoin vil oppleve noe baisetrykk i løpet av de neste sju til ti dagene som vil føre til et prisfall på opptil 5%. Men etter noen sidelengs handlinger som skal vare i omtrent en måned, vil XMR fortsette reisen til oppsiden, men i snegletempo, spesielt sammenlignet med andre toppalter som blomstrer akkurat nå. Denne antagelsen dikteres av visningen av vår Cryptocurrency Volatility Index (CVIX) som for øyeblikket står på 48, noe som betyr at prissvingningene sannsynligvis vil være beskjedne, selv om det også forteller oss at flertallet av markedsaktørene ikke er redde for XMR -krasj. når som helst snart.

Vår algoritme forutsier at prisen på Monero om en måned vil stige med 20% og teste 180 dollar på nytt. Resten av året lover å ha den bullish forspenningen til det, ettersom XMR vil begynne å gå oppover mer avgjørende, og antagelig vil ende opp året over $ 330 som vil utgjøre en prisstigning på 123%.

1-ukers XMR/USDT-diagram. Kilde: TradingView

Dette prisvarsel faller i tråd med den tekniske analysen av XMR -prishandling på ukentabellen. Vi ser at prisen nå låses inne i kanalen som støtten er etablert til $ 138 og motstanden på $ 190. Det faktum at bjørnene ikke kunne presse prisen under den nevnte støtten på bakgrunn av et enormt salgsvolum som dukket opp ved to anledninger i løpet av de siste fire månedene, taler for fortsettelsen av den eksisterende opptrenden i 2021.

Men før det må Monero bryte gjennom motstanden som tilfeldigvis konvergerer med 38,2% retracement -nivået på Fibonacci -rutenettet. Vi ser også at prisen sannsynligvis vil ha en veldig tøff tid å slå motstanden nær $ 300 som også sammenfaller med Fibonacci -nivået på 61,8%. Men gitt at MACD tydeligvis er i en bullish holdning over null -linjen, noe som antyder at momentum favoriserer kjøperne, og ennå ikke skal krysse nivået på 25, tror vi at Monero har nok ildkraft til å opprettholde oppgangen og avslutte året i sonen mellom 61,8% og 78,6% på Fibonacci, akkurat som vår prisforutsigelsesalgoritme antyder.

1-årig XMR markedsverdi forutsigelsestabell

På samme måte som prishandlingen vil markedsverdien til Monero se en betydelig vekst i løpet av året og avslutte denne perioden på et nivå på 5,9 milliarder dollar som kan tillate altcoin å gå noen trapper høyere i de globale kryptokurrencyrankene.

Hvor vil Monero befinne seg innen utgangen av 2025?

Til tross for at Monero er en undervurdert og forfulgt kryptovaluta, tror vi bestemt at det er en lys fremtid foran det, hovedsakelig fordi menneskene selv innser verdien av personvernet til ikke bare deres sensitive data, men også deres økonomiske aktiviteter. Den globale koronaviruskrisen har vist at regjeringene leter etter den minste mulighet til å etablere kontroll over menneskers liv, så de som setter pris på personlig frihet vil sikkert velge Monero og andre personvernmynter. Men det er ikke den eneste grunnleggende fordelen med XMR, men før vi fortsetter med den grunnleggende analysen, la oss se på hva algoritmen vår har å si om prisforventningene til Monero for de neste fem årene.

5-årig XMR-prisforutsigelse

  • XMR vil forbli på den bullish banen i 2022 ettersom prisen vil øke med 306% og oppnå prisnivået på $ 611, og effektivt overgå dagens høyeste noensinne, noe som vil sette den i prissøkende modus og åpne et vindu med muligheter for enda større prisstigning;
  • I løpet av 2023 vil Monero fortsette å strebe mot oppsiden på den økte etterspørselen fra privatbrukere og selvfølgelig de som ønsker å unndra skatt eller på annen måte skjule sin økonomiske aktivitet, noe som igjen vil øke etterspørsel etter kryptovalutaen som er under vurdering som allerede har en betydelig mengde av den totale forsyningen som allerede er i omløp. Den økende etterspørselen vil presse Monero -prisen opp med 673% og katapultere den til $ 1164 som kan tillate mynten å komme inn i de 10 beste rekkene;
  • I slutten av 2024 vil XMR se verdien doblet fra året før – mynten vil bli handlet til $ 2236 som vil markere prisøkningen på 1384% fra dagens posisjon;
  • Til slutt, når året 2025 nærmer seg slutten, vil Monero være lysår unna der den er nå, og flyte komfortabelt over $ 4000.

Fra det grunnleggende synspunktet, om fem år, kan Monero godt være et av få økosystemer som virkelig er desentraliserte i naturen, noe teamet hele tiden har strebet etter og oppnådd gode resultater gjennom implementering av slik antisensur og gruvedrift. løsninger som RandomX, en nylig implementert PoW -konsensus som gjorde nettverket mye sikrere og mer privat.

Dessuten er XMR -teamet også dedikert til å forbedre effektiviteten og brukervennligheten til nettverket, slik de gjorde med Bulletproof Tech som hadde redusert størrelsen på transaksjoner radikalt, og derfor gjort dem betydelig raskere og billigere. Forbedringen i tokenomics og XMRs effektivitet vil trekke en mye større brukerbase og drive prisen til de angitte prisnivåene. I tillegg vil XMR nå sin totale forsyning i mars 2022 og etablere blokkbelønningen på 0,6 XMR per blokk – denne mekanismen kalles “halemisjon” – som vil gjøre tilbudet av Monero uendelig.

Noen vil kanskje se det som en dårlig ting siden den begrensede forsyningen (som 21 millioner i tilfelle Bitcoin) vil gjøre en digital eiendel mer knapp som kan ha en positiv effekt på prisen. Men på den annen side, når blokkbelønningen i BTC -nettverket går ned til null, vil det være lite eller ingen insentiv for gruvearbeidere å opprettholde nettverket mens de bare belønnes gjennom transaksjonsgebyrer, som da vil skyte i været. Det kan føre til et stort sikkerhetsproblem for BTC og lignende, mens Monero vil holde insentivet – selv det minste – intakt og beholde brukerbasen, og etterspørselen etter XMR, vokse.

Dette kommer til å vise fremsynet til Monero-utviklere som gjør desentralisering og sensurmotstand til deres topprioritet og aldri har prøvd å omgå det, og som virkelig bryr seg om sikkerheten til nettverket. Men nok en gang vil personvernet være hoveddriveren bak XMRs prisstigning i løpet av de neste fem årene, ettersom flere mennesker kommer til å innse at det er å verne hver persons iboende rett til personvern i personlige liv, kommunikasjon og finans. Den mye omtalte sentrale bankens digitale valutaer (CBDCer) vil bare øke kontrollen som regjeringene vil ha over innbyggernes økonomiske aktivitet – det vil utvilsomt tvinge folk til å utforske alternativene, og Monero vil bli den beste løsningen som finnes.

Hva ville være prisen på XMR i 2030?

Vi har ikke den minste tvil om at Monero i løpet av de neste ti årene vil møte mange hindringer fra regulatorene som er forsteinet over å ha den raskt voksende personvernløsningen som kan ta kontroll over de digitale pengene ut av hendene. Men hørte du om noen som gjorde et eksternt forsøk på å knekke Monero -koden og hente den saftige belønningen fra IRS? Nei, og det er poenget. Med alle ressursene den amerikanske regjeringen, den viktigste økonomiske vakthunden, har i besittelse, har forsøkene på å felle Monero vist seg å være nytteløse. Og ettersom blockchain-fellesskapet alltid er et skritt foran den tøffe, men hardtslående byråkratiske maskinen, vil det sikkert tenke på måter å hjelpe XMR til å trekke seg gjennom og gå inn i 2030 sterkere enn noensinne. Når devs har implementert atombyttefunksjonen, vil trusselen om å fjerne fra kryptokurrencybørser og den resulterende prisen synke, bli løst for godt.

Alt i alt spår vi at innen 2030 vil Monero være blant de mest brukte kryptokurvene for peer-to-peer-transaksjoner, noe som effektivt vil sette prisen over $ 6000-en rimelig pris for en slik funksjonsmynt-der den vil bli de neste par årene.

FAQ

Er nå riktig tidspunkt å investere i XMR?

Det ville være bedre å kjøpe XMR etter en kort tilbaketrekking som forventes å skje snart.

Hva er de grunnleggende fordelene med Monero?

Svaret er ganske åpenbart – personvern.

Hva er XMR -prisforutsigelsen for 2021?

Ved utgangen av 2021 vil Monero bli handlet til 336 dollar.

Hva vil XMR være verdt om 5 år?

I 2025 vil prisen på Monero stå på $ 4421.

Hva blir prisen på Monero om ti år?

I 2030 vil XMR overgå prisklassen på $ 6000.

Forfatter: Alex Paulson for Crypto-Rating.com