EOS versus Ethereum: Hvilken er den beste investeringen?

Investering i kryptokurver kan være ekstremt risikabelt på grunn av deres svært spekulative karakter. Over tid har Bitcoin (BTC) blitt mindre risikabelt og flyktig på grunn av pågående adopsjon fra store institusjoner og selskaper. Som den klare markedslederen og føreren, drar Bitcoin fordeler av regulatorisk støtte, merkegjenkjenning og mye mer.

Når vi beveger oss nedover rekkene på kryptovaluta -listen over eiendeler, viser alternativer til Bitcoin ubestridelig potensial og har også vært lønnsomme for tidlige investorer. Ethereum (ETH) og EOS (EOS) er to altcoins som gir fordeler utover det Bitcoin tilbyr og blant de mest populære kryptokurvene i dag. Desentraliserte applikasjoner (Dapps) kan kjøre på disse blockchain “superdatamaskinene” og drive neste generasjon desentralisert internett.

Ethereum versus EOS: Hvilket kryptotoken bør du investere i?

Ethereum ble lansert år før EOS, og er for tiden den andre rangerte kryptovalutaen totalt sett bak bare Bitcoin når det gjelder markedsverdi. Men i motsetning til Bitcoin, kan det hende at Ethereum ikke har den samme utholdenheten, og det finnes flere konkurrenter på markedet som alle vil slå altcoinet.

EOS, for eksempel, har blitt kalt en “Ethereum-killer” og tilbyr skalering på bedriftsnivå mens Ethereum sliter med problemer som hastighet og skalering, noe som fører til høye transaksjonskostnader på grunn av eksplosjonen av DeFi.

Men kan EOS faktisk avsette Ethereum som den topprangerte altcoin og mest dominerende blockchain der DeFi og andre Dapps er bygget på? Potensialet er absolutt der, men det er for tiden begrensninger i begge eiendelene som vi har undersøkt nedenfor. Les gjennom denne grundige guiden for å lære alt du trenger å vite om de to store kryptoene EOS og Ethereum.

Hva er EOS Crypto? Alt om Ethereum Killer kjent som EOS

EOS er et av flere potensielle Ethereum -alternativer som finnes på kryptomarkedet i dag som er fremstilt som sådan. EOS er kryptotoken som er innfødt i EOS.IO blockchain -protokollen og nettverket. EOS er en smart kontraktplattform – i likhet med Ethereums design – som kjører desentraliserte applikasjoner og smarte kontrakter. EOS replikerer i hovedsak alle elementene i en superdatamaskin, som etterligner maskinvare for maskinvare, lagring og mer.

Utviklere kan betale for ekstra datamaskinressurser i form av EOS-tokens, som driver det blockchain-baserte økosystemet. De som låner datakraft tjener EOS -tokens. EOS -utviklingssamfunnet er ikke like levende som Ethereums, noe som har ført til at DeFi -prosjekter først og fremst er bygget på andre blokker.

Der EOS skiller seg er at den har Block.One og støtten fra Dan Larimer bak seg, mens Ethereums utviklerfellesskap ikke blir tatt like alvorlig.

Hva er Ethereum? Og hvordan løser Ethereum 2.0 skalerbarhet og andre problemer?

Ethereum er den mest populære smarte kontraktplattformen, der de fleste av de brukte DeFi -appene er bygget på. Faktisk er de fleste altcoins på markedet bygget på Ethereum som ERC-20-tokens, og fremhever hvor integrert blockchain har blitt til det generelle kryptomarkedet.

Grunnen til at Ethereum -drepere som EOS eksisterer skyldes både naturlig konkurranse, men fordi Ethereum har flere svakheter, spesielt når det gjelder skalerbarhet.

For øyeblikket er Ethereum -nettverket, til tross for at det er den sterkeste eiendelen, sterkt overbelastet. Dette har ført til at ETH -gassavgiftene har steget til det er blitt uholdbare. Dette har skapt et behov for alle typer løsninger, og nå finnes flere. Det har fått stablecoins til å flytte til andre blockchain -protokoller i stedet for Ethereum, og snart kan DeFi -apper følge. Ethereum -utviklere går raskt for å løse disse bekymringene med Ethereum 2.0 Serenity -oppgraderingen, men det kan være for sent hvis EOS beveger seg igjen.

EOS vs Ethereum: Hva er forskjellen mellom Ethereum og EOS

Det er mange forskjeller mellom EOS og Ethereum, men det er også noen likheter. I de følgende avsnittene skal vi bryte ned hva de er og hva fordeler og ulemper er for hver side av mynten.

Konsepter og skapelse

Ethereum ble opprettet av Vitalik Buterin. Den nåværende Ethereum er ikke den opprinnelige Ethereum -blokkeringen, interessant nok. Det originale Ethereum eksisterer nå som Ethereum Classic (ETC), med Ethereum (ETH) har blitt den primære blokkeringen som støttes av utviklingssamfunnet.

Et hack som involverte en av de første desentraliserte organisasjonene, kalt DAO, resulterte i splittelsen. Ethereum vil snart se Serenity -oppgraderingen rulle ut, og bidra til å løse skalerbarhet med ETH 2.0.

EOS derimot, ble født på Ethereum blockchain som et ERC20 -token omtrent som tusenvis av andre altcoins i kryptomarkedet. Etter hvert lanserte EOS på sin egen mainnet og droppet Ethereum -protokollen. EOS ble opprettet av Block.One, med Dan Larimer i spissen. EOS -tokens var blant de mest suksessrike ICO -ene i historien, og samlet inn milliarder i kapital gjennom den en gang så populære crowdfunding -metoden.

Flere andre tokens blir posisjonert som en Ethereum -morder omtrent som EOS, for eksempel Polkadot, og andre. Imidlertid er det EOS som har størst sjanse til å lykkes, og det er derfor den er blant myntene som støttes av PrimeXBT sammen med Bitcoin og Litecoin.

Transaksjoner og hastighet

Ethereum -transaksjoner har nylig blitt gjenstand for kontrovers, ettersom populariteten til DeFi -prosjekter vokser og sektoren utvides til å inkludere flere nye prosjekter. Flere og flere Dapps bruker Ethereum og krever at ETH -gass sender transaksjoner for stablecoins og andre kryptoværdi -prosjekter. Selv handel på Uniswap krever ETH og gebyrene er ute av kontroll de siste månedene.

EOS har ikke så mange Dapps bygget på protokollen, derfor kan hastigheter opprettholdes i et høyt tempo med lave kostnader. Dette er både en velsignelse og en forbannelse for EOS, ettersom protokollen for tiden generelt sett er langt mindre etterspurt. Det er imidlertid rykter i markedet om at EOS snart kommer med noen kunngjøringer som kan gjøre en vesentlig forskjell i eiendelens fremtid.

EOS må handle raskt før Ethereum 2.0 slippes, som tar for seg hastighet og skalering gjennom Beacon Chains and Sharding.

Levering og distribusjon

Sammen med økende transaksjonskostnader har Ethereum -forsyningen nylig blitt beskyttet av kontrovers. Bitcoin har en veldig klar og gjennomsiktig maksimal forsyning på 21 millioner BTC, mens maksimal tilførsel av ETH foreløpig ikke er kjent. Det er over 110 millioner ETH i omløp i dag, til en pris på omtrent $ 1800 per mynt.

EOS har et tilbud i omløp i valuta på 938 millioner tokens, og en total forsyning på over 1 milliard, 24 millioner EOS -mynter. Ethereum har større markedsverdi både på grunn av lavere totalt tilbud og høyere pris per mynt.

Bruk saker og målmarked

Begge plattformene er rettet mot det samme markedet og publikummet, som er utviklingssamfunnet. Ethereum, EOS og andre kryptokurver kan virke som om de er eiendeler for investorer, men det er bare et stykke av det teknologien tilbyr. Den virkelige verdien i begge kryptokurvene er i blockchain -protokollen som utviklere kan bygge videre på. Utviklere kan bygge hva fantasien deres kommer med, protokoll tillater.

De tilbyr hver især smarte kontrakter og datamaskinlignende aspekter som gjør det til en ideell blockchain -protokoll å bygge desentraliserte apper på. For tiden har imidlertid Ethereum mye mer aktivitet i den forbindelse.

EOS vs ETH: Hvilket er bedre å investere i på lang eller kort sikt?

Når det gjelder total avkastning for øyeblikket, er Ethereum den sterkeste eiendelen av de to. Det endrer imidlertid situasjonen når det gjelder hvilken som vil være mer lønnsom på kort eller lang sikt. Vi forklarer i avsnittene nedenfor.

EOS vs Ethereum Historisk pris Handling Anmeldt

Som du kan se i diagrammet nedenfor, har Ethereum gått bedre enn EOS betydelig gjennom hele sin korte historie. Begge teknologiene er relativt nye, så det er ikke mye historisk prishandling å gå på. Visuelt er det noe informasjon som kan hentes.

For det første har Ethereum steget utover sitt tidligere høydepunkt noensinne. Det kan ikke nektes for at Ethereum er mer bullish når det gjelder prishandlinger, men det kan også bety at det er mye mindre plass til å klatre igjen sammenlignet med EOS, som tydeligvis bare bryter ut nå fra sin nedtrend..

Ethereum hadde sin nedbrytning mye tidligere, noe som resulterte i en enorm og jevn oppgang. EOS kan ha en lignende økning neste, noe som betyr at EOS potensielt kan være mer lønnsomt på kort sikt.

På sikt er det imidlertid noen som gjetter. Hvis EOS “dreper” Ethereum eller Ethereum -devs ikke kan løse problemer med skalerbarhet, vil det gå bedre enn Ethereum. Hvis EOS ikke kan få fart, og Ethereum lykkes med å oppgradere til 2.0, kan Ethereum aldri miste nummer to.

EOS- og Ethereum -prisforutsigelser: Hvor langt vil hvert token gå?

Hva ETH -prisen eller EOS -prisen når en dag, er en viktig faktor å vurdere når du velger hvilket kryptotoken du skal investere i.

Prediksjoner på Ethereum når så høyt som $ 35 000 per token, og opsjonskursene for opsjonskontrakter i krypto -derivatmarkedet har nådd så høyt som $ 20 000. Det er klart at folk forventer at Ethereum vil nå i titusenvis på lengre sikt. Flere kortsiktige prisspådommer setter prisen per ETH rundt $ 3.500 hver.

EOS derimot, har langt færre prisspådommer som flyter rundt på nettet eller på sosiale medier. EOS har ikke like mye sosial sus, så med mindre diskusjon rundt det er det færre generelle spådommer. Fortsatt tokens forventes å nå hundrevis til tusenvis per EOS -token. Fra dagens priser på bare noen få dollar stykket, kan eiendelen være en utrolig investering.

Ethereum vs EOS: Konklusjonene

Det er umulig å si sikkert om det finnes et bedre alternativ enn Ethereum der ute, men EOS regnes som “Ethereum -morderen.” Hvis en eiendel har en sjanse til å gjøre det, ville det være EOS -krypto. Imidlertid, som den nest største kryptokurrency etter markedsverdi, er Ethereum den mest dominerende altcoin, og å ta tronen vil ikke være lett for EOS.

Som nevnt har Ethereum vært mer bullish enn EOS det siste året, men har nylig blitt svært overbelastet og har vært gjenstand for noen kontroverser i kryptosamfunnet om hvor høye transaksjonsgebyrer vil være bærekraftige for plattformen.

EOS kan sterkt utkonkurrere Ethereum på kort sikt som et resultat av dette, noe som gjør det til den mer lukrative investeringen. Men fordi det alltid er utfordrende å fortelle hvilke som vil fungere best i spekulative eiendeler som kryptokurver, er det ofte den ideelle løsningen å bytte dem med en Bitcoin-basert marginhandelsplattform..

Hvordan handle ETH og EOS

Nyheter krypto er tilbake i en uptrend har spredt seg som ild i tørt gress og gjort runder på både vanlige og sosiale medier, og tiltrekker seg flere og flere nye deltakere til markedet. De som leter etter en pålitelig og lønnsom handelsplattform trenger ikke lete lenger enn PrimeXBT, en prisbelønt handelsplattform som tilbyr CFD-er på kryptokurver som Ethereum, EOS, Litecoin og Bitcoin.

I stedet for å investere i kryptokurrency som kan føre til beholdning gjennom uttak, kan handel med krypto i stedet gi enda større avkastning. PrimeXBT gir tradere alle verktøyene de trenger for å lykkes, inkludert kartanalyseprogramvare, risikostyringsverktøy og mye mer.

Registreringen er gratis og tar bare et minutt eller to å komme i gang. Etter å ha bekreftet den oppgitte e -postadressen, kan brukerne gjøre et lite innskudd på 0,001 BTC for å få kontoen din finansiert og begynne å handle kryptokurver som Ethereum og EOS. Ved å bruke stop loss -ordre og ta overskuddsordrer, har handelsmenn mest kontroll over risiko og lønnsomhet.

Vanlige spørsmål: Vanlige spørsmål om forskjellene mellom EOS og Ethereum

Disse futuristiske finansielle teknologiene lar ofte investorer klø seg i hodet med mange spørsmål. Her er noen av de vanligste spørsmålene knyttet til forskjellene mellom EOS og Ethereum.

Er EOS bygget på Ethereum?

EOS ble opprinnelig bygget på Ethereum som et ERC20 -token, men har siden delt seg på sin egen mainnet. Nå, som Ethereum, kan andre Dapps leve på EOS -protokollen.

Har Ethereum en fremtid?

Ethereum har en ekstremt lys fremtid hvis den kan løse skalering med ETH 2.0. Det er for tiden den høyest rangerte altcoin og bare andre når det gjelder markedsandel bak Bitcoin. Fordi de fleste altmynter er bygget på Ethereum, har den utholdenhet i kryptomarkedet.

Er Ethereum en god investering?

Ethereum er en god investering når det gjelder kryptomarkedet. Det er risiko forbundet med å investere i Ethereum, EOS eller en hvilken som helst krypto, men Ethereum gjør en av de sikrere investeringene i bransjen.

Har EOS en fremtid?

EOS har også en veldig lys fremtid. Selv om det aldri blir Ethereum -morderen det markedsføres som, kan det fortsatt ha en plass som en svært brukt protokoll i kryptoområdet. For eksempel kan Ethereum fokusere på nisjeutvikling, mens EOS fokuserer på virksomheter og foretak.

Er EOS Crypto en god investering?

EOS som enhver kryptovaluta kan være en utrolig og livsendrende investering, men har også stor risiko. EOS sliter for tiden og henger etter resten av markedet, men det kan bety at det blir en sterk aktør på kort sikt, ettersom den tar igjen den store markedstrenden.

Er det noen nyheter Crypto Investors bør vite om?

Den største nyheten knyttet til disse to kryptokurvene er ETH 2.0 -oppdateringen som for øyeblikket rulles ut. Fase 0 har lansert, med fase 1 og fase 2 på trappene. EOS har noen ting planlagt, men de har ennå ikke blitt avslørt for øyeblikket.