Prediksjon for Ethereum for 2025 og 2030: Kan Ethereum 2.0 bli en spillveksler?

Med alles oppmerksomhet skiftende fra DeFi til Bitcoin (BTC) kjevefallende 55,4% tur til oppsiden, som landet den i umiddelbar nærhet til tidenes høyeste, Ethereum (ETH) har blitt tvunget til å ta en baksete en stund og være mer moderat når det gjelder gevinster. Den nåværende prisen på Ethereum ligger på $ 473 etter en økning på 27% de siste 30 dagene, etter å ha gått fra $ 379 i midten av oktober til dagens stilling..

Kjøp/selg Ethereum

ETH/USD prisdiagram – 30 dager

Gitt at tvilen om bullishness i det nåværende kryptokurrencymarkedet smelter om dagen, er vår proprietære Prediksjon av Ethereum modellen dikterer at om 30 dager vil ETH -verdien i USD øke med 19,45%, og dermed treffe overheadmotstandssonen mellom $ 573 og $ 600, målet som konvergerer med 38,2% Fibonacci retracement -nivå.

Altcoins utsikter på Ethereum historiske diagram ser bullish ut siden det nåværende månedlige lyset er i ferd med å stenge betydelig høyere enn de tre foregående lysene, og sannsynligvis høyere enn den øvre veken på septemberlyset, som kommer til å utgjøre et veldig sterkt ETH -kjøpssignal og bekrefter kjøpernes intensjon om å kjøre Ethereum -prisen til det angitte målet.

Legg til det faktum at kjøpsvolumet har tatt seg opp siden 20% -dumpen i september, og vi får et godt bullish oppsett for fortsettelsen av opptrenden inn i 2021. Hvis du fortsatt tviler på om Ethereum er en god investering, bare ta en titt på pristabellen og innse at det kan være den siste muligheten til å kjøpe ETH til slike priser.

Hva 2021 kommer til å bringe Ethereum -handelsmenn og -investorer?

For 2021 Prediksjon av Ethereum, vi vil ta for oss vår AI-drevne algoritme som antyder at Ethereum-prisen i USD på samme tid neste år vil nå høyden på $ 1 158 per mynt, med bare 37% igjen til det historiske høydepunktet.

Prediksjonstabell for Ethereum – 1 år

Den forventede banen til ETH er nøyaktig avbildet på diagrammet ovenfor, hvor du kan legge merke til at vi om en måned forventer at Ethereum -prisen vil begynne å øke betydelig på grunn av en avgjørende grunnleggende driver som er lanseringen av Ethereum 2.0.

Ethereum 2.0: et nitrogenbrensel for ETHs oksemarked

I et nøtteskall er Ethereum 2.0 en oppgradering som vil bringe grunnleggende endringer i slike nettverksfunksjonelle evner som transaksjonshastighet, nettverksskalering, interoperabilitet og sikkerhet. Skulle disse og alle medfølgende endringer implementeres vellykket, vil vår holdning til ETH endres fra å være moderat til ekstremt bullish siden Ethereum får en sjanse til å tilbakestille reglene for kryptospillet.

Men siden vi tilbyr en omfattende ETH prisforutsigelse for 2025 og 2030, ville vi trenge å dykke dypere inn i den grunnleggende analysen av Ethereum 2.0 fordi det grunnleggende vil ha stor innvirkning på prisen på ETH i de neste 5 til 10 årene.

Ethereum 2.0 er den etterlengtede, og litt forsinkede, skaleringsløsningen som er en viktig springbrett for nettverkets eventuelle overgang til Proof-of-Stake (PoS) -modellen. Utviklingen av Ethereum 2.0 begynte tilbake i 2017, tiden da blockchain begynte å bli oppblåst og overbelastet da transaksjonsvolumene hadde gått over bord. Vitalik Buterin, grunnleggeren av Ethereum, trodde at introduksjonen av PoS i stor grad ville lette konsensusoppnåelsen og redusere blokkproduksjonstiden til en brøkdel av den nåværende verdien.

Oppgraderingsstrukturen for Ethereum 2.0

Men Proof-of-Stake er ikke den eneste teknologiske oppgraderingen som vil bli innlemmet i Ethereum 2.0. En annen, kalt sharding, sies å være i stand til å løse det brennende problemet som skaleres. Takket være skjæring kan Ethereum -blokkeringen deles opp i mindre biter som kalles skjær, med hvert slikt skjær som kan fungere som en autonom blokk (kjede) med sine egne smarte kontrakter og balanser. Det totale antall skjær på blockchain vil utgjøre 64. Når Ethereum 2.0 får drift på full kapasitet, skal skjærkjedene etablere sitt eget utførelsesmiljø, og dermed fjerne belastningen fra hovednettet.

Vi kalte oppgraderingen for lenge siden fordi det har vært mange forsinkelser underveis, men sakte, men jevnt, hadde teamet først gått videre til gruvedrift av Genesis -blokken på testnettet, og deretter til lanseringen av depositumskontrakt og beacon -kjeden, en avgjørende element i Ethereum 2.0 fordi det vil drive PoS -konsensus. Den såkalte fase 0 i Ethereum 2.0 skal lanseres 1. desember, men dataene viser at bare 19,4% av all ETH som kreves for å være innsatt i depositumskontrakten har blitt dedikert av validatorene.

Dette setter igjen spørsmålstegn ved aktualiteten til den riktige lanseringen av oppgraderingen, men det er neppe tvil om at Ethereum 2.0 kommer til å ha en fullverdig lansering en gang neste år. Dette vil være en hendelse av stor betydning som sikkert vil korrespondere med den betydelige økningen i Ethereum -prisen i USD, til det punktet at den vil komme ekstremt nær Ethereums høyeste pris på $ 1.432 registrert i januar 2018.

Prisen på Ethereum i 2025 – vår spådom

De neste fem årene vil avgjøre om Ethereum vil være i stand til å utgjøre en alvorlig trussel mot den overveldende Bitcoin -dominansen som nå utgjør 66,4%. Det vil uten tvil avhenge av om Ethereum 2.0 ville leve opp til forventningene. Sannsynligvis ble det mest optimistiske scenariet uttrykt av Brian Shuster, grunnleggeren av Ark Capital, som uttalte at i 2025 vil Ethereum være verdt rundt $ 100 000. Videre argumenterer han for at ETH har kapasitet til å bli en bedre butikk av verdi enn gull, selv om det er vår overbevisning at BTC ville innta rollen som digitalt gull og en butikk med verdi, mens Ethereum ville bli den viktigste driveren bak utviklingen av blockchain som en industri.

Våre Prediksjon av Ethereum for 2025 er mer jordnær fordi realistisk, og gitt tilbøyeligheten til Ethereum-teamet for forsinkelse, vil det ta ytterligere 2 til 3 år før Ethereum 2.0 er fullstendig implementert og for at ETH-prisen skal tilpasse seg altcoins drastisk økte rolle i kryptovalutaområdet.

Prediksjonstabell for Ethereum – 5 år

Når vi tar hensyn til Ethereum -prishistorikken og andre beregninger, for eksempel Cryptocurrency Volatility Index (CVX), forutsier vi at verdien om USD i 3 år vil stige med 760% og nå 4.100 dollar per mynt. Prisøkningen vil fortsette ut i 2024, ved slutten av det vil ETH være verdt $ 8000 på grunn av en sterk vekst på 1600%.

Nå er det på tide å avsløre hva Ethereum vil være verdt om 5 år. I følge våre estimater vil prisen på ETH i 2025 gå opp til $ 16 000, noe som vil utgjøre en stigning på 3.274% fra dagens Ethereum -pris.

ETH -pristabellen ovenfor viser tydelig at den største økningen kommer til å skje i 2024, akkurat på det tidspunktet da Ethereum 2.0 vil ha gjennomgått alle forbedringer og justeringer og blitt en enda mer fruktbar grunn for utvikling av dApps, desentraliserte finansløsninger og ikke-soppbare tokens som skulle bli den neste store tingen etter DeFi.

Markedsverdien vil vokse eksponensielt sammen med ETH -prisen: algoritmen vår forutsier at om 3 år vil den totale summen av penger til dette altcoin utgjøre 465 milliarder dollar, en økning på 763,7% fra dagens 53,9 milliarder dollar; om 4 år vil ETHs markedsverdi vokse med 1598% og nå 916,2 milliarder dollar. I 2025 vil kapitaliseringen av Ethereum doble i størrelse og nå $ 1,8 billioner.

Hva vil Ethereum være verdt i 2030?

Prisen på Ethereum innen 2030 vil i stor grad avhenge av fremdriften med hensyn til vedtakelsen av denne blockchain -løsningen av både enkeltpersoner og store foretak som ville være villige til å utnytte fordelene med desentralisert finansiering.

La oss ikke glemme at Ethereum ikke er den eneste fisken i fisketanken – vi ser nå fremveksten av minst tre konkurrerende blokker og deres opprinnelige mynter, nemlig Polkadot (DOT), Cardano (ADA) og Tezos (XTZ), sammen med en rekke andre såkalte “Ethereum killers” som Cosmos (ATOM), Qtum (QTUM), og til og med TRON (TRX) som vil bekjempe tann og spiker for å forhindre at Ethereum blir en enda mer dominerende makt.

Likevel vil prisen på ETH i 2030 fortsette å stige til nye høyder etter hvert som blockchain vokser til å være grunnlaget for en ny digital økonomi. Vi forutsi at om 10 år kommer ETH til det prisnivået som Shuster forutsier, som er $ 100 000 per mynt. Denne Ethereum -prisprognosen støttes av fremtredende finansfolk, som Dan Morehead, administrerende direktør i Pantera Capital som tror at ETH vil nå seks tall på 10 år, sammen med Nigel Green, grunnleggeren av deVEre Group, som regner med at ETH -prisen vil gå fra $ 2500 til $ 100 000 i løpet av oksemarkedet som kommer etter det pågående.

FAQ

Er nå riktig tidspunkt å investere i Ethereum?

Det ville sannsynligvis ikke vært noe bedre tidspunkt å investere i ETH enn nå, for etter dette oksemarkedet kan handelsmenn aldri se priser som $ 400 per mynt igjen.

Hva er de grunnleggende fordelene med Ethereum?

Skulle Ethereum 2.0 implementeres vellykket, vil Ethereum bli teknologisk sett den mest dominerende løsningen i blockchain -rommet.

Hva er ETH -prisforutsigelsen for 2021?

Ved utgangen av 2021 vil ETH være verdt rundt $ 1200.

Hva vil Ethereum være verdt om 5 år?

I 2025 vil ETH sannsynligvis bli handlet nær $ 16 000.

Hva blir prisen på ETH om 10 år?

Vi spår at i 2030 vil Ethereum overgå det psykologiske prisnivået til $ 100 000.

Forfatter: Alex Paulson for Crypto-Rating.com