Ark (ARK) Pris, markedsverdi og informasjon

Ark Generell informasjon

Generelle ARK -fakta, tekniske detaljer og Ark Cryptocurrency -informasjon

ARK gir brukere, utviklere og oppstart nyskapende blockchain -teknologi. Vi tar sikte på å skape et helt økosystem av sammenkoblede kjeder og et virtuelt spindelvev av endeløse brukstilfeller som gjør ARK svært fleksibel, tilpassbar og skalerbar. ARK er en sikker plattform designet for masseadopsjon og vil levere tjenestene som forbrukere ønsker og utviklere trenger.

ARK Desktop Wallet er innebygd for alle større operativsystemer. Vår full HD -lommebok oppfyller de beste sikkerhetsstandardene i bransjen og støtter Ledger Nano S sikker maskinvarelommebok. ARK -lommebøker kobles til fullt synkroniserte nettverksfeller som fjerner behovet for å laste ned hele blockchain. Med ARK -lommeboken er du i gang så snart den er installert, ikke mer synkronisering! Og med 8 sekunders blokktider kan du faktisk se transaksjonene dine skje i sanntid! Ikke mer å sjekke inn hvert 30. minutt for å se om transaksjonene dine ble bekreftet.

De beste børsene for handel i Ark er for tiden Binance, OKEx, Upbit, VCC Exchange og BiONE. Du kan finne andre oppført på vår kryptobørs -side.

Hva er ARK?

ARK er en kryptovaluta- og blockchain-basert utviklingsplattform som lar alle lage sin egen fullt tilpassbare og interoperable blockchain. Redusere industriens behov for smarte kontrakter ved å bruke tilpassede transaksjoner, logikk og flere programmeringsspråk. ARK ble grunnlagt i midten av 2016, og drev en ICO senere samme år som samlet inn 800 000 dollar. God økonomisk planlegging har gjort det mulig for teamet å bli en godt finansiert enhet siden starten. 21. mars 2017 gikk ARK Public Network live og var vert for den opprinnelige ARK -krypto -eiendelen. ARK -forretningsenheten ble dannet kort tid etter, kalt ARK ECOSYSTEM SCIC. Forretningsobjektet blir ofte referert til som ‘ARK.io’ som er en del av teamets merkevare samt teamets nettsted.

ARK Ecosystem består av en åpen kildekode-teknologi for teknologi som er utviklet i TypeScript-programmeringsspråk. ARKs offentlige nettverk fungerer som en liveimplementering av ARK -teknologi, nodeoperatører fungerer som delegater på nettverket, frittstående blokkjeder som kjører på ARK -teknologi med uavhengige nodeoperatører, en forretningsenhet som utvikler produkter drevet av ARK samt hjelper med å opprettholde kodebasen , en virksomhetsdivisjon som driver adopsjon, samt et fellesskap av brukere, utviklere og tjenesteleverandører.

ARK Public Network støtter spesielle transaksjonstyper som multibetaling, multisignatur, forskjellige registreringstransaksjoner og IPFS-hashtransaksjoner. ARKs Deployer -produkt tillater fullt tilpassbar interoperabel blockchain -opprettelse ved hjelp av et grafisk brukergrensesnitt. Denne plug and play -opprettingsmetoden lar utviklere fullt ut utnytte ARKs konsensusmodell, teknologibunke, produktlinje og tilpassede transaksjoner.

Hva prøver ARK å løse?

ARK har som mål å løse vanskeligheten med å jobbe med blockchain -teknologi og utvikle løsninger som tilfredsstiller ulike brukstilfeller. ARK Core Framework er designet for å gi utviklere lettere tilgang til blockchain -teknologi. Dette rammeverket består av ARK Core, som fungerer som ryggraden i et ARK-basert nettverk, som håndterer peer-to-peer-operasjoner, lederdatabasestyring, API-tilgang, tilpasset forretningslogikk og mer. Innenfor ARK Core Framework er Generic Transaction Interface (GTI), som gjør det mulig for utviklere å lage tilpassede transaksjonstyper som kjøres på en tilpasset blockchain og oppfyller utviklerens ønskede brukstilfelle. Konseptet ligner på å bygge en desentralisert applikasjon i Solidity.

Imidlertid er det ikke noe komplekst nytt språk å lære ettersom GTI -funksjonene i TypeScript. Til slutt vil den desentraliserte ARK-baserte applikasjonen og eventuelle relaterte krypto-eiendeler kjøre på en suveren interoperabel blockchain for å løse skaleringsproblemer.

Hvordan gruver eller innsatser du ARK?

Du kan ikke gruve ARK, ARK er smidd av valgte delegater som driver nettverket. ARK kjører på en spesialdesignet delegert proof-of-stake blockchain med 51 smiende delegatspor og åtte andre blokktider. Hver smidde blokk oppretter 2 ARK som sendes til validerings-/smiingsdelegaten for sitt arbeid. Delegater velges av ARK -tokenholdere. Tokenes innehaveres stemmerett er låst til 1 ARK = 1 stemme, ettersom brukere ikke kan stemme på mer enn én delegat med en gitt lommebokadresse. Dette tar opp bekymringer med sentralisering og maktgrupper som har plaget DPoS tidligere. Potensielle smiddelegater kan kjøre forekomster av ARK Core og kampanje for smiingsstatus ved å samle stemmevekt fra tokenholdere.

Brukere som ønsker å plassere sin delegat i en av de 51 beste spilleautomatene, utfører en spesiell stemmetransaksjon ved hjelp av ARK Desktop eller ARK Mobile -lommebøker, og tildeler delegaten stemmevekt. ARK som brukes i stemmegivningen er ikke låst og kan når som helst fritt gå ut og angi stemmebokadressen. Innsatsbelønningssystemet håndteres av delegatene selv, og hver delegats belønningssystem er helt unikt for hver. ARK -teamet driver ikke det offentlige ARK -nettverket.

Hvor kan du kjøpe ARK?

Du kan kjøpe ARK på hvilken som helst kryptobørs som støtter den digitale valutaen. For den siste listen over børser og handelspar for denne kryptovalutaen, kan du sjekke hele listen på ARK -nettstedet eller klikke på kategorien markedspar. Det finnes også nedlastbare utvekslingsprogrammer for ARK Desktop Wallet. ARK kan lagres på en sentral, i ARK -lommebøker, multi -asset krypto lommebøker, krypto debetkort lommebøker eller hovedbok maskinvare lommebøker.

Ark historiske data – 10 dager

ARK/USD priskart

ARK til USD prisdiagram – 7 dager
ARK til USD prisdiagram – 30 dager
ARK til USD prisdiagram – 60 dager
ARK til USD prisdiagram – 6 måneder

* Crypto Rating tar ikke ansvar for eventuelle feil i Ark -informasjonen, ARK -prisene og ARKs markedsverdi. For de mest oppdaterte prisene, besøk Ark’s offisielle nettsted.

Topp kryptovalutaer med prisforutsigelser