Binance – Cryptocurrency Exchange Volume and Information

CoinBene Generell informasjon

CoinBene fakta, tekniske detaljer og CoinBene informasjon

CoinBene, en av de 10 beste kryptovalutautvekslingene etter handelsvolum, er tilgjengelig i mer enn 150 land og på forskjellige språk, inkludert engelsk. Denne ledende krypto -eiendomsplattformen er basert i Singapore. Det betjener kryptosamfunnet via 192 markeder. En CoinBene -utvekslingsgjennomgang viser at det er 170+ digitale eiendeler oppført og tilgjengelig for handel. CoinBene er en sentralisert kryptovaluta -utveksling som opererer i regi av CoinBene Limited, et selskap registrert i Vanuatu som leverandør av nettstedstjenester, i henhold til plattformens offisielle vilkår for bruk. Noen kilder hevder imidlertid at denne plattformen faktisk opererer i Singapore, som lenge har blitt et mekka for asiatiske oppstart av blockchain og nye kryptobørser.

Selv om plattformen ble offisielt lansert for ikke så lenge siden, på slutten av 2018, for å være presis, har den allerede samlet massiv trekkraft og tjent seg en plass i CoinMarketCap Topp 10 av både justert og rapportert handelsvolum. Disse volumene er virkelig imponerende og beløper seg til rundt 900 millioner dollar daglig, noe som følgelig akkumuleres til den respektfulle månedlige produksjonen på 24 millioner dollar. Dette betyr at likviditet neppe er et problem for CoinBene, supplert med rapporter om et stadig økende antall aktive daglige brukere.

CoinBene ser ut til å ta en proaktiv tilnærming når det gjelder sikkerhet. For eksempel har en serie med 51% angrep andre steder fått dem til å handle. En CoinBene -utvekslingsgjennomgang avslører at de har signert et strategisk teknologipartnerskap med Komodo. Dette ble gjort for å forhindre 51% angrep og forbedre den generelle sikkerheten til kryptoøkosystemet. Dette gjøres gjennom implementering av deler av det Komodo har å tilby når det gjelder sikkerhet. Komodo er en blockchain-basert plattform som gir sikkerhet, skalerbarhet, interoperabilitet og tilpasningsevne. Sistnevnte bruker proprietær teknologi kalt forsinket bevis på arbeid (dPoW) som gjør det mulig å utnytte sikkerheten som tilbys av Bitcoin -nettverket.

Global rangering av handelsbeløp:

 • Topp 8 CoinMarketCap -sertifisert rangering
 • 1 million bestillinger/s høyytelsesmotormatchingssystem
 • 3 års velkjent merke
 • 5 millioner brukere
 • HSM Safeguard (banknivå)
 • Profesjonell distribuert ramme 、 Systemstopp fra DDOS -angrep
 • Internasjonalt globalt økosystem
 • Angi lokalt tilpasset driftstjeneste

Plattformen inneholder tre store markeder: BTC, ETH og USDT, som inkluderer mer enn 70 forskjellige kryptokurver, både veletablerte og friske, som til sammen skaper over 200 handelspar, nok til å tilfredsstille selv de mest kresne handelsmennene. I motsetning til de fleste kryptokurrencyutvekslinger, pålegger CoinBene ikke et fast gebyr på handelsoperasjoner. I stedet har hver kryptovaluta sin egen handelsfri, som varierer fra 0,1% til 0,3% for både takere og beslutningstakere. Siden det å ha et eget token er et must for enhver populær utvekslingsplattform, introduserte CoinBene en proprietær ERC-20 token CONI som kan brukes til handelsformål eller for å få vesentlig rabatterte handelsavgifter. Det må også gjøres oppmerksom på at disse gebyrene kun gjelder spothandel, mens børsen også inneholder kontrakthandel, som gir en helt annen gebyrfordeling for de åtte klasser av VIP -kontoer. For eksempel er VIP 1 -kontoen, som utgjør et månedlig handelsvolum på ikke mer enn 10 BTC, underlagt 0,006% takergebyr mens produsenten får -0,005%. Det er ingen depositum, selvfølgelig, og uttakskommisjonen er bransjens gjennomsnitt 0,0005 BTC. Alle innskudd må bare gjøres i kryptovaluta.

CoinBene støtter en flat handelsavgift på 0,10%, som er betydelig under det globale bransjegjennomsnittet på 0,25%. Dette gir CoinBene et konkurransefortrinn ettersom lave handelsavgifter gjør børsen mer attraktiv for den gjennomsnittlige brukeren. Fiat-krypto-handel er ikke tilgjengelig på denne plattformen, derfor vil nye kryptovaluta-investorer ha en vanskeligere tid med å handle på denne børsen. Grensesnittet på CoinBenes nettsted er relativt enkelt å bruke, og det har flere språkalternativer, for eksempel kinesisk, engelsk, Vietnamesisk, portugisisk, spansk, malayisk og koreansk.

Nettstedet er designet på en måte som er enkel nok til at enhver bruker enkelt kan navigere i det. Utvekslingen støttes også av en mobilapp, for de som foretrekker å handle på farten. Det er veldig enkelt å registrere seg for plattformen, da det er en retningslinje som tar brukeren gjennom registreringsprosessen på plattformens sidefelt. Alle disse funksjonene gjør utvekslingen brukervennlig og gjør at CoinBene kan få en global posisjon i bransjen. Ytterligere sikkerhet er gitt ved bruk av Google Authenticator, som kan lastes ned både på den bærbare datamaskinen og mobilen din. Når den er aktivert, sender Google Authenticator en kode til enheten din for å bekrefte at det faktisk er brukeren selv som prøver å få tilgang til kontoen.

En av de største ulempene som børsen har, er når det gjelder åpenhet. Det er ikke mye informasjon om teamet bak utvekslingen på internett, inkludert deres eget nettsted. Siden nettstedet deres er ganske enkelt, inneholder det ingen informasjon om menneskene bak CoinBene. Selv om det ikke har vært noen vesentlige problemer angående CoinBenes sikkerhet, kan det faktum at det ikke er noen åpenhet føre til visse problemer i fremtiden.

Bortsett fra kontrakt- og spothandel, gir CoinBene flere andre muligheter for å tjene penger, for eksempel marginhandel med 5: 1-innflytelse på flere USDT-markeder, samt håndkjøp og samtale & Put -trading. I tillegg tillater plattformen brukere å delta i kontraktsutvinning av CFT -tokens som utgjør et vesentlig element i CoinBene -økosystemet og kan omsettes mot CFT. Selv om CoinBene ikke kan betraktes som en nybegynnervennlig plattform, har den en mobilapplikasjon med et mer intuitivt grensesnitt.

Fordelene med CoinBene

 • En av de største børsene i verden når det gjelder handelsvolum;
 • CoinBene finner seg konsekvent på topp 10 av de mest fremtredende aktørene i denne bransjen;
 • Konkurransedyktige avgifter som ikke tillater plattformen å snylte på å miste handelsmenn;
 • Børsen er ikke begrenset til spothandel og tilbyr en rekke andre muligheter, for eksempel margin og OTC -handel.

CoinBene volumdiagram – 7 dager

CoinBene volumdiagram – 30 dager

* Crypto Rating påtar seg intet ansvar for eventuelle feil i CoinBene -informasjonen og CoinBene -handelsvolumet. For de mest oppdaterte prisene, vennligst besøk CoinBenes offisielle nettsted.

Topp 10 kryptovalutautvekslinger