Gjennomgang av BTC.com Wallet

Hvis du fremdeles ikke har møtt informasjon om BTC.com, har du kanskje savnet en av de anerkjente lommebøkene. På grunn av det faktum at den støttes av verdens kjente plattform når det gjelder gruvedrift, er det rimelig godt å foreta BTC-operasjoner via denne lommeboken. Så la oss gå videre til den korte guiden til BTC.com lommebok.

Sammendrag: Slik bruker du BTC.com Wallet

 1. Registrer en gratis konto på BTC.com og bekreft e -posten din.
 2. Last ned og lagre sikkerhetsdatabladet til lommeboken din.
 3. Gå til “Innstillinger” og deretter “Sikkerhet” -siden for å aktivere 2FA.
 4. Klikk på “Motta” -knappen og kopier adressekoden eller send QR -bildet til din andre lommebok eller selger.
 5. Du kan også kjøpe mynter ved å klikke “Kjøp” og bruke en av de tilgjengelige børsene (valgfritt).

Siden begynnelsen vokste bitcoin sitt nettverk gjennom innsats fra enkeltpersoner og organisasjoner, som alle trodde på kryptovalutaen som en ide om hvordan fremtidige penger skal se ut. BTC.com drives av slike mennesker, veteraner som har vært på markedet en stund. Dermed vil denne hurtigguiden undersøke for deg alle viktige fakta og funksjoner som BTC.com lommeboken har å tilby.

BTC.com lommebok

Følg med når vi går gjennom plattformens gebyrer, støttede kryptokurver, personvern & grensesnitt, mobilapper og andre tjenester. Vi konstruerer fordeler og ulemper analyse, som kan brukes til å sammenligne andre lommebøker med BTC.com når det gjelder ovennevnte faktorer. Vi bruker også sammenligningsanalyse med alternativer som f.eks Mycel, KeepKey og Blockchain lommebok.

Hva er BTC.com lommebok?

Man kan ikke snakke om BTC.com uten å nevne eiere bak plattformen. Plattformen er den eneste eiendommen til Bitmain, en kinesisk gruvegigant, kjent for BTCs whitepaper -oversettelse til kinesisk språk og Antminer -utstyrsserier. Organisasjonen Blocktrail åpnet lommeboktjenesten i 2015 med sikte på å tilby bassengbaserte lommeboktjenester. I 2016 kjøpte Bitmain plattformen og forbedret grensesnittet og la til flere tjenester i BTC.com -porteføljen.

Blocktrail BTC lommebok

Siden oppkjøpet ble BTC.com en av de mest populære lommebokplattformene på markedet, hovedsakelig på grunn av gruvebassenger. Bitmain inkluderte også utstyr til salgs, noe som betyr at du kan bruke lommeboken fra gruvedrift og deretter overføre disse myntene til børser for å selge dem.

Antminer BTC gruvearbeider

Bitmain har flere kontorer rundt om i verden, som ligger i Shanghai, Qingdao, Hong Kong, Shenzhen, Tel Aviv og Amsterdam. Dette er et ganske viktig faktum, ettersom du har et faktisk selskap med hele utviklingsteamet til rådighet, dedikert til å tilby tilstrekkelige lommeboktjenester.

BTC.com -avgifter

Lommebok, akkurat som mange andre online lagringsplattformer, tilbyr sine egne tjenester gratis. De eneste kostnadene du vil pådra deg, kalles gruveavgifter, belastet av blockchain -nettverket. BTC.com ikke kontrollerer dem, og selskapet har ganske enkelt disse midlene og overfører dem til blockchain. Deretter blir de tildelt gruvearbeidere som en bonus for driften.

BTC.com tilbyr imidlertid tre programmer som beregner gebyrer. Disse programmene ser på overføringshastigheten, og ligningen er ganske enkel. Jo raskere du trenger å gjøre transaksjonen, jo høyere vil det koste deg. Hvis du kan vente på flere blockchain -bekreftelser, vil du bli belastet lavere avgifter.

Disse programmene er:

 • Høy prioritet (høye avgifter og nesten umiddelbare overføringer);
 • Optimal (moderat gebyr for moderat transaksjonshastighet);
 • Lav prioritet (flere timer kreves for å bli bekreftet, men svært lave avgifter).

BTC.com gebyrprogrammer

Kryptovalutaer som støttes

For tiden, BTC.com opererer med bare to digitale mynter, de er bitcoins og Bitcoin Cash. Siden utviklingen ønsket selskapet bak plattformen bare å fokusere på bitcoins. Derfor selve navnet, BTC.com, som henviser til hva fremtiden vil holde for andre mynter. Vi kan trygt si at harde gafler, for eksempel Bitcoin Cash, kan finne sin plass i denne lommeboken, men egentlig handler BTC.com om bitcoins.

BTC.com støtter kryptokurver

Personvern

Når det gjelder identifikasjonspolitikk, BTC.com følger det samme mønsteret mange online lagringsplattformer har. Bortsett fra e -postbekreftelsen din, er det ingen andre krav angående dine personlige opplysninger. Du kan sende og motta mynter helt anonymt, uten noen form for dokumentasjon fra din side.

BTC.com e -postbekreftelse

Kontoen du vil ha på BTC.com er dermed bare koblet til e -posten din, mens annen informasjon om ditt navn, etternavn og plassering ikke engang er oppført på plattformen.

Grensesnitt

Selv om den er enkel, tilbyr plattformen et veldig pent design av grensesnittet, der alle funksjoner er godt synlige. Det ser kanskje ikke ut som premium, men det viser viktige verktøy uten for mange detaljer. Balansen kan ses tydelig mens transaksjonshistorikken har en lang liste du kan sjekke når du er online.

BTC.com -innstillinger

Vi anser ikke dette som en fordel i forhold til konkurrenter siden mange andre plattformer tilbyr et godt grensesnitt for brukerne. Likevel er det en viktig faktor når du skal velge lommebok, ettersom elektroniske lommebøker er designet for raske transaksjoner og brukervennlighet. Forretter vil synes denne lommeboken er en god start på handelsinnsatsen.

Tilgjengelige plattformer

Bortsett fra en webside har du også muligheten til å laste ned telefonapper gratis hvis du foretrekker mobile enheter fremfor Chrome/Firefox -versjonene. Appene gir den samme følelsen og tilbyr omtrent de samme funksjonene, som kan lastes ned av iPhone og andre smarttelefonbrukere. iOS- og Android -versjonen av BTC.com plattformen finnes i deres respektive nettbutikker.

BTC.com -apper

Tilleggstjenester – bassenger

Bortsett fra lommeboktjenester, gjennom BTC.com Du kan også få tilgang til gruvebassenger organisert av forskjellige leverandører. Hvis du planlegger å starte din egen gruvedrift i bitcoin, trenger du dyrt utstyr. Plattformen som tilbys av Bitmain er direkte koblet til BTC.com lommeboktjenester, noe som betyr at alle tildelte blokker automatisk overføres til BTC.com lommeboken din.

BTC.com gruvebasseng

Hvis du virkelig er interessert i gruvedrift, har Bitmain flere tjenester å tilby for deg, og det er den nå berømte Antminer-serien. Gruveutstyret kommer med forskjellige prislapper og kan koste fra $ 150 til $ 3.000.

Antminer gruveutstyr

Til slutt har du noen andre tjenester som du kan sjekke ut, de er offentlige notater, kalkulatorer og verktøy for dekoding av transaksjoner.

BTC.com -verktøy

BTC.com Sikkerhet & Sikkerhet

Lommebokplattformen tilbyr standard sikkerhetsfunksjoner du kan bruke, ikke så mye forskjellig fra det du finner i bransjen. Disse verktøyene er tofaktorautentisering (2FA), passordbehandling og transaksjonshistorikk. 2FA er konfigurert ved hjelp av Google Authenticator, mens telefonfaktor ikke tilbys som et alternativ.

Sikkerhetsinnstillinger for BTC.com

Sammenlignet med maskinvarelommebøker, BTC.com, som mange andre online lommebøker, mangel på sikkerhet og tilgjengelige beskyttelseslag. Plattformen fungerer bare online mens nøkler genereres offentlig.

Fordeler & Ulemper

Fordeler

 • støttet av et av de største krypto -gruveselskapene i verden;
 • tilbyr tilleggstjenester, for eksempel bassenger, kalkulatorer og bytte av mynter;
 • fullt personvern gitt til brukeren.

Ulemper

 • bare bitcoin og Bitcoin Cash støttes;
 • bare 2FA tilbys som et sikkerhetstiltak mens nøklene ikke er private.

Veiledning for bruk av BTC.com lommebok

I denne delen viser vi deg hvordan du bruker funksjonene “Send” og “Motta” på BTC.com. I begge tilfeller er prosessen ganske enkel, ettersom du bare må ta noen få trinn for å fullføre jobben.

Hvordan sende motta kjøp bitcoins på BTC.com

Hvordan legge til midler til BTC.com -lommeboken?

For å starte prosessen med å motta bitcoins fra børser eller andre lommebøker, klikker du på knappen “Motta” som er plassert på venstre side av oversikten. Du blir sendt til “Motta” -siden, hvor du ganske enkelt kan kopiere adressekoden og sende den til selgeren eller til den andre lommeboken.

Hvordan motta bitcoins på BTC.com

Du har også muligheten til å bruke QR -kode hvis du handler på P2P -plattformer der individuelle selgere vil sende deg koder ved å skanne ikonet du har gitt dem.

Gjør betalinger med BTC.com lommebok

For å gjøre en betaling til kjøpere, eller hvis du bare vil flytte mynter til de andre lommebøkene dine, klikker du på menyen “Send”, rett over “Motta”. Du blir sendt til det elektroniske betalingsskjemaet, der du må oppgi mottakerens adresse og beløpet du vil sende.

Slik sender du bitcoins på BTC.com

Du må også velge hvor raskt du vil at overføringen skal gjennomføres, avhengig av hvilket gebyrnivå du er villig til å betale.

FAQ

Kan du kjøpe Bitcoin med BTC.com lommebok?

BTC.com tilbyr lenker til to børser som partnerskapsavtaler er inngått med. Disse er Simplex og Gildera, begge med tilbud om fiat til kryptohandel. Det er verdt å merke seg at BTC.com selv ikke bytter mynter og fiats.

Hvordan kjøpe bitcoins på BTC.com

Hva jeg skal gjøre hvis jeg glemmer passordet mitt?

Du har to alternativer å velge mellom hvis du har mistet eller har glemt passordet ditt. Den første er å klikke “Glemt passord” og bruke e -post for å tilbakestille koden ved å opprette en ny. Den andre måten er å bruke datasenteret for sikkerhetskopiering ved å bruke dekrypteringsnøkkelen og tilbakestille passordet når du er logget inn.

Hvordan gjenopprette lommebokpassordet på BTC.com

Den andre veien kan være litt mer kompleks å bruke, men den gir et sikkerhetslag da du ikke genererer et passord som kan være tilgjengelig via e -postleverandøren din.

BTC.com alternativer

Det er mange andre alternativer til BTC.com, ettersom bitcoins nettverk har vokst enormt de siste årene. Vi har laget en rekke opplæringsprogrammer om hvordan du bruker forskjellige lommebøker. Sørg for å sjekke dem ut, akkurat som denne anmeldelsen gir den nyeste informasjonen og ærlig mening om kryptolagringsplattformer.

Maskinvare lommebøker

Gjennomgang av KeepKey USB Wallet

Maskinvare lommebøker er kjent for sin overlegne sikkerhet og KeepKey er ikke et unntak fra den regelen. Utviklet av et team som opprettet TREZOR, KeepKey kommer med verktøy som lar deg jobbe med lommebok i både online og offline miljø.

KeepKey bitcoin lommebok

Du har privat genererte nøkler, en skjerm som lar deg sjekke saldoen din selv når du ikke er koblet til internett og fysiske knapper du trykker på når du utfører overføringer. Du bør sjekke ut vår anmeldelse av enheten mens vi går gjennom mange flere detaljer og om hvordan du konfigurerer den på riktig måte.

Mycelium Wallet – Se detaljer

Mycel ligner på BTC.com plattform i det aspektet at den bare tilbyr online -tjenester. Sikkerheten er imidlertid på det mye høyere nivået hos Mycelium, ettersom selskapet tilbyr hvelv- og multisig -lommebokprodukter du kan bruke. Den eneste ulempen med kryptolagringen er at den bare opererer på mobile enheter.

Mycelium bitcoin lommebok

Les opplæringen vår om fordeler og ulemper med Mycelium-lommeboken, da vi gir deg en trinnvis veiledning om hvordan du bruker den riktig og sikkert.

Mer om Blockchain -lommebok

Av de tre nevnte konkurrerende lommebøkene, Blockchain har mest til felles med BTC.com. Les vår anmeldelse om plattformen mens vi lister opp dens sikkerhetsfunksjoner, gebyrer, bakgrunnsfakta og tjenester den tilbyr til sine kunder.

Blockchain bitcoin lommebok

Hvis du har forespørsler som ikke har blitt berørt i denne hurtigguiden, bør du kontakte oss på så tar vi tilbake til deg med nødvendige svar så raskt som mulig.