Bitkoinų pirkimas naudojant „iDEAL“

Apžvelgėme internetinės bankininkystės pervedimų sistemą, vadinamą „iDEAL“. Apžvelgiame platformas, kurios priima šį metodą, išvardijame svarbias mainų ypatybes, pvz., Patvirtinimo reikalavimus, „iDEAL“ mokesčius ir paslaugų prieinamumą. Ir kitą svarbią informaciją galite perskaityti mūsų „Bitcoin“ trumpame vadove.

Santrauka: Gaukite savo bitkoinus naudodami „iDEAL“

  1. Užregistruokite paskyrą „iDEAL“ svetainėje.
  2. Prijunkite savo banko sąskaitą prie „iDEAL“.
  3. Atidarykite nemokamą sąskaitą pasirinktame keitykloje (pvz, „LocalBitcoins“).
  4. Ieškokite puslapio „Pirkti“ ir užpildykite pirkimo formą.
  5. Pasirinkite norimą mokėjimo metodą „iDEAL“.
  6. Jei reikia, patvirtinkite savo sąskaitą.
  7. Įsigykite bitkoinų ir palaukite, kol bus atliktas perkėlimas (nuo vienos iki penkių darbo dienų).
  8. Gaukite bitkoinus ir atsiimkite juos savo piniginės adresu.

Banko pavedimai yra bene populiariausias mokėjimo būdas šiuo metu kriptovaliutų pramonėje. Perkant bitkoinus jie yra vienas pigiausių ir saugiausių variantų. Taigi nenuostabu, kad daugelis prekybininkų ir įmonių naudoja kriptovaliutų verslui vykdyti internetinės bankininkystės pervedimų sistemą, vadinamą „iDEAL“.

Bitkoinų pirkimas naudojant „iDEAL“

Taip pat šiame trumpame vadove bus pateikta privalumų ir trūkumų mainų analizė, kad galėtumėte tiksliai žinoti, prieš nuspręsdami, į kurią biržą turėtumėte investuoti.

Apie iDEAL

„IDEAL“ yra internetinė finansinių paslaugų sistema, leidžianti klientams pervesti pinigus iš savo banko sąskaitų į kitas „iDEAL“ sąskaitas. Platforma buvo įkurta 2005 m., Siekiant suteikti greitas ir pigias paslaugas Europoje įsikūrusioms įstaigoms ir asmenims. Iki šiol „iDEAL“ programoje buvo įvykdyta daugiau nei 1 mlrd. Visas įmonės juridinis pavadinimas yra „iDEAL BV“ ir yra įsikūrusi Nyderlanduose.

„iDEAL“ svetainė

Būdama internetinės bankininkystės paslauga, „iDEAL“ siūlo tokį patį lėšų saugumą kaip ir bet kuris kitas bankas. Tačiau platforma taip pat skatina savo vartotojus imtis papildomų veiksmų, kad užtikrintų savo lėšas, laikydamiesi „Veilig Bankieren“ pateiktų patarimų.

„Veilig Bankieren“ svetainė

Svarbus „iDEAL“ teikiamos banko paslaugos aspektas yra jos tinkamumas. Kiekvienas, turintis sąskaitas kituose bankuose, gali naudoti produktus. Taigi „iDEAL“ taikymo sritis yra labai ribota, nes dauguma šių bankų yra tik Nyderlanduose. Bankai yra:

  • ABN AMRO;
  • ASN bankas;
  • bunq;
  • „Friesland Bank“;
  • ING bankas;
  • Knab;
  • „Rabobank“;
  • „RegioBank“;
  • SNS bankas;
  • „Triodos“ bankas;
  • Van Lanschot.

Mokesčių struktūra tiek mokėtojams, tiek gavėjams yra vienoda – 0,35 euro. Vienintelė priimtina „fiat“ valiuta yra eurai, visi pervedimai yra išreikšti minėta valiuta. Dauguma klientų yra Nyderlanduose, o mažesnė dalis – tik Europoje.

Mokesčiai už „iDEAL“

Populiariausios biržos, skirtos pirkti BTC su „iDEAL“

„IDEAL“ naudojimas reiškia lėšų, kurių negalima grąžinti prasidėjus procesui, siuntimą. Taigi, jums labai svarbu rasti geriausią saugų mainų centrą, kuriame galite įsigyti BTC be jokių problemų. Mes sudarėme ataskaitas apie keletą biržų, kurios turi prekybos istoriją ir yra žinomos kaip saugios prekyvietės, kuriose galite naudoti „iDEAL“. Šios platformos yra:

„Coinbase“

„Coinbase“ yra vienas geriausių pasaulio žaidėjų, kai kalbama apie BTC mainus. Rinka siūlo internetines kriptovaliutų paslaugas, o „iDEAL“ banko pervedimai priimtini mokėjimo būdai Europos prekybininkams. Nors beveik visos Europos šalys yra ribotos, beveik visos Europos valstybės yra paslaugų programos, palaikančios „iDEAL“, dalis.

Keiskite bitkoinus su „Coinbase“

Pagrindinis mainų privalumas yra mokesčiai, kurie gali svyruoti nuo visiškai nemokamų iki 1%, priklausomai nuo konkrečios šalies. Neigiama, kad prieš pirkdami bitkoinus iš „Coinbase“ turite patvirtinti savo sąskaitą. Apsaugos sistemą sudaro dviejų veiksnių autentifikavimas (2FA) ir įsigytų monetų šaldymas. Kadangi Coinbase yra reguliuojama birža, ji yra apdrausta įsilaužimo incidentų atveju.

Argumentai “už”

  • prieinamos visos Europos šalys, įskaitant Nyderlandus;
  • maži sandorių mokesčiai.

Minusai

  • patikrinimas turi būti baigtas prieš prekybą;
  • tik 2FA siūloma kaip asmeninė saugumo priemonė.

„Bitrush Broker“

Jei atsitiktinai gyvenate Nyderlanduose, tada „Bitrush“ brokeris jums būtų geras BTC tiekimo šaltinis. Birža savo vartotojams siūlo kelis mokėjimo būdus, įskaitant „iDEAL“, o paslauga prieinama Europos investuotojams. Birža naudojasi ne tik Nyderlandų prekybininkai, bet ir visos kitos šalys, kurios yra iDEAL programos dalis.

Pirkite bitkoinus „Bitrush“

Jums nereikia susikurti paskyros „Bitrush“, todėl platforma yra viena iš privačiausių vietų bitkoinams įsigyti. Kadangi nereikia registruotis, paskyra patvirtinama tik jūsų telefono numeriu ir piniginės adresu. Prekybos kaina išreiškiama apimtimi, o tai reiškia, kad išlaidos nerodomos skaidriai.

Argumentai “už”

  • viena privačiausių platformų bitkoinams pirkti iš Nyderlandų;
  • aptarnaujamos visos „iDEAL“ šalys.

Minusai

  • mokesčiai nerodomi skaidriai;
  • nėra saugos priemonių.

Paxful

Paxful yra tarpusavio birža (P2P), kurioje siūloma bendra rinka, kurioje prekiautojai gali nusipirkti bitkoinų naudodami įvairius mokėjimo metodus, įskaitant „iDEAL“. Prieinamumas priklauso nuo atskirų prekybininkų ir jų buvimo vietos. Taigi nėra jokių apribojimų, kai kalbama apie šalis, kurias aptarnauja „Paxful“. Tikrinimo procesas priklauso nuo atskirų prekiautojų, o mokesčiai – 1% nuo pardavimo vertės, taikomi pardavėjams. Pirkėjai galiausiai sumoka išlaidas, nes dauguma pardavėjų šį mokestį įtraukia į BTC kainą.

Smagus bitcoin keitimas

Dėl pranešimų apie sukčiavimą anksčiau turėtumėte dirbti tik su pardavėjais, kurie turi teigiamų kitų prekybininkų pastabų ir kurie turi istoriją rinkoje. Be bendros išlaidų struktūros, nėra jokių kitų mokesčių, susijusių su „iDEAL“ kaip pirkimo metodu. Kalbant apie saugumą, turite tik 2FA, saugančią jūsų likučius. Todėl rekomenduojame nelaikyti monetų mainuose ir išimti jas į išorinę saugyklą.

Argumentai “už”

  • teikėjas nereikalauja patvirtinimo;
  • maži sandorių mokesčiai – tik 1%;
  • paslauga prieinama visame pasaulyje.

Minusai

  • praeityje buvo pranešta apie sukčiavimą;
  • idealus nėra populiarus mokėjimo būdas, jį priima nedaug prekybininkų.

„LocalBitcoins“

„LocalBitcoins“ yra viena iš populiariausių P2P bitcoin platformų ir tiesioginis konkurentas Paxful. Dauguma prekybos rodiklių yra tokie patys kaip „Paxful“, nes jūs taip pat turite galimybę sukurti profilį be jokio tapatybės patvirtinimo. Jūsų pardavėjo šaltinis gerokai sutrumpėtų, nes daugelis žmonių nepasitiki naujai sukurtomis sąskaitomis, ypač kai tai susiję su banko pervedimais.

Gaukite bitkoinus „LocalBitcoins“ biržoje

Sandorio mokesčiai yra 1%, o pirkėjai ir pardavėjai moka išlaidas vienu metu. Paslauga teikiama tol, kol yra aktyvių prekybininkų iš jūsų regionų, o tai reiškia, kad daugumą šalių aptarnauja „LocalBitcoins“. „IDEAL“ nėra populiarus pasirinkimas šioje platformoje, nes ja naudojasi ribotas skaičius apskričių. Taip pat turėtumėte žinoti, kad sukčiai yra prekybos rizikos dalis ir vienintelis 2FA yra jums prieinamas, kai kalbama apie saugumą.

Argumentai “už”

  • visame pasaulyje prieinamos paslaugos;
  • maži mokesčiai tiek pirkėjams, tiek pardavėjams;
  • galimybė įsigyti bitkoinų su nepatvirtinta sąskaita.

Minusai

  • patvirtintos su sukčiavimu susijusios problemos;
  • idealus sunku rasti priimtiną mokėjimo metodą.

„Anycoin Direct“

„Anycoin Direct“ yra dar viena birža, leidžianti įsigyti BTC neregistravus paskyros svetainėje. Platforma prieinama prekybininkams iš beveik visų pasaulio šalių, o mokesčiai už „iDEAL“ yra 0,3 euro..

Europos biržos „Anycoin Direct“

Pirkimo procesas yra gana paprastas, nes jūs turite pateikti savo „iDEAL“ paskyros duomenis ir piniginės adresą, į kurį monetos patektų patvirtinus pervedimą. Pagrindinė problema yra ta, kad BTC įnešama į jūsų piniginę tik patvirtinus mokėjimą. Banko pervedimai gali užtrukti iki 3 darbo dienų, tai reiškia, kad pasitikėjimą reikia sukurti nuo pat pradžių.

Argumentai “už”

  • galimybė įsigyti bitkoinų neužregistravus paskyros „Anycoin Direct“;
  • vienas mažiausių sandorio mokesčių.

Minusai

  • nėra saugos funkcijų;
  • monetos įnešamos į jūsų piniginę tik patvirtinus pervedimą (iki 3 darbo dienų).

Bitoninis

Bitoninis, panašiai kaip „Bitrush“, yra įsikūrusi Nyderlanduose, specializuojasi teikiant bitkoinus naudojant banko pavedimus, įskaitant „iDEAL“. Šioje biržoje galite nusipirkti bitkoinų be jokio tapatybės patvirtinimo ar registracijos. Ji tęsia tendenciją, kad „iDEAL“ vartotojai turi galimybę pirkti monetas visiškai anonimiškai. Netaikant registracijos reikalavimų, biržos paslaugomis gali naudotis bet kas, o priimtina „fiat“ valiuta yra tik eurai.

Bitoniniai mainai

Mokesčiai nerodomi skaidriai ir yra bitcoin kainos dalis naudojant platformą. Kadangi jums nereikia atlikti registracijos proceso, nėra ir saugumo priemonių. Tai gali būti problema, net jei paskyra nėra sukurta. Jūs vis dar pateikiate piniginės adresą, todėl 2FA būtų geras papildymas platformos paslaugoms, kurių, deja, šiuo metu trūksta.

Argumentai “už”

  • paslauga prieinama visose iDEAL apskrityse;
  • naudoti visiškai anonimiškai.

Minusai

  • nėra piniginės adreso saugumo funkcijų;
  • šiek tiek mažas likvidumas.

„HappyCoins BTC“ prekyvietė

Nors jums reikia užregistruoti paskyrą, „HappyCoins“ siūlo privačią aplinką klientams, perkantiems bitkoinus. Viskas, ką turite pateikti apie save, yra banko sąskaitos duomenys ir el. Paslauga apima ir „iDEAL“ mokėjimo metodą, o prieinamumas yra visuotinis.

Gaukite BTC „HappyCoins“

Šio Olandijos BTC prekybos teikėjo mokesčiai siekia 0,5 euro iDEAL vartotojams, todėl šis teikėjas taip pat yra vienas pigiausių rinkoje. Saugumas yra neigiamas paslaugų teikėjo trūkumas, nes nėra jokių įrankių, skirtų jūsų paskyrai apsaugoti.

Argumentai “už”

  • mažos iDEAL prekybos išlaidos;
  • iki tam tikro momento patvirtinimo nereikia.

Minusai

  • mažas saugumas;
  • didesnės pirkimo ribos reikalauja išsamaus patikrinimo.

Kaip išsirinkti saugiausią?

Norėdami pradėti, turite patikrinti įmonės istorinį etapą. Atidarymo metai jums pasakys, ar platforma egzistuoja kurį laiką. Ilgai, tuo geriau bet kuriuo atveju, nes vartotojai skelbia atsiliepimus apie savo patirtį. Šie bitcoin iDEAL prekybininkai yra gyvybiškai svarbus informacijos šaltinis, nes jie pateikia išsamias ataskaitas apie savo patirtį pervedant. Teigiamos pastabos paprastai reikštų, kad keitimasis yra saugus.

Apsauga nuo įsilaužimo incidentų

Kitas svarbus aspektas – platformos nustatyta apsaugos sistema. Jei yra saugos priemonių, tokių kaip 2FA, el. Pašto pranešimai ir IP baltieji sąrašai, tai reiškia, kad įsilaužėliai turės sunkesnį darbą. Jūs vis dar turite pasirūpinti, kad likučiai būtų saugūs, naudodami aukščiausios klasės saugomą lėšų ir monetų saugyklą.

Kaip galite apsaugoti BTC?

Pirkdami bitkoinus, turėtumėte imtis kelių priemonių, kad apsaugotumėte juos nuo elektroninių nusikaltėlių. Pirmasis žingsnis yra visada naudoti saugos priemones, pvz., Dviejų veiksnių autentifikavimą (2FA) ir el. Pašto pranešimų sistemą. Šios priemonės turėtų būti prieinamos daugelyje mainų, o slaptažodžiai ir kiti viešieji raktai turėtų būti reguliariai keičiami.

Aparatinės piniginės

Dar svarbiau, kad saugodami ir perkeldami BTC, turėtumėte naudoti aparatinės (HD) pinigines. Saugojimo įrenginiai, pvz Knyga Nano S., TREZOR ir „KeepKey“ yra sukurtos siūlyti paslaugas tiek internete, tiek neprisijungus. Jie taip pat pateikiami su atkūrimo fraze, PIN kodais ir slaptažodžiu, visi jie yra sukurti asmeniškai. Nors HD piniginės yra brangesnės nei kitų tipų piniginės, jos siūlo paslaugas, kurių įsilaužėliai negali pažeisti, todėl jūsų monetos visada yra saugios.

Jei turite klausimų dėl „iDEAL“ pervedimų ir mainų, patvirtinančių šį metodą, nedvejodami susisiekite su mumis tiesiogiai, nes mes būtinai su jumis susisieksime ir pateiksime atsakymus.