Guide for kjøp av Bitcoin med M-Pesa

I denne artikkelen får du kunnskap om trygge utvekslinger og en trinnvis veiledning om hvordan kjøpe BTC ved hjelp av M-Pesa betalingsmetode. Besøk også vår hurtigguide for å lære mer om handel med en slik kryptokurrency som bitcoin.

Sammendrag: Kjøp BTC via M-Pesa

 1. Opprett en konto hos M-Pesa og last den med penger gjennom bankoverføringer.
 2. Velg en av de tilgjengelige børsene (LocalBitcoins, Rolig eller BitPesa) og opprett en gratis konto.
 3. Når det gjelder P2P-plattformer, finn en selger som godtar metoden ved å filtrere tilbud bare på M-Pesa-metoden.
 4. Når det gjelder BitPesa, må du først bekrefte identiteten din med skannet ID.
 5. Når selgeren er plassert på P2P -plattformen, starter du chat og blir enig om handelskravene
 6. Finn siden “Transaksjoner” og klikk “M-Pesa” som betalingsmåte.
 7. I begge tilfeller, når all informasjon er sjekket og bekreftet, overfører du pengene ved å bruke M-Pesa-saldo.
 8. Motta myntene på den angitte bitcoin -adressekoden.

Med den siste bitcoin -utviklingen har det blitt designet nye betalingsmåter de siste årene, som alle har et mål om økt hastighet, servicekvalitet og lavere kostnader. Vodafones M-Pesa er et av de nye online betalingssystemene, designet for å inkludere investorer fra forskjellige deler av Afrika (og flere andre regioner også) nærmere hverandre. Dette inkluderer også bitcoin -handel.

Kjøp BTC med M-Pesa

Oversikt over M-Pesa

Betalingssystemet M-Pesa ble opprettet i 2007 og ble utviklet av Vodafone som et datterselskap med fullt navn Vodafone M-Pesa Limited (VMPL), i samarbeid med den indiske banken ICICI. Siden den gang var disse primære målene indiske finansstrukturer og individuelle kontoer innenfor de indiske grensene.

M-Pesa nettsted

Etter hvert som regionene begynte å godta metoden, godtok flere andre afrikanske regioner også betalingen, selv om det er verdt å nevne at Vodafones innsats spilte en sentral rolle i dette. KYC -politikken tilsier at uregistrerte brukere kan sette inn og sende penger sammen registrerte brukere. Verifiserte kontoer har uttak og overføringer til uregistrerte brukere som et tillegg.

Send penger med M-Pesa

Gebyrstrukturen varierer fra innskudds-/uttaksmetoder som brukes, som er kreditt-/debetkort, kontanter og mobilfinansieringsalternativer. Gebyrene belastes vanligvis flatt og varierer fra 0,15% for store innskudd og 5,5% for små transaksjoner. M-Pesa er for tiden tilgjengelig for kryptohandlere lokalisert i Albania, DR Kongo, Egypt, Ghana, India, Kenya, Lesotho, Mosambik, Romania og Tanzania.

Å kjøpe Bitcoins trygt med M-Pesa

Når du kjøper bitcoin med M-Pesa, bør du sørge for å få den pålitelige kilden til kryptomynter først. Betalingene som gjøres gjennom onlineoverføringen er irreversible mens svindel er vanskelig å oppdage uten riktig etterforskning.

Få bitcoin med M-Pesa

Dermed laget vi en kort liste over de beste BTC-plattformene som du trygt og enkelt kan få mynter fra ved å bruke M-Pesa som betalingsmetode. Disse er:

Paxful Exchange

Som peer-to-peer (P2P) -utveksling, har du muligheten til å kjøpe BTC ved hjelp av M-Pesa hvis det er handelsmenn som er villige til å godta midlene gjennom den nevnte metoden. Rolig tjenester er tilgjengelige globalt, noe som betyr at handelsmenn fra de ti nevnte landene kan tilby kjøperne muligheten til å ta.

Bestill BTC via M-Pesa på Paxful

Gebyrene er på 1% og betales av selgere mens bekreftelse ikke er obligatorisk for handel. Vi vil sterkt anbefale deg å søke hos våre M-Pesa-selgere som har en positiv historie, for å unngå svindel.

Fordeler

 • verifisering ikke obligatorisk for at handel skal finne sted;
 • lave transaksjonsgebyrer;
 • tjenester tilgjengelig globalt.

Ulemper

 • stor mulighet for svindel og svindel;
 • det lave antallet tradere som godtar M-Pesa betalingsmåte.

BitPesa

Hvis du tilfeldigvis bor i Kenya, da BitPesa er et riktig valg for deg når det er snakk om bitcoin -handel. Andre regioner er også tilgjengelige, selv om noen land kanskje ikke kan åpne kontoene sine og gjøre transaksjoner med kenyanske shilling.

BitPesa utveksling

Gebyrene ligger på rundt 3% og avhenger av volumet som handles. Bekreftelse er ikke obligatorisk for handel, selv om bankoverføringer og kredittkortinnskudd med M-Pesa ikke er tilgjengelig for ikke-verifiserte brukere.

Fordeler

 • tjeneste tilgjengelig for de fleste av landene i verden;
 • rask og enkel måte å få bitcoins gjennom direkte M-Pesa-kjøp.

Ulemper

 • handel uttrykt i KES, medfører ytterligere valutakurskostnader for USD/EUR -betalinger;
 • litt høyere avgifter enn andre konkurrenter.

LocalBitcoins

LocalBitcoins er en direkte konkurrent til Paxful ettersom det er en P2P-plattform, hvor tradere kan kjøpe og selge bitcoin mellom hverandre ved å bruke en rekke betalingsmetoder, inkludert M-Pesa. Gebyrene er på 1% for begge parter mens verifisering avhenger av den enkelte handelsmann og selgers krav.

Kjøp bitcoins med M-Pesa hos LocalBitcoins

Tjenester er tilgjengelige i nesten alle land, med den eneste begrensningen som er antallet tradere som jobber på bitcoin -markedet. I likhet med Paxful, bør du bare jobbe med kjente selgere med historie, ettersom svindel har blitt bekreftet tidligere.

Fordeler

 • det kreves ikke bekreftelse fra investorene;
 • lave transaksjonsgebyrer;
 • globalt tilgjengelige tjenester;
 • jevn forsyning fra kenyanske handelsmenn.

Ulemper

 • svindel har blitt rapportert tidligere;
 • vanligvis en liten mengde BTC tilgjengelig for kjøp.

Hvordan kjøpe Bitcoins med M-Pesa?

I denne delen vil vi vise deg hett å kjøpe bitcoins ved bruk av M-Pesa på LocalBitcoins. Først av alt, registrer en gratis konto hos LocalBitcoins og bekreft e -posten din.

Registrer en ny konto hos LocalBitcoins

I det neste trinnet, gå til “Kjøp” -siden og velg landet og betalingsmåten som passer dine behov. Betalingsmetodene bør være M-Pesa, uttrykt i lokal valuta (eller ion den ønskede fiat-valutaen). Du har også muligheten til å filtrere ut selgere som krever skannet ID.

Kjøpsside på LocalBitcoins

Sjekk kravene til handelsavtalen samt selgerens transaksjonshistorikk for å sikre at du jobber med den legitime personen og ikke en cyberkriminell ved å klikke på knappen “Kjøp”. Når du er ferdig, legger du inn mengden BTC du ønsker å kjøpe med M-Pesa og klikker på “Send handelsforespørsel” for å starte chatten og transaksjonen..

Handelsforhold hos LocalBitcoins

Selgeren vil veilede deg gjennom prosessen, og slutte med at bitcoins blir overført til kontoen din så snart du slipper pengene fra din M-Pesa-konto.

Hvorfor så få utvekslinger aksepterer M-Pesa?

Hovedproblemet med M-Pesa ligger fremdeles i det faktum at selve systemet er begrenset til 10, geografisk spredte, land. Tradere som ikke kommer fra de utvalgte regionene, kan ikke bruke tjenesten og er derfor begrenset i antall.

Få BTC-børser godtar M-Pesa

Med liten kundebase viser mange sentraler ikke metoden ettersom deres kundebase kan bo andre steder. Legg til det tett konkurranse med andre populære e-betalingssystemer som Skrill, PayPal og Payoneer som er tilgjengelig globalt, og du har en svært begrenset markedsadgang for M-Pesa å jobbe med.

Hva er den beste måten?

Den beste måten for noen andre er kanskje ikke den ideelle løsningen for deg. Det er flere faktorer du bør huske på før du velger børsen du vil kjøpe BTC fra ved å bruke M-Pesa. For det første må du sørge for at plattformens tjenester er tilgjengelige for din region.

Bruk M-Pesa til å kjøpe BTC på børser

Deretter må du tenke på hvor viktig personvernet er for deg. Hvis du ikke har noe imot stramme KYC -retningslinjer, vil mange tilbud bli åpnet for deg. Du bør også ta hensyn til valutaene som er godtatt og gebyrer som må betales når du kjøper bitcoins. Legg alt på papiret, så får du svaret på den beste BTC-kilden for M-Pesa-overføringer.

Hvor å beholde mine Bitcoins?

På dette tidspunktet for utvikling av kryptovaluta kan vi trygt si at sikkerheten til dine digitale midler er avgjørende. Vi kan ikke understreke nok hvor viktig det er å holde bitcoins trygge ved å bruke lommebøker som kan brukes i både online og offline miljøer. Derfor anbefaler vi maskinvarelagringsenheter som TREZOR, KeepKey og Ledger Nano S.

Hold bitcoin trygg

Med flere forbedrede sikkerhetsfunksjoner som private nøkler, online/offline funksjon og fysiske bekreftelsesknapper, er HD -lommebøker en flott måte å holde myntene dine sikre hele tiden.

Hvis du har spørsmål angående denne artikkelen om kjøp av bitcoin M-Pesa, kan du kontakte oss direkte på, så vil vi gjøre vårt beste for å svare på alle dine henvendelser.