KeepKey Hardware Wallet

Å holde bitcoins trygge er avgjørende, ettersom hackinghendelser har vokst i antall de siste månedene. Dermed å ha et kaldt lagringsprodukt som KeepKey maskinvarelommebok ville være til stor nytte. Denne KeepKey -brukerhåndboken viser deg hvordan du konfigurerer modulen riktig mens du viser fordeler og ulemper som du bør være oppmerksom på.

Du kan kjøpe lommeboken fra offisielt KeepKey -nettsted til en pris av $ 129 + $ 15 frakt eller på Amazon for $ 134,99 (Prime).

Sammendrag: Hvordan bruke KeepKey med Bitcoin

 1. Kjøp KeepKey maskinvarelommebok fra offesiell nettside eller på Amazon.
 2. Koble til din KeepKey enheten til datamaskinen.
 3. Lag en etikett for KeepKey -enheten din.
 4. Velg en PIN -kode (4 tall).
 5. Skriv ned 12-ords gjenopprettingskoden på et papir.
 6. Skriv inn din 12-ords gjenopprettingskode på konfigurasjonssiden.
 7. Overfør bitcoins til lommeboken.

Hvis du er ute etter en sikrere lommebok, KeepKey maskinvarelommebok er et riktig valg for deg. KeepKey er utstyrt med sofistikert beskyttelsesprogramvare og sikkerhetsfunksjoner som andre typer lommebøker ikke kan matche, og er et godt valg for BTC -investorer som handler med store mengder mynter.

Bruk KeepKey maskinvarelommebok

KeepKey har også en evne til å jobbe i både online og offline miljøer, noe som gjør det ganske vanskelig for hackere å stjele bitcoins. Denne artikkelen viser deg hvordan fordelene og ulempene til lommeboken er, samt hvordan du konfigurerer lommeboken trygt og raskt.

Oversikt over KeepKey Hardware Wallet

De KeepKey HD -lommebok kan brukes på skrivebordet ditt, så vel som på andre plattformer (for eksempel Android -app). Bortsett fra datamaskin- og mobilmiljøene, støttes KeepKey også av en rekke andre online lommebøker og sentraler, eksempler er Electrum og ShapeShift.

KeepKey maskinvarelommebok

Det er en port av TREZOR-merket, en fastvare laget av Key Holders, LLC som en forlengelse rettet mot mer premiumorientert produktlinje, siden lommeboken er laget av aluminium.

Pris

Ved lanseringen sto prisen på lommeboken på $ 239, som deretter ble redusert til $ 129 + $ 15 frakt for å forbli konkurransedyktig med andre HD -lommebøker i markedet. Selskapet tilbyr ikke noen form for prisrabatter eller kampanjekoder, og lommeboken finner du til salgs på Amazon.

Prisen på lommeboken

Prisen på KeepKey inkluderer ikke moms eller transportavgifter, og på grunn av populariteten kan det være utsolgt noen ganger.

Sikkerhet

Som med alle andre HD -lommebøker, KeepKey lar deg lagre dine private nøkler offline og kutte ut muligheten for hackere å stjele dem fra deg. Bortsett fra frakoblet lagring, tilbyr lommeboken også en rekke sikkerhetsfunksjoner du bør vite om:

 • 4 -talls PIN -kode;
 • støttet passordfrase på enten 8, 12 eller 24 ord;
 • gjenoppretting gjøres gjennom frø med KeepKeys Chrome -utvidelse.

Oppsett og initialisering

Det første trinnet du bør ta er å laste ned og installere Client App fra Chrome Nettmarked og koble til USB -kabelen for å koble til KeepKey til datamaskinen.

KeepKey Client App fra Chrome Nettmarked

Deretter starter du klientappen og velger en etikett for KeepKey -enheten din.

Etikett for KeepKey -enhet

Etter etiketten må du opprette din egen PIN -kode og bekrefte den. Du vil bli anbefalt å skrive det ned på et papir for å være sikker på at du ikke glemmer det senere.

Lag din egen PIN -kode

Som et siste trinn skriver du ned passordfrasen som vises på KeepKeys-skjermen (12-ords gjenopprettingskode) og skriver den inn på konfigurasjonssiden som en bekreftelse. Sørg for å holde orden på ordene og rette ordene.

Personvern

Personvern er i stor grad avhengig av programvarelommeboken den brukes med. Integrasjonen er oppnådd med Electrum, KeepKey Chrome og MultiBit HD -støtte, mens Electrum regnes som det mest private alternativet.

Integrasjon med Electrum

Sammenligning av maskinvare lommebøker

Bortsett fra KeepKey, Det er andre maskinvarelommebøker du bør sjekke ut, ettersom de kommer med forskjellige prislapper, størrelser og funksjoner de tilbyr for bitcoinhandlere. Selv om de er veldig like i mange aspekter, har de store forskjeller som du i det minste bør være oppmerksom på.

KeepKey vs TREZOR

Siden KeepKey er en havn på TREZOR, Det er svært få forskjeller mellom disse lommebøkene. TREZOR har vært på markedet over lengre tid enn KeepKey og materialet som brukes til å konstruere TREZOR er av plast, noe som gjør lommeboken lettere enn KeepKey, som er laget av aluminium.

TREZOR bitcoin lommebok

KeepKey vs Paper Wallet

Hvis du er nybegynner når det gjelder fysiske lommebøker, ville KeepKey være et bedre valg å ha, ettersom papirlommebøker er ganske komplekse å sette opp riktig. I tillegg til kompleksiteten er det ganske enkelt å gjøre en irreversibel feil med papirlommebok, mens KeepKey er ganske enkelt å rette opp feilene du har gjort.

Bitcoin papir lommebok

KeepKey vs Ledger Nano S

KeepKey kan sees på som en minidatamaskin Ledger Nano S er et brikkesett. Når det gjelder sikkerhetsfunksjoner, tilbyr begge lommebøkene de samme egenskapene som begge kommer med skjerm, PIN -kode og støtte for passordfraser. Prisen for Ledger Nano S er 79 € (ekskl. Mva.) Inkludert gratis frakt som er billigere enn KeepKey.

Ledger Nano S lommebok

Fungerer KeepKey med Litecoin?

Bortsett fra bitcoin, KeepKey kan også lagre litecoin og andre altcoins samt DASH og andre. Du bør sjekke støtten til andre altcoins enn bitcoin, siden selve enheten kan inneholde alle typer kryptovaluta.

Bitcoin og litecoin

Ulemper

KeepKey, som alle andre lommebøker, har det også mangler som du bør være oppmerksom på:

 • bruker åpen kildekoder som kan være forvirrende for nybegynnere;
 • har en høy pris på $ 129 + $ 15 frakt sammenlignet med andre lommebokvarianter;
 • levering av lommeboken kan ta opptil to til tre uker.

Andre maskinvare lommebøker

Denne delen av anmeldelsen gir oss en presentasjon av andre to populære maskinvarelommebøker, TREZOR og Ledger Nano S, når det gjelder pris, hovedfunksjoner og sikkerhet.

TREZOR

Veldig likt KeepKey, TREZOR fungerer også som en minidatamaskin med sine egne oppsettsmuligheter. Som andre HD-lommebøker tilbyr den private nøkler, passordfrase for 24 ord og PIN-kode, mens programvare som er installert i lommeboken, beskytter enheten mot datamaskiner fylt med skadelig programvare.

TREZOR lommebok anmeldelse

For en pris på € 89 + € 26 frakt til USA, kan du bestille HD -lommeboken fra Amazon hvor som helst du bor, uansett region i verden.

Ledger Nano S

Selv om det fungerer som et brikkesett, Ledger Nano S tilbyr veldig lik andre maskinvarelommebøker. For en pris på 79 € (ekskl. Mva.) Inkludert gratis frakt, får du en sikkerhetspakke med PIN -kode, støtte for passordfraser og en USB med skjerm.

Ledger Nano S lommebok gjennomgang

Lommeboken kan brukes i både online og offline miljøer, mens oppsettet kan utføres via datamaskinen. Ledger Nano S støtter også flere altcoins, inkludert Ethereum, Litecoin, dash og mange andre.

Hvis du har ubesvarte spørsmål ang KeepKey maskinvarelommebok svaret du ikke fant i denne guiden, må du umiddelbart kontakte oss på.