Bitcoin Gold (BTG) 2020 Prediksjon

Gjennom årene har Bitcoin opplevd mange grener og gafler som et resultat av teknologiske innovasjoner. Bitcoin Gold er en av dem. Bitcoin Gold ble opprettet for å gjøre BTC desentralisert igjen, ettersom harde gafler kan hjelpe til med å bli kvitt problemer som forskjeller i mål mellom utviklerne, skalerbarhet osv. Folk lurer kanskje på at Bitcoin allerede er desentralisert. Men saken er at det har noe å gjøre med gruveprosessen. Ifølge Bitcoin -utviklere, ved å lage en ny algoritme for gruveprosessen, ville Bitcoin ikke urimelig favorisert den primære gruvedriften. Derfor ble Bitcoin Gold opprettet for å forbedre den første protokollen ved å gi gruvearbeiderne muligheten til å utvinne den digitale valutaen ved hjelp av høyhastighets grafiske prosessorer i stedet for ASIC. Bitcoin Gold er mye annerledes enn den opprinnelige BTC.

Så, for å forstå Bitcoin Gold -prisforutsigelsen, må du først forstå hva som er Bitcoin Gold og hva er faktorene som påvirker BTG -prisen. I dette innlegget har ChangeNOW samlet informasjon fra rundt kryptoområdet for å gi deg rimelige spådommer om Bitcoin Gold -prisdiagrammet.

La oss komme i gang.

Hva er Bitcoin Gold?

Bitcoin Gold er en digital valuta med grunnleggende Bitcoin som er utvunnet på standard GPU -er i stedet for ASIC -spesialene. ASICs gruvedrift er bare dyrt, men det har en tendens til å monopolisere gruvedrift til bare noen få store aktører. GPU -gruvedrift, derimot, betyr at alle kan gruve, noe som til slutt gjenoppretter uavhengighet og desentralisering. En av fordelene med GPU -gruvedrift er at belønningene går direkte til de enkelte gruvearbeidere, i stedet for bare ASIC -lagereiere. Dette hjelper til med å gjenskape nettverkseffekten som verdens mest populære kryptovaluta pleide å ha.

Bitcoin Gold ble grunnlagt av Jack Liao og hans team på fem personer. Jack er også administrerende direktør i BitExchange og LightingAsic. Bitcoin Gold BTG er et samfunnsledet prosjekt som gir brukerne en rimelig mulighet til å gruve med vanlige GPUer. Det er en hard gaffel fra Bitcoin blockchain med en mer demokratisk gruvedrift og desentralisert infrastruktur enn Bitcoin.

Den bruker en proof of work (PoW) -algoritme som kjører Equihash. Den er designet for å desentralisere gruvedriften og for å autentisere og legitimere Bitcoin -transaksjoner.

De fremtredende egenskapene til Bitcoin Gold inkluderer:

  • Unikt adresseformat – for å forhindre forvirring med Bitcoin -adressen har Bitcoin Gold endret adresseformatet. Som et resultat hemmer det utilsiktede overføringer av BTC til BTG -adresse og det påfølgende tapet av mynter.
  • Beskyttelse mot store svingninger – Bitcoin Gold bruker vanskelighetsjusteringsalgoritmen for å forhindre svingninger i den totale mengden hashkraft. Dette hjelper til med å beskytte mot store svingninger i hashkraft.
  • Replay Protection – denne funksjonen i Bitcoin Gold beskytter BTG -brukere mot ondsinnede hackinger og angrep. Det gjør det ved å forhindre at transaksjonen spilles av igjen og tap av midler ved å gjøre transaksjoner gyldige på en kjede og ugyldige på andre.
  • Desentralisering – arbeids -algoritmen hjelper til med å desentralisere gruvedriften på BTGs blockchain. Videre begrenser det også bruken av spesialiserte chips for gruvedrift. Gruvedrift med GPUer gjør den virkelig desentralisert.

BTG -pris: Hva avhenger det av?

Den viktigste grunnen til at BTG -prisen svinger gjennom årene er at mange er skeptiske til kryptovalutaen. På begynnelsen gjorde utviklerne nettverket privat, og resulterte derfor i gruvedrift av BTG privat uten at noen måtte konkurrere med hverandre. I følge bransjeaktører har denne handlingen gjort det nesten umulig for gruvearbeiderne å gruve kryptokoinene, da det ikke er mye igjen å gruve.

På den annen side er det andre argumenter for hvorfor Bitcoin Gold ICO -prisen ikke gjør bølger i markedet. I følge kritikerne er folk ikke motiverte for at BTC -samfunnet har flere versjoner av mynten. Men det sies at når folk kommer til å innse at Equihash -algoritmen er mye enklere og bedre enn å bruke ASIC -systemer, vil Bitcoin Gold -prosjektet være flott i det lange løp. Dessuten vil de eksisterende token -innehaverne av Bitcoin Gold også spille en avgjørende rolle i hvordan myntverdien blir i år også i fremtiden. Det vil si at Bitcoin Gold -verdien vil avhenge enormt av aktiviteten til tokenholderne siden prisen er satt som et element i en avtale.

BTG Prediksjon 2020

Da Bitcoin Gold kom inn på markedet, ble det priset rundt $ 479. Det var imidlertid alt på grunn av nedstigningen fra Bitcoin blockchain. I løpet av den mega-bullish perioden i 2017 steg Bitcoin Gold til enorme nivåer på $ 474. Det viste seg å være et lønnsomt marked for BTG, men på grunn av et stort salg, klarte ikke cryptocoin å gjenopprette verdien. I 2018 falt Bitcoin Gold -prisen til $ 267 og videre. Den alvorlige nedturen i token-verdien har forårsaket kryptovalutahandelen i intervallet $ 9-30 siden 2018.

For øyeblikket er Bitcoin Gold verdsatt til 9,94 dollar med en markedsverdi på 36, en total markedsverdi på 173 171 738 dollar og et tilbud i omløp på 17 513 924 /21 000 000. Det er viktig å gjøre en solid Bitcoin Gold -prisanalyse for å få en bedre forståelse av svingningene og forstå Bitcoin Gold -prisen i sanntid.

Det kan sies at Bitcoin Gold -prisforutsigelsen ikke er en lett oppgave. Alle har sin egen teori om dette ekstremt volatile markedet. Så en spådom gjort uten riktig markedskunnskap bør ikke vurderes.

For å gjøre det mer troverdig har vi sammenlignet hva bransjeeksperter synes om BTG -prisforutsigelser.

#1 Crypto Ground

Crypto Ground er et populært prediksjonsnettsted som spådde at BTG -prisen kan nå $ 16.7937 innen utgangen av 2020. Spådommen virker ganske optimistisk ettersom BTG -prisen vil ta et stort sprang i forhold til gjeldende pris.

#2 Digital myntpris

I følge Digital Myntpris kan Bitcoin Gold -token -prisen forbli stabil på $ 10 gjennom 2020. Imidlertid er de usikre på hvordan det kommer til å spille ut i fremtiden, og de forutsier at myntprisen kan falle drastisk.

#3 Lang prognose

Long Forecast er et krypto -prediksjonsnettsted som har gitt en detaljert prediksjon av Bitcoin Gold. Ifølge nettstedet kan BTG -myntprisen ved utgangen av 2020 nå $ 15.

#4 Lommebokinvestor

Wallet Investor er kjent for sine konservative spådommer. I henhold til deres siste spådommer kommer dette året ikke til å bli året for Bitcoin Gold. De har spådd at BTG -tokenprisen kan falle til $ 0,471 når 2020 slutter. Det er en pessimistisk spådom som du også bør huske på.

Samlet sett skynder ekspertene seg ikke med å dele sine meninger om prisforutsigelse av Bitcoin Gold. Noen amatørhandlere har imidlertid tatt til Twitter og kommet med noen forslag. Flertallet av dem tror at BTG vil oppleve positive endringer i 2020. De hevder at hvis BTG/BTC-paret går utover EMA10, kan handelsmenn forvente potensiell fortjeneste på opptil 11 400% av en all-time high. Noen pessimistiske spådommer kan imidlertid også sees på som at noen tror at myntprisen vil falle til $ 4 innen utgangen av 2020. Du kan også konvertere Bitcoin Gold til USD som øker fordelene så vel som usikkerheten. Det er viktig å finne ut hvilke børser som støtter Bitcoin Gold.

BTG Langsiktig prisforutsigelse

Som støttet av Bitcoin -samfunnet, kan BTG endelig oppnå sin lange tapte markedsverdi i de kommende fem årene. Ifølge ekspertene kan BTG -token nå verdien på $ 401,1464 innen 2025. Likevel er ikke alle så optimistiske, men de tror at tokenprisen vil stige og nå $ 43,44 om fem år.

Hvor kan jeg kjøpe BTG?

Bitcoin Gold BTG er tilgjengelig for handel på mange børser som Binance, Bitfinex, etc. Men siden det er tilgjengelig i flere børser, kan det bli litt komplisert å få den beste prisen for transaksjonen din. Det er her ChangeNOW kommer inn i stykket. Med ChangeNOW kan du kjøpe, selge eller bytte kryptokurver for fiat og andre kryptokurver.

  1. Gå til ChangeNOW -hjemmesiden og velg valutaen og det totale beløpet du vil sette inn. ChangeNOW beregner automatisk mengden BTG du får
  2. Klikk på Exchange -knappen
  3. Oppgi lommebokadressen din der du vil motta BTG -tokens
  4. Kontroller informasjonen nøye før du klikker på Bekreft
  5. Det er det! Du vil motta dine BTG -tokens til lommeboken din

Konklusjon

Vi håper du finner dette innlegget informativt. Det er flere aspekter som bestemmer prisen på BTG -tokens. Vi har prøvd å dekke alt dette slik at du kan ta en informert beslutning.