Desentral og prisforutsigelse 2020

Vi introduserer Mana -spådommer

Decentraland er en virtual reality -plattform basert på blockchain. Hovedfokuset for dette prosjektet er å gi kontroll til brukerne ved å kjøpe ikke-soppbart token LAND, som representerer eierskap over en del av Decentraland. Det ligner på å ha din virtuelle verden der du dikterer alle reglene. Eierne bestemmer hvordan deres LAND oppfører seg, de modererer innholdet, retningslinjene, auksjonene osv.

MANA er Decentralands fungible ERC-20-token, som kjører på Ethereum-blokkeringen. MANA kan ikke bare brukes til å kjøpe LAND og andre ressurser på Decentraland, men fungerer som en kryptovaluta som kan handles fritt på markedet. Forbindelsen med Decentraland gjør den enda mer verdifull ettersom eksperter har en positiv desentral og projeksjon på grunn av den økende populariteten. Denne populariteten vil føre til en økt etterspørsel etter Mana, og prisen kan skyte i været. Ved å lage riktige Mana-myntspådommer kan potensielle investorer kjøpe seg inn til rett tid og benytte det unike virtuelle tokenet.

Hva er Decentraland?

Decentraland ble foreslått gjennom en hvitbok i 2017 og samlet inn 25 millioner dollar i sitt Initial Coin Offer (ICO). Ledet av et Argentina -basert team, er det den første virtuelle verden som jobber med blockchain. Det ligner på de allerede berømte virtual reality -verdenene, Minecraft eller Second Life. Men i motsetning til dem, jobber Decentraland på et desentralisert system uten en sentral server. Decentraland har sin økonomi der brukerne kan lage innhold, applikasjoner, spill og til og med tjene penger på dem.

Utviklerne viser stolthet over det faktum at selv om de fjerner Decentraland Organization, laget som bestemte de første reglene og la grunnlaget for spillet, ville verden fortsatt fortsette. Den driver nå en desentralisert autonom organisasjon eller DAO, en komité som foreslår og stemmer om viktige spørsmål knyttet til endringer i politikken. Det holder avstemningen gjennom en styringsplattform drevet av Aragon. Decentraland som en virtuell verden og desentrallandsprognose bestemmer mye av Mana -utvekslingen som finner sted på plattformen og påvirker Mana -projeksjonen direkte.

Mana Coin Prediction – Hva avhenger det av?

Prisen på alle markedshandlede objekter avhenger av flere faktorer. Vi utvikler en Mana -myntprisforutsigelse basert på noen av disse aspektene som påvirker kostnadene og bruker grunnleggende analyse for det. Før vi hopper direkte på tallene, la oss analysere bestanddelen vi anser som den viktigste:

  • Tilbud og etterspørsel

I likhet med alle aksjer eller varer på en børs, spiller tilbud og etterspørsel en stor rolle for å bestemme markedsprisen på Mana. Hvis det er en økning i etterspørselen etter Mana, uten en tilsvarende økning i tilbudet, vil prisen gå opp.

Med økningen i popularitet til Decentraland, ville Mana være mer etterspurt og kunne øke i pris. Coinbase har en stor investering i Decentralands tidlige utvikling og har en positiv Mana -aksjeprognose.

Imidlertid er totalt 1,3 milliarder Mana -mynter i omløp av 2,6 milliarder. Av totalen er omtrent en milliard ennå ikke fordelt mens resten eies av tidlige støttespillere og samfunnspartnere. Derfor er nesten 38,5% av alle Mana -mynter ennå ikke distribuert. Når disse myntene kommer inn i det åpne markedet, kan det være en økning i tilbudet, og hvis det ikke samsvarer med etterspørselen, vil prisene falle bratt.

  • Kostnad for ikke-fungible tokens (NFT)

Den kanskje mest lukrative faktoren om Mana er forbindelsen til Decentraland. For å kjøpe eiendeler eller ikke-soppbare tokens som LAND, wearables, energi, etc. på Decentraland, må en bruker kjøpe Mana. Etter hvert som flere brukere begynner å bruke Decentraland, vil prisene på disse eiendelene øke, og forbrukerne må bruke mer Mana. Derfor, selv om nye eiendeler ikke genereres og de eksisterende handler fritt i markedet, vil kostnaden for NFT -er øke, og mer Mana vil bli krevd.

  • Forskrift og juridiske spørsmål

Kryptovalutaer er generelt forbudt i noen få land rundt om i verden. Den nye forstyrrende karakteren til blockchain -teknologien, mangel på forskrifter og de ustabile prisene på kryptokurrency er delvis skylden. Etter hvert som blockchain -teknologien modnes og kryptokurver blir mainstream, ville mange land måtte avstå fra sin tidligere holdning i navnet på fremgang, og Mana ville være tilgjengelig for et mye bredere spekter av forbrukere. Det økte markedet vil føre til bedre global penetrasjon og en økning i prisen.

Noen andre faktorer som den generelle følelsen rundt kryptokurver, dens nytteverdi, sikkerhet og ytelsen til konkurrerende kryptokurver påvirker Mana -myntlagerprognosen.

Gjeldende Mana -pris

Før vi går til Mana -prognose, presenterer vi en kort oversikt over myntens ytelse gjennom årene. Den nåværende markedsverdi for Mana er $ 110 millioner dollar med en markedspris på $ 0.0762 per 9. september. Nedenfor er et historisk diagram med Manas pris siden oppstarten. Vi kan se at Mana toppet seg nær $ 0,25 i januar 2018, men siden begynnelsen av 2019 har den svevet rundt $ 0,05, toppet seg rundt $ 0,1 i september 2020 og holdt fort mellom henholdsvis lav og høy.

Det er også en stor volumøkning i august og september 2020. En del av denne økningen ble tilskrevet partnerskapet med Samsung, der sistnevnte la til Decentraland Marketplace i lommebokappen.

Mana Coin langsiktig spådom

  • WalletInvestor

WalletInvestor har ikke en veldig positiv Mana -prognose. De tror at markedsprisen om 5 år (dvs. 2025) ville være 0,0759, som er en nedgang på 0,4% fra dagens markedspris. I følge dem viser investeringer i Mana et stabilt syn, men med lav mulighet for vekst.

  • Krypto-vurdering

Crypto-rating bruker en avansert teknikk kjent som en Cryptocurrency Volatility Index (CVIX) for Mana-prisforutsigelse. De fleste kryptokurver er kjent for sin flyktige natur, ettersom de gir en mulighet til å oppnå en enestående vekst i investeringer. Ulempen er imidlertid at du også kan miste dine hardt opptjente penger. Den beste strategien foreslått av krypto-rating er å bruke kjøp og salg av utløsere for å dra nytte av plutselige svingninger.

  • CryptoGround

Kanskje har kryptorunden de mest positive utsiktene for Mana -spådom. Den forventer at mynten øker i verdi gradvis opp til den høyeste tiden på omtrent $ 0,25 innen 2025. De tror at Mana vil falle litt i verdi i 2021, men vil se en økende trend deretter.

  • TradingBeasts

TradingBeasts bruker et inferensielt regresjonsverktøy for å regne ut den mulige Mana -myntverdien, gitt at trenden forblir den samme. I følge den forventes Mana-mynten å øke med omtrent 20-25% hvert år.

Desentralandsprognosen for fremtiden som en langsiktig investering virker lys. I 2021 forventes det å være alt mellom $ 0,038 til $ 0,218, flere sannsynligheter på oppsiden. I 2022 er det spådd å ligge mellom $ 0,108 og $ 0,261. Deretter er den forventede prisen for 2023 og 2024 spådd til henholdsvis $ 0,278 og $ 0,311 sammen med $ 0,352 innen utgangen av 2025 i de beste scenariene. Likevel peker de konservative spådommene også på en verdi på $ 0,250, noe som ville være en absolutt vekst på 228% fra dagens pris.

Hvor kan man kjøpe Mana?

Denne artikkelen ville sikkert ha tent din nysgjerrighet på å vite mer om Mana -myntanalyse, eller du kan være interessert i å kjøpe denne kryptovalutaen. Vel, vi har dekket deg for det senere. Du kan gå til “Exchange” -fanen på ChangeNOW og få Mana ved å bytte ut de fleste andre kryptokurver som Bitcoin uten ekstra gebyrer. Du trenger bare å gi oss beløpet du vil bytte og lommebokadressen din, vi tar oss av resten. Og visste du at du kan lagre alle dine Mana -mynter i en av Ethereum -baserte lommebøker!

Konklusjon

Kryptovalutaer har brutt barrierer i finansnæringen, spesielt ved å eliminere behovet for en sentralbank for å garantere fiat -valuta. De kan absorbere store sjokk, og landrisiko kan ikke endre verdien drastisk. Mana -analyse gir fremtidige investorer viktig informasjon og spådommer, men disse anslagene er ikke investeringsråd, og en investor må bruke skjønn mens han kjøper Mana.