NEXO Prediksjon

I denne artikkelen vil vi først gi en grunnleggende gjennomgang av NEXO og hvordan du bruker NEXO -mynten. Vi vil deretter tilby prisforutsigelser, som beskriver den korte og lange sikt oppover av NEXO.

Hva er Nexo (NEXO)?

Nexo er et system som opererer på blockchain -teknologi som lar brukerne få tilgang til øyeblikkelige lån. Lånene som gis til brukerne er kryptostøttet og krever ikke kredittpoeng. Lånene støttes av krypto fordi brukerne får en kredittgrense basert på mengden krypto de har på sine Nexo -kontoer. Og å gi avkall på et kredittpoengkrav gjør Nexo til et attraktivt alternativ for brukere med dårlige kredittpoeng.

NEXO -token er et sikkerhetstoken. Sikkerhetstoken brukes til å betale utbytte, betale renter, dele fortjeneste eller investere i andre tokens. NEXO -token brukes spesielt til å betale ut utbytte når de blir satt inn på plattformen.

Hva påvirker prisen på NEXO?

NEXO -token har flere brukstilfeller som kan påvirke prisen. Prisen på NEXO er først og fremst avhengig av antall brukere på plattformen. Et større antall brukere vil resultere i høyere etterspørsel etter token og dermed øke prisen på NEXO. I likhet med kryptokurrency mer generelt, bestemmes NEXO -prisene av en formel for tilbud og etterspørsel – ettersom flere bruker symbolet, prisen stiger.

Satsing tilgjengelig på NEXO -plattformen hjelper deg med å øke prisen også. Prosessen med innsats tar flere tokens ut av markedet i en bestemt periode fordi disse tokensene brukes av folk for å satse. Å ta disse symbolene ut av markedet hjelper til med å øke etterspørsel etter tilbud -forholdet. Under en bull run, når flere deltar i markedet, vil brukerne uunngåelig se en økning i prisen på NEXO på grunn av både mangfoldet av brukstilfeller og muligheten for innsats.

Nexo spådom fra fortid, nåtid og 2020

I begynnelsen av 2020 var NEXO -tokenprisen $ 0,097 USD, med en markedsverdi på $ 54,791,257 USD. NEXO -myntmarkedet har vært stabilt i løpet av de første 5 månedene av 2020. Den nåværende prisen på NEXO per 12. mai 2020 er $ 0,1098 USD med en markedsverdi på $ 61,511,398 USD. Tokenprisen nådde et høydepunkt på $ 0,23 USD i år.

TradingBeasts forventer at prisen på NEXO når maksimalt $ 0,172 USD innen desember 2020. Det er imidlertid en ganske konservativ spådom med tanke på at 2020 er et Bitcoin -halveringsår. Denne spådommen kan endres i løpet av bare noen få måneder fra halveringen.

DigitalCoin spår at NEXO -prisen vil nesten doble seg i 2020, med en maksimal prisforutsigelse på $ 0,235 USD. I følge denne spådommen vil en investering på $ 1000 USD i dag vokse til $ 2 155 USD innen utgangen av året.

Andre eksperter spår at prisen på Nexo nesten vil doble seg i år til $ 0,245 USD. Dette antyder at Nexo -prosjektets utsikter ser bra ut for i år, og at investeringer i NEXO forventes å gi folk noen anstendige pengesummer.

NEXO Langsiktig prisforutsigelse

Det er ingen enighet om den langsiktige prisforutsigelsen for NEXO, men de fleste eksperter er enige om at den i det minste vil forbli stabil, med spådommer som favoriserer bullish tendenser.

TradingBeasts er mer på den stabile siden med en ekstremt konservativ spådom for 2023. De spår at NEXO-tokenprisen vil nå maksimalt $ 0,262 USD, en jevn økning over et 3-årig spenn. Men fordi denne spådommen er konservativ, er det mye rom for vekst med en prisøkning som slår forventningene.

DigitalCoin er litt mer bullish på prisen i forhold til TradingBeasts. De forventer at tokenprisen vil være omtrent $ 0,40 USD innen 2023, og falle noe til $ 0,363 USD innen 2025.

Andre kilder er ekstremt bullish på prisen på NEXO og forventer en prispumpe på $ 0,766 innen 2023. Dette tallet er ikke for rart da Bitcoin -halveringen potensielt vil pumpe hele markedet og bringe nye brukere til Nexos plattform.

Hvor kan jeg kjøpe NEXO -tokens?

Du lurer kanskje på hvor du kan kjøpe NEXO -tokens. Det er flere børser som tilbyr muligheten til å kjøpe NEXO -mynter. Vi anbefaler å bruke vår ChangeNOW -plattform der du kan kjøpe NEXO -tokens via kredittkortet ditt eller bytte BTC til NEXO til konkurransedyktige priser. Imidlertid er det foreløpig ikke mulig å konvertere NEXO direkte til USD. Det beste alternativet for de som ønsker å gjøre denne konverteringen, er å bytte NEXO mot BTC og bruke Coinbase til å konvertere BTC til USD.

Det er også andre børser du kan finne NEXO på, inkludert HotBit, Huobi, HitBTC og IDEX. Det er andre mindre sentraler du kan kjøpe NEXO fra, men de ovennevnte børsene er de enkleste å bruke.

Konklusjon

NEXO er et unikt prosjekt med spennende potensial, som gir brukerne muligheten til å motta kryptolån. Den kortsiktige prisforutsigelsen for NEXO i 2020 kan karakteriseres som konservativ, men likevel stabil. Prisen på NEXO kan potensielt doble eller tredobles i løpet av de neste årene, og det er trygt å si at NEXO sannsynligvis vil stige i pris på lang sikt. Hvis du leter etter en givende investering, kan du gå over til ChangeNOW og kjøpe noen NEXO -mynter.