Bittrex Bitcoin Exchange gjennomgang

I denne hurtigguiden prøvde vi å velge den mest nyttige informasjonen om velkjent utveksling Bittrex. Hvis du allerede har brukt det tidligere og nå planlegger å gå tilbake til kontoen din der igjen, vil du sannsynligvis nevne at grensesnittet er endret. Ikke bekymre deg, denne anmeldelsen vil sikkert hjelpe deg og vise deg detaljert informasjon om hvordan du bruker den.

Oppsummering: Kjøp Bitcoin med Bittrex

  1. Registrer deg en frihandelskonto på Bittrex og bekreft e -posten din.
  2. Du bør bruke Google Authenticator når du setter opp 2FA (tofaktorautentisering).
  3. Gå til “Lommebøker” og klikk “pil ned” på venstre side av den valgte mynten.
  4. Generer adressekode og overfør mynter til din Bittrex -konto.
  5. Gå til “Markets” og selg den valgte mynten for å få BTC i balansen.
  6. Gå tilbake til “Wallet” -saldosiden og klikk “pil opp” for å ta ut mynter til din eksterne lagringsplattform.

Det er mange fiat-til-krypto-børser der ute som tilbyr mange betalingsmetoder, forskjellige valutaer og dyrebare få kryptomynter. Krypto-til-krypto handelssentre tar et sprang fremover, ettersom de inkluderer flere digitale tokens enn fiat-kolleger.

Bittrex utveksling anmeldelse

Denne anmeldelsen vil gi informasjon om en av de utvekslingene som ringes Bittrex og hvordan det fungerer, hva det brukes til, hvilke fordeler det har og mange andre interessante temaer om Bittrex. Vi har også foretatt en sammenlignende analyse med andre, lignende plattformer når det gjelder gebyrer, krav til bekreftelse, sikkerhet og andre faktorer.

Hva er Bittrex?

Bittrex har hovedkontor i USA og er dedikert til å tilby tjenester for sine kunder over hele verden. Selskapet tilbyr flere kryptoer, inkludert bitcoin, mens handelen er strengt krypto-til-krypto-orientert. Plattformen tilbyr noe for alle, inkludert nye brukere, eksperthandlere og selskaper som leter etter rask handel, stabil sikkerhet og lommeboktjenester.

Bittrex handelsplattform

Selskapet ble funnet av kryptoentusiaster Shihara, Lei, Kawach og Hentz med hovedkontor i USA. Eierstrukturen er dermed representert av flere personer, som alle er opptatt av å tilby forbedret handelsopplevelse for sine kunder.

Plattformen lanserte sin virksomhet i desember 2014 og har siden anstrengt seg for å øke kundebasen. Bittrex er en strengt krypto-til-krypto-plattform, som jobber med mange forskjellige altcoins, selv om bitcoin kan betraktes som den viktigste eiendelen for handel på markedet..

Tilgjengelige land

Plattformen setter ingen hindringer for land den jobber med, men den stiller forskjellige krav til identitetskontroll for flere regioner.

Kjøp bitcoin i forskjellige land

På grunn av den utviklende karakteren av kryptovaluta -regulering i noen stater, i dag, Bittrex har ikke rett til å tjene noen av de amerikanske statene (for å være presis – 29 stater). Andre enn amerikanske stater støttes alle andre land, bortsett fra de som har forbudt bitcoin (Bolivia, Ecuador, Kirgisistan, Bangladesh, Nepal og Marokko).

Hvilke kryptovalutaer støtter Bittrex?

Traders har et stort antall kryptokurver å tjene penger på og støtter over 250 digitale eiendeler, inkludert mange nye tokens som ble levende som et resultat av ICOer fra hele verden. De mest populære av disse myntene er bitcoin, bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), DASK, Zcash, Monero og mange andre.

Støttede kryptokurver

Bittrex forenkler bare handel mellom krypto-til-krypto, med fiat-valutaer som ikke er tilgjengelige for handel. Dette gjør at selskapet kan omgå skatteimplikasjoner ved å handle med digitale valutaer og dermed lave handelsavgifter for sine kunder.

Betalingsmåter

Betalinger til og fra Bittrex kan bare gjøres via kryptokurver. Nye brukere som ønsker å bruke kreditt-/debetkort eller elektroniske løsninger som Skrill eller PayPal, vil ikke ha midler til å gjøre det hos Bittrex. I løpet av 2017 gjennomgikk selskapet retningslinjene for betalingsalternativer og bestemte seg for å trekke støtten for bankoverføringer.

Betalingsmåter ved kjøp av mynter

Du kan bare sette inn og ta ut kryptokurver på dette tidspunktet, uten noen planer om å legge til fiat -penger i fremtiden.

Personlig kontosikkerhet

Bittrex tilbyr vanlige personlige sikkerhetsfunksjoner du kan bruke, de er 2FA, passordbehandling, API -bot, IP -plassering & hvitlister for uttak og varslingssystem for e -post. Disse verktøyene lar deg jevnlig sjekke kontoens aktiviteter, selv om nøklene ikke er private ettersom de genereres av systemet og oppbevares der.

Bittrex kontosikkerhetsalternativer

Derfor er det viktig å forstå at i dagens verden blir hackere flinkere til å invadere personlige kontoer og stjele mynter. Vi vil anbefale deg å bruke og beholde bare mengden kryptoer du ønsker å bytte, med store volumer oppbevart i kjølerom utenfor Bittrex. Du har også ventende innskuddsposter, historikkdiagrammer & wave for å hjelpe deg med å sikre kontoen din.

Kundeservice

Bittrex kundestøttesiden er full av nyttig informasjon om sidens funksjon, nyheter og kunngjøringer, vanlige spørsmål, promoterte artikler, vanlige feil og feilsøkingstips, og hvis alt dette ikke er nok, tilbyr siden også et alternativ for støttebilletter.

Bittrex kundesupport

Enda viktigere, i kjølvannet av stor brukerinnstrømning, kan selskapet bestemme seg for å blokkere nye brukere fra å registrere en konto. Dette er faktisk en god ting, ettersom det viser at Bittrex prøver å oppgradere sine tjenester for å imøtekomme flere kunder trygt.

Handelsplattform

De viktigste aspektene å observere i Bittrex exchange er verdien og volumsvingningene i markedet for hver valuta. Du får bytte mynter rundt med enkle handelsverktøy og noen funksjoner som begrenser verdien du ønsker å få.

Bittrex handelsplattform

Her er det viktig å merke seg at det finnes noen marginalhandelsfunksjoner, for eksempel “Good‘ Til Canceled ”og Max/Min -prisgrenser. Du har også “Stopp” -funksjoner, og begrenser tapene dersom markedstrenden blir motsatt av det du har forventet. Bortsett fra enkel marginhandel, kan du bruke øyeblikkelige markedsverdier og bytte bitcoin med andre valutaer og omvendt. Prissvingninger skjer i sanntid hvert minutt.

Minimum innskudd

Det er nå gitt det Bittrex lar deg handle med store mengder digitale mynter på markedet. Selskapet har til og med laget en søkefunksjon, som lar deg enkelt finne favorittkryptoen din og sette inn mynter på kontoen din.

Hver kryptovaluta har sitt minimumsbeløp for innskudd som er fastsatt av Bittrex, da det alltid vil være meldinger mens du behandler innskuddet ditt for å gi deg beskjed om minimumsbeløpet som er nødvendig på kryptovalutaen du foretrekker..

Handelsavgifter

For uansett tarde du gjør på Bittrex, forvente å bli belastet et gebyr på 0,25% som en provisjon fra handelsverdien du gjør, uavhengig av om det selger eller kjøper mynter. Enhver mengde av en ordre som ikke har blitt utført, kan faktisk sendes tilbake til deg hvis du umiddelbart får tak i en representant i løpet av de neste 48 timene.

Bittrex gebyrstruktur

Det er ingen gebyrer for innskudd og uttak, men likevel har noen kryptokurver en såkalt gruveavgift. Disse eies imidlertid ikke av selskapet, siden nettverket ville motta dem på slutten av virkedagen.

Sammenligning

Nå i denne guiden til Bittrex kryptovalutautvekslingsplattform, skal vi sammenligne Bittrex med noen av sine største rivaler på markedet. Målet er å gi grunner til hvorfor Bittrex er bedre/svakere sammenlignet med de andre kryptovalutautvekslingsplattformene og i hvilken del av handelsplattformen.

Sammenligning av bitcoin -børser

Bittrex vs Poloniex

Begge disse børsene er ganske populære i bransjen, siden de tilbyr et stort antall kryptoer for krypto-til-krypto-handel. Av den grunn, akkurat som ved utveksling av noen form for valuta, ble ikke alle plattformer skapt like. La oss først påpeke den viktigste kvaliteten på en hvilken som helst kryptovaluta -plattform, som er dens sikkerhet.

Poloniex utvekslingsgrensesnitt

Du trenger ikke å bekymre deg for sikkerheten til eiendelene dine med Bittrex og Poloniex, Imidlertid må du ikke sette inn alle pengene dine i heller.

Begge tillater bare krypto-til-krypto-handel, har lignende gebyrstruktur og har et stort antall kryptovalutaer, selv om Bittrex også slår Poloniex i det aspektet med sine 250 tokens.

Coinbase versus Bittrex

Myntbase og Bittrex er utvekslinger som er veldig forskjellige på mange aspekter. Hovedforskjellen mot Coinbase er avgifter og aksepterte valutaer. Coinbase er en utmerket utvekslingsplattform for nye brukere og har sin egen mobilapp for iOS og Android. Den støtter også fiat -handel, noe Bittrex ikke har.

Et annet viktig skille er at Coinbase er et av de største USD til BTC handelssentre i verden, og overgår Bittrex i BTC -volum, spesielt siden det har sitt tilknyttede selskap GDAX å støtte driften også.

Coinbase digital valuta plattform

På den annen side krever Coinbase relativt høye gebyrer for fiat-til-krypto-handel, mens Bittrex har svært lave krypto-til-krypto-tjenester. Coinbase er begrenset i regioner den støtter og har langt færre tokens å jobbe med.

Bittrex vs Kraken

Kraken er en veldig kjent plattform for investorer for å handle alternative mynter, også kalt altcoins. Når vi snakker om utveksling av kryptovaluta, er hovedtrekkene vi leter etter valutaer og lave gebyrer, aspekter der Bittrex vil ha en stor fordel vs Kraken siden Bittrex -børsen tilbyr et bedre gebyr og flere alternativer for kryptokurver.

Kraken bitcoin -utveksling

Mens du har et fast beløp med Bittrex, gjør Kraken ting annerledes. Den implementerer sin egen struktur som ganske ofte finnes i bransjen gjennom maker & taker kostnader. Når det gjelder likheter, lar både Kraken og Bittrex kundene sine handle med ubekreftede kontoer opp til et visst nivå.

Sammenligning av Bitfinex og Bittrex

Bittrex, Selv om det er sett på som en populær ferie for bitcoins, er det ikke i nærheten Bitfinex når det gjelder BTC -handel. Bitfinex tilbyr både fiats og kryptoer som handelsmidler og tilbyr også forbedrede marginhandelfunksjoner. Etter hackinghendelsen i 2017 implementerte plattformen forbedrede sikkerhetstiltak, bedre enn Bittrex.

BTC -plattform Bitfinex

Når vi sammenligner Bittrex vs Bitfinex ytterligere, implementerer den andre plattformen produsent-/taker -avgifter, som ligner på Bittrex ‘avgiftspolicy når det gjelder prosent. Det gir også mange kryptoer for handel, men mye mindre enn det Bittrex gjør.

Hvordan kjøpe Bitcoin på Bittrex?

I de følgende avsnittene gir vi deg trinnvise guider for hvordan du registrerer en konto, konfigurerer sikkerhetsverktøyene, gjennomgår verifiseringsprosessen, setter inn, selger og tar ut bitcoins.

Registrer deg på Bittrex

Du må klikke “Logg inn” -knappen øverst til høyre på hjemmesiden for å starte.

Klikk deretter på “Registrer deg” -knappen for å bli omdirigert til kontooprettingssiden, der du oppgir din e -postadresse og passord.

Opprett konto på Bittrex

Når du har bekreftet e -posten din, klikker du bare på lenken, og du blir omdirigert til påloggingssiden din, der du bør oppgi din tidligere angitte e -post og passordkode.

Logg deg på Bittrex personlige konto

Sikker Bittrex -konto

Når du er registrert, bør du gå over til kontoens “Innstillinger” og sette opp en 2FA som et ekstra sikkerhetsmål. Klikk på “To-faktor autentisering” og klikk “Aktiver 2FA”. Du har bare ett alternativ for ekstra påloggingsfaktor, som er Google Authenticator.

2FA på Bittrex

Nå vil du få et vindu som vist nedenfor hver gang du logger deg på kontoen din på Bittrex, som burde holde noen av angrepene fra ryggen. Bare skriv inn godkjenningskoden, og du er klar til å gå.

Bittrex 2FA krav

Slik bekrefter du kontoen min?

Hvis du trenger høyere handelsbegrensninger, går du til “innstillinger” og klikker på “Grunnleggende bekreftelse” for å starte prosessen. Oppgi deretter dine personlige opplysninger uten å laste opp noen dokumenter.

Personlig informasjonsskjema på Bittrex

“Forbedret bekreftelse” krever skannet ID og selfie av deg som holder dokumentet. Sørg for at hele ID -en din er synlig og ansiktet ditt også når du lager en selfie.

Bekreft identiteten på Bittrex

Sett inn Bitcoin på Bittrex -kontoen

Gå til “Lommebøker” -fanen og klikk på en grønn pil ned for å åpne lommebokadressesiden for bitcoins du ønsker å overføre til Bittrex regnskap.

Hvordan sette inn BTC på Bittrex

Når du er overført, går du tilbake til “Lommebøker” for å sjekke saldoen din og bekrefte volumene du ønsket å få i Bittrex.

Hvordan selge BTC via Bittrex?

Det første trinnet vil være å sette inn mynter i din Bittrex kontoen som vist i guider ovenfor denne teksten. Gå deretter til “Markets” og bruk “Selg” -skjemaet som vist på bildet nedenfor.

Hvordan selge BTC på Bittrex

Når du er ferdig, klikker du på knappen “Selg”, og du blir omdirigert til bekreftelsessiden, hvor du bør sjekke detaljene en siste gang. Bare klikk “Bekreft” når kontrollen er utført.

Hvordan ta ut Bitcoins?

Det er ikke vanskelig å ta ut BTC fra Bittrex utvekslingsplattform slik det gjøres på samme side der innskudd er plassert. Bare klikk “pil opp” og oppgi din eksterne lommebokadresse for å overføre bitcoins.

Ta ut bitcoins på Bittrex

De nevnte funksjonene er plassert i “Lommebøker” -fanen, og du kan ta ut så mange (eller så lite) mynter du trenger.

ofte stilte spørsmål

Er det trygt å bruke Bittrex?

Hvis vi vurderer innsatsen til ledelsen bak Bittrex, da er det ingen tvil. organisasjonen er en av de aller første til å velge BitLicense i New York og har gjort flere trinn for å forbedre sikkerheten. I tillegg har plattformen vært i drift en god stund nå. Det kan ha vært noen små problemer her og der, men totalt sett anser vi at utvekslingen er trygg å bruke.

Bitcoins er trygge

Bortsett fra oppfølging av IP-adresse, har du 2FA og logg inn poster for å sikre at ingen andre enn du har tilgang til kontoen.

Hvor raske transaksjoner er?

Alle innskudd fra kryptovaluta på Bittrex, som med alle andre plattformer, bekreftes og slippes gjennom blockchain -nettverk. Det vil si at gruvepartiene må “bekrefte” overføringen din for at den skal kunne skje.

Bitcoin transaksjoner hastighet

Nevnte prosedyre gjelder både innskudd og uttak. Uttak er litt annerledes, ettersom du må klikke på en lenke som er sendt til e -postadressen din. Så hvis du tilfeldigvis er på datamaskinen din når du mottar lenken, kan hele prosessen ta veldig kort tid å fullføre.

Har Bittrex grenser?

Når du kjøper mynter fra Bittrex,handelsmenn må være klar over begrensninger som plattformen angir for kjøpsbeløp. Dette er for å holde markedet flytende og likviditeten høy, selv om den nåværende øvre grensen er 1 BTC daglig. Det er kanskje ikke stort, men det er nok for de fleste investorer der ute.

Bittrex handelsgrenser

Når det gjelder uttakene, har du en begrensning på 100 BTC som kan sendes til din eksterne lommebok per dag. Ikke et dårlig beløp, det er sikkert, men forbedret kontobekreftelse gir ubegrenset handel og uttak. For å kvalifisere for det må brukerne sende inn et skannet personlig dokument og et bilde av dem som holder det.

Kan jeg ha to eller flere kontoer?

Selv om det var et alternativ for å ha flere kontoer tidligere, Bittrex har bestemt seg for å øke hastigheten på nettverket ved å lukke og konsolidere kontoer for brukerne. Selv om det er mulig, vil du ikke ha flere kontoer under navnet ditt, ettersom du kan operere under én e -post og ett brukernavn.

Retningslinjer for flere kontoer på Bittrex

Er marginhandel på Bittrex tilgjengelig?

Akkurat nå er det ingen marginhandel tilgjengelig for klienter som jobber rundt BittrexSin plattform. Nevnte funksjon er tilgjengelig på Bittrex på det svært begrensede omfanget, til det punktet at det kan sies at den ikke eksisterer. Fremtidige planer er imidlertid satt i stein, så vi kan forvente en ny motor som gjør at mer komplekse marginalhandelsfunksjoner er tilgjengelige for kunder.

Har Bittrex mobilapper for iOS og Android?

dessverre, Bittrex har ikke en egen mobilapp for verken Android- eller iPhone -app for iOS -brukere. Dette kan sees på som en svakhet sammenlignet med andre børser som tilbyr tjenesten, men du kan fortsatt nå handelsnettstedet, bare ikke fra å installere appen.

Bittrex har ikke mobilapp

Er Bittrex Scam?

Det korte svaret på dette spørsmålet er det Bittrex er ikke svindel. Teamet bak børsen opererer under amerikansk jurisdiksjon og har til og med valgt BitLicense på et tidspunkt. Det har ikke vært noen store hackinghendelser, og overføringer har for det meste blitt utført vellykket.

Bitcoin -svindel

I tillegg er medlemmene som leder Bittrex -utviklingen anerkjente IT -spesialister som kjenner sin virksomhet, og sikrer at brukerkontoenes integritet ikke blir kompromittert. Av alle disse grunnene anser vi utvekslingsplattformen som et av de sikrere alternativene.

Har Bittrex en lommebok?

Bittrex tilbyr lommeboktjenester for hver kryptovaluta som støttes av plattformen, selv om vi ikke vil anbefale deg å beholde store balanser der. Selv om vi har flere sikkerhetsverktøy tilgjengelig, er nøklene ikke private, og kontoen vår kan lettere hackes med andre alternativer.

Vi anbefaler fullt bruk av maskinvare lommebøker som KeepKey, Ledger Nano S og TREZOR, ettersom disse kan fungere i både online og offline miljøer og nøklene er private.

Maskinvare lommebøker

Hva skal jeg gjøre hvis kontoen min er deaktivert?

Hvis du deaktiverer kontoen din, må du logge deg på og klikke på innstillinger og deretter “Aktiver konto”. Dette får deg til en kontaktsupportside, og deretter må du sende inn et forespørselsskjema for å starte kommunikasjonen med kundestøttetjenesten.

Bittrex deaktiverte kontoer

Prøv å være så informativ som mulig, gi så mange detaljer til henvendelsene deres som for å kunne blokkere kontoen din hvis du har gyldige årsaker til en klage..

Kan jeg få BTC ved hjelp av PayPal?

Hvis du leter etter en måte å bruke PayPal på Bittrex, dessverre vil du bli skuffet. Plattformen tilbyr ikke fiat -tjenester, og du kan heller ikke transportere kryptoer til PayPal på dette tidspunktet, men det er andre plattformer som kan hjelpe deg med PayPal -overføringer, og det mest kjente eksemplet er VirWoX.

PayPal er ikke tilgjengelig

Utvekslinger som Bittrex

Det er mange lignende utvekslinger til Bittrex som vi har gjort anmeldelser av. Disse plattformene er forskjellige når det gjelder gebyrer, bekreftelseskrav, land som støttes og kryptokurver, så sørg for å lese dem for å få den nyeste informasjonen om kryptomarkedet.

Les CEX.IO anmeldelse

CEX.IO den er lik Bittrex når det gjelder regional brukbarhet, men det er omtrent det. Børsen godtar også fiat -valutaer som betalingsmiddel for å få bitcoins, så sørg for å lese artikkelen vår om handelsfunksjoner, fordeler og ulemper.

CEX.IO utveksling

Se mer om Kraken

Kraken, mye som CEX.IO, tilbyr fiat-til-krypto-tjenester for sine kunder og regnes som en av de største handelsplattformene mellom EUR og BTC rundt om i verden. Du har muligheten til å kjøpe mynter med en ikke -verifisert konto, noe som betyr at det er mange funksjoner å sjekke ut med dette selskapet.

Kraken handelsplattform

Les opplæringen vår om hvordan du setter inn, tar ut, sikrer din Kraken -konto og hva er fordeler og ulemper i forhold til andre engasjementer.

Coinbase – Finn ut mer

Myntbase er en regulert børs som har mye å tilby for sine handelsmenn, hvis de tilfeldigvis er et av de støttede landene, det vil si. Ikke gå glipp av opplæringen vår om utveksling, der vi gir informasjon om avgiftspolicyer, sikkerhetsfunksjoner og handelsverktøy som er tilgjengelige for deg. Vi tilbyr også en trinnvis veiledning om hvordan du kjøper de første myntene dine noensinne fra plattformen.

Utveksling av myntbaser

I dette Bittrex artikkelen vi har gitt så mye informasjon som mulig, så kontakt oss direkte på i tilfelle vi har savnet å svare på et spørsmål du hadde.