Changelly Review: Innsikt før du begynner å bruke den [Oppdatert for 2020]

Artikkelindeks

 1. Introduksjon
 2. Changelly Review: Er dette en legitim utveksling?
 3. Changelly -avgifter
 4. Changelly Kryptovalutaer
 5. Changelly Bitcoin
 6. Changelly Ripple
 7. Changelly Grenser for bankkort og støttede land
 8. Changelly kundestøtte
 9. Changelly v/s Shapeshift
 10. Vanlige spørsmål (FAQ)
 11. Konklusjon

Introduksjon

Verdenen for kryptokurver utvider seg hver dag etter hvert som nye kryptomynter lanseres, eller en ny utvekslingsplattform lanseres, som lar oss få disse kryptokurvene. Hvis vi snakker om kryptokurvenes store pappa – Bitcoin, har vi mange alternativer hvor vi kan kjøpe Bitcoin.

Men for altmynter som XRP, Monero, ETH, LTC, BCH, etc., har vi bare valgt børser som hjelper oss med å kjøpe kryptokurvene. I løpet av de siste månedene har vi sett altcoin -markedet blomstre når handelsmennene har beveget seg mot dette markedet på grunn av mindre volatilitet og lavere pris per enhet. Imidlertid er utviklingen av disse altcoins sakte, så vi har ofte problemer med å kjøpe dem.

Den beste måten å kjøpe disse kryptovalutaene er ved å bruke en børs som gir støtte for flere kryptovalutaer, og å finne en er en slitsom oppgave. Vi har imidlertid en løsning for deg når vi bringer deg nærmere sentralen som har nesten alt- Changelly.

Med hovedkvarter i Praha, Tsjekkia, ble Changelly funnet i 2015, og det er en av de eldste kryptovaluta -børsene som har vært på markedet. I løpet av disse årene har den fått tillit fra millioner av brukere fra hele verden. Men for en første gangs bruker kan du ha flere spørsmål som:

 • Er Changelly en ekte utveksling eller ikke?
 • Kan vi ha tro på utvekslingen med pengene våre?
 • Hvis noe skjer, vil jeg få kundestøtte fra plattformen eller ikke?
 • Er det utsatt for å hacke angrep som andre børser?

Etter omfattende undersøkelser og gjennomgåelse av flere kundeanmeldelser, bestemte vi oss for å gå gjennom børsen og ønsker å hjelpe deg med dette Changelly anmeldelse. Noen anmeldelser nevnte til og med hvordan Changelly er bedre enn Shapeshift, men vi diskuterer det senere.

Changelly Review: Er dette en legitim utveksling?

Changelly er en anonym kryptovaluta -utveksling som tilbyr raske transaksjonstjenester, og den inkluderer støtte for nesten alle kryptokurvene som er tilstede i markedet. Changelly bruker en automatisk handelsbot som forener seg med store børser som Binance, Bittrex, etc., gir bud på vegne av traderne, og gir de beste kursene for bytte for handelsparene.

Changelly tilbyr en umiddelbar og relativt anonym utveksling for en kryptovaluta til en annen. Tjenesten er tilgjengelig enten via deres nettsted eller via mobilappen. Flere tredjeparts lommebøker støtter også denne utvekslingen Trezor, Ledger, Jaxx, og Coinomi. Det er forskjellige funksjoner på plattformen, for eksempel:

 • utveksling av BTC til annen støttet kryptovaluta
 • støtte for den nylig lanserte USD Tether (USDT)
 • kjøp av Bitcoin ved bruk av kreditt-/debetkort
 • bytteavgifter for nettverket er 0,5%
 • en brukerkonto tillater sporing av tidligere transaksjoner

Merk: Utvekslingen nådde den første milepælen på 1 000 000 brukere i 2017, noe som indikerer aksept av utvekslingen. Børsen behandler omtrent 17 000 transaksjoner per dag.

Changelly -avgifter

Akkurat som alle andre kryptovalutautvekslingsplattformer, Changelly tilbyr også et lite gebyr for tjenestene de tilbyr, men de har ikke fastsatt prisene. Årsaken bak ikke å fastsette gebyrene er at kryptomarkedet er ustabilt, og frekvensen for svingningsnivåene endrer seg stadig. En annen grunn er at de må tilby en del av transaksjonen til blockchain -nettverkene som er involvert, som deretter går til gruvearbeidere for å behandle transaksjonene.

Dette er årsakene som gjør Changelly’s gebyrer litt høyere enn de konkurrerende børsene som har faste gebyrer for transaksjonene. Utvekslingen har imidlertid overtaket når det gjelder bruken. Utvekslingen er lettere å bruke for nybegynnere, noe som er et problem de kan møte med forskjellige utvekslinger.

Gebyrstrukturen til Changelly er som følger:

 • 0,5% provisjon på handler mellom kryptokurver
 • 5% Changelly -provisjon og 5% Simplex -behandlingsgebyr hvis kreditt-/debetkort brukes til kjøpet

Changelly Kryptovalutaer

Plattformen tilbyr støtte for mer enn 90 kryptokurver, som inkluderer de ledende kryptovalutaene som Bitcoin, LTC, ETH, DOGE, etc., til de du aldri har hørt om som XDN, FCN, FCT, RADS og NBT. Sammen med dette tilbyr plattformen også andre kryptokurver for å liste sitt token på Changelly -plattformen ved å fylle ut et skjema.

Changelly Bitcoin

Den største kryptovalutaen i verden med en markedsverdi på $ 166,299,914,777 er Bitcoin, og plattformen har en estimert handel på over 60 000 BTC hver dag. Det brukervennlige grensesnittet lar brukeren bytte BTC til ønsket kryptovaluta fra hjemmesiden til nettstedet.

Plattformen har også en bloggplattform der de legger ut diagrammer og prisspådommer for alle kryptovalutaene.

Changelly Ripple

Med 3. plass i diagrammene er Ripple en annen mest brukt kryptovaluta på plattformen der folk enten bruker den til handel eller bytter den til en annen kryptovaluta. XRP -token har en markedsverdi på $ 12,665,666,616, og det er blant de mest utvekslede kryptovalutaene på plattformen.

Prisspådommene av Changelly for Ripple er tilstede på nettstedet ettersom altcoin fortsetter å vokse i markedet og bringer flere brukere på børsen.

Changelly -grenser for bankkort og støttede land:

Det aller første du må legge merke til er at det ikke anbefales å bruke debet-/kredittkort på plattformen, ettersom transaksjonskostnadene er langt høyere enn andre børser. For de som bruker visse grenser pålegges for betalingene med kortene:

 • USA, Canada og Australia har en innledende grense på $ 50 USD. Etter fire dager er det $ 100, og sju dager senere er kjøpsgrensen $ 500. Den første uken tillater bare tre betalinger, og det er ingen månedlig betalingsgrense.
 • For Europa eller ikke-CIS-regionen er den første transaksjonen $ 100, fire dager senere er grensen $ 200, og en uke er deretter $ 500. Ingen månedlige grenser for dem, men betalingsgrensen for første uke er maksimalt seks betalinger.
 • For CIS -regioner er grensene for den første transaksjonen $ 200, og om 24 timer vil terskelen øke. Den første ukens grense er $ 2000, og en månedlig grense på $ 10.000 pålegges disse landene.

Changelly kundestøtte

En tilbakemelding sendes til brukerstøtteteamet via en e -post som er tilstede på nettstedet. Supportlenken er tilstede på nettstedet, og når som helst kan brukeren kontakte supportteamet. Ingen telefonsupport tilbys ennå, og plattformen får blandede anmeldelser og gir den en 3/5 vurdering på TrustPilot med anmeldelser som inneholder komplimenter og klager.

Changelly v/s Shapeshift

Begge byttene har en nakke til nakke -konkurranse med hverandre da de fungerer på samme måte, men har sine fordeler og ulemper. Selv om Changelly tilbyr lavere avgifter og høyere transaksjonsgrenser sammenlignet med Shapeshift, krever det også en e -postadresse for registrering på plattformen.

På den annen side krever Shapeshift ingen informasjon om plattformen for brukerregistrering; den har imidlertid høyere transaksjonsgebyrer og lavere nivåer for grensene.

Vanlige spørsmål (FAQ)

1. Hvor ligger Changelly?

Changelly har hovedkontor i Praha, Tsjekkia, og det ble grunnlagt i 2015.

2. Hvordan kan jeg legge til penger på Changelly -kontoen min?

En bruker kan finansiere sin Changelly -konto gjennom kryptokurver eller ved å bruke debet-/kredittkort.

3. Hvor mange brukere har Changelly?

Changelly har over 1 million brukere akkurat nå på plattformen.

4. Er Changelly trygt?

Med tofaktorautentisering er Changelly en trygg plattform for transaksjoner med kryptokurver.

5. Hvor lang tid tar en transaksjon på Changelly?

Transaksjonstiden avhenger av nettverket til kryptovalutaen du har å gjøre med, og den kan variere fra noen få sekunder til noen få timer.

Konklusjon

Med over 1 million aktive brukere og støtte for mer enn 90 kryptokurver og altmynter, er Changelly en av de eldste og ledende utveksling av kryptovaluta. Den store brukerbasen svarer seg selv for brukernes sikkerhet og sikkerhet.