LineMan App: En dør til dør levering løsning som ingen andre

Line, en populær meldingstjeneste -app, bestemte seg for å lansere en dør til levering -app i 2016. Line Man -appen opererer for tiden i Bangkok, og det var et joint venture av Line og Lalamove, et logistisk selskap, hvis motorsykler brukes til å levere rundt i byen. Appen lar brukerne bestille mat, leveranser fra lokale nærbutikker og pakker.

Appen har opplevd en enorm vekst i bruk av tjenester siden lanseringen. I følge Lineman -tall tiltrekker det seg rundt 1,5 millioner brukere per måned.

LIne Man-appen tilbyr også tur-hylletjenester i Bangkok-byen, som også har opplevd massiv vekst, og Line ønsker også å utvide sine tjenester i andre provinser i år.

Administrerende direktør i Line, Ariya Banomyong, mener at denne appen er laget for lokalbefolkningen i Thailand av befolkningen i Thailand. Han la også til at Line ønsker å dekke flere bransjer etter hvert som konkurransen skjerpes i årene som kommer.

Lineman AppLineman App

Fem i en app for å tilby nyttige tjenester:

Brukere har tilgang til fem tjenester når de bruker Line Man -appen, som inkluderer;

1. Matlevering fra lokale restauranter,

2. Pakkelevering rundt byen.

3. Kjøringstjeneste til lokalbefolkningen.

4. Vareshopping fra lokale nærbutikker.

5. Messenger Express -levering på 24 timer rundt i byen.

Brukervennlig grensesnitt

Line Man, som er en on-demand service-app, har et veldig intuitivt brukergrensesnitt og har et praktfullt navigasjonssystem som gjør det mulig å holde oversikt over live bestillinger. Line Man har også et omfattende økosystem for betalinger, bestilling og levering som gjør appen mer tilgjengelig for brukerne.

Reklame for e-betaling for tjenester

For tiden er den mest brukte tjenesten fra Line Man matlevering, og de fleste bruker kontanter for å betale for tjenesten, men Line Man promoterer e-betalingsmetode for transaksjoner.

I følge Ariya planlegger Line Man innen utgangen av dette året å utvikle disse fem tjenestene ytterligere og lansere nye tjenester også.

Samarbeid med forskjellige organisasjoner for å tilby bedre tjenester.

Samarbeid med andre virksomheter har vært nøkkelen til suksess for Line Man. Line Man har samarbeid med Wongnai -appen, som har nesten 10 000 restauranter i databasen som brukerne av Line Man -appen kan bestille maten fra.

Line Man bruker Lalamoves kjøretøy til å levere mat og pakker. Administrerende direktør i Line, Ariya Banomyong, tror at LINE i fremtiden vil samarbeide med mange lokale bedrifter for å tilby flere tjenester av daglig behov til lokalbefolkningen.

Line har også lykkes med å skape jobber for lokalbefolkningen rundt om i landet, noe som til slutt hjelper i landets økonomiske ekspansjon.

Line Man har også samarbeid med Thai Post, Alpha Fast og Ninjavan.

Konkurranse fra internasjonale selskaper

Siden Uber solgte sine tjenester fra sørøstlige land til Gripe, et selskap basert i Malaysia, og Lineman har møtt hard konkurranse fra dem.

Lineman -konkurrenterLineman -konkurrenter

Lineman har vist robust motstandskraft for ikke å la et stort selskap som Grab fange sitt lokale marked.

Administrerende direktør i Line, Ariya Banomyong tror at Line vil vokse brukerbasen mer enn 100% i år og la også til at et sterkt fundament er det som gjør dem over konkurrentene.

Line messaging -appen, deres hovedprodukt har rundt 44 millioner brukere i Thailand, noe som også gir dem en liten fordel i forhold til konkurrentene, som mennesker i Thailand er allerede klar over Line, vil de mest sannsynlig også bruke biproduktet til andre tjenester.

Ifølge Ariya ønsker Line Man for tiden å utvide brukerbasen sin i stedet for å øke inntektsgenerering.

Line Man har bidratt til å bringe mer virksomhet til små og mellomstore bedrifter, noe som har gjort dem i stand til å heve standarden og vokse i markedet.

Get, en relativt ny mat som leverer en app som støttes av den indonesiske enhjørningen Go-Jek. Det har også potensial til å vokse opp til å bli en betydelig konkurrent for både Grab og Line Man.

Bruker Line Man som en personlig assistenttjeneste

Ifølge Ariya bruker folk Line Man ikke bare for de fem tjenestene de tilbyr, men også for sine personlige tjenester som å bestille bord på puben, kjøpe ting eller bestille billetter til en konsert og alle andre ting, selvfølgelig skjer dette med gjensidig tillit mellom tilordnet Line Man og bruker.

Ledere fra Line Man sa til marketingoops.com at vi ikke forventet at folk skulle bruke Line Man til disse tjenestene, og det var overraskende for dem, selv om Line Man ikke godkjenner disse tjenestene, men de ser et stort potensial for å vokse på dette feltet i fremtiden og kanskje gjøre noen av disse tjenestene tilgjengelige for alle brukere.

Det voksende markedet for online-til-frakoblet tjeneste i Thailand

Line Man nådde en million brukere på bare to års drift, forutsatt at de fleste tjenestene som tilbys av dem bare er tilgjengelig for Bangkok -folk, dette forteller at det er stor etterspørsel etter online til offline tjenester i Thailand og Line Man har fanget opp det ved å utvide.

Thailands netthandel er sterkt avhengig av sosial handel, ifølge Bangkokpost.com var Thailands e-handelsmarked verdt 3,1 milliarder dollar (USA) og der sosial handel bidro med 51% og 49% kom fra e-market.

Lineman teamLineman team

Sosiale handelsforbrukere i Thailand er tre ganger flere, sammenlignet med det globale antallet på 16%.

Matleveringsapper har eksistert i mange år i Thailand, men de fokuserer bare på noen få tusenvis og restauranter, på en måte var Line Man den første som utforsket dette territoriet.

Line Man har for tiden hele ti ganger flere restauranter på appen sin sammenlignet med konkurrentene.

Brukere kan til og med bestille gatemat fra Line Man -appen, som ingen andre matleveringsapper tillater i Thailand.

Strategi for å dekke markedet i Sørøst -Asia i årene som kommer

Line Man har opplevd betydelig vekst de siste årene, men tjenestene deres er bare tilgjengelige i Bangkok og andre deler av Thailand.

Line Man har potensial til å dominere markedet i Sørøst -Asia, ettersom Line messaging -appen allerede er en hit i dette området.

Administrerende direktør Ariya har allerede kunngjort å utvide tjenestene sine til land som Sør -Korea, Japan og Indonesia, som står for nesten 70% av den totale linjens brukere.

Line Man er fortsatt i en tidlig fase og utforsker i nye provinser for å nå ut til flere brukere. Så langt har Line Man lykkes med å bygge en solid base i Thailand, spesielt i Bangkok, hvor de kjørte et pilotprosjekt for fem-i-ett-tjenesteappen.

Linjemeldingsapp er kanskje ikke trendy i vestlige land, men har en massiv brukerbase i asiatiske land, opprinnelig lansert i Japan under jordskjelvet og tsunamien i 2011, siden den har nådd ut til et stort antall mennesker i land som Thailand, Sør -Korea, Filippinene, og Indonesia, og samme sak kan skje med biproduktet Line Man.

I følge mange eksperter er denne appen på vei til å bli den neste store tingen i landene i Sørøst- og Asien, med økende etterspørsel etter å levere apper og økende konkurranse, må Line Man holde et skritt foran for å fortsette å vokse med den hastigheten de er går akkurat nå.