Shapeshift Review: Innsikt før du begynner å bruke den [Oppdatert for 2020]

Artikkelindeks

 1. Introduksjon
 2. Shapeshift Review: Er det en god avtale?
 3. Shapeshift -avgifter
 4. Shapeshift -kryptokurver
 5. Hvordan bruke Shapeshift?
 6. Shapeshift kundestøtte
 7. Shapeshift vs Changelly
 8. Alien Gear Shapeshift Review
 9. Vanlige spørsmål (FAQ)
 10. Konklusjon

Introduksjon

Med introduksjonen av kryptokurver og blokker, var en annen industri som begynte å blomstre industrien utveksling av kryptovaluta. Bitcoin ble lansert i 2009, og siden den gang har det vært hundrevis av kryptokurver som ble utgitt, og enda flere kommer på markedet. Med så mange kryptokurver i markedet ble det også introdusert flere børser i markedet.

Kryptovalutautvekslinger er plattformene der folk kan kjøpe og selge kryptovalutaer i bytte mot fiat -valutaer eller andre kryptokurver. En slik plattform som tilbyr en umiddelbar bytte for kryptokurvene er Shapeshift. Det er en av de mest populære børsene som er tilstede, sammen med Changelly.

Shapeshift er en kombinasjon av å være brukervennlig og fart. Erik Tristan Voorhees grunnla børsen i 2013 med hovedkontor i Sveits. Plattformen ble lansert for å være et raskt medium for transaksjoner, og harde lommebøker som Jaxx bestemte seg for å slå seg sammen med børsen for å lette kundene. Dette gjorde utvekslingen ekstremt populær på kort tid.

Shapeshift Review: Er det en god deal?

Shapeshift tilbyr sine brukere å kjøpe kryptokurver i en direkte krypto-til-krypto-utvekslingsplattform. Shapeshift tillater ikke brukerne å kjøpe krypto -eiendeler ved hjelp av fiat -valutaer, og plattformen har en samling på over 50 kryptokurver å bytte fra. Plattformen er tilgjengelig som et datamaskinnettsted, og en mobilapplikasjon er også tilgjengelig.

Kryptovaluta -plattformen fungerer på samme måte som Changelly, og begge har dominert markedet med bare små forskjeller i arbeidet. Utvekslingen gir virkelig anonyme krypto -handler for brukerne med muligheten til å opprette en konto som er avhengig av brukerne. Funksjonene til Shapeshift er:

 • brukervennlig grensesnitt
 • umiddelbar bytte av kryptokurver
 • ingen registrering eller e-postadresse nødvendig
 • sikre og private kryptobørser

Shapeshift -avgifter

I motsetning til Changelly er selskapet ærlig med kostnadene de har for transaksjonene og andre prosesser. Kostnadene de tilbyr for sine kryptokurver anses å være litt høyere enn Changelly, og de er oppført som følger:

 • BCH- 0,0002 BCH gruveavgift
 • BTC- 0,0025 BTC gruveavgift
 • ETH- 0,001 ETH gruveavgift
 • XMR- 0,02 XMR gruveavgift
 • ZEC- 0,0001 ZEC gruveavgift
 • XRP- 0,5 XRP gruveavgift

For en standardtransaksjon gis prisen til brukeren når betalingen er mottatt, og blockchain -nettverket bekrefter transaksjonene. Dette hjelper plattformen med å unngå doble utgifter og andre risikoer. Prisen som tilbys hver bruker kan variere avhengig av risiko, likviditet og megling for kryptovalutaen.

Shapeshift -kryptokurver

Shapeshift tilbyr støtte for nesten 50 kryptokurver på plattformen, som inkluderer kjente kryptokurver som Bitcoin, ETH, BCH, etc. Sammen med disse har den også altcoins notert på børsen, for eksempel Augur, Gnosis, Potcoin, ReddCoin, BlackCoin , etc. Brukerne kan konvertere altcoin til Bitcoin, eller Bitcoin til altcoin, eller altcoin til altcoin.

Hvordan bruke Shapeshift?

For å bruke Shapeshift til å kjøpe eller bytte kryptokurver, kan brukeren enten direkte besøke kontoen og handle kryptovaluta anonymt. For dette kan du velge kryptovalutaene du ønsker og bytte dem på plattformen. Hvis du ønsker å sette opp og opprette en konto, må du oppgi detaljene dine for registreringsprosessen.

Besøk ShapeShift her.

1. Dette gjøres ved å skrive inn e -post -ID -en din og bekrefte registreringen med e -posten som er sendt til den nevnte ID -en. Når bekreftelsen er utført, må du fylle ut nødvendig informasjon og sende den til godkjenning.

2. Når kontoen din er registrert, kan du begynne å handle ved å velge eiendelen du ønsker, som du vil bytte og motta i bytte. Deretter kan du velge mellom Quick eller Precise Method.

 • Rask metode: Velg mellom maksimal og minimum tillatt innskuddsgrense, så byttes det ut.
 • Presis metode: Angi beløpet du trenger, innskuddsadressen er oppgitt, og hvis prisen ikke fylles ut på fem minutter, utløper ordren.

3. Videre fyller du adressen på bestillingsskjemaet, og de nye myntene sendes til den nevnte adressen. Så når innskuddsadressen er angitt, er transaksjonen fullført og byttet utlignet.

Shapeshift kundestøtte

Shapeshift har et fungerende supportteam som alltid er tilgjengelig for å hjelpe brukerne sammen med en FAQ -seksjon, som inneholder de vanlige spørsmålene til hver bruker. Forespørslene som sendes via e-post får svar i løpet av 48-72 timer, noen ganger blir tiden forlenget litt.

Shapeshift vs Changelly

Shapeshift er mer attraktivt for brukerne ettersom plattformen er godt etablert, og funksjonen ved anonyme transaksjoner appellerer mer til brukeren. Dette hjelper med å eliminere risikoen for identitetstyveri, Changelly bruker imidlertid e -post -ID -en til å tillate operasjoner på plattformen. Changelly tilbyr støtte for flere mynter og tillater bytte med debet-/kredittkort, men Shapeshift har ikke denne eiendommen på plattformen.

Alien Gear Shapeshift Review

Dette høres ut som en programvare som kan brukes av børsen eller en programmeringsmetode implementert i utviklingen, men det er ikke relatert til plattformen. Alien Gear er en nettbutikk som tilbyr tilbehør til ammunisjon og ikke en krypto -utvekslingsprogramvare, så ikke bli forvirret med dette søkeresultatet.

Vanlige spørsmål (FAQ)

1. Hvor ligger hovedkvarteret til Shapeshift?

Shapeshift har hovedkontor i Sveits, og det har vært i drift siden 2015 derfra.

2. Hva er Shapeshift -innskuddsadressen?

Det er adressen hvor mynter vil bli sendt av brukeren for at utvekslingen skal finne sted.

3. Er Shapeshift trygt?

Shapeshift tilbyr muligheten til anonyme transaksjoner eller opprette en konto. Dette forklarer plattformens verdi brukeridentiteten og ønsker å beskytte dem mot tyverier.

4. Hvor lang tid tar transaksjonen?

Transaksjonen kan finne sted fra 30 sekunder til flere timer.

5. Hva skjer hvis transaksjonen mislykkes?

I så fall rådes brukeren til å kontakte kundestøtte ved å åpne kontaktsiden og velge “Send en forespørsel.” 

Konklusjon

Shapeshift har gjort krypto -utvekslingsprosessen enklere for brukerne ettersom flere og flere mennesker har beveget seg mot kryptomarkedet ved hjelp av børsen. Den anonyme utvekslingsfunksjonen har hjulpet dem med å skaffe flere brukere, siden denne funksjonen gir en følelse av sikkerhet for brukerne. Støtten til nesten 50 altcoins er gunstig for de som ønsker å utvide sin kryptokurrencyportefølje.