Blockchain -bruksområder: Hvor skal Blockchain ikke brukes?

Folk behandler blockchain som en “futuristisk integritetspinne” – golf en blockchain på problemet, og plutselig er dataene dine gyldige.

Selv om det er vanskelig å manipulere data lagret på en blockchain, det er feil at blockchain er en utmerket måte å lage data med integritet.

Blockchain -systemer gjør ikke magisk dataene i dem nøyaktige eller personene som skriver inn dataene pålitelige, de lar deg bare sjekke om de har blitt manipulert.

Blockchain gjør ikke noen av disse problemene mer tilgjengelige og mange av dem vanskeligere – men enda viktigere, det er nødvendig å løse dem i konteksten av blockchain, noe som undergraver den grunnleggende forutsetningen.

Således synes lagring av poster som inneholder barnets nåværende posisjon på en måte som gjør slike datapunkter uforanderlige og kontrollerbare, å være en god bruk av blockchain -teknologi.

Ikke bruk Blockchain i alle bransjer

Blockchain -teknologi kan spore hvilke digitale identifikatorer som er knyttet til visning av en annonse, men den kan ikke hjelpe til med å bekrefte menneskeligheten eller integriteten til en kjøpers intensjon.

Bitcoin er ikke det samme som Blockchain

Bitcoin er en digital valuta som begynte å få grep i begynnelsen av tiåret, ofte forvekslet med blockchain.

Tenk på bitcoin som første bruk av blockchain, en underliggende teknologi som sørger for distribusjon av digitale hovedbøker gjennom offentlige eller private nettverk og for overvåking av transaksjoner.

Fordi transaksjoner gjøres opp med blockchain umiddelbart, kan slike reserver frigjøres, og midler kan brukes mer lønnsomt.

Trust- og oppgjørsselskapet bygger en blockchain for å fjerne elleve billioner av derivattransaksjoner.

Visa jobber også med Chain of business -blokkjeder for å lage et raskt og sikkert betalingssystem for bedrifter gjennom blokkjeden.

Bitcoin ble designet for å være offentlig tilgjengelig og tilgjengelig for alle, og blockchain ble født ut fra behovet for å holde folk ærlige i fravær av en sentral myndighet.

For å oppnå denne effekten, Bitcoin blockchain består av en hovedbok som registrerer alle transaksjoner fra begynnelsen av tiden til i dag.

Estlands system går foran Bitcoin blockchain, og det er litt uenighet om det skal kalles blockchain -teknologien.

Offentlige blokker og private blokker

Selskaper må også bestemme om de vil bruke en offentlig eller autorisert blockchain.

I en tillatt eller privat blockchain kontrolleres tilgangen til blockchain av en eller flere parter, bemerker Gordon.

Interoperabilitet mellom forskjellige blokker må også utvikles, i tillegg til forbedret skalerbarhet eller antall transaksjoner som kan behandles per sekund, spesielt for offentlige blokker.

Bitcoin og andre kryptokurver beskytter nå blockchainen sin, og krever at nye oppføringer inkluderer bevis på arbeid.

I motsetning til offentlige blokkerende nettverk, vil nettverkseieren undersøke validatorene på private blokkerende nettverk.

Banker har fortrinnsvis en bemerkelsesverdig interesse for bruk av blockchain -teknologi fordi den er en utmerket kilde til svindel.

Blockchain lagrer data om monetære transaksjoner – vi har det ute av veien.

Blockchain -teknologi kan brukes til å lagre data om utveksling av eiendom, for å stoppe forsyningskjeden og til og med for å stemme på en kandidat.

Ved å integrere blockchain med banker kan forbrukere se transaksjonene sine på bare 10 minutter, for det meste tiden det tar å legge til blockchain, uavhengig av tid eller dag i uken.

Blockchain har potensial til å eliminere behovet for å skanne dokumenter og spore fysiske filer på et lokalt rekordkontor.

Kalt “blockchain” Enkelt sagt er blockchain -teknologien en oversikt over alle transaksjoner som noen gang er gjort i bitcoin.

Noen, for lenge siden (teknisk), bestemte seg for å lage en mynt kalt “bitcoin” ved hjelp av blockchain og begynte å handle den med andre mennesker.

På samme måte er det å kjøpe bitcoin eller annen elektronisk mynt en dårlig investering, selv om du tror at blockchain -teknologien vil forandre verden.

Å forstå hvordan blockchain skaper forretningsverdi er avgjørende for at bedrifter kan identifisere passende applikasjoner og gå utover småskala adopsjon.

I dag skal vi snakke om blockchain, teknologien som er bak Bitcoin og andre kryptokurver.

Digital er viktig fordi vi i mange bransjer fremdeles er i ferd med digitalisering, og det er et viktig første skritt før du tenker på å bruke blockchain.

Nei, Bitcoin er en implementering av og bruker en blockchain for å tilby en virtuell valuta.

Men blockchain er veldig nyttig i et miljø der du trenger å ha en desentralisert måte å jobbe på, eller du er på utkikk etter en sentralisert enhet – så i ting som kommersiell finansiering.

Selv om det er sant at blokkeringskjeden er den underliggende teknologien som hjelper kryptokurrencyutvekslinger, er virkeligheten at den potensielle bruken av blockchain er mye mer omfattende enn digitale valutaer.