itBit Exchange gjennomgang

Å kjøpe BTC på den Bitbytte har aldri vært enklere ved bruk av vår itBit -utveksling. Denne anmeldelsen vil gi deg informasjon om børsens kjøpsbegrensninger & metoder, bekreftelseskrav, gebyrer, fordeler og ulemper som du bør være oppmerksom på før investeringsinnsats.

Sammendrag: Slik får du Bitcoin på itBit

  1. Opprett en konto gratis på itBits nettsted.
  2. Oppgi personlige detaljer på neste trinn (navn, etternavn, land og adresse).
  3. Last opp den skannede ID -en din for å bekrefte kontoen din.
  4. Gå til “Finansiering” -siden og klikk “Innskudd”.
  5. Fyll ut bankoverføringsskjemaet og fortsett med å finansiere itBit -kontoen din.

Med et voksende nettverk står handelsmenn overfor en overflod av valgmuligheter når det gjelder kjøpskilder for bitcoin. En rekke elektroniske virksomheter har tatt seg til markedet for kryptovaluta, og tilbyr tjenester for investorer som er villige til å tjene penger på bitcoins svingende verdi.

itBit -utveksling

Denne guiden gjennomgår en av slike virksomheter, en amerikansk plattform som heter itBit som tilbyr bytte- og OTC -tjenester (over disk) for sine kunder.

Hva er det Bit?

Basert i New York, itBit er en plattform som tilbyr finansielle utvekslinger mellom fiat -valutaer og bitcoin. Tjenestene er delt inn i to hoveddeler, BTC -børsen og OTC -handel.

itBit nettsted

Plattformen tilbyr produkter globalt gjennom bankoverføringer, som brukes til å oppnå både små og store mengder BTC. Godkjente fiat -valutaer er euro (EUR) Singapore dollar (SGD) og amerikanske dollar (USD), mens bitcoin er den eneste aksepterte kryptovalutaen.

itBit -tjenester

itBit tilbyr to hovedtyper tjenester, som hver har et særpreget formål for selskapets kunder. Den første er den vanlige utvekslingsplattformen, hvor tradere kan bytte fiat -valutaer mot bitcoins. Tjenesten fungerer som alle andre vanlige børser, med aksepterte fiat -valutaer som USD og SGD.

itBit -tjenester

OTC -handelen fungerer for investorer som er interessert i større, mer personlige handelstransaksjoner (over 100 BTC). OTC -tjenesten fungerer omtrent som en børs, bortsett fra at du har større volumordrer som utføres samme dag for å fange den gunstige bitcoin -verdien.

Bitcoin Exchange

Utvekslingsplattformen på itBit tilbyr bitcoins gjennom kjøp gjort i USD, EUR og SGD. Tjenesten er tilgjengelig globalt, med det eneste unntaket som Texas. For å kunne handle med itBit -utvekslingstjenester må du bekrefte kontoen din som en del av registreringsprosessen.

itBit -utvekslingsplattform

Handelen er organisert av bestillingene du gjør med forbedrede API -verktøy, er tilgjengelige for handelsmenn som ser etter et mer seriøst engasjement med markedet.

OTC Trading

Handelen uten resept (OTC) er lik på mange måter med utvekslingstjeneste, med den største forskjellen er støttefunksjonene, tilgjengelig API og kjøpsgrenser. OTC -tjenesten krever også full verifisering av handelsmanns identitet og kommer med lave transaksjonsgebyrer.

itBit OTC -byrå

Enda viktigere er at oppgjørene utføres innen 24 timer siden starten siden itBits dype likviditet gjør at mange bitcoin -ordrer kan behandles.

Tilgjengelige betalingsmetoder

itBit godtar bare bankoverføringer for øyeblikket, med andre metoder som kreditt-/debetkort eller e-betalinger ikke tilgjengelig. Depositumet utføres uten kostnad, men du bør huske på at banken du vil bruke til å finansiere itBit -kontoen din, kan kreve gebyrer for transaksjonene dine.

itBit Exchange Legitimitet

itBit mottatt juridisk forretningsdokumentasjon og aksept fra New York State Department of Financial Services. Utvekslingen var en av de første som mottok godtgjørelsen for operasjoner, og har siden fungert uten noen form for hackinghendelser. Dermed bør alle handelsmenn verifisere sine kontoer ettersom selskapet kraftig følger forbrukerbeskyttelse og lover om økonomisk ledelse.

itBit er lovlig i USA

Således anses børsen som et av de sikreste stedene å kjøpe og selge bitcoins til, til en pris av ditt personvern.

Om gebyrer

Sentralen har ingen gebyrer for bankoverføringer. Kostnadene er heller strukturert i henhold til transaksjonstypen – maker og taker -gebyrer. Bortsett fra kjøpskostnadene, blir handelsmenn også belastet når de tar ut pengene sine fra nettstedet tilbake til sine bankkontoer.

Innskuddsgebyrer

Som nevnt tidligere er byttekjøpstransaksjonene delt inn i to former, taker- og maker -transaksjoner. Taker -avgifter er 0,2% mens produsentordre er gratis. I tillegg står transaksjonsgebyrene på OTC -plattformen på 0,1%, mens kostnadene kan gå enda lenger med tilstrekkelig volum.

Gebyrer ved utvekslingen

Amerikanske bankinnskudd koster $ 10 for enhver verdi av midler du ønsker å laste opp til din itBit konto mens ikke-amerikanske innskudd uttrykt i USD koster $ 40. SEPA -innskudd til en verdi av mindre enn € 50 000 vil koste deg € 3,70, mens over dette tallet vil kreve av deg € 35,15

Uttak

SWIFT -uttakene koster for øyeblikket $ 40 pluss ekstra formidlingsgebyrer (vanligvis banken din) for enhver verdi du ønsker å presse ut fra din itBit balansere. SEPA -uttak koster € 8,14 for transaksjonsverdi på under € 50 000 og € 7,32 for over € 50 000. Amerikanske ACH -overføringer utføres gratis.

itBit kundestøtte

De itBit’s kundestøtte tilbyr flere kommunikasjonskanaler du bør ha i bakhodet når du handler med bitcoins på plattformen. Du kan nå en representant for selskapet via telefon eller e -post, eller ved å legge ut en billett på støttesiden til nettstedet.

Kundestøtte hos itBit

I tillegg er vanlige spørsmål omfattende og gir svar på de fleste viktige aspektene ved OTC og utvekslingstjenester.

Hvor sikkert er det Bit?

Sikkerheten til plattformen uttrykkes todelt, representert av dine egne personlige beskyttelsesverktøy og plattformens garanti for fondets sikkerhet. Verktøyene som er tilgjengelige for deg, er tofaktorautentisering (2FA) og passord for kontoinnlogging & transaksjoner.

Den generelle sikkerheten på markedet er sikret gjennom kraftig anti-hackingutstyr som er i besittelse av selskapet, samt FDIC-forsikring for alle midler som krever itBit’s ledelsen til alltid å ha kontanter på saldoen når som helst.

I hvilke land er det bitt tilgjengelig?

Plattformen tilbyr sine tjenester over hele verden, med forskjellige bankoverføringsalternativer tilgjengelig for handelsmenn basert på deres beliggenhet. Europeiske investorer kan bruke SEPA eller internasjonale bankoverføringer, amerikanske handelsmenn kan bruke ACH -overføringer mens alle andre kan bruke SWIFT -innskudd. Texas er det eneste unntaket, og er den eneste amerikanske staten som ikke støttes av itBit.

Tjenester over hele verden

Personvern

Hvis du er ute etter personvern når du kjøper bitcoins, itBit er kanskje ikke valget for deg. Bekreftelse er en vanlig del av registreringsprosessen, noe som betyr at du bør oppgi den skannede ID -en din og adressen din før du får tilgang til handelsplattformen. Årsaken til en så streng kontroll er at utveksling er FDIC -forsikret, med amerikanske lover som forplikter selskapet til å spore aktiviteten til alle kunder og forhindre hvitvasking av penger.

Slik bruker du det. Bit?

Det første trinnet er å registrere en konto på itBit, som er gratis, ved å klikke “Åpne handelskonto” øverst til høyre på nettstedet. Velg kontotypen som representerer deg (individuell eller institusjonell) og oppgi brukernavn og passord.

Opprett konto på itBit

I neste trinn vil du bli bedt om å oppgi personlige detaljer som representerer din identitet, så sørg for å legge inn data som samsvarer med dine juridiske dokumenter.

Legg til personlig informasjon på itBit

Når du er ferdig med bekreftelsesprosessen, vil du kunne finansiere kontoen din og begynne å handle med bitcoins.

Verifisering på itBit

Så snart du har oppgitt dine personlige opplysninger, vil du bli bedt om å laste opp dokumenter som bekrefter din identitet og bosted. De godkjente dokumentene er ID -kort, førerkort, internasjonalt pass og adressebevis, så lenge de har samme informasjon som du har oppgitt i registreringsfasen.

Datakontroll på itBit

itBit -sammenligning

Det er mange andre børser du bør sammenligne itBit mot, da de er forskjellige når det gjelder gebyrer, kjøpsbegrensninger, bekreftelseskrav og mange andre aspekter ved handelen. Denne guiden viser deg hvordan du sammenligner itBit med andre populære plattformer, for eksempel Myntbase og Kraken.

itBit vs Coinbase

Coinbases store fordel i forhold til itBit ligger i at bytte tilbyr flere betalingsmetoder – bankoverføringer, kreditt-/debetkort og PayPal for sine kunder. itBit, på den annen side, har en overhånd når det gjelder regioner den tjener, som Myntbase tilbyr sine tjenester i bare 32 land.

Kjøp bitcoin på Coinbase exchange

Gebyrene er høyere på Coinbase, fra 1,49% til 3,49%, avhengig av hvilken betalingsmåte som er valgt, mens begge børser krever full verifisering av kontoen din for at handel er mulig.

Gjør Kraken bedre enn itBit?

Kraken og itBit er veldig like når det gjelder tilgjengelige kjøpsalternativer og avgifter. Begge børser aksepterer bare bankoverføringer og gebyrer varierer fra 0,1% til 0,26%, mens tjenester er tilgjengelige over hele verden i begge tilfeller. Bekreftelse er obligatorisk på begge plattformene for å kunne kjøpe og selge bitcoins, selv om Kraken bruker forskjellige nivåer for kjøpsgrenser.

Kraken bitcoin -utveksling

Den eneste virkelige forskjellen ligger i fiat og digitale penger som godtas, ettersom Kraken godtar 15 kryptokurver og 5 fiat -valutaer mens itBit fungerer bare med bitcoin og tre fiat -valutaer.

FAQ

itBit -kjøpsgrenser

Kjøpsgrensene er strukturert i henhold til tjenesten du ønsker å bruke med utveksling begrenset til 100 bitcoins per måned mens institusjoner kan bruke OTC -plattformen for større bestillinger. For tiden er de 100 BTC -ene verdsatt til rundt $ 560 000, noe som er mer enn nok for de fleste handelsmenn å jobbe med.

Kontofinansiering

For tiden, itBit godtar bank- og BTC -overføringer bare som et innskuddsmiddel. Når du har opprettet en ordre i banken din (enten online eller fra kassereren), trenger midlene fra en dag til fem virkedager for å bli behandlet.

Kontofinansiering

Midlene blir deretter sjekket av itBits støtteavdeling i henhold til lover om vaskeri og vil sette pengene dine i kontosaldoen når fondskontrollen er utført. Innskuddskontrollen tar vanligvis en dag å bli fullført.

Er itBit Trusted?

Børsen fungerer i henhold til de amerikanske finanslovene, og beskytter handelsfondene samtidig som rettferdige markedsregler implementeres. Videre etablerte selskapet virksomhet i 2013 og har vært hackingfritt så langt, og stadig forbedret sine sikkerhetstiltak og systemer. Derfor stoler vi på det itBit er en trygg plattform for å kjøpe bitcoins til enhver tid.

Transaksjonshastighet

Når du kjøper bitcoins, tar transaksjonen mindre enn et minutt å bli fullført, fra start til slutt. Det som tar tid er å ha midler på kontoen din i utgangspunktet siden bankoverføring kan ta opptil 5 virkedager å fullføre.

Bitcoin transaksjoner hastighet

Selger Bitcoins på itBit

itBit lar salgstransaksjoner også finne sted, med gebyrer som er de samme som ved kjøp av bitcoins. itBit har som mål å etablere langsiktige relasjoner med sine kunder og holder valutakursen mellom kjøps- og salgspriser veldig lav.

Er det nødvendig å bekrefte kontoen min?

Siden itBit er pålagt av amerikanske reguleringsorganer for å tilby et sikkert miljø for alle klienter, samt aktivt delta mot hvitvasking av penger, krever selskapet at du bekrefter identiteten din på registreringssiden.

Obligatorisk kontobekreftelse

Har itBit en lommebok?

itBit tilbyr lommeboktjenester til sine kunder ettersom den spesialiserer seg på store mengder handler. I tillegg til å holde balansen, tilbyr plattformen multisig -lommebøker som er like sikre som alle andre typer elektroniske lommebøker, spesielt på grunn av det faktum at itBit bruker et bredt spekter av sikkerhetsalternativer og funksjoner for sine handelsmenn.

Hvordan trekke ut BTC fra itBit?

For å ta ut bitcoins fra itBit -lommeboken, logg inn på kontoen din og klikk på “Finansiering” øverst på skjermen. Du vil se alternativet “Ta ut” på høyre side av finansieringssiden.

Ta ut BTC fra itBit

Skriv inn valutaen og din personlige BTC -adresse, og klikk på “Ta ut”. Sørg for å bruke 2FA på kontoen din for å redusere ventetid for uttak fra 24 timer til umiddelbar transaksjon.

Hva er detBit Bankchain?

Bankchain er en oppgjørsprosess for blockchain som gir umiddelbar avregning av transaksjonene for å redusere tyveri og svindelrisiko. Det er designet for å forbedre de operative aktivitetene til alle overføringer innenfor itBit, fremskynde transaksjonen mens du skaper et trygt miljø for handelsmenn å jobbe med. Bitcoin er for øyeblikket ikke en del av systemet, men pengene dine er definitivt det.

itBit Bankchain

itBit mobilapp

itBit tilbyr ikke mobilapptjenester ennå, og den eneste funksjonen som er koblet til telefonen din, er tofaktors autentiseringssikkerhetstiltak. Du bør jevnlig sjekke itBits nyhetsfeeder ettersom selskapet kan gi ut telefonappen i fremtiden.

Fordeler med det Bit

ItBit har flere fordeler for handelsmenn som bestemmer seg for å få bitcoin gjennom plattformen:

  • itBit gir handelsmenn mulighet til å kjøpe store beholdninger av BTC;
  • lave transaksjonsgebyrer som kan gå enda lavere med tilstrekkelig handelsvolum;
  • tjenester er tilgjengelige globalt;
  • en av de mest sikrede og regulerte plattformene i verden.

Tjenester er tilgjengelige globalt

itBit -analoger

Bortsett fra itBit, vi har samlet anmeldelser på en rekke populære BTC -børser, mange av dem ligner detBit når det gjelder gebyrer, tilgjengelighet og sikkerhet. Sørg for å sjekke disse artiklene og sammenligne utvekslingene med itBit for å se hvilket nettsted som passer best til dine behov.

Coinbase gjennomgang

Tilgjengelig i 32 land, Myntbase tilbyr bitcoins ved hjelp av bankoverføringer, kredittkort og PayPal. Gebyrene varierer fra 1,49% til 4% avhengig av metoden som brukes, mens godkjente fiat -valutaer er USD, EUR, GBP, CAD, SGD og AUD.

Coinbase anmeldelse

Sørg for å sjekke vår anmeldelse av Coinbase, ettersom vi viser fordeler, ulemper, gebyrer og bekreftelseskrav for børsen, samtidig som vi gir trinnvise guider for hvordan du kjøper, selger og tar ut BTC fra Coinbase.

Se detaljer om LocalBitcoins

Hvis du leter etter en mer anonym måte å få bitcoins på, LocalBitcoins ville være et riktig valg for deg. Vi har samlet en rapport om plattformen, og viser alle relevante detaljer som du bør være oppmerksom på før du starter handelsoperasjonene med P2P -markedet, så sørg for å sjekke anmeldelsen..

Få bitcoins på LocalBitcoins -utveksling

BitPanda -opplæring

Hvis du er basert i Europa da BitPanda ville være et godt valg som kilde til bitcoins. Nettstedet tilbyr tre andre altcoins i tillegg til BTC, mens mange kjøpsmetoder godtas, fra bankkort og overføringer til elektroniske betalingssystemer.

Bytt bitcoin med BitPanda

Vi prøvde å gi deg så mye informasjon som mulig, men hvis du ikke fant svaret på spørsmålet ditt om å kjøpe bitcoins på itBit utveksling, kontakt oss umiddelbart.