MultiBit gjennomgang og veiledning

Artikkelen vår har som mål å presentere deg MultiBits funksjoner, funksjoner, fordeler og ulemper, samtidig som vi gir trinnvise veiledninger om hvordan du bruker MultiBit lommebok. I tillegg har vi også utført en sammenlignende analyse av andre typer BTC -lagringsprodukter, for å gi deg et komplett bilde av den nevnte lommeboken. Men hvis du vil lære mer om BTC -operasjoner, kan du lese denne hurtigguiden.

Sammendrag: Slik bruker du MultiBit Bitcoin Wallet

 1. Last ned programvaren fra MiltiBits nettsted på datamaskinen og kjør installasjonsprogrammet.
 2. Registrer en MultiBit -konto eller legg til maskinvarelommeboken (KeepKey).
 3. Fyll ut plass på siden “Lag lommebokord” og skriv ned et passord på papir (for ikke å glemme).
 4. Bekreft kodefrasen i neste trinn.
 5. Skriv et passord for kontoen din og klikk “Fullfør”.
 6. Legg til mengden bitcoins du ønsker å motta.
 7. Klikk på “Forespørselsknapp” på “Send/forespørsel” -siden og få lommebokadressen din.
 8. På skjermen legg inn mengden bitcoins du vil bestille og en lommebokadressekode (du bør den for å oppgi betaleren).
 9. Vent til bitcoins blir overført til lommeboken din.

Viktig notat: Ingeniører som har utviklet seg MultiBit stasjonær lommebok tok støtten og forlot prosjektet etterpå KeepKey kjøpte det. Gjennomgangen her representerer en viktig læringsopplevelse om hva fryselagring er og hvorfor du ikke bør ha mange mynter på ett sted.

Med økende infrastruktur ble bitcoin en populær valuta å ha når man vurderer investeringsalternativene. Svært svingende, fylt med muligheter og risiko, er digital valuta fortsatt å se glansdager i fremtiden, med flere og flere handelsmenn og selskaper som ønsker å gå inn på markedet.

MultiBit gjennomgang og veiledning

Med den nevnte veksten, er det viktig å holde myntene dine sikre. Dermed kom fremveksten av kaldlagring ingen til overraskelse ettersom muligheten til å bruke lommebokfunksjoner i frakoblet og online miljø var sterkt nødvendig av handelsmenn som krevde mer sikkerhet for pengene sine.

Hva er MultiBit Wallet?

MultiBit er en bitcoin desktop lommebok, et kjølerom utviklet i 2011 og for tiden eid og veiledet av KeepKey selskap. Som et skrivebordsprogram kan programvaren lastes ned fra KeepKeys nettsted og installeres på datamaskinen din. MultiBit har utviklet programversjoner som er kompatible med operativsystemene Microsoft, Linux og OSX. Som et skrivebord kaldt lagring, kan MultiBits funksjoner brukes i frakoblet og online miljø, noe som øker sikkerheten til myntene dine fra varme online lommebøker som f.eks. Blockchain, Grønn adresse, etc.

MultiBit BTC lommebok

Hovedproblemet med MultiBit, som med alle andre stasjonære lommebøker, er at datamaskinen din kan bli hacket eller at virus kan utslette lommebokens detaljer og ende med fullstendig tap av mynter.

MultiBit -funksjoner

Å være en kjølerom, MultiBit har flere funksjoner for sine kunder som fortjener nøye vurdering, ettersom de er ment å forbedre bitcoin -handelsopplevelsen og sikre eiendelene dine:

 • MultiBit tilbyr flere lommebøker som skal åpnes samtidig, og gir nødvendig sikkerhet når du arbeider med nye webutvekslingsplattformer;

Flere lommebøker av MultiBit

 • synkronisering med nettverk tar bare noen minutter;
 • støtte og kompatibilitet for flere operativsystemer (Windows, Linux og OSX);
 • greit og enkelt oppsett av programmet på datamaskinen din;
 • flere språk som støttes for handelsmenn med en annen regional bakgrunn (engelsk, spansk, fransk, italiensk, russisk, norsk og svensk);
 • tjenester er åpen kildekode ettersom de støttes av et anerkjent selskap, KeepKey mens lommeboken i seg selv er gratis for nedlasting;

Gratis nedlasting av MultiBit lommebok

 • lommebokfunksjoner er tilgjengelige i både frakoblet og online miljø, ettersom stashing, en gang utført online, er permanent en del av datamaskindatabasen og dermed også tilgjengelig offline;
 • private nøkler og fullstendig kontroll over lommeboken er i våre hender, ettersom passordet og brukernavnet genereres av deg selv. MultiBit -funksjoner er ikke avhengige av KeepKey -serverne, men av datamaskinen din, og gir deg full kontroll over kaldlagringen.

Installere MultiBit lommebok

I denne delen vil vi gi deg en trinnvis veiledning om hvordan du laster ned, installerer og bruker riktig MultiBit kjølelager. Følgende oppsettguide gjelder Mac OS, men vær trygg på at prosessen er identisk for andre operativsystemer, inkludert Windows.

Installere MultiBit lommebok

Så for å starte må du laste ned programvaren fra MiltiBits nettsted og kjøre installasjonsprogrammet.

Last ned MiltiBit -programvare til datamaskinen

Du vil bli bedt om å angi språket i installasjonsgrensesnittet, som er et nytt tillegg til lommebokens funksjoner, siden bare engelsk var tilgjengelig tidligere.

Språk i installasjonsgrensesnittet

I neste trinn har du to hovedvalg, enten for å feste maskinvarelommeboken (KeepKey) eller for å fortsette uten en, sette en vanlig MultiBit -konto. I denne opplæringen skal vi dekke den senere retningen for enkelhet. Bare klikk på neste uten å koble til HD -enheten.

Informasjon om å feste maskinvarelommebok

På en ny side, velg alternativet “Opprett lommebok” nederst, siden du fremdeles ikke har en MultiBit -konto. Selv om det er valgfritt, bør du vurdere å sette opp et sikkerhetskopieringssted på datamaskinen (eller ekstern harddisk) i tilfelle et malware -angrep på den angitte installasjonsmappen.

Sett opp et sikkerhetskopieringssted for MultiBit lommebok

I neste fase, ta en penn og et papir, skriv ned et passord og fyll ut mellomrom på siden “Opprett lommebokord”. Du bør beholde papiret ettersom det er et gjenopprettingspassord i tilfelle lommeboken din er standard. Du kan velge mellom 8, 12 eller 24 ords frø.

Lag MultiBit lommebokord

Bekreft passordet i neste trinn.

Bekreft passordet i MultiBit -lommeboken

På samme måte som med passordfrase, vil neste trinn kreve at du oppgir et passord for kontoen din, så bruk papir og penn som et ekstra sikkerhetstiltak for å forhindre at du glemmer det.

Lag passord på MultiBit lommebok

Du har nå nådd din endelige destinasjon for installasjonsguiden; sjekk om alle trinnene er utført og avslutt prosessen ved å klikke “Fullfør”.

Avslutt prosessen med MultiBit lommebokinstallasjon

Slik bruker du MultiBit Wallet?

Etter oppsettet er det på tide at vi viser deg rundt i lommeboken og kutter ut tiden det tar for deg å finne ut funksjonene på egen hånd. Den første tingen av interesse er plasseringen av saldoen din som ligger øverst til venstre på skjermen til MultiBit.

Balanse hos MultiBit

Til venstre på samme side kan du se funksjonene “Send/forespørsel” og “Betalinger” som brukes for bitcoin -transaksjoner.

MultiBit -funksjoner

Du kan også endre preferanser for lommeboken ved å klikke “Preferanser” -knappen som er plassert under funksjonene ovenfor.

Endre preferanser for MultiBit -lommeboken

Siden lar deg kontrollere språk, visning og mange andre funksjoner i kaldlagringsprogramvaren mens du gir informasjon om utveksling og gebyrer.

MultiBit lommebokinformasjon

Lommebokinformasjon finner du i en funksjon som heter “Administrer lommebok”, og inneholder viktige detaljer om kontoen din. Du kan også endre disse innstillingene når som helst.

Hvordan legge penger til MultiBit -lommebok?

MultiBit lommeboken er kun beregnet for å lagre bitcoin, og det er derfor ikke mulig å legge til penger uttrykt i fiat -valutaer. Så å legge til digital valuta i saldoen din kan oppnås ved å sende lommebokadressen din til betaleren og motta bitcoins i retur. Lommebokadressen finner du på siden “Send/forespørsel” ved å klikke på “Forespørselsknapp”.

Legg penger til bitcoin lommebok

Du vil få en skjerm der du kan angi mengden BTC -er du ønsker å motta og en lommebokadressekode som du bør oppgi betaleren. Du kan til og med bruke QR -koden til å oppsummere all informasjon i en enkelt kode.

MultiBit -sikkerhet

Å være et kjølerom, MultiBit har visse styrker og svakheter angående sikkerheten. Den største fordelen med produktet er muligheten til å lagre og beholde bitcoins i et frakoblet miljø. På den måten ville hackere finne det vanskeligere enn vanlig å få tilgang til disse myntene fra enhetene sine, ettersom de ikke har noen fysiske midler for å nå dem. Legg til det private nøkler som passord og passord, og du har en god beskyttelse mot online angrep.

Hackere angriper lommeboken

Interessant nok har også kald lagring en stor svakhet på lignende måte. Datamaskinen din, når du går på nettet, kan også påvirkes av skadelig programvare eller at maskinen ikke fungerer som den skal, og spiser alle programmer, inkludert bitcoin -saldoen din.

Personvern

MultiBit tilbyr fullstendig personvern ettersom dine personlige opplysninger ikke kreves for installasjon, og du vil heller ikke bli bedt om å gi noen form for identitetsbevis fra KeepKey når du laster ned programmet.

Fullstendig personvern ved å kjøpe BTC -er

MultiBit -avgifter

MultiBit er gratis å bruke og å holde balansen i lommeboken din ville ikke koste deg en eneste cent. Det som koster penger er selve transaksjonene, og de belastes ikke av MultiBit, men av bitcoin -nettverket (vanligvis små, avhengig av trafikk).

Gebyr for kryptokurver

FAQ

Er det en gammel versjon av MultiBit Wallet?

Som med alle andre kjølelagringsprogrammer, MultiBit har utviklet seg gjennom årene ved å gi ut nye versjoner av lommeboken som inneholdt forbedringer på vanilje (original) versjonen. De fleste av dem var opptatt av feilrettinger, mens få selv hadde store forbedringer av lommebokfunksjonene eller introduserte nye funksjoner (gebyrglider eller nytt språk er eksempler).

Versjoner av MultiBit lommebok

Siden de representerer oppgraderte versjoner av den originale programvaren, er det best å bruke den nyeste så snart den er utgitt.

Kan jeg sende BTC fra MultiBit til bankkonto?

Siden banker bare jobber med regulerte fiat -valutaer som USD, EUR og mange andre, er det ikke mulig å lagre myntene dine på bankkontoen din. Mange banker anerkjenner ikke bitcoin som en ekte valuta siden det er en desentralisert monetær enhet som bare eksisterer på internett.

Send BTC fra bankkonto

Det du kan gjøre er å selge bitcoin og deretter overføre midlene til banken din og beholde den der til du bestemmer deg for å kjøpe BTC igjen.

Overfør Bitcoins fra Coinbase til MultiBit Wallet

Sender myntene dine fra Myntbase (en av de beste bitcoin -utvekslingene) til MultiBit er ganske grei. Gå til MultiBit -lommeboken og klikk på “Send/forespørsel” -knappen, og naviger deretter til “Forespørsel” -delen av siden.

Kopier lommebokadressen på MultiBit

Kopier lommebokadressen som dukket opp på forespørselssiden, og logg inn på Coinbase-kontoen din.

Lim inn lommebokadressen generert fra MultiBit

Gå igjen til “Send/forespørsel” -siden og lim inn adressen du har generert fra MultiBit. Deretter klikker du bare på “Send” -knappen og venter på at mynter skal vises i MultiBit -saldoen din.

Forskjellen mellom MultiBit og Bitcoin Core

Den store forskjellen mellom MultiBit og Bitcoin Core lommebokprodukter ligger i det faktum at MultiBit er en lett lommebok som du kan laste ned på egen hånd, mens Bitcoin Core er en fullverdig node. MultiBit består av BTC -adressene du eier. Bitcoin Core, derimot, består av hele informasjonen om transaksjonene for bitcoin -nettverket.

Bitcoin Core lommebok

Siden du får hele nettverksdata på datamaskinen din, anses Bitcoin Core å ha mer personvern enn MultiBit, ettersom du får full kontroll over de private nøklene, adressene og transaksjonene selv.

MultiBit vs Electrum: Hva er bedre?

Siden begge lommebøkene er kjølerom, har de svært like funksjoner og funksjoner med Electrum å ha overhånd når det gjelder mer avanserte verktøy som “Send From” og “Freeze”, slik at handelsmenn kan velge innspill i en bestemt transaksjon.

Electrum BTC lommebok

Electrum er også designet for mer avanserte bitcoin -brukere, mens nybegynnere nesten ikke finner noen forskjell mellom MultiBit og Electrum når det gjelder kjernetjenester.

Har MultiBit Wallet støtte?

Du finner kundesupportkontakt på venstre side av MultiBit webside, med tilleggsinformasjon om lommeboken som er lagt ut som referanse. Du bør huske på det siden 2016, KeepKey har stoppet støtten for lommeboken, og konsentrert seg om andre produkter og tjenester som selskapet tilbyr til bitcoin -markedet.

MultiBit -støtte

MultiBit -apper

Før nedleggelsen var MultiBits plattformer bare tilgjengelige på datamaskinen ettersom mobiltelefonapper ikke ble støttet den gangen. Dermed kunne ikke iPhone- og Android -brukere bruke MultiBit funksjoner selv før lommeboken mistet støtte fra KeepKey.

MultiBit -plattformer var tilgjengelige på datamaskinen

Hvorfor jeg ikke skulle bruke MultiBit Wallet?

Som nevnt tidligere, KeepKey har stoppet utviklingen av MultiBit og kuttet ut all støtte for kjølerommet. Selv om årsakene ikke er avslørt, var konsekvensen at lommeboken ble ganske usikker å bruke, ettersom det ikke er noen beskyttelse av dataene dine når du går online med den. Det er mange andre alternativer for kald lagring tilgjengelig for deg, derfor anbefaler vi deg å passere MultiBit.

Lommeboken er ikke trygg å bruke

MultiBit BTC lommebokalternativer

Bortsett fra MultiBit, Det finnes andre typer lommebøker du kan bruke til å lagre bitcoins på. Disse lommebøkene tilbyr forskjellige funksjoner fra MultiBit, ettersom de enten kan være fysiske (maskinvare) eller online lagringssteder.

Ulike bitcoin lommebøker

Sørg for å sjekke disse lommebøkene på nettstedet vårt, siden vi har gitt deg en detaljert beskrivelse av deres funksjoner, funksjoner, fordeler og ulemper for å spare tid og krefter når du søker etter en riktig lommebokløsning.

Les anmeldelse av TREZOR Wallet

Å være en av de første bitcoin hardware lommebøkene på markedet, TREZOR ble raskt et ganske populært valg i investorkretsene rundt om i verden. TREZOR fungerer som en minidatamaskin og tilbyr kjølingskapasitet online og frakoblet med avanserte sikkerhetstiltak, for eksempel PIN -kode, transaksjonspassord og gjenopprettingspassord.

TREZOR bitcoin lommebok gjennomgang

I dag for en pris på $ 89-99 får du en enhet som også kan lagre mange bitcoins og andre altcoins, og den kan bestilles hos Amazon fra hvilken som helst del av verden. Vi har konstruert en guide for hvordan du bruker TREZOR -lommebok, som viser funksjoner, fordeler og ulemper, samtidig som vi gir sammenligningsanalyse med andre lignende lommebøker.

Blockchain Wallet Review

Blockchain er gratis å bruke en online lommebok som tilbyr BTC- og ETH -lagringstjenester for handelsmenn som leter etter et fleksibelt lagringssted. Denne varme lommeboken finnes på flere plattformer, siden den er nettleserbasert og kan lastes ned på mobilenheten din (iOS- og Android-versjoner tilgjengelig).

Blockchain BTC lommebok gjennomgang

Vi har laget artikler som gjennomgår Blockchain når det gjelder sikkerhetstiltak, fleksibilitet og mange andre funksjoner, samtidig som vi viser fordeler og ulemper med lommeboktjenestene.

Lær mer om Ledger Nano S

Fungerer som et brikkesett, Ledger Nano S ble utviklet som en oppgradering fra det forrige produktet i edger -merkevaren; Ledger HW.1 som ikke hadde skjerm. Utstyrt med førsteklasses sikkerhetsprogramvare, sammen med andre sikkerhetstiltak som passord, PIN-kode og gjenopprettingspassord, er Ledger Nano S en maskinvarelommebok som sikrer din bitcoin balanse sikkerhet.

Ledger Nano S lommebok

Med sine avanserte handelsfunksjoner har vi samlet en anmeldelse om enheten, med funksjoner, pris, fordeler og ulemper som du bør sjekke ut og sammenligne den med andre lommebokløsninger. Hvis du fortsatt har spørsmål om bruk av bitcoin lommebok MultiBit som ikke er dekket av denne artikkelen, kontakt oss på.