Lumi Wallet er den ultimate løsningen på dine kryptoproblemer – Kjøp, selg og bytt krypto med ditt debet- eller kredittkort

Kryptovalutaer har kunnet samle tillit til millioner og har vist seg å bli en av de ledende handelsmidlene enkeltpersoner ønsker å investere i. Selv om seriøse handelsmenn er klar over hvor den befinner seg, kan brukere som oss som nettopp kom inn i kryptospillet finne den vanskelig å analysere doser og ikke gjør krypto.

Et av de store problemene jeg sto overfor var det å finne den perfekte lommeboken for lagring og handel med min kryptovaluta. Det var ikke lenge nok før jeg fikk øynene opp for Lumi Wallet, en av de beste krypto-lommebøkene som tilbyr sikre multi-currency-transaksjoner til sine brukere.

Hva er Lumi Wallet?

Lumi Lommebok

Lumi Wallet er en lommebok som ikke er depot og med flere valutaer, og lar brukerne, enten de er avanserte eller nybegynnere, kjøpe og selge kryptokurrency ved ganske enkelt å bruke kreditt- eller debetkort, samtidig som du får full kontroll over dine midler via private nøkler. Lumi Wallet -appen er tilgjengelig for både Android og iOS og kan også brukes på skrivebordet.

Merk: Lumi Wallet har en innebygd dapp-nettleser som lar brukerne bruke dapps uten å forlate lommeboken.

Sjekk ut det offisielle nettstedet for Lumi Wallet her.

Hvorfor jeg velger Lumi Wallet?

Lumi Lommebok

Lumi Wallet ble grunnlagt i 2017 av Lumi Technologies med base i Hong Kong og har vært et vitne til selskapets stigende og forbedrede satsning, med sikte på å tjene som den ultimate kryptokurrencylommeboken for brukerne. Følgende er årsakene til at jeg valgte Lumi Wallet,

1. Sikkerhet

Lumi Wallet er en svært sikker krypto -lommebok som sikrer at den gir en trygg plass for en bruker å stole på sin økonomi på. Appen genererer private nøkler på brukerens enhet, som opprettholder eksklusiviteten og bare er kjent for brukeren selv.

2. Multi-valuta

Lumi Wallet tilbyr en avgjørende kryptokurrencylommebok hvor en bruker kan kjøpe, sende, motta og bytte krypto, det være seg Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum eller ERC20 -tokens. Lommeboken har allerede over 1200+ eiendeler oppført på plattformen, og vil også legge til EOS -støtte snart.

3. UI

Lumi Wallet er laget for å tilby en hyggelig og tilgjengelig visuell godbit for brukerne. Brukeropplevelsen fra Lumi Wallet -appen gjør bruk av appen til et stykke kake for brukerne, samtidig som de enkle navigasjonsfanene gir enkel tilgang til brukerne.

4. Personvern

Lumi Wallet er et trygt sted for brukerne å kjøpe, sende, motta og bytte kryptovaluta med noen få klikk fra applikasjonen. Applikasjonen krever ikke at en bruker oppgir personlig informasjon og registrering for sine brukere for å lage en lommebok. For Lumi Wallet er personvernet til en bruker et viktig element. 

Klikk her for å laste ned Lumi Wallet på din Android -enhet eller Klikk her for å laste den ned på en Apple -enhet.

Ta ut krypto på kredittkortet ditt

Selv om handel med krypto er et alternativ som tilbys av flere plattformer, var det som fanget min oppmerksomhet på Lumi Wallet muligheten til å ta ut krypto til kredittkortet ditt i ønsket fiat -valuta. 

Slik kan du ta ut krypto fra Lumi Wallet til kredittkortet ditt:

 1. Åpne Lumi Wallet -appen på enheten eller skrivebordet
 2. Du finner en ‘Ta ut’ alternativet som vises på skjermen
 3. Tast inn beløp av kryptovalutaen du vil ta ut, og velg valutatypen med rullegardinmenyen (BTC, ETH, etc.)
 4. Skjermen vil vise beløpet du blir kreditert på kortet ditt
 5. Klikk på Neste
 6. Du blir omdirigert til a betalingsvindu

  Lumi Lommebok

 7. Tast inn ditt e -post i boksen og bekreft den

 8. Gå tilbake til din Lumi Lommebok
 9. Tast inn ditt pin

  Lumi Lommebok

 10. Legg til din kortdetaljer hvor du ønsker at beløpet skal krediteres

  Lumi Lommebok

 11. Last opp din ID (foran og bak)

  Lumi Lommebok

 12. Skjermen viser teksten om verifiseringsprosess
 13. Du vil motta en mail (innen en time) når bekreftelsesprosessen er fullført
 14. Først når bekreftelse er fullført, gå tilbake til Lumi -lommeboken
 15. Klikk på Bekrefte

Du er ferdig! Uttaksprosessen vil bli fullført, og beløpet vil bli kreditert banken din innen tre dager, avhengig av kortutstederbanken.

Priser og gebyrer

Lumi Wallet er en 100% gratis nedlasting og bruk av applikasjoner for kryptovalutahandlere som lar dem lagre, selge, kjøpe, motta og bytte kryptovaluta jevnt.

Appen krever imidlertid et gebyr på 6,8% fra brukerne for kjøp og salg av kryptovaluta fra lommeboken, noe som er ganske forsvarlig med den høye kvaliteten på tjenesten de tilbyr sine brukere.. 

Konklusjon

Totalt sett er Lumi Wallet-appen en må-ha-app, spesielt hvis du tenker på å begynne din krypto-reise. Appens enkle brukergrensesnitt og glatte fiat til kryptoprosesser lar en bruker kjøpe, selge, motta, bytte og ta ut krypto alt i den ultimate krypto -appen, Lumi Wallet. Dessuten sikrer supportteamet på Lumi Wallet at de gir brukerne hjelp via e -post på [e -postbeskyttet]