Guide for å få Bitcoin med Interac® Online

I denne hurtigguiden viser vi deg hvordan du trygt og enkelt kan kjøpe bitcoin med Interac Online. Vi viser børser som godtar betalingen, og oppgir bekreftelseskrav, handelsavgifter og sikkerhetsfunksjoner.

Sammendrag: Hvordan kjøpe BTC med Interac® Online

 1. Registrer en konto på børsen du ønsker (Kanadiske Bitcoins).
 2. Bekreft identiteten din hvis plattformen krever det av deg (valgfritt for høyere grenser).
 3. Gå til “kjøp” -siden og fyll ut kjøpsskjemaet, med beløpet Interac Online på BTC du ønsker å få.
 4. Velg Interac Online som en foretrukket kjøpsmetode, og bekreft bankkontoen din.
 5. Gå til din online bankkonto og søk i vårt Interac Online overføringsalternativ.
 6. Fyll ut det elektroniske betalingsskjemaet med detaljer gitt deg av den valgte utvekslingen.
 7. Fullfør prosessen ved å velge “Send penger” og vent til mynter lander på børsen din.
 8. Ta ut mynter til kjøleskapslommeboken din. Vi vil anbefale deg å skaffe maskinvarelommebøker, som f.eks Ledger Nano S, TREZOR eller KeepKey.

Hvis du har vært i kryptovalutaindustrien en stund, har du mest sannsynlig kommet over pengeoverføringssystem som heter Interac. Systemet tilbyr mange fordeler og funksjoner for sine brukere, spesielt når det gjelder handel med kryptovaluta. Dermed gjorde vi en gjennomgang av betalingssystemet når det gjelder kjøp av bitcoin.

Guide for å få bitcoin med Interac Online

Vi gir også informasjon om børsene der Interac er tilgjengelig, og på slutten av hver anmeldelse foreslår vi fordeler og ulemper med hver plattform. Hovedformålet er å gi deg et enkelt verktøy for å sammenligne selskapene og velge det beste tilgjengelige alternativet for deg.

Om Interac

Interac er et kanadisk ideelt pengeoverføringssystem som lar klienter sende og motta penger uttrykt i CAD rundt Canada online. Det ble grunnlagt i 1984 av fem store kanadiske foretak, de var RBC, CIBC, Scotiabank, TD og Desjardins. Disse tjenestene som tilbys av systemet berører forskjellige behov, ettersom de har unike funksjoner tilgjengelig for brukerne. Disse produktene er:

 • Interac Direct Payment (IDP): IDP er en debetkort -tjeneste, som lar brukerne betale online og offline tjenester ved å bruke kontantinnskudd på kortet. Gebyrene er flate, vanligvis lavere enn $ 1, og tilbyr en ganske rimelig struktur når BTC-handel vurderes.
 • Shared Cash Dispensing (SCD): systemet tillater brukere å bruke ABM -er som ikke tilhører kortholderen til Interac -produkter. Dette er en ganske god tjeneste å ha i tankene, siden nesten alle ABM -er inkluderer Interac som en tilgjengelig betalingsmetode.
 • Interac e -post pengeoverføring: tilbudt av CertaPay, lar produktet Interac -brukere sende og motta penger ved hjelp av en e -postadresse og kanadisk bankkonto.
 • Interac Online: kanskje det mest populære produktet, tilbyr Interac Online å kjøpe produkter og tjenester ved hjelp av bankkontoer. Bitcoinhandelen tilbys derfor for det meste gjennom Interac Online, ettersom det fremskynder overføringsprosessen samtidig som kostnadene holdes lave. Gebyrstrukturen er på samme nivå med kontanter og debetkort, siden du betaler mellom $ 0,015 og $ 0,765 for overføringer gjort online.

Du trenger ikke å registrere en konto hos Interac. Nesten alle kanadiske banker har Interac som en del av sine tjenester, så alt du trenger å gjøre er å finne Interac Online debetkortutstedelsessiden og bruke tjenester derfra.

Interacs offisielle nettsted

Trygge utvekslinger for å kjøpe BTC med Interac® Online

Det er mange utvekslinger tilgjengelig for Interac -brukere når det gjelder bitcoinhandel. Disse selskapene varierer når det gjelder bekreftelseskrav, gebyrstruktur, sikkerhetsfunksjoner og tilgjengelig volumlikviditet. De som er gjennomgått av denne hurtigguiden, er de vi anser som trygge å bruke ennå. Nye plattformer kan bli åpnet i nær fremtid, men du bør være forsiktig med å hoppe på sjansen, da mange viste seg å være svindel.

Trygge BTC -utvekslinger

De børsene som er oppført er HappyCoins, Quebex, Rolig, mBTC, Kanadiske Bitcoins, Anycoin Direct, QuadrigaCX, Bitbuy.ca, Myntbase, QuickBT, Bittilgang, MyBTC.ca og LocalBitcoins.

HappyCoins

HappyCoins er en nederlandsk basert plattform der du kan kjøpe mynter med Interac Online, uttrykt i EUR kun. Plattformen tilbyr milde bekreftelseskrav, ettersom du må oppgi personlige detaljer og bekreftelse av bankkonto. Det er ingen sikkerhetsfunksjoner tilgjengelig for tradere å bruke siden alle mynter automatisk blir sendt til lommebokadressen du har oppgitt.

Fordeler

 • plattformen tilbyr personvern på grunn av mangel på bekreftelseskrav;
 • mynter umiddelbart sendt til lommebokadressen din.

Ulemper

 • betalinger bare uttrykt i EUR, noe som betyr at dobbel konvertering er nødvendig;
 • ingen sikkerhetsfunksjoner tilgjengelig, for eksempel 2FA.

Få BTC hos HappyCoins

Quebex Exchange

Basert i Quebec, Quebex tilbyr mynter ved hjelp av Interac Online og Interac e-Transfer. P2P -plattformene tilbyr en enkelt markedsplass for kanadiere å bruke når de kjøper bitcoins. I motsetning til Rolig og LocalBitcoins, du må gjennomgå en fullstendig bekreftelsesprosess for å få BTC. Gebyrene utgjør 1% av den totale handelsverdien

Fordeler

 • både Interac Online og Interac e-Transfer tilgjengelig som kjøpsalternativ;
 • innenlandsk plattform med CAD som den viktigste fiat -handelsvalutaen.

Ulemper

 • lav likviditet siden handelsmenn kan kjøpe veldig små partier med BTC;
 • bekreftelse må være fullført før handelen.

Quebex.com bitcoin utveksling

Paxful Bitcoin Market

Rolig er en peer-to-peer (P2P) plattform der tradere kan kjøpe og selge bitcoin mellom hverandre på en enkelt markedsplass. Sikkerheten i markedet avhenger av de enkelte investorene, da det ikke er noen verifiseringsmetoder eller standardisert kjøpsprosess å følge. Hver selger har sine egne handelskrav som kjøpere bør godta før kjøpet.

Hyggelig nettsted

Dermed har mange svindel blitt rapportert tidligere, spesielt fra ubekreftede kontoer. Det eneste tilgjengelige sikkerhetsalternativet er tofaktorautentisering (2FA), som vi anser som utilstrekkelig. På siden av gebyrene har du 1% som selgerne betaler, selv om kjøpere belastes denne prosentandelen gjennom BTC -pris. Interac har to produkter tilgjengelig fra bitcoinhandlere å bruke, de er Interac e-betalinger og Interac Online.

Fordeler

 • ingen verifikasjonskrav satt til handelsmenn;
 • lave transaksjonsgebyrer på 1% bare for selgere;
 • selgere konkurrerer med hverandre når de tilbyr mynter til salgs gjennom prisreduksjon.

Ulemper

 • svindel har blitt rapportert tidligere, vanligvis om ubekreftede selgere;
 • handel med lite volum vanligvis tilgjengelig;
 • Interac -alternativer er ikke populære hos Paxful.

mBTC -butikk

mBTC -butikk er en annen kanadisk børs som tilbyr bitcoins gjennom Interac e-Transfer og Flexepin. I begynnelsen må du bare oppgi en e -postadresse og telefonnummer for at handel skal skje, mens ID -kontroll kommer senere hvis du ønsker å oppnå høyere innskudds-/uttaksbegrensninger. Gjeldende grenser er $ 1.000 daglig og $ 3.000 månedlige grenser. Gebyrene er på 7,5% av kjøpt verdi mens 2FA og kommunikasjonskryptering er tilgjengelige sikkerhetstiltak.

Fordeler

 • nybegynnere må bare oppgi telefonnummer og e -post;
 • en av de høyere kjøpsbegrensningene for ikke -verifiserte brukere på markedet.

Ulemper

 • høye vekslingsgebyrer som kan føre opp til 7,5%;
 • ID -skanning kan være nødvendig i fremtiden.

mBTC Shop kanadisk utveksling

Kanadiske Bitcoins

Kanadiske Bitcoins er kanskje den største P2P-markedsplassen som er basert i Canada, og tilbyr mynter ved hjelp av Interac e-Transfer og Interac Online. Alle Interac -betalingsmetoder utføres gratis, noe som betyr at du bare har Interac -avgifter å bekymre deg for, som er veldig lave. Bekreftelse er ikke nødvendig for handel, og mynter sendes direkte til adressekoden din.

Fordeler

 • ingen dokumenter kreves fra handelsmenn;
 • ingen gebyrer for Interac betalingsmetoder;
 • overføringer uttrykt i CAD.

Ulemper

 • vanligvis noen få mynter tilgjengelig for handel;
 • sikkerhetsfunksjoner ikke tilgjengelige.

Canadisk Bitcoins handelsplattform

Anycoin Direct

Anycoin Direct åpnet tjenesten i Canada i 2015, og tilbyr Interac betalingsmetoder for bitcoins. Siden utvidelsen er det eneste tilgjengelige alternativet for kanadiere Interac Online, med avgifter på omtrent 1%.

Europeisk børs Anycoin Direct

For kjøp for over $ 50, må du bekrefte telefonnummeret ditt, i tillegg til e -posten. Full verifikasjon er bare nødvendig hvis du ønsker å fremskynde overføringen av myntene til ønsket adresse.

Fordeler

 • ubekreftede brukere kan enkelt kjøpe bitcoins;
 • lave transaksjonsgebyrer for Interac Online.

Ulemper

 • bortsett fra Interac Online, er andre metoder ikke tilgjengelige;
 • overføringer kan ta mer enn to virkedager å fullføre for ubekreftede brukere.

QuadrigaCX

Med kontor i Vancouver, QuadrigaCX tilbyr bitcoins selv om Interac Online og Interac e-Transfer finansieringsmetoder. Interac e-Transfer-gebyrene er på 2% + $ 5, mens Online-alternativet koster 1,5%, med et minimumsbeløp på $ 5. I begge tilfeller må du oppgi skannet ID og bevis på adresse for å kjøpe bitcoins.

Fordeler

 • store kjøpsbegrensninger per dag (over $ 10.000);
 • Interac Online utføres umiddelbart.

Ulemper

 • verifisering nødvendig for Interac -produkter;
 • noe høye gebyrer for innskudd og uttak.

QuadrigaCX bitcoin handelsplattform

Bitbuy.ca

Bitbuy.ca er enda en kanadisk børs som tilbyr Interac Online og Interac e-Transfers når du kjøper bitcoins. Selskapet følger strenge AML- og KYC -retningslinjer, og krever av handelsmenn å gi skannet ID eller førerkort, kontoutskrift og en selfie av deg som har ID -en. Gebyrene ligger på 4,95% av handelsverdien, som er ganske dyrt sammenlignet med bransjen.

Fordeler

 • både Interac Online og Interac e-Transfers godtatt;
 • overføringer uttrykt i innenlandsk valuta, CAD.

Ulemper

 • handelsmenn må gjøre omfattende identitetskontroll for å bruke Interac;
 • høye handelsavgifter på 4,95%.

Bitbuy.ca digital valutaveksling

Coinbase BTC -veksler

Myntbase er en av de største bitcoin -utvekslingsplattformene i verden, og står for over 50 milliarder dollar med mynter til transaksjoner. Canada er et av de 32 landene som støttes av selskapet, og tilbyr Interac debetkort som en av kjøpsmetodene som er tilgjengelige for handelsmenn å bruke.

Dette kommer etter at flere kredittkortleverandører har stoppet sine tjenester i kryptoindustrien, som presset Coinbase til å komme med en uttalelse om debetkort for kanadiske kunder. Du forventes å oppgi dine personlige dokumenter som et middel til identitetsbevis på grunn av at firmaet følger strenge retningslinjer for hvitvasking av penger (AML) og Know Your Customer (KYC).

Kjøp bitcoin på Coinbase exchange

Gebyrene for Interac -debetkortkjøp er 3,99%, som med andre kreditt- og debetkort, noe som setter børsen på den høyere enden av kostnadene i bransjen. Sikkerhetsfunksjoner som er tilgjengelige for deg er 2FA, e -postvarsler og godkjenningsliste for IP -adresse. Selskapet tilbyr også GDAX (Coinbase Pro) for marginhandel for de som er interessert i mer komplekse tjenester, selv om Interac ikke er tilgjengelig som finansieringsmetode.

Fordeler

 • god likviditetsrate;
 • GDAX tilgjengelig for marginhandel og ytterligere BTC -innkjøp.

Ulemper

 • noe høye debetkortgebyrer på 3,99%;
 • bare bekreftede kontoer er kvalifisert for handel på Coinbase;
 • alternativer som Interac Online ikke tilgjengelig.

QuickBT

QuickBT er en av de mest praktiske børsene i Canada når det gjelder anonyme kjøp av bitcoins. Den nevnte plattformen tilbyr ikke registrering for sine brukere og heller orienterer seg om øyeblikkelig handel.

Kjøp bitcoins på QuickBT

Den tilgjengelige metoden er Interac Online, som utføres umiddelbart mens den eneste informasjonen du må oppgi er lommebokadressen.

Fordeler

 • ingen registrering eller verifisering nødvendig for å kjøpe BTC;
 • kontanter og debetkort tilgjengelig.

Ulemper

 • svært lave handelsbegrensninger på $ 200 per dag;
 • gebyrer ikke vist transparent, men er en del av BTC -prisen.

Bittilgang

Bittilgang fungerer som en lokalisator for kjøpmenn og kjøpere for å kommunisere og kjøpe/selge bitcoins mellom hverandre. Et viktig skille fra andre P2P -plattformer er at kjøpmenn faktisk er det Minibanker. Du legger inn volumet du ønsker å kjøpe, og bytter tilbud til de nærmeste maskinene du kan bruke. Interac kontanter og debetkort er aksepterte kjøpsmetoder, mens gebyrene varierer fra teller til teller.

Fordeler

 • ingen skannet ID trengs for å handle;
 • et stort antall minibanker i Canada.

Ulemper

 • avgifter kan være ganske høye på noen steder;
 • servicetider representerer ikke alltid den virkelige situasjonen.

Bitaccess blockchain selskap

LocalBitcoins

LocalBitcoins er en P2P -plattform og en av de største konkurrentene til Rolig. Markedet har blitt kalt et av de mest populære stedene hvor bitcoins kan kjøpes med mange betalingsmåter som er tilgjengelige, inkludert Interac -produkter. Tilgjengeligheten avhenger av antall selgere som arbeider med BTC -handelen.

For øyeblikket har du Interac e-Transfer og Interac Online som tilgjengelige alternativer. LocalBitcoins slår Paxful når det gjelder Interac -tilbud i markedet, som de fleste kanadiske selgere med Interac -bankoverføringer. Transaksjonskostnadene er 1% mens verifiseringen avhenger av de enkelte handelsmennene. Dermed er svindel registrert tidligere og er fortsatt en del av markedet.

Få bitcoins på LocalBitcoins -veksleren

Sørg for at du jobber med mennesker med positiv historie og karakterer, for å unngå ubehagelige situasjoner. Når det gjelder sikkerhet, har du stort sett bare 2FA for å beskytte deg når det er spørsmål om BTC -saldoen din.

Fordeler

 • du kan kjøpe mynter uten å oppgi din skannede ID;
 • et stort antall annonser som tillater Interac -betalingsmetoder.

Ulemper

 • lavt handelsvolum vanligvis tilgjengelig;
 • ubekreftede kontoer er risikabelt å jobbe med;
 • bare 2FA tilgjengelig som sikkerhetstiltak.

MyBTC.ca

MyBTC.ca tilbyr umiddelbar tilgang til bitcoins ved hjelp av Interac Online kjøpsmetode. Alternativet vil imidlertid koste deg 6,75%, noe som er en ganske høy kostnadssats sammenlignet med andre alternativer. På den annen side, hvis du planlegger å jobbe med bare $ 750 daglig, er ID ikke nødvendig. Over dette nummeret, og du må fullføre fullstendig bekreftelse av identiteten din.

Fordeler

 • muligheten til å kjøpe BTC uten identitetskontroller for overføringer på mindre enn $ 750 daglig;
 • umiddelbar tilgang til bitcoins.

Ulemper

 • høye 6,75% avgifter for Interac Online;
 • Interac e-overføringer er ikke tilgjengelig.

MyBTC.ca utveksling

Hvordan ta et valg?

Når du vurderer forskjellige steder å kjøpe BTC ved hjelp av Interac, er det flere ting du bør se på forhånd.

For det første må du sørge for at utveksling er i samsvar med dine personvernkrav, ettersom mange krever av deg å gi dem din skannede ID og bevis på adresse. Hvis du ikke har noe imot det, vil mange plattformer stå til din disposisjon. For det andre bør du sjekke gebyrstrukturer, siden selskaper er forskjellige når det gjelder kostnader de tar når de overfører bitcoins til deg.

Velg bitcoin exchange

Til slutt, sjekk ut sikkerhetsfunksjonene og historien til selskapet, for å være sikker på at du har et trygt sted å jobbe med når du kjøper BTC. Det har vært mange hackinghendelser tidligere, og situasjonen er ikke i ferd med å endre seg. Dermed er en pålitelig kilde en ytterste prioritet for deg å finne.

Besøk oss på hvis du har spørsmål angående Interac bitcoin -kjøp som ikke har blitt besvart av denne anmeldelsen.