Bonus Bitcoin: Fungerer kranen i 2020?

Den ledende kryptovaluta bitcoin har vært et tema for debatt blant investorer en stund nå. Bitcoin har vist seg å være en vellykket ressurs for tidlige investorer. Imidlertid kan kjøp av bitcoin i 2020 være et dyrt utgangspunkt for unge investorer. Bitcoin kraner lar brukerne bygge opp en liten og jevn mengde bitcoin uten å måtte bruke penger. 

Hva er en Bitcoin -kran?

Bitcoin kraner gir bort brukerne en liten mengde bonus bitcoin kjent som Satoshi. Til gjengjeld må brukerne fullføre noen oppgaver, som kan omfatte å se på en video eller fullføre en undersøkelse. Alle kranesider er forskjellige når det gjelder hvor mye bitcoin den tilbyr og hvilke oppgaver en bruker må utføre.

Merk: Konseptet med bonus bitcoin -kran ble først introdusert av Gavin Anderson i 2020 for å markedsføre kryptovalutaen for et bredere publikum. 

Her er listen over gratis Bitcoin -kraner tilgjengelig i 2020:

  • FreeBitco.in
  • BTCClicks
  • Moon Bitcoin
  • Bitcoin Aliens
  • Familie BTC

1. FreeBitco.in

FreeBitco.in (1) Ble etablert tilbake i 2013 og er en av de eldste BTC -kranene på internett. Denne bonuskranen til bitcoin utbetaler bare hver time, men den tilbyr også en rekke spill i kasino-stil som lar deg multiplisere bitcoinsene du tjener. Med standard Hi-Lo-spillet kan brukerne vinne opptil 1 mBTC hver gang de spiller.

Merk:  FreeBitco.in driver også gratis ukentlige lotterier som en bruker får en gratis billett for basert på nettstedets henvisningsordning.

 2. BTCClicks

BTCClicks (2) Er en av de lengst etablerte bitcoin -kranene på markedet. Denne bonusen bitcoin -kran har gitt bort Satoshis fra de siste sju årene, og den er blant de mest legitime BTC -kraner tilgjengelig i 2020. BTCClicks lar brukerne tjene opptil 0,00018 mBTC per tilknyttet/henvisningsklikk med opptil 40% til 80% i kommisjon. 

Merk: For å ta ut inntektene dine, må du ha minst 0.10000 mBTC i BTCClicks -lommeboken. 

3. Moon Bitcoin

Hovedtrekk ved MoonBTC (3) Er at det lar brukerne kreve bonus bitcoin hvert femte minutt, i motsetning til andre BTC -kraner som begrenser krav en gang i timen eller til og med en gang om dagen. Denne gratis kranen lar brukerne kreve så ofte de vil. Brukere har også muligheten til å kreve en liten bonus hvert femte minutt eller gjøre større krav over en lengre periode hver dag.

Merk: Moon Bitcoin tilbyr også en rekke forskjellige kryptokurver.

4. Bitcoin Aliens

Bitcoin Aliens (4) Er den mest interessante bonuskranen for bitcoin, ettersom den lar brukerne tjene opptil 4300 Satoshis per time for å spille et spill. Som navnet antyder, må brukerne skyte romvesener for å tjene Satoshis. I stedet for å fylle ut skjemaer, får brukerne betalt for å spille et spill.

Merk: Avhengig av spillet genererer forskjellige handlinger som en bruker utfører en annen mengde BTC. 

5. Familie BTC

Familie BTC (5) Tilbyr angivelig den sikreste og enkleste måten å begynne å tjene Bitcoin online med sitt FamilyClix -medlemskap. Bonusen bitcoin -kran gir brukerne en sjanse til å tjene bitcoin hvert 15. minutt og rake den opp til 100 prosent provisjon på alle henvisninger til BTC -kranen. 

Merk: Family BTC tilbyr brukerne forskjellige planer som de kan velge for å øke fortjenestehastigheten. 

Bitcoin -kran: En enkel måte å tjene gratis bitcoin på

Hvis du ønsker å komme i gang med å investere i bitcoins, men ikke vil bruke noen egne penger, er det å tjene bonus bitcoin via gratis kraner for deg. Det er flere gratis bitcoin gratis kraner der ute, men sørg for å undersøke dem og lese anmeldelser før du registrerer deg. Hvis et nettsted sier at det tilbyr en halv BTC hver dag, så er det sannsynligvis en svindel. Den beste måten å tjene flest antall bitcoins ved hjelp av kraner er ved å registrere deg på noen få forskjellige kraner. 

Merk: For å få høyere fortjeneste ved å bruke BTC -kraner, ikke begrens deg til en enkelt kran. 

Konklusjon

Så svaret på fungerer bitcoin -kranen i 2020 er ja. Det er mange bonus bitcoin kraner der ute som du kan bruke til å tjene gratis bitcoin. I utgangspunktet ga noen bitcoin -kraner til og med ut fem bitcoins om dagen, og i dag er en bitcoin verdt over $ 9000, så hvem vet hva som ville være en verdi av en bitcoin i fremtiden. Bitcoin kraner er en perfekt måte å starte reisen din på å investere i bitcoin og kryptokurver.