Bitcoin Cash Price Prediction for 2025 og 2030: Prøver å holde seg flytende i stigende tidevann

Året 2020 fikk kryptovalutahandlernes humør til å svinge av spenning i januar, da markedet hadde engasjert seg i et okseoppmøte, til total frustrasjon under flash-krasjet i mars som reaksjon på COVID-19-pandemien, og deretter til overflod midt i høsten når Bitcoin, og resten av kryptokurrencymarkedet, har eksplodert oppover etter at PayPal og en rekke institusjonelle investorer fra USA (MicroStrategy, Grayscale) begynte å kjøpe enorme mengder BTC. I løpet av de siste ukene har nyhetshistorien blitt fylt med historier om denne eller den mynten som bryter sin respektive høyeste høyde, viser enorme gevinster og går på en prisoppdagelsesreise som ga enda flere gevinster.

Kjøp/selg Bitcoin Cash

Dessverre for de som holder Bitcoin Cash (BCH) i deres porteføljer har altcoinet som representerer gaffelen til Bitcoin ikke vært i nærheten av sin forfader når det gjelder å lage spurter til oppsiden. Et blikk på BTC/BCH -sammenligningstabellen nedenfor er nok til å forstå ytelsesgapet mellom de to kryptokurvene som deler samme kode.

1 års sammenligningstabell for BTC/BCH. Kilde: CoinCodex

Det er klart at selv om prisen på Bitcoin Cash har vært i stadig stigning siden den tok en stor dukkert i mars, har den ikke gjort noen banebrytende trekk og vist meget moderate gevinster, spesielt sammenlignet med sin overordnede kryptokurrency og myntene fra DeFi -kullet.

Forståelig nok har altcoins ytelse de siste tolv månedene vært ganske overveldende ettersom prisen på BCH i USD bare har steget med bare 36,7% i skrivende stund, mens den har blitt fullstendig knust i Bitcoin (-64,2%) og Ethereum (-83,3%) markeder i løpet av nevnte tidsperiode. Dette stiller spørsmålet, er Bitcoin Cash en god investering?

For å svare på det ganske tøffe spørsmålet, har vi brukt vår unike prisforutsigelse modell som bruker målingene til Crypto Volatility Index (CVIX), indikatoren for vår egen design som måler markedssentimentet som ligner på Cboe Volatility Index (VIX), analysen av tidligere Bitcoin Cash -prishistorikk og myntens fortid og forventede markedsverdi for å levere den mest forståelige Bitcoin Cash -prisforutsigelsen for 2025 og 2030.

Kan Bitcoin Cash komme seg ut av det gamle vannet i 2021?

Selv om den innledende delen har en negativ konnotasjon til den, hevder vi langt fra at Bitcoin Cash er en tapt sak. Prisen på BCH fulgte ikke resten av markedet i sitt hausse -vanvidd, men den hadde en god andel oppadgående handlinger som gjorde den til sentrum av oppmerksomheten i et par tilfeller.

Den første skjedde i begynnelsen av 2021 da prisen hadde hatt et rally på 200% i løpet av 56 dager som brakte det til $ 500 -nivået bare for å kollapse til $ 130 i kjølvannet av koronavirus -krisen. Den andre Bitcoin Cashs store oksemøte skjedde nær årets avslutning, da BCH -prisen med suksess hadde holdt støtten på $ 240 og deretter eksploderte til $ 630 på litt over 50 dager, et trekk som ga en gevinst på 180%.

Akkurat nå, prisen på Bitcoin Cash i USD står på $ 430 ettersom markedet har gått inn i en korrigeringsfase etter det siste bullish rallyet, etter å ha falt med 35% de siste to ukene. Og selv om dette kan virke som en fin forestilling som ber om fortsettelse, forteller analysen av Bitcoin Cash historiske diagram oss at bjørnene fortsatt holder et lokk på dette markedet.

BCH historisk diagram. Kilde: Coinmarketcap

Det er åpenbart at nivået på $ 500 hadde vist seg å være ufremkommelig for BCH til det siste, selv om den siste pausen over $ 600 fortsatt kan vise seg å være falsk. Bitcoin Cashs høyeste pris står fortsatt på $ 4 358, som i utgangspunktet er 90% fra sin nåværende posisjon, noe som gjør at vekstutsikter er uendret siden begynnelsen av 2019.

Legg til det faktum at altcoins knyttet til den desentraliserte finansbevegelsen (DeFi), nemlig Chainlink (LINK) og Polkadot (DOT), har gjort enorme fremskritt som førte til at Bitcoin Cash ble presset ned i de globale rekkene fra 5. posisjon helt til 9. -plassen, til tross for at markedsverdi har beveget seg i takt med prisaksjonen og faktisk har steget til $ 10,8 milliarder på toppen av det siste bull -rallyet.

1-årig BCH-markedsverdi. Kilde: Coinmarketcap

Gitt at DeFi sannsynligvis vil få et ekstra løft etter at Ethereum 2.0 -oppgraderingen er fullstendig implementert, noe som vil øke mulighetene til Ethereum blockchain som fungerer som grunnlaget for de fleste DeFi -prosjekter, kan vi se Bitcoin Cash falle ytterligere i rekkene, antagelig et sted til bunnen av topp 20.

1-års forutsigelse av BCH-markedsverdi

Våre algoritme forutsier at markedsverdi for Bitcoin Cash vil ha en liten nedgang i den neste måneden til 9,8 milliarder dollar bare for å øke til 16,3 milliarder dollar innen utgangen av året. Men gitt at markedsverdien til DOT, som ligger på fjerdeplassen, allerede er 16 milliarder dollar, er sjansen for at Bitcoin Cash kommer tilbake til toppen av rangeringen om fem eller ti år ganske slank, med mindre utviklerteamet kommer med en banebrytende løsning som kan gi BCH incitament til å gjenvinne status. Det er imidlertid også usannsynlig, fordi laget fortsatt har en lang vei å gå for å fullføre det opprinnelige veikartet.

1-års prisforutsigelsestabell

Etter å ha tatt alle disse aspektene i betraktning, kom vi frem til følgende på kort sikt Bitcoin Cash prisforutsigelse:

  • Vår BCH -prisvarselalgoritme antyder at om en måned vil korreksjonen gå sin gang, og prisen på Bitcoin Cash vil komme seg med 20,4% til prisnivået på $ 522;
  • Gjennom året vil BCH fortsette å stige jevnt oppover og finne seg priset til $ 880 ved årets slutt, noe som betyr en vekst på 102%.

Dette bringer oss til den konklusjon at Bitcoin Cash har et relativt svakt oppside -potensial, spesielt sammenlignet med de nærmeste konkurrentene, noe som til slutt gjør det til et middelmådig investeringsmiddel, noe som betyr at du ikke vil høste mye frukt av å ha BCH i porteføljen din i mer enn et par måneder (prishandlingshistorien viser at Bitcoin Cashs oksemøter sjelden varer lenger enn 60 dager), selv om BCH -markedet helt sikkert vil tilby mange alternativer for en lønnsom svinghandel.

Før vi fortsetter med å forutsi hva Bitcoin Cash vil være verdt om 5 år, vil vi bruke et avsnitt til den tekniske analysen på det ukentlige diagrammet for å forstå om BCH har grunnlaget for fremtidig vekst.

1-ukers BCH/USDT-diagram (OKEx). Kilde: Tradingview

Her ser vi hvor betydelig området mellom 50% og 61,8% Fibonacci retracement nivåer for dette bestemte markedet, da prisen alltid hadde blitt alvorlig avvist der, men denne gangen klarte kjøperne å bryte det opp og til og med kort skrape 78.6% retracement -nivået før du blir presset tilbake til under 61.8%. Nå er det av enorm betydning for BCH å gjøre støtten ut av 50% Fibo -nivået for å opprettholde det bullish momentum og til slutt bekrefte intensjonen om å gjøre en nedadgående trend.

MACD forblir i den bullish kontrollsonen, med momentumet på siden av kjøperne, noe som bekreftes av tilstedeværelsen av et høyt bullish histogram og posisjonen til indikatorens bevegelige gjennomsnitt. Imidlertid ser vi at indikatoren er høy i den overkjøpte sonen, noe som kan resultere i en dypere korreksjon til $ 350 før prisen på Bitcoin Cash endelig begynner å komme seg.

Vi ser at handelsvolumet fra de siste seks ukene er tilstrekkelig høyt, noe som er et positivt tegn på aktiv markedsdeltakelse, selv om vi kunne se det synke noe i løpet av de neste ukene ettersom BCH -prisen vil konsolidere seg før vi fortsetter med oksemøtet med resten av markedet. Men vi bør ikke se bort fra muligheten for at prisen på Bitcoin Cash faller til $ 300 (38,2% på Fibonacci) som en del av den langvarige korreksjonen, noe som fortsatt vil gjøre det høyere lavt og tillate kjøperne å opprettholde uptrend -arkitekturen.

Alt i alt peker alt mot at Bitcoin Cash starter en stor egen trend i løpet av 2021 som sannsynligvis vil vare i løpet av de følgende fem årene.

Hva blir prisen på Bitcoin Cash i 2025?

Ettersom blockchain -teknologien aktivt blir vedtatt gjennom sentrale bankers digitale valutaer (CBDC), mens institusjonelle investorer ikke ser ut til å tilfredsstille appetitten for Bitcoin, er det neppe noen tvil om at vi nå er på randen av oksemarkedet som potensielt kan vare de neste tre til fem årene, i motsetning til boblen 2017/2018. Det betyr at det er stor mulighet for at prisen på Bitcoin Cash endelig når og overgår den tilsynelatende fjernt høyeste historiske prisen. Og som med de fleste andre kryptokurver, vil den langsiktige ytelsen til BCH i stor grad avhenge av levedyktigheten til dens grunnleggende og hastigheten for bruk av dette node-til-node-betalingssystemet.

5-års prisforutsigelsestabell

Vår proprietære algoritme spår at året 2022 vil få BCH til å stige prisen med 218% og til slutt stige over $ 1000 -merket og finne fotfeste nær $ 1400, ettersom kryptokurrencymarkedet fortsetter å modnes.

I 2023 vil Bitcoin Cash holde kursen oppover, men det året vil se en mer selvsikker bullish handling som vil presse BCH til $ 2500 på toppen av årets syklus og markere en gevinst på 485,3% fra altcoins nåværende posisjon.

Året 2024 vil være kjennetegnet for Bitcoin Cash, fordi det vil være tiden da mynten endelig vil nå og overgå all-time high, og følgelig åpne en ny side i BCH-prishistorikken og ta fatt på prisoppdagelsesturen for sin egen. Vår algoritme spår at i slutten av 2024 vil prisen på Bitcoin Cash i USD stige med 940% og bli forankret i nærheten av $ 4700 -nivået.

Endelig vil Bitcoin Cash endelig skinne i 2025, da prisen vil ha en massiv 1000+% økning (2027% fra dagens stilling) og stige opp til $ 9200, mens andre kryptokurver allerede kan komme inn i den stagnasjonsperioden som vanligvis oppstår etter den lange- varig vekst. Det er åpenbart perioden hvor Bitcoin Cash kan betraktes som en god investering, men før det kan det være lurt å vurdere andre alternativer.

Bitcoin Cash største fordel er åpenbart den nylige inkluderingen i listen over fem kryptokurver som ble gjort tilgjengelig for PayPal -brukere. Inngangen til den globale betalingsagenten til kryptokurrencymarkedet hadde en enorm positiv effekt på hele bransjen og fungerte som en av hovedkatalysatorene for det pågående oksemarkedet. Og den inkluderingen kan godt være grunnen til at BCH vil holde seg flytende de neste fem årene og unngå å bli plassert på samme linje med en gang lovende, men til slutt sviktende altcoins som NEM (XEM) og ZCash (ZEC). Bare sjekk ut dette Bitcoin Cash -transaksjonsdiagrammet nedenfor, som viser en enorm økning i daglige transaksjoner som begynte omtrent på det tidspunktet da PayPal gikk inn i kryptovannet.

1-årig BCH-transaksjonsdiagram. Kilde: BitInfoCharts

På samme tid synker de gjennomsnittlige transaksjonsgebyrene gradvis, som vist på diagrammet nedenfor, som viser den største fordelen BCH har i forhold til sin overordnede mynt, som er billigheten (og hastigheten) til transaksjoner selv i tider med økt nettverksbruk.

1-års BCH-transaksjonsgebyrdiagram. Kilde: BitInfoCharts

De fleste av dere vet sannsynligvis hvor problematisk det blir å sende/motta midler i Bitcoin når nettverket blir overbelastet. En halv times ventetid og et gebyr på 50 dollar for en enkelt transaksjon – noe vi har sett mange ganger når Bitcoin -nettverket blir tett – er ikke noe en gjennomsnittlig PayPal -bruker ville gå for når han kjøpte diverse varer med kryptokurver. Samtidig har transaksjoner i BCH vist seg å være betydelig raskere og, viktigst, langt billigere enn de som ble gjort i BTC.

Derfor, når PayPal -brukere – spesielt nettbutikker og deres kunder – blir mer utdannet om fordeler og ulemper med hver tilgjengelig kryptovaluta, vil de innse fordelene med Bitcoin Cash som presser etterspørselen etter denne altcoinen høyere. BCH er absolutt ikke den eneste raske og rimelige betalingsløsningen der ute, spesielt når den har Litecoin (LTC) ved sin side, men teknologien har allerede bevist sin levedyktighet, så Bitcoin Cash vil garantert tjene sin rettferdige andel av markedet.

Dessuten har utviklerteamet mye mer å tilby siden det knapt har kommet halvveis i veikartet. I løpet av de neste fem årene bør de innlemme løsningen som gir mulighet for rask fremføring av blokker; introdusere pre-consensus-funksjonen som vil sikre den nyeste sikkerheten for online-selgere, sammen med et nytt og mer kompakt transaksjonsformat; Merklix-metadatatreet for skalerbar blokkbehandling; tilpasningen av blokkstørrelsen til 1 TB på grunn av den sterkt økte etterspørselen; innlemmelsen av “Best Money” -løsningen som vil redusere transaksjonstiden til 3 sekunder, og fremveksten av en ny symboløkonomi som vil ha forskjellige typer digitale eiendeler som kan omsettes på en enkelt blockchain.

Som du kan se, er disse solide, men ikke banebrytende, forbedringer i grunnleggende grunner som gjør at Bitcoin Cash kan forbli relevant i de kommende fem årene og tjene som grunnlag for den forutsagte verdsettelsen av BCH -prisen.

Hva ville være prisen på Bitcoin Cash om 10 år?

Det ser ut til at Bitcoin Cash alltid vil forbli i skyggen av sin forfader Bitcoin, men likevel vil altcoin ikke falle i glemmeboken selv om 10 år, da det ville være dusinvis av lignende, og sannsynligvis enda mer effektive, P2P betalingsløsninger.

Derfor regner vi med at prisveksten vil toppe seg i 2025 eller 2026, hvoretter prisen på Bitcoin Cash vil stabilisere seg på nivået nær $ 12 000, noe som sporadisk øker til $ 14 000 eller til og med $ 15 000. Vi regner imidlertid med at den rimelige prisen på BCH bør være under $ 10 000, gitt dens solide, men likevel middelmådige grunnleggende og tilstedeværelsen av like gode eller enda bedre løsninger på markedet.

Dessuten må Bitcoin Cash forbli relativt billig for å være attraktivt for private investorer og forbli det praktiske betalingsmiddelet det er nå. Det er derfor vi tror at etter flere år med kontinuerlig vekst, vil BCH til slutt falle under $ 10 000 -merket og finne likevekten i 2030 nær $ 6000 – $ 7000 -nivå som kan være utgangspunktet for det neste oksemarkedet.

FAQ

Er nå riktig tidspunkt å investere i Bitcoin Cash?

Du kan investere i BCH nå fordi prisen på mynten er spådd å øke, men hvis du vil ha større fortjeneste, bør du velge andre altcoins.

Hva er de grunnleggende fordelene med Bitcoin Cash?

Større blokkstørrelse, raskere og billigere transaksjoner, sammenlignet med de som gjøres i BTC.

Hva er BCH -prisforutsigelsen for 2021?

I 2021 vil Bitcoin Cash begynne å gjøre en seriøs innsats for å etablere en sekundær uptrend, og nå prisen på $ 880.

Hva vil Bitcoin Cash være verdt om 5 år?

I 2025 vil Bitcoin Cash se høydepunktet i det største oksemøtet på mange år, og vil til slutt nå $ 9.200 -merket.

Hva blir prisen på BCH om 10 år?

Ved utgangen av 2030 vil Bitcoin Cash rulle tilbake til $ 7000.

Forfatter: Alex Paulson for Crypto-Rating.com