Gjennomgang av Bitit Exchange

I denne hurtigguiden går vi over en av de eldste spillerne i kryptovalutaindustrien som heter Bitit. Plattformen har mange funksjoner og funksjoner å tilby for handelsmenn. Dermed vurderer vi betalingsmåter, tjenestetilgjengelighet, gebyrstruktur, sikkerhet og personvern.

Oppsummering: Få BTC med Bitit

 1. Registrer en konto hos Bitit gratis og bekreft e -posten din.
 2. Bekreft kontoen din med skannet ID og en selfie for å øke grenser eller aktivere flere betalingsalternativer (valgfritt).
 3. Klikk på “Kjøp” -knappen øverst på oversikten.
 4. Velg bitcoin, betalingsmåte, og velg beløpet du ønsker å kjøpe i tillegg til lommebokadressen.
 5. Klikk “Fortsett til betaling” og bekreft betalingsinformasjonen.
 6. Sjekk lommebokbalansen din når du får beskjed om at myntoverføring har funnet sted.

Hvis du leter etter en måte å få bitcoins med kontanter eller bilag i Europa, så trenger du ikke lete lenger enn denne rapporten. Plattformen Bitit vil sikkert tiltrekke deg fordelene, men du bør bestemme om den virkelig dekker alle dine behov.

Gjennomgå Bitit -utveksling

Bortsett fra undersøkelsen, gir vi også trinnvise guider for hvordan du kjøper BTC ved hjelp av Bitit-plattformen og hvordan du kan ta ut midler til bankkontoen din på riktig måte. Vi tilbyr også komparativ analyse med andre, lignende kryptobørser, som f.eks LocalBitcoins og Myntbase.

Hva er Bitit?

Basert i Paris (Frankrike) Bitit er en kryptovaluta -utvekslingsplattform som gir siffer CASHlib -mynter for fiat -kjøp av penger. Plattformen ble grunnlagt av tre profesjonelle innen kryptovaluta, Nicolas Katan, Ugo Mare og Simon Poter i 2015. Plattformen steg til en av de mest poCASHlib -markedsplasser for kryptokurrency i verden gjennom støtte av sine strategiske partnerskap, CASHlib, LHoFT (Luxembourg House of Financial Technology) og Ernst & Ung for å nevne noen.

Kjøp krypto med Bitit

Plattformen gjennomgikk store endringer i design på slutten av 2017, og skapte et nytt miljø for handelsmenn å kjøpe og selge mynter. Disse endringene er etter vår mening forfriskende, gir en mer åpen kjøpsprosess, viser avgifter og gjør det lettere å få mynter.

Tilgjengelige betalingsmåter

Bitit tilbyr flere alternativer når det gjelder kjøp av bitcoin. Du har nesten umiddelbare kreditt- eller debetkort, slik at du kan få kryptoer raskt og enkelt. Hovedproblemet med metoden er at full verifikasjon må utføres for å kunne bruke den.

Bortsett fra kredittkort har du også TrustPay bankoverføringer hvis du er ute etter lavere gebyrer. Disse overføringene er mye tregere enn kredittkort, da det kan ta mellom 2 til 5 virkedager å fullføre. Bankoverføringer krever ikke at du oppgir skannet ID og en selfie av deg som holder dokumentet.

Velg betalingsmåte hos Bitit

Til slutt har du tre kontanter som er tilgjengelig, hvis du er mer komfortabel med kjøpet i butikken. Selskapet støtter over 10.000 steder rundt om i verden hvor du kan bruke disse bilagene, selv om de fleste er lokalisert i Europa (spesielt Frankrike). Du har Neosurf, CASHlib og Bitit gavekort å velge mellom. Du bør ta i betraktning at butikker kan kreve egne gebyrer, bortsett fra Bitit -utgifter.

Støttede land

Plattformen tilbyr sine tjenester i flere regioner i verden, og teller totalt 114 land som støttes. For øyeblikket kan du kjøpe BTC fra USA, det meste av Europa, Japan, Kina, Sør -Korea, Tyrkia, Hong Kong, Singapore, Storbritannia, Australia og Canada. Mange av disse landene har muligheten til å bruke sin egen innenlandske valuta gjennom kredittkort, bankoverføringer og kontanter.

Bitit støtter land

Tilgjengelige kryptovalutaer

Siden 2015, Bitit jobbet utrettelig for å legge til flere mynter i porteføljen av kryptokurver. Bortsett fra BTC, kan du nå kjøpe Ethereum også ved hjelp av kredittkort, bankoverføringer og bilag. For øyeblikket listet plattformen ut flere andre digitale valutaer som forventes å bli støttet i nær fremtid, blant annet Bitcoin Cash, Ethereum Classic, Litecoin, Neo, Monero og Ripple.

Bitit støttet kryptokurver

Bortsett fra kryptoer har du mange fiat -valutaer du kan velge mellom når du setter inn eller kjøper mynter på Bitit. Du har EUR, USD, GBP, CAD, AUD, CNY, KRW, JPY, TRY, HKD, SGD, SEK, NOK og DKK.

Trygghet og sikkerhet

På grunn av de europeiske forskriftene er alle data på nettstedet og på kommunikasjonskanalene kryptert. Dermed ville hackere trenge mye mer tid og krefter for å bryte gjennom systemet enn de plattformene som ikke har investert i blokkert innhold.

Sikker konto på Bitit

Når det gjelder personlig beskyttelse, er det svært få verktøy tilgjengelig for deg for å beskytte eiendelene dine. Du har bare passordbehandling og tofaktorautentisering (2FA), og sistnevnte bruker bare Google-autentisering.

Hva skiller Bitit fra andre er muligheten til å kjøpe bitcoins som kan sendes direkte til din spesifiserte lommebokadresse. Du kan sette opp kjøpsmodulen med din eksterne adressekode og få mynter til å komme direkte til lommeboken din, i stedet for å beholde dem i Bitit -saldoen din.

Er Bitit en svindel?

Bitit er et regulert fransk selskap og en utvekslingsplattform som opererte transparent siden 2015. Frem til dette tidspunktet kan kunder ha hatt problemer av teknisk karakter eller hvis kontoer ble hacket på individuell basis gjennom dårlig sikkerhet, men Bitit selv har vist seg å være en pålitelig partner så langt.

Svindel med bitcoins

Vi kan ikke forutse fremtiden og kan dermed ikke si at det er trygt å jobbe med denne plattformen 100%. Det vi kan si er at å kjøpe BTC på Bitit er legitimt og virksomheten en juridisk enhet du kan stole på når det gjelder kjøp av kryptovaluta.

Gebyrer og kjøpsgrenser

Bitit bytte kan betraktes som en noe dyr plattform når det gjelder kjøp av gebyrer. Du har kreditt- og debetkort som tar 6,9% flere kunder når de brukes. Sammenlignet med Myntbase3,99%, kommer Bitit definitivt som en dyrere variant når det gjelder bankkort.

Gebyrstruktur på Bitit

Bankoverføringer medfører også høye kostnader, ettersom du betaler ytterligere 3% når du bruker TrustPay. De fleste andre plattformene tar maksimalt 1,99%, mange tilbyr tjenesten gratis selv.

Selv om kontanter er helt private, er den mest kostbare kjøpskanalen hos Bitit, ettersom du betaler opptil 11,9%, avhengig av kupongen.

Når det gjelder betalingsgrenser, kan du med en ubekreftet konto kjøpe opptil 150 € med TrustPay og kontantkuponger ukentlig. Med en verifisert konto tjener du retten til å øke grenser opp til € 700 for kredittkort og € 2.500 for TrustPay og bilag per uke.

Betalingsgrenser for Bitit

Brukerstøtte

Plattformen tilbyr omfattende FAQ -seksjon og direkte kontaktskjema når det gjelder kundestøtte. Q&En seksjon dekker det meste av utvekslingen når det gjelder verifikasjon, sikkerhet, gebyrer og kjøpsprosess. Billettsystemet finnes på “Kontakt” -siden eller “Hjelpesenter”, med gjennomsnittlig responstid på kundeavdelingen 24 timer.

Brukerstøtte for Bitit -brukere

For øyeblikket er det ingen live chat tilgjengelig for deg å bruke hvis du står overfor problemer. Dette bremser handelen, spesielt hvis det nevnte problemet gjelder kjøpsprosessen.

Guide for å kjøpe Bitcoins på Bitit

Det første trinnet vil være å bekrefte kontoen din hvis du ønsker å kjøpe mynter til høyere grenser enn € 150. Du kan sjekke ut bekreftelsessiden på bildet nedenfor.

Bekreft identiteten på Bitit

Når du har satt kontoen, går du over “Kjøp” -siden og fyller ut betalingsskjemaet som består av din adressekode, mengden BTC du ønsker å kjøpe og kjøpsmetode (enten CC, TrustPay eller kupong).

Begynn å kjøpe bitcoins på Bitit

Ved kjøp av kredittkort eller TrustPay vil du motta en kvittering som du kan spore overføringen av bitcoins til lommebokadressen din på. Prosessen er grei da du sender pengene dine og mottar kryptoer i retur. Kontantkuponger må imidlertid kjøpes fra butikken på et fysisk sted i nærheten av deg. Så du går over den nærmeste, kjøper på stedet og bruker kvitteringen til å fylle ut betalingsskjemaet.

Sammenligning med andre

Bortsett fra Bitit, det er andre børser som tilbyr lignende tjenester og betalingsmetoder som du bør være oppmerksom på. Disse plattformene er forskjellige når det gjelder gebyrer, betalingsalternativer og bekreftelseskrav. Dermed gjorde vi en kort komparativ analyse av LocalBitcoins og Myntbase, benchmarking Bitit når det gjelder tidligere nevnte viktige handelsindikatorer.

Sammenligning av bitcoin -børser

Vs Coinbase

Mens Bitit lar deg kjøpe små mengder bitcoins med en ubekreftet konto, Myntbase krever full identitetskontroll før handelen. Et annet viktig skille fra Bitit er at Coinbase tilbyr konkurransedyktige gebyrstrukturer, ettersom du kan kjøpe mynter for 1,99% ved hjelp av bankoverføringer og 3,99% med kredittkort.

Coinbase digital valuta plattform

Coinbase tilbyr også PayPal -uttak mens kontantkjøp ikke er tilgjengelig på Coinbase. Et annet viktig skille fra Bitit er det faktum at Coinbase bare er tilgjengelig i 32 fylker, mens Bitit kan skryte av sin globale rekkevidde.

Vs LocalBitcoins

Hovedforskjellen mellom Bitit og LocalBitcoins er at sistnevnte utveksling er peer-to-peer (P2P) basert, ettersom handelsmenn kjøper og selger mynter mellom hverandre. Plattformen tilbyr bare bitcoins gjennom forskjellige betalingsmetoder (over 50 av dem). Gebyrene, uansett hvilket kjøpsalternativ som er valgt, utgjør 1%.

Å kjøpe BTC med LocalBitcoins

Du har muligheten til å kjøpe BTC med en ikke -verifisert personvernkonto avhengig av individuelle handelsmenn. LocalBitcoins er kjent for sin mangel på sikkerhetsfunksjoner, ettersom handelsmenn fra hele verden har rapportert svindel tidligere.

FAQ

Kan jeg kjøpe BTC via PayPal på Bitit?

For øyeblikket er det ikke mulig å kjøpe BTC ved hjelp av PayPal -konto. Selskapet har ennå ikke kunngjort noen planer om å inkludere opsjonen i fremtiden. Du kan sjekke ut vår anmeldelse av tilgjengelige plattformer som godtar PayPal som et gjennomsnitt for kjøp i mellomtiden.

PayPal er ikke tilgjengelig på Bitit

Bekreftelseskrav

Som nevnt tidligere, kan du kjøpe opptil € 150 med en ikke -verifisert konto ved å bruke TrustPay og kontantkuponger per uke. For høyere begrensninger og kredittkortkjøp må du oppgi skannet ID og en selfie av deg som holder dokumentet i hånden.

Bitit måter å verifisere kontoen på

Transaksjonshastighet

Avhengig av hvilken metode som brukes, kan du få BTC fra 10 minutter til en uke. Kredittkort er den raskeste tilgjengelige kanalen, ettersom transaksjonen tar opptil 20 minutter å gjennomføre. Du venter i omtrent 5 minutter på at overføringen er bekreftet, og ytterligere 10 til 15 minutter på at mynter når din spesifiserte lommebok.

Transaksjoner hastighet ved utveksling

TrustPay er kanskje den tregeste av de tre, ettersom du må vente i 2 til 5 virkedager for at transaksjonen skal finne sted. Kontantkuponger kan enten være raske eller langsomme, avhengig av hvor nær butikken nærmest deg er. Selve transaksjonen er nær umiddelbar når du har oppgitt kvitteringsdetaljer.

Hvordan ta ut mine Bitcoins?

Bitit, bitcoins overføres direkte til lommebokadressen din når du kjøper dem. Alt du trenger å gjøre er å oppgi koden til lommeboken din og vente på at myntene når din eksterne kryptosaldo når overføringen er bekreftet.

Hvordan ta ut BTC på Bitit

Har Bitit en mobilapp?

Bitit har ennå ikke utviklet en mobilapp som en ekstra handelsplattform. Selv om du kan åpne børsens nettsted på telefonen, er det ikke noe nedlastbart program i Google Play eller Apple Store.

Exchange har ikke mobile plattformer

Fordeler og ulemper

Fordeler

 • muligheten til å kjøpe bitcoin med en ubekreftet konto på opptil € 150 ukentlig;
 • tjenester tilgjengelig i 114 land;
 • kontanter som er tilgjengelig sammen med kredittkort som betalingsmetoder;
 • mynter sendt direkte til lommebokadressen din;
 • flere fiat -valutaer tilgjengelig.

Ulemper

 • høyere betalingsgrenser krever skannet ID og en selfie av handelsmann som holder dokumentet;
 • handelsavgifter ganske høye sammenlignet med industrien;
 • bare 2FA og passordbehandling tilgjengelig som beskyttelsesverktøy.

Lignende utvekslinger til Bitit

Bortsett fra Bitit, Det er andre børser tilgjengelig for deg å kjøpe bitcoins. Vi har gjort en rekke anmeldelser som ligner denne, som du kan sjekke ut når som helst, inkludert guider om Rolig, CEX.IO og BitPanda.

Velg bitcoin exchange

Mer om Paxful

Rolig den er lik LocalBitcoins til det punktet hvor vi trygt kan kalle dem direkte rivaler i kryptokurrencymarkedet. Det gir mange betalingsmetoder for sine kunder å bruke for en lav avgift. Dermed laget vi en opplæring om plattformen, som angir fordeler og ulemper med hensyn til tilgjengelige kryptovalutaer, betalingsalternativer og gebyrstruktur.

Paxfull bitcoin -utveksling

Gjennomgang av CEX.IO BTC Broker

CEX.IO, I motsetning til LocalBitcoins og Rolig, er mer nær Bitit, som du kan kjøpe eller selge mynter direkte fra selskapet. Gå til guiden vår om CEX.IOs plattform, mens vi undersøker kravene til bekreftelse, gebyrstruktur, land som støttes og mye mer. Vi tilbyr også trinnvise guider for hvordan du kjøper og tar ut mynter.

Kjøp bitcoin på CEX.IO exchange

Se detaljer om Bitpanda

Bitpanda er en europeisk kryptovaluta -utveksling som tilbyr flere mynter til salgs, inkludert bitcoins. Les artikkelen vår om børsen når vi går over handelsspesifikasjonene, bitcoin -valutakursen og gebyrene mens vi bygger selskapets fordeler og ulemper.

Bitpanda handelsplattform

Skulle du støte på et problem som ikke har blitt diskutert i denne artikkelen, vil vi råde deg til å kontakte oss direkte på for å få svar umiddelbart.