Airbitz Bitcoin Wallet Review

Airbitz lommebok er et av de online “varme” lagringsproduktene du bør sjekke ut på grunn av de mange funksjonene og funksjonene for kundene. I denne Airbitz bitcoin lommebokguiden viser vi hvordan lommeboken håndterer ulike aspekter ved handel, og gir deg trinnvise guider for hvordan du setter opp lommeboken, sender bitcoins og legger til penger ved hjelp av Airbitz.

Sammendrag: Slik bruker du Airbitz Bitcoin Wallet

 1. Last ned Airbitz programmet på telefonen din via Google Play eller App Store.
 2. Klikk på “Registrer deg” -knappen for å starte registreringsprosessen.
 3. Gi et brukernavn for kontoen din.
 4. Skriv inn din individuelle PIN -kode og passord.
 5. Klikk på “Forespørsel” -knappen og få BTC -adressen din.
 6. Registrer Airbitz -kontoen din på noen av utvekslingsplattformene.
 7. Gjør transaksjoner og få BTC direkte til lommeboken din.

Med veksten av bitcoin -nettverket har mange tradere sluttet seg til markedet, og har som mål å tjene penger på den svingende kryptovalutaen. Etter hvert som handelen forstørret volumet, ble forskjellige lommebøker opprettet for å passe bedre til investorers behov. Enkeltpersoner krevde mer sikkerhet og fleksibilitet samtidig, på grunn av den raskt skiftende bitcoinindustrien. Disse endringene resulterte i at forskjellige tjenester ble tilbudt til markedet når det gjaldt bitcoin -lagring, overføring og lagring.

Airbitz bitcoin lommebok anmeldelse

Denne artikkelen går gjennom en av slike lommebøker, en het online lagring som heter Airbitz, som bruker mobile plattformer (Android og iOS) for å imøtekomme handelsmenn som trengte et responsivt system på fingertuppene.

Hva er Airbitz lommebok?

Airbitz er en online “varm” lommebok som tilbyr stashing -tjenester for bitcoinhandlere og gir adressekoder for de nevnte handelsmennene å motta BTC. Bitcoin -lagringstjenesten er basert online på mobile plattformer og kan lastes ned av både iPhone- og smarttelefonbrukere. PC -versjonen av webplattformen er ennå ikke utgitt på dette tidspunktet.

Airbitz online varm lommebok

Registrering av en konto utføres gratis, mens lommeboktjenestene, for eksempel sending og mottak, bærer små transaksjonsgebyrer, kalt gruvekostnader. Ved å bruke desentralisert serverarkitektur er Airbitz kjent for å holde hackere borte fra traderens bitcoins.

Funksjoner og funksjoner

Airbitz tilbyr flere overføringsfunksjoner for handelsmenn som du bør være oppmerksom på når du vurderer lommeboken:

 • handelsmenn kan bruke QR -kode for innkommende og utgående BTC -overføringer;
 • e -post og SMS kan brukes til å sende og motta BTC til lommebokadressen din;
 • nærfeltskommunikasjon kan brukes som bitcoins overføringskanal;
 • Bluetooth er også tilgjengelig som et overføringsalternativ.

Bluetooth er som overføringsalternativ hos Airbitz

Når det gjelder funksjoner, gir Airbitz -lommeboken en særegen sikkerhetsfunksjon, som er den desentraliserte arkitekturen til tjenestene, plattformen og serverne. Det betyr at selv om Airbitz fungerer feil eller hvis systemet er nede, ville det ikke skje noe med de lagrede bitcoinsene dine.

Ytterligere funksjoner er:

 • hierarkiske deterministiske lommebøker som endrer adressekoder;
 • kjøpe og selge BTC -funksjon tilgjengelig via bankoverføringer;
 • ukrypterte data lagres aldri på mobilenheten.

Kjøp BTC gjennom bankoverføringer

Hvordan bruke Airbitz?

Du har to valg når det gjelder bitcoin -finansiering av din Airbitz saldo. Det første alternativet er å kjøpe mynter gjennom “Kjøp” -alternativet er mulig gjennom leverandøren Glidera, der bankoverføringer er akseptert kjøpemetode.

Kjøp mynter på Glidera

Det andre alternativet er å få BTC fra enhver annen sentral som ikke er direkte koblet til Airbitz, enten det er LocalBitcoins, Myntbase eller BitPanda. Alt du trenger å gjøre er å oppgi din BTC -adressekode og deretter motta kryptovalutaen i lommeboken din innen 24 timer.

Oppsett

I denne delen viser vi deg hvordan du konfigurerer din Airbitz lommebok enkelt. Det første trinnet er å laste ned programmet på telefonen, og appen er gratis.

Airbitz lommebok mobilapp

Når du har installert appen, klikker du på “Registrer deg” -knappen i midten av siden på telefonen og oppgir et brukernavn for kontoen din.

Registrer deg på Airbitz BTC lommebok

Skriv deretter inn din egen tilpassede PIN -kode og passord. Sørg for å skrive dem ned på et stykke papir og lagre informasjonen på et trygt sted, hvis du skulle glemme disse kodene i fremtiden.

Skriv inn PIN -kode og passord på Airbitz

Når du bekrefter kodene dine, blir kontoen registrert, og du er nå klar til å sende og motta bitcoins. Kontoen du nettopp har opprettet skal se ut som på bildet nedenfor.

Kontoen er registrert på Airbitz

Få Bitcoin -adresse

Siden Airbitz lommeboken er hierarkisk deterministisk, må du be om adresse for hver av transaksjonene du ønsker å foreta. Dette er et sikkerhetstiltak for å beskytte kontoen din mot cyber trusler og etterlate et så lite spor av kontosaldoen din som mulig. For å få adressen, trykk på knappen “Forespørsel” og kopier koden nederst på siden som vises på telefonen.

Bruk QR -koden på Airbitz

Du kan også bruke QR -koden som en adressepresentasjon og sende den til partneren du ønsker å få bitcoins fra.

Slik sender du BTC -betalinger?

På posisjonen “Motta” klikker du på alternativet “Meny” øverst til venstre på telefonskjermen.

Åpne menyen på Airbitz BTC -lommeboken

Velg alternativene under “Forespørsel” -knappen kalt “Skann QR -kode” og fortsett å bruke bildet som partneren din har sendt deg tidligere. Bruk skanneverktøyene for QR -koder og velg hele koden med alle fire hjørner dekket. Når du har gjort det, vil adressen bli vist til deg, og vinduet vil gå videre til bekreftelsessiden, hvor du kan gå gjennom transaksjonen før du sender BTC til ønsket sted.

Legg midler til Airbitz Wallet

Dessverre kan du ikke legge til penger i lommeboken eller legge ved et kort. Som nevnt tidligere har du to hovedalternativer for hvordan du kan finansiere kontoen din med bitcoins som du kan sende eller selge senere når verdien er til din fordel. Det første alternativet er å bruke innebygd kjøpsmetode fra Airbitz og få bitcoins fra Glidera.

Legg penger til Airbitz -lommeboken

Et annet alternativ er å registrere en konto på noen av de store utvekslingsplattformene der ute på markedet og oppgi bitcoin -adressen din når du har nådd slutten av transaksjonen for å motta BTC direkte til Airbitz -lommeboken din. Og hvis du senere har et ønske, kan du bytte dem mot en annen, ønsket valuta, ta ut til en bankkonto eller et kredittkort.

FAQ

Hvorfor “venter” min transaksjon?

Det er flere grunner som kan bremse bitcoin -transaksjonene dine. Den vanligste, spesielt i den siste perioden, er at nettverket kan være overarbeidet, ettersom blockchain -bestillinger håndteres av et enkelt nettverk. Så hvis du tilfeldigvis foretar transaksjoner på tidspunktet for en “jam”, vil bestillingen din være i “ventende” status til flyten lettes opp litt.

I påvente av bitcoin

En annen potensiell årsak kan være at bitcoin avsender/mottaker har en policy om å holde eiendelene for å bekrefte at du ikke er en svindler, som er villig til å ta pengene sine/BTCene. I begge tilfeller, ikke bekymre deg, da de er vanlige på markedet.

Har Airbitz gebyrer?

Airbitz i seg selv belaster ikke noen form for gebyrer, men du vil likevel se en liten kostnad knyttet til transaksjonene dine. Grunnen er at bitcoin -nettverket alltid tar en liten del av handelsprosessene dine, og Airbitz bare samler inn den nevnte kostnaden for nettverket.

Airbitz selv belaster ingen avgifter

Gebyrer varierer avhengig av transaksjonstype, trafikkmengde i nettverket samt størrelsen på bestillingen.

Airbitz brukerstøtte

De Airbitz tilbyr e -post- og telefonkontakter angående feil og transaksjonsproblemer som du kan identifisere i din virksomhet. Nettstedet tilbyr også blogginnlegg, som forklarer ulike funksjoner i lommeboken og gir generelle nyheter for bitcoin -samfunnet.

Airbitz -brukere støtter

Brukernes reaksjon så langt har vært positiv, uten å ha funnet noe stort problem i Reddit -kommentarer så langt. Svartiden er rask og problemene små og ikke hyppige.

Hvordan er Airbitz lommebok sikret?

Airbitz er strukturert som desentralisert serverarkitektur, noe som betyr at selv om nettstedet er nede, fungerer bitcoin -balansen din fortsatt uten problemer. Den desentraliserte naturen til lommeboken utgjør også en betydelig hindring for hackere for å få BTC -ene dine, ettersom de ikke har en felles grunn til å basere sine angrep på.

Uavbrutt arbeid i Airbitz lommebok

Airbitz vs andre Bitcoin lommebøker

Selv om Airbitz tilbyr særegne funksjoner som en bitcoin -lommebok, er det alltid en god idé å sammenligne funksjonene, fordelene og ulempene med andre lignende lommebøker, spesielt når det gjelder online “varme” lagringsplasser, som f.eks. Myntbase, Copay, Brød og Mycel.

Lagre bitcoins i lommeboken din

Lommebok -sammenligning: Airbitz vs Coinbase

Mens Airbitz fungerer hovedsakelig som bitcoin lommebok, Myntbase er en fullverdig børs og en av de største i verden på det. Lommeboktjenestene er omtrent de samme som Airbitz når det gjelder sikkerhet og transaksjonsfunksjoner, men Coinbase inkluderer også fiat -valutabalanse..

Coinbase tilbyr lommeboktjenester

Airbitz har en overhånd på sikkerhetsområdet, som du er avhengig av Myntbase servere for tilgjengeligheten av myntene dine.

Er Copay bedre enn Airbitz?

Copay er veldig lik Airbitz som begge er online bitcoin lommebøker med lignende funksjoner og funksjoner. Et viktig skille er selskapets server, ettersom Copay er et sentralisert nettverk der bitcoin -overføringer avhenger av tilgjengeligheten og funksjonen til serverne.

Copay lommebok

Airbitz, derimot, er helt desentralisert, noe som betyr at du ikke er avhengig av at selskapet bruker tjenester fra lommeboken.

Airbitz og brødlommebok: Hva er forskjellen

Selv om begge er Android-baserte, er hovedforskjellen mellom lommebøkene det Brød tilbyr ganske enkle funksjoner som å sende og motta bitcoins, mens Airbitz gir også QR -kodeoverføringer, kjøp og salg av bitcoins og andre funksjoner.

Bruk brødlommebok

Airbitz er orientert mot mer erfarne handelsmenn som trenger en bedre beskyttelse for sine eiendeler, mens brød, som er fullstendig sentralisert, gir enkel tilgang til myntene dine samt enkle transaksjoner for å få handelen din gjort raskt.

Airbitz versus Mycelium

Mycel og Airbitz har så mange likheter, at mange handelsmenn ville finne det vanskelig å bestemme hvilken lommebok de skal bruke. Begge tilbyr kjøp og salg funksjoner; begge er desentraliserte og tilbyr ekstra funksjoner som ikke er tilgjengelige i andre online lommebokplattformer.

Mycelium bitcoin lommebok

Det eneste skillet mellom selskapene er at Mycelium -støtte er basert på at Tor gir mer privatliv for brukerne enn Airbitz.

Skal jeg foretrekke maskinvare Bitcoin lommebøker?

Hvis du er ute etter store ordrer og ønsker å holde bitcoins helt trygge, har maskinvarebøker en overhånd på den spesifikke bransjen. De opererer i både online og offline miljøer, mens det eneste kompenserende problemet er prisen, ettersom de ikke er billige å ha mens online lommebøker, som Airbitz, er gratis å bruke.

Bruk Airbitz hardware bitcoin lommebok

Sørg for å sjekke våre anmeldelser av forskjellige kjøleromslommebøker samt de beste maskinvarelommebokene på BitcoinBestBuy og få en ide om hvor kraftige disse enhetene er.