Unocoin Bitcoin Exchange Review

De Unocoin bitcoin exchange gjennomgang vil vise hvor enkelt det er å kjøpe bitcoins i Unocoin -utveksling. Vi har gjort undersøkelsen i stedet for deg, og sparer deg for både tid og krefter fra å gjøre det selv.

Oppsummering: Hvordan kjøpe Bitcoin med Unocoin

 1. Gå til nettstedet Unocoin.
 2. Fortsett til “Dashboard” -siden.
 3. Klikk på “Kjøp Bitcoin” -knappen.
 4. Velg en av betalingsmetodene.
 5. Angi mengden bitcoins du ønsker å kjøpe.
 6. Klikk på “Kjøp Bitcoins” -knappen og vent mens transaksjonen blir behandlet automatisk.

Hvis du befinner deg i India, Unocoin ville være et godt valg å kjøpe bitcoins fra. Denne guiden gir deg en grundig analyse av Unocoin-tjenester gjennom trinnvise opplæringer om hvordan du kjøper, selger og tar ut bitcoins.

Hva er Unocoin?

Unocoin er et indisk børsselskap som er spesialisert på bitcoinhandel, og tilbyr sine tjenester til handelsmenn fra India. Med over 150 000 brukere tilbyr Unocoin nettstedplattform for Windows, Linux og Mac mens mobilapplikasjoner er tilgjengelige for iPhone- og Android -brukere.

Unocoin bitcoin exchange gjennomgang

Du som handelsmann kan kjøpe, selge, sende og motta bitcoins ved hjelp av Unocoin og denne artikkelen vil presentere deg viktig informasjon om utvekslingen når det gjelder gebyrer, grenser, fordeler, ulemper og BTC -kjøpsguider.

Unocoin sikkerhet

Unocoin Technologies Private Ltd. er et firma som har operert i bitcoin -markedet siden 2013 og har etablert seg som et av de ledende bitcoin -selskapene i India. Selv om kundetjenestene deres er dårlig vurdert av mange anmeldere, har BTC -handelen vært jevn siden etableringen.

Veksler sikkert

Unocoin betalingsmetoder

Unocoin støtter INR -betalinger med tre metoder akseptert av børsen:

 • INR lommebok;
 • PayU -penger;
 • nettbank (NEFT/RTGS/IMPS).

Gebyrer

Kjøpe eller selge bitcoins på Unocoin vil koste deg 1% av transaksjonsverdien, og med Gold Membership (full verifisering) vil gebyret falle til 0,7%. I tillegg til handelsgebyret, vil regjeringen som belastes IGNT belaste deg med ytterligere 18% av transaksjonsgebyret.

La oss se på et eksempel: du kjøper BTC til en pris av 20 000 INR. Transaksjonsgebyret vil være 200 INR. IGNT -gebyret vil da være 18% av 200 INR, og kjøre totale kostnader til 20.236 INR.

Gebyrer for kjøp av bitcoins

Nettbank og PayU Money vil koste deg 1,9%. Sende, motta og lagre BTC -er gjøres uten gebyr. Uttak til din private BTC -lommebokadresse vil for øyeblikket koste deg 0,0001 BTC.

Sikkerhet

Unocoin tilbyr tre sikkerhetsfunksjoner som tjener til å beskytte traderens midler, de er:

 • tofaktorautentisering;
 • papir lommebøker;
 • E-postvarsler.

To-faktor autentisering

Ved hjelp av Google Authenticator vil du motta en sekssifret kode til telefonen din som du vil bruke til å logge deg på kontoen din. To-faktor autentisering er tilgjengelig for Android, iOS-enheter og Blackberry mobile enheter.

To-faktor autentisering på Unocoin

Papirlommebøker

Unocoin har en “Papir/importadresse” -side der du kan generere en offline lommebokadresse med offentlig og privat nøkkelpar som kan skrives ut og lagres. Nøklene genereres gjennom ditt eget JavaScript -program, noe som gjør nøkkelen privat kontrollert.

Lag papirlommebok

Varsler

Du kan aktivere e -postvarsler på alle dine Unocoin kontoaktiviteter, noe som gir deg muligheten til å identifisere hackangrep tidlig. Alle transaksjoner, passordendringer og andre aktiviteter vil bli registrert og innboksen din med en automatisk e -post som vil kutte ut dyrebar tid til å reagere hvis du finner ut at disse aktivitetene ikke ble tatt av deg.

Aktiver e -postvarsler

Unocoin vs andre utvekslinger

Bortsett fra Unocoin, hvis du er basert i India kan du også kjøpe bitcoins fra Zebpay og Coinsecure med begge børser som er indisk-baserte.

Zebpay tilbyr gavekort for handelsmenn som kan brukes med kupongkode, selv om gebyrer er skjult i BTC -prisen.

Zebpay bitcoin utveksling

Coinsecure tilbyr bitcoins for lignende avgifter som Unocoin, men med en ekstra betalingsmåte som Unocoin ikke tilbyr – kontantkjøp.

Hvordan kjøpe BTC på Coinsecure

Støtter Unocoin landet mitt?

Unocoin er en indisk-basert bitcoin-utveksling og serverer bare indiske handelsmenn. Hvis du tilfeldigvis har en konto i indisk bank med INR -valuta, vil BTC -finansiering da være tilgjengelig for deg.

Unocoin i India

Hvilke grenser har Unocoin?

Når du har fullført bekreftelsesprosessen, vil du få lov til å kjøpe og selge 10 bitcoins per dag. Etter 60 dagers transaksjoner (minimumsbeløpet på 100 BTC skal byttes gjennom kjøp og salg), vil du bli tilbudt et gullmedlemskap, hvor grensene dine vil doble.

Kundeservice

Den nåværende situasjonen med kundesupport er ganske dårlig på grunn av et stort antall handelsmenn som er involvert i daglig handel med bitcoin. Supportforespørslene vil ta lang tid å svare på e -postbilletter, mens PAN -kortbekreftelse er nødvendig årlig.

Kundestøtte for Unocoin

Hvor lenge skal jeg vente på Bitcoins?

Den vanlige innbetalingsordrebehandlingen tar mellom 3 og 4 timer, men med mye trafikk kan ventetiden øke til 24 timer. Behandlingstidene er oppgitt mellom kl. 10 til 19 på vanlige virkedager, fra mandag til lørdag.

Noen ganger er behandlingen ganske lang

ofte stilte spørsmål

Hvordan selge Bitcoins i India på Unocoin?

De Unocoin tilbyr å selge alternativet for alle handelsmenn, så alt du trenger å gjøre er å åpne Unocoin -dashbordet og klikke på “Selg” -knappen. Velg mengden BTC du vil selge, og klikk deretter på “Selg Bitcoins”. Du blir belastet 1% av transaksjonsverdien (sjekk kalkulatoren for verdier); mens INR du vil få ved å selge BTC, havner enten på bankkontoen din eller i Unocoin INR -lommeboken.

Selg bitcoins på Unocoin

Kan du bestille Bitcoins med PayPal på Unocoin?

Bare indiske betalingsmetoder og valuta godtas. Du kan ikke kjøpe BTC med PayPal, siden USD -transaksjoner ikke godtas kl Unocoin.

PayPal er ikke tilgjengelig på Unocoin

Har Unocoin sin egen BTC -lommebok?

Bitcoins og midler kan lagres på nettstedet for handelsformål, men lommebokfunksjonen er ikke tilgjengelig på Unocoin.

Hvordan ta ut pengene mine fra Unocoin?

Klikk på “Send/Ta ut Bitcoin” på Unocoin -dashbordet for å overføre BTC fra nettstedet til lommebokadressen din.

Send eller ta ut bitcoin

Hvis du vil ta ut pengene dine, klikker du bare på “Ta ut” -knappen for å overføre penger til bankkontoen din.

Få BTC med kreditt-/debetkort på Unocoin

Kjøpsprosessen er den samme med bankkort og bankkonto som du trenger for å sjekke alternativet for Netbanking og deretter klikke “Kjøp Bitcoins”.

Kjøp BTC med kredittkort på Unocoin

Skriv inn kortnummeret på din indiske bankkonto og vent til du mottar bitcoins.

Hvordan kjøpe Bitcoins fra Unocoin?

Du kan kjøpe bitcoins ved å bruke tre betalingsmetoder:

 1. INR -lommebok (allerede deponerte midler).
 2. PayU -penger (du trenger en PayU -konto).
 3. Netbank (NEFT/RTGS/IMPS).

Hvordan registrere meg på Unocoin?

Du må åpne en konto på Unocoin på hjemmesiden. Når du har oppgitt e -postadressen og passordet ditt, må du bekrefte e -posten og avslutte registreringsprosessen.

Registrer deg på Unocoin

Unocoin -kontobekreftelse

For å fullstendig bekrefte kontoen din trenger du tre filer lastet opp til nettstedet:

 • PAN -kort;
 • Aadhar -kortet;
 • bilde av deg selv.

Hvor lang tid tar verifisering?

Verifiseringsprosessen tar vanligvis mellom tre til fem virkedager hvis du har alle dokumentene klare. Verifikasjonstrinnene kan avsluttes raskt, men selve verifiseringen og sjekken av dokumenter kan ta en uke.

Bekreftelse av personopplysninger på kontoen

Kan jeg kjøpe Bitcoins uten bekreftelse?

Du kan ikke handle bitcoins uten bekreftelse av din adresse, PAN -kort, e -post, telefon og ID. Børsen har deaktivert kjøpsalternativet for handelsmenn som ikke er verifisert til det øyeblikket de gir nødvendig dokumentasjon.

Hvordan legge til penger på min Unocoin -konto?

Du kan sette inn penger gjennom NetBanking -tjenesten (NEFT/RTGS/IMPS) eller via din PayU -konto.

PayU -konto

Den eneste aksepterte valutaen kl Unocoin er INR (indiske rupier) mens USD og EUR -transaksjoner for øyeblikket ikke støttes.

Guide: La oss kjøpe Bitcoin på Unocoin

For å starte kjøpsprosessen, gå til “Dashboard” -siden og klikk på “Kjøp Bitcoin” -knappen.

Gå til oversikten

Sjekk betalingsmåten du ønsker å bruke for å sette pengene inn på kontoen din.

Sjekk betalingsmåten

Angi mengden BTC du vil kjøpe, og klikk deretter på “Kjøp Bitcoins” -knappen, som vil omdirigere deg til hjemmesiden din mens transaksjonen vil bli behandlet automatisk.

Slik sikrer du min Unocoin -konto?

Bruk e -postvarslingssystem ved å klikke “Sikkerhetsalternativ” på venstre side av menyen og klikk deretter på “2Fact Auth” for å aktivere varsler til e -posten din.

Aktiver varsler til e -post

Unocoin ID -bekreftelse

I dette trinnet må du bekrefte PAN- og Aadhar -kortene dine ved å klikke “Få bekreftet nå?”

Fyller ut personlige opplysninger

Fyll ut dine personlige opplysninger så vel som PAN -kortinformasjonen i trinn 1. I trinn 2 må du laste opp skannet kopi av ID -en din samt en selfie.

Last opp skannet kopi av ID -en din

I trinn 3 fyller du bare ut mellomrommene og klikker “Lagre dokument”.

Fyll ut lagringsdokumentet for mellomrom

Unocoin Ekstra funksjoner

Unocoin har flere ekstrafunksjoner for sin kundebase:

 • over disk (OTC);
 • påfyll;
 • Systematisk kjøpsplan (SBP);
 • auto selge bot;
 • lade opp;
 • handel med bitcoin med altmynter;
 • Netki.

Unocoin App

Unocoin støtter henholdsvis smarttelefon- og iPhone -mobilplattform, Android- og iOS -apper.

Unocoin mobilapp

Unocoin alternative utvekslinger

Bortsett fra Unocoin, det er andre børser du kan bruke for å få BTC -er, og vi har laget anmeldelser for flere av dem (CEX.io, Coinbase og VirWox).

Les CEX.IO anmeldelse

CEX.io er en av de mest populære bitcoin -børser, derfor har vi laget en detaljert gjennomgang av megleren slik at du lettere kan bestemme hvilken megler du skal jobbe med.

Bytt bitcoin med CEX.io

Coinbase Exchange Review

Vi har detaljerte svar på Myntbase bytte: kjøps- og uttaksmetoder, gebyrer samt tilgjengeligheten av valutaer og mynter.

Bytt bitcoin med Coinbase

VirWoX gjennomgang

Hvis du er PayPal -bruker, ville VirWox være et godt valg å gjøre. Vi samlet en rapport om hvordan du kjøper BTC fra VirWox mens du gir generell informasjon om denne utvekslingen.

VirWox utveksling

Skulle du ha spørsmål ang Unocoin at du ikke har blitt lært av denne guiden, kan du kontakte oss på.