Jaxx Wallet Review

Vi forteller deg om Jaxx blockchain lommebok når det gjelder funksjonene, sikkerhetsfunksjonene og andre tilgjengelige verktøy vedrørende lagringstjenester. Nylig har det vært et opprør om mangelen på sikkerhetstiltak fra Jaxx -utviklerne på grunn av hackinghendelsene som skjedde. Som et resultat vil denne anmeldelsen granske sikkerhetssystemet i Jaxx for å hjelpe deg med å bestemme om du skal bruke lommeboken eller ikke. Les også vår hurtigguide for å lære mer om markedet for BTC -er.

Sammendrag: Slik bruker du Jaxx Wallet med Bitcoins

 1. Last ned Jaxx lommebokprogram gratis på din PC.
 2. Følg installasjonsveiledningen og trinnene for å sette opp lommeboken riktig.
 3. Velg kryptokurver du vil handle med, inkludert bitcoin.
 4. Når den er opprettet, genererer du en QR -kode eller en lommebokadressekode for å motta/sende mynter.
 5. Bekreft transaksjonen og kontroller saldoen for å sikre at alle eiendelene har blitt overført.

Når det gjelder sikkerheten til bitcoins, er valget hvor du skal plassere dem avgjørende for din handelsstrategi. Siden starten har kryptovalutaindustrien stått overfor flere sikkerhetsbrudd, nå enda mer enn noen gang. Derfor er det ganske viktig å ha et trygt oppbevaringsrom, der cyberkriminelle og hackere ikke kan nå.

Jaxx lommebok anmeldelse

Hva er Jaxx Wallet?

Jaxx er en online kryptovaluta -plattform som tilbyr lommeboktjenester for handelsmenn rundt om i verden. Det eies og drives av et selskap som heter Decentral Inc., med base i Canada. Nettstedet ble etablert i 2014 av Anthony Diiorio, en av grunnleggerne av Ethereum. Jaxx tilbyr sine tjenester uten noen regionale begrensninger på noen måte. Det er gratis å bli med og registrere en konto hos Jaxx, selv om registreringsprosessen ikke utføres på nettstedet. Du laster heller ned programvaren, installerer den og oppretter automatisk en konto. Dermed regnes Jaxx for å være lagringsplass for kryptovaluta, men med “varme” online lommebokfunksjoner. Disse skal forklares mer grundig i avsnittene som kommer.

Jaxx nettsted

Jaxx tilbyr flere plattformer du bør være oppmerksom på. For det første kan den installeres på datamaskinen din, med støttede operativsystemer som Windows, Linux og Max. Bortsett fra datamaskinen har du også muligheten til å installere appen på telefonen. Både Android- og iOS -systemer støttes og kan lastes ned gratis fra sine respektive nettbutikker. Til slutt har du en Chrome -versjon av lommeboken, som kan installeres fritt i Chrome -nettleservinduet. Du finner ganske enkelt nedlastingssiden, installerer appen, og du har en lommebok som alltid henger på toppen av siden.

Valutaer du kan lagre

Jaxx støtter mange kryptokurver bortsett fra bitcoin, faktisk kan 57 av dem lagres og overføres rundt ved hjelp av lommebokplattformen. Alle mynter kan lagres på forskjellige plattformer, inkludert PC, telefon og Chrome -utvidelse. Du kan bruke Jaxx til å lagre Ethereum, Litecoin, DASH, Zcash, Bitcoin Cash og mye mer når som helst.

Tilgjengelige valutaer i Jaxx

Plattformen oppdaterer sine servere ofte og tilbyr nye mynter for brukerne når de har etablert seg på markedet. Dermed ville mange kryptokurver som ble opprettet som et resultat av nye ICOer og gafler med populære mynter snart bli støttet hos Jaxx.

Lommebokgrensesnitt

Jaxx, Enkelhet er alt raseri, ettersom grensesnittet er orientert mot startere. Designet er enkelt, men kult i mange aspekter, og alle verktøyene er synlige og pent designet, og gir plattformen en førsteklasses følelse. Du har også stor plass med lite skrevet på den for å gi en klar oversikt over balansen og verktøyene som er tilgjengelige for deg.

Jaxx -grensesnitt

Eksperter vil også synes produktet er tiltalende, siden lommeboken posisjonerer seg som en hastighetsorientert tjeneste, i stedet for lagringskapasitet. Dermed vil de som søker hastighet og enkelhet synes Jaxx er ganske tiltalende.

Er det noen avgifter?

Som med de fleste andre lommebøker, er de eneste avgiftene du betaler gruvearvgifter som går direkte inn i blockchain. Jaxx tar disse gebyrene og overfører dem til økosystemet for å bli tildelt gruvearbeidere rundt om i verden. Det er ingen kostnader for nedlasting eller bruk av lommebokens verktøy og tjenester. Gebyrer gjelder for både mottak og sending av transaksjoner for alle kryptokurver som støttes av Jaxx. Avhengig av dine behov, kan du angi nivået på disse kostnadene. Det er tre nivåer av gruvearvgifter, de er:

 • RASKT: store avgifter, men transaksjoner har 0 til 2 bekreftelser å fullføre;
 • GJENNOMSNITT: middels kostnadsnivå, med 2 til 6 bekreftelser som trengs for at overføringen skal finne sted;
 • Sakte: laveste avgifter, men også et stort antall bekreftelser som trengs, noe som reduserer overføringen sterkt.

Gebyrer i Jaxx lommebok

Du bør være oppmerksom på at hver mynt har sin egen utgiftspolicy. Bitcoin, for eksempel, har svingende avgifter, avhengig av daglig trafikk og gruveproblemer. Dermed kan overføringskostnadene variere daglig.

Slik legger du til midler i lommeboken?

Hvis du tilfeldigvis har myntbalanser utenfor Jaxx plattform, kan du enten bruke en adressekode eller QR -kode via “Motta” -knappen. Bare klikk på knappen “Generer”, kopier adressen og bruk den på andre plattformer for å sende mynter. Når det gjelder QR -koden, skann den og bruk den i den andre enden for å motta mynter.

Legg penger til Jaxx -lommeboken

Det er viktig å merke seg at med midler mener vi bare kryptokurver siden fiat -penger ikke støttes. Bare digitale penger kan sendes eller mottas av Jaxx -kontoen mens USD, EUR og andre valutaer brukes til å evaluere verdien av kryptoen, men ikke for å lagre den også.

Gjør eller motta betalinger på Jaxx Wallet

Å motta betalinger følger det samme mønsteret som å flytte midler fra andre lommebøker til Jaxx. Du bruker “motta” -funksjonen og genererer enten en QR -kode eller en adresse. Send dem til selgeren eller til en børs som overfører kryptokurver direkte under kjøpsprosessen.

QR -kode i Jaxx

Å sende digitale penger fungerer omtrent det samme, ettersom du har muligheten til å sette adressekoden i “Send” -modulen eller bruke QR -kode, sendt til deg av kjøperen.

Sender bitcoins i Jaxx

Når du har fylt ut en enkel overføringsforespørsel, sjekk mengden mynter du vil sende, og klikk “Send”.

Er Jaxx lommebok trygt?

Det er her ting for Jaxx begynne å gå nedoverbakke, så nylig har det blitt rapportert om eiendeler som er stjålet fra handelsmenn, til en verdi av $ 400.000. Sårbarheten ble funnet å være i 12-orders backup-setning, som tilsynelatende ikke var kryptert av selskapet. Vx -laboratoriene utarbeidet en rapport om hendelsen, der det sto at selv om Jaxx -lommeboken ikke kjørte, var det fortsatt mulig for hackere å ta ut myntene ved å bruke backup -setningen. I dette tilfellet, selv om det er tilgjengelig, vil ikke engang PIN -koden bidra til å beskytte kontoen.

Angi PIN -kode i Jaxx

Med passordfrase vil alle andre sikkerhetsverktøy som PIN -kode, private nøkler og parenheter bli ubrukelige siden de enkelt kan tilbakestilles. Vi erkjenner at det er flere sikkerhetstiltak på plass, men problemet med passord er ikke løst siden hendelsen.

Hackere angriper lommeboken

Selskapet selv har kanskje ikke vært involvert, men holdningen det tok reiser spørsmål om sikkerhet. På dette tidspunktet vil vi definitivt anbefale deg å bruke Jaxx for raske transaksjoner med bare små volumer. Utviklingen kommer sakte, og det involverer vanligvis nye kryptokurver. Bugs blir sjelden fikset, og krypteringen av passordet er fortsatt et problem.

Hvor får jeg tak i Jaxx Blockchain lommebok?

Du trenger bare å gå til Jaxx nettsted, finne “Last ned” -siden og få versjonen i henhold til operativsystemet du bruker. Du kan velge mellom PC-, Chrome- og telefonversjoner, som alle har lignende funksjoner, grensesnitt og støttede kryptokurver.

Få Jaxx lommebok på nedlastingssiden

Apper er gratis å laste ned og installasjonen tar vanligvis mindre enn 5 minutter, siden filer er relativt små.

Har den kundestøtte?

Jaxx, du har en omfattende FAQ -seksjon og et billettsystem hvis du ønsker en direkte kommunikasjon med supportavdelingen. Live chat er ikke tilgjengelig, og det har ikke vært noen offisielle kunngjøringer for utvidelse innen kundestøtte.

Kundestøtte i Jaxx

Selv om det mangler litt, er det rimelig å si at nåværende industri egentlig ikke er så langt unna Jaxx, ettersom mange plattformer ennå ikke skal introdusere mer forbedrede kommunikasjonsmetoder.

Andre funksjoner

Bortsett fra overføringer og balanseforespørsel, kan du også koble til andre enheter, nemlig papirlommebøker. Oppsettet kan være litt komplisert, men du kan koble et hvilket som helst antall papirlommebøker til Jaxx plattformer.

Koble papirlommeboken til Jaxx

Du har også en stor funksjon når det gjelder myntkonvertering, slik Jaxx lyktes i å opprette et partnerskap med ShapeShift. Selskapet spesialiserer seg på altcoin saps og brukes til å konvertere mynter til hverandre enkelt. Alle kryptokurver støttes av denne tjenesten mens gebyrene er på omtrent 5% av valutakursen.

Myntkonvertering i Jaxx

Til slutt holder lommeboken faner på store utvekslingsplattformer og tilbyr omtrentlig verdi av myntene når det gjelder forskjellige fiat -valutaer, for eksempel USD, ARS, AUD, EUR og mange flere.

Fordeler og ulemper

Når du tar alt i betraktning, er fordeler og ulemper ved bruk nedenfor Jaxx lommeboktjenester. Vi anser lommeboken bare egnet for raske og små kryptooverføringer siden sikkerhet er et alvorlig problem på plattformen angående passord.

Fordeler

 • enkel og rask nedlasting og installasjon sammenlignet med andre stasjonære lommebøker;
 • frihet til å velge gebyrprogram, slik at ulike handelsstrategier kan implementeres;
 • bare gruveavgifter gjeldende;
 • forskjellige plattformer tilgjengelig, inkludert PC, telefon og Chrome -utvidelse;
 • premium-feel-grensesnitt og design av lommeboken;
 • ShapeShift tilgjengelig for bytte av mynter;
 • et stort antall kryptokurver støttes.

Ulemper

 • lav sikkerhet siden passordfrasen for gjenoppretting ikke er privat og heller ikke kryptert;
 • supportavdeling mangler live chat;
 • utviklingen har gått veldig sakte ettersom selskapet er komfortabel med sitt nåværende sikkerhetssystem.

Jaxx maskinvarealternativer

På grunn av sikkerhetsproblemene, hvis du planla å jobbe med store mengder mynter, vil vi på det varmeste anbefale deg å vurdere de beste maskinvarelommebøkene.

Maskinvare lommebøker

Disse kommer med overlegne sikkerhetsfunksjoner og er nesten utilgjengelige for hackere. Derfor har vi gjort vurderinger av forskjellige HD -lommebokprodukter som du også bør sjekke ut KeepKey, Ledger Nano S og TREZOR.

Finn ut mer om KeepKey

KeepKey er utviklet av det samme teamet som jobbet med TREZOR. Derfor er likhetene mellom disse to lommebøkene, ettersom begge er maskinvarelagringsprodukter som tilbyr flere sikkerhetsfunksjoner for brukerne. KeepKey kan fungere i både online og offline miljøer, har fysiske knapper som et mål for beskyttelse mens nøkler genereres privat.

KeepKey BTC lommebok gjennomgang

KeepKey kommer med en prislapp, og oppsettet kan være forvirrende for nybegynnere av kryptovaluta. Les vår anmeldelse om lommeboken der vi går i detalj om funksjonene, funksjonene, fordelene og ulempene. Vi tilbyr også trinnvise guider for hvordan du setter opp og bruker lommeboken riktig og enkelt.

Ledger Nano S lommebok

I motsetning til TREZOR, Ledger Nano S fungerer som et brikkesett som skal kobles til datamaskinen som en USB. Installasjonen og lommebokoppsettet må utføres via en datamaskin, men alle andre funksjoner og funksjoner ligner sine konkurrenter, TREZOR og KeepKey.

Ledger Nano S maskinvarelommebok

Den kan fungere uten internett, og nøkler genereres av enheten og ikke av en produsent. Den brukes av eksperter i bransjen, så sørg for å lese vår guide om HD -apparatet.

TREZOR Bitcoins lommebok: Se detaljer

TREZOR fungerer som en minidatamaskin siden den kan settes opp uten tilkobling til datamaskinen. Alt du trenger å gjøre er å koble den til en hvilken som helst enhet og gå gjennom installasjonstrinnene fra vår anmeldelse. Maskinvarelommeboken fungerer både online og offline, uten å være avhengig av produsentens servere.

TREZOR maskinvare lommebok anmeldelse

Nøkler er private siden du oppretter og beholder dem. Les opplæringen vår om TREZOR, mens vi lister opp funksjonene, tjenestene og sikkerhetsverktøyene, samtidig som vi gir trinnvise guider for hvordan du setter opp lommeboken og overfører mynter rundt.

Skulle du ha spørsmål angående denne anmeldelsen, er du velkommen til å kontakte oss på, så kontakter vi deg med nødvendige svar.